Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
válasz FefeeX #29598 üzenetére
Értem,kösz a segítségetSzétnézek mik a lehetőségeim a szintemen belül,és mik azok amik mennek is.Nyílván Realmek közt is van némi eltérés.Egyenlőre halmozom ami van,és majd ha felhúztam megnézem mennek-e itt is Nekem még az is furcsa hogy van 1,3K Goldom (Első Char.) Egyenlőre nem is tudom mire költsek,ami meg éri,mert cuccot nem lehet kapni ami nekem jó.Másrészt nem is éri meg mert Questek is adnak ,amit gyorsan ki is növök
XBOX ID: GoTReX #4839
-
FefeeX
veterán
válasz GoTReX #29596 üzenetére
Borean Armor Kit, Heavy Borean Armor Kit, Frosthide/Icescale Leg Armor, ezekkel kereskedj, az alacsonyabb szintű cuccokkal gyakorlatilag minimális a profit, ami elérhető (mondjuk az anyag 40g, a cuccot eladod 50-ért, másodszorra, AH cuttol, egyszer vesztetted a foglalót, nyertél 3-5Gt)
Armor kit: kerül mondjuk 12 goldba egy (6 borean leather 1 heavy, 4 kell a heavy kithez, 20 borean leather 10g) --> 20-35G az eladási ár... Eladsz napi 10et... 100-200% haszonnal dolgozol, míg mondjuk ruhákkal 5-40% haszonnal... Nem vonatkozik ez az epic cuccokra, de ott meg 4-500g befektetés kell minimum, sőt... ilvl 245 epichez 3-4k gold befektetés kell, 1k gold nyereséghez...Minden proffal lehet keresni, meg kereskedni is, csak meg kell ismerni hozzá a piacot...
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Joe215 #29593 üzenetére
Az Account Suspension Inquiry a te menüpontod.
animatrix: nem arénázom (73-as a lockom), de ha a démon elakadt, akkor a) eltűnt és visszakaptam a shardot; b) mellém teleportálódott. Legközelebb vagy helyezkedj másképpen, vagy játssz kicsit a pet barral... (a gúnyos megjegyzések oka: nemcsak a playerre vonatkozik a follow, mert van egy ilyen pet gomb is. azzal, hogy ilyesmit állítottál, magadat égetted be kissé...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
pachito
őstag
-
GoTReX
őstag
Hello! 71-es Hunterem van,Leatherworking és Skinning szakmákkal.Most kicsit pihentetem a szintezést,és probálom felhozni a Leatherworkinget kicsit mert nagyon el van maradva.Arra lennék kíváncsi hogy érdemes készíteni cuccokat,vagy inkább adjam majd el a nyersanyagokat?Az Arctic Fur nagyon jó áron megy az AH-ban,viszont későbbiekben a szerelések amiket csinálhatok 8-at is felemésztenek,és akkor annak a nyersanyag árában arányában bőven ezer Gold felett kellene lennie.Hordanak 80-on készített geareket?Thx
XBOX ID: GoTReX #4839
-
ciao
senior tag
heirloom fegyvert DK tudja runeforgeolni?
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
pachito
őstag
válasz animatrix11 #29589 üzenetére
"IQ light ember" Hmm, ki is volt az mostanában, aki nem tudott rábökni a legegyszerűbb "follow" ikonra sem...?
"Cöhh *gúnyos nevetés*...hunterek... arénában hullanak mint a legyek még rímel is"
Szép rím, kár, hogy nem igaz -
Ribi
nagyúr
Hát én is szögre akasztom a staffom.
~Masszív raidelés mellett túl sokat játszottam és ez IRL rovására ment.
Mivel nem tudtam "keveset" játszani, így maradt a semennyi.
Remélem sikerül majd tartani magam és nem fizetek elő 2-3 hét múlva. Így 1 héttel később még jól bírom, de azthiszem a neheze még csak most jön.
Tudom többeknek sikerült, remélem nekem is
Azért a fórumot még figyelem. -
-
gabranek
senior tag
nem tudjátok véletlenül, hogy az OmniCC addont, be lehet-e állítani úgy, hogy a felvillanást valami látható helyen tegye meg, ha egy spellnek lejár a cd-je?
田中れいな
-
csana
senior tag
-
Blizz
őstag
Hali,megtudja valaki mondani,hogy mért nem változik ennek a shouldersnek a statjai:[link]?. Mióta átmentem allibol hordába 49-en most 52 vagyok és semmit nem változott.Lehet csak én képzelek hülyeségeket.
No mistakes, just happy little accidents
-
Wolverine
félisten
válasz animatrix11 #29581 üzenetére
Amit CactuS linkelt, az új játék lesz; amiről te beszélsz, az a Star Wars Galaxies. Amúgy az EVE-nek nincs anni játékosa, mint a LotRO-nak...
A petednek is van több parancsa, az egyik a follow... mennyire ismered te a warlockodat??"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz animatrix11 #29581 üzenetére
Azért irtam, hogy valamelyik pet parancs kiszedi. (Rohadt régen volt petes karim, viszont azt tudom, hogy a guildben az egyik DKnk is panaszkodott erre, és mondta, hogy lehet szedni az 1ik pet paranccsal)
SWből szerintem a galaxiesre gondolsz, az újból még CB sincsen sajna.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz animatrix11 #29579 üzenetére
Következő mmorpg, ami talán a világa miatt elég nagy táborral rendelkezik, és az anyagi háttér is megvan mögötte, hogy ne dobják ki félkészen az ez lehet: [link] (Bár anno a Galaxiest sikerült elrontani a végére)
Az arénás peteket ki lehet szedni azt hiszem follow vagy melyik paranccsal nem kell újra felhúzni. A halált meg elég egyszerű megnézni: Recount/death opció, és ott láthatod, hogy mitől haltál meg.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
animatrix11
őstag
válasz FefeeX #29570 üzenetére
Régeben wg-n sokkal nagyobb volt a lagg, most számomra egész türhető
Én is gondolkozta váltáson amugy, de egyenlőre nem találtam használható MMO-t az eve online egyedül amin elég sokan vannak és jó, csak nekem nem tetszikHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
Felfedeztem pár fura bugot, érdekességet az aránékban
pl van az a pálya ahol liftel megyünk fel és valamikor "beszorul" a pet és egész idő alatt nem csinál semmit persze arra nincs időm hogy újra megidézzem
illetve van még érdekes dolog amikor belépünk arénába lejön minden buff nyilván azért hogy ne lehessen a buffokal csalni, de saját buffok is lejönnek ami elég idegesítő és időigényes hogy visszarakjam, de pl a Flask of the north fent marad, ennyi erővel a páncélom és főleg a grand spelltone/firestone is maradhata és akár a pet is
Jah és volt mukor egy olyan hogy a havert úgy vágta le a rugó hogy oneshot, érdekes volt nem létezik, olyan hogy egy elég jól gearelt sámán oneshottal meg lehessen ölni (lehet hogy belaggolt, de mindenestere érdekes volt)[ Szerkesztve ]
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz CactuS #29573 üzenetére
WoW jelenleg alapvetően jól balance-olt pvp ügyileg (pve meg egyértelműen most már LK-ban). Lehet jönni a kövekkel, de csak az után, ha az illető lehúzott 3-4-5 évet régebbi fizetős, vagy bármilyen ingyenes mmorpg-ben. Ahol az OP kaszt nem azt jelenti, hogy kicsit erősebb mint egy másik, vagy van olyan amit könnyen lever (cserébe őt egy harmadik könnyen leveri), hanem azt, hogy azzal a kaszttal szarrá vered bármelyik másik kasztot, adott esetben akkor is ha többen jönnek ellened.
-
CactuS
Arcképgyáros
Balance, mint olyan sosem lesz. Egyrészt, mer sose lesz mindenkinek egyforma gearje, nete, skillje. Másrészt meg, ha minden classt meg tudsz ölni a sajátoddal az nem balance, az op. Harmadrészt, ha mégis megalkotják álmaid egyensúlyát, akkor a következő kiegészítővel el is rontják. (Szarszemét Blizz új skilleket, tartalmad ad)
Az meg, hogy mi súlyos bug, az szintén relativ dolog. A wow játékosbázisának a nagyobb részét a PvEsek teszik ki, így a PvPs - fogalmazhatsz úgy, hogy bug, vagy kreativ ötlet - Prot-holy pala, nem ért meg egy hotfixet. (A másik része meg valószínűleg az, hogy nem lehet csak úgy azt mondani, hogy jó, akkor ezt megoldom azzal, hogy eltüntetem ezt a skillt, mert lehet, hogy azzal meg a PvE vagy prot ágon játszóknak tesz alá)
Tudod lehet, hogy vannak akik védik a wowot, de te meg olyan vagy aki próbálja lekezelő módon ott fikázni, ahol lehet, és ennek ellenére mégis játszik vele. Ha meg valaki el akarja magyarázni, hogy az éremnek két oldala van, akkor meg jön az a szöveg, hogy: Felesleges vitát nyitni/kiemelnem/vitatkozni/beszélni róla, mert úgyse tudtok meggyőzni. (Egyébként ez egy fórum, ha nem akarod, hogy válaszoljanak az írásaidra, akkor bloggolj )
A WG laggot meg meg lehet oldani felvetésedre meg azt ajánlom, hogy vedd meg az Aiont, és nézz meg, hogy milyen egy Siege. Pedig az elvileg PvP+siege-re optimalizált mmorpg.
-
pachito
őstag
Eddig olyan jó színvonalas volt a totyik, ne húzzuk már le...lassan a hányinger kerülget a sok szájkaratéstól.
-
Wolverine
félisten
A WG lag (ugyanúgy, mint a BC-ben Shattrath vagy Quel'Danas lagja, illetve most Dalarané) akkor lenne javítható, ha BG-szerűen instance-olt lenne. Bármilyen meglepő, de amikor a vanilla WoW-ban Orgrimmar vagy Stormwind ellen indultak 200-an, ugyanilyen lag volt - azzal a különbséggel, hogy akkor a szerver is összeomlott. Persze te akkor nem játszottál, így nem emlékezhetsz rá... én emlékszem. Ugyanez megtörtént egy-egy komolyabb SS-TM world PvP-nél, Crossroads raidnél vagy Astranaarban. De szívesen várom a megoldási javaslatodat arra, hogy lehetne azt az adatmennyiséget lagmentesen továbbítani WG-n. Lehetőleg számolj úgy, hogy ezt meg kell oldani az 1 Mbites nettel játszók számára is... (amúgy én is tudom a megoldást: a nyílt zónából instance-ot kell belőle csinálni, amit 40 fő/frakcióra limitálnak - mint IoC vagy AV. apró gond, hogy a Blizzard nem akar instát csinálni WG-ből.)
A prot pala holy gearben olyasmi volt, amire a fejlesztők nem is gondoltak. Erre is tudok másik példát mondani a vanilla időkből: a wall walking exploitolás, amiből rengeteg exploration videó született. Mihelyt a fejlesztők észlelték a problémát, módosítottak és a dolog megszűnt. (mondjuk a wall walking tovább tartott, mert azt csak az 1.9-es patchben szüntették meg végleg)szerk: a Wintergrasp-probléma egyébként minden MMORPG-t fertőz, ahol ilyen szintű tömeget összeengednek, a Warhammertől kezdve az EVE-ig. Nyilván ha egyetlen fejlesztőgárda sem oldotta meg a gondot, akkor mégsem olyan egyszerű kérdésről van szó...
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FefeeX
veterán
válasz Wolverine #29569 üzenetére
"legjobb tudomásom szerint amit lehet, azt gyorsan hotfixelik"
WG lagg, csak hogy a legnagyobb problémát említsem... Csak felesleges kiemelnem, mert ebből megint vita lesz, hogy azt nem lehetett megcsinálni blabla. De ez számtech, itt mindent meg lehet csinálni, csak befektetés a dolog.
Balansszal foglalkoznak... Azért volt OP a prot pala holy gearben, nem is kis ideig.
De felesleges erről vitát nyitni, mert már számtalanszor kiderült, ha a blizz elcseszett valamit, az direkt volt és úgy volt jó... Vagy a másik válaszotok, "engem különben sem érint úgyhogy nincs probléma"
De ezzel be is fejeztem a témát, mert ennek sosem lesz vége. Szerintem nem teszik meg azt amit várhatnék a pénzemért, de mivel nincs jobb, ezzel játszom. Amint lesz, nem gondolkozom majd rajt, hogy váltsak-e. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #29568 üzenetére
"Annyit írtam, hogy az újabb lehúzás, pénzszerzési trükk helyett javíthatnák a sok szutyokságot, vagy foglalkozhatnának azzal, amiért a sok ember fizet, havonta nem is keveset."
Emiatt kérdeztem, honnan veszed az információidat arról, mit csinál a Blizzard - ugyanis legjobb tudomásom szerint amit lehet, azt gyorsan hotfixelik; a nagyobb javításokat megejtik a patchekben; a balance-szal is minden patchben foglalkoznak; és a versenyképtelen talentezéseken is folyamatosan igyekeznek javítani. Ergo foglalkoznak azzal, amiért sokan fizetik a havidíjat.
De emellett másra is fordítanak időt: ezért vannak a játékban ünnepek, ezért van Darkmoon Faire vagy épp horgászverseny, ezért vannak pure fun questek és rewardok - csupa olyan, ami egy HC raider számára felesleges Amit te lehúzásnak tartasz, az szintén egy olyan dolog, ami a te játékélményedet nem fogja befolyásolni; kb. annyi értelme van, mint mondjuk végigszenvedni Feralasban allysként a questchaint a Sprite Darter petért, vagy Hinterlandsen megcsinálni a kis griff kiszabadításáért a questchaint.
Ugyanígy, ha nem érdekelnek a mountok és a petek, akkor nem veszed meg őket in-game, nem needet nyomsz a Headless Horseman mountjára, hanem passzolsz stb. A Pandaren Monk és a Lil' K.T. abban különbözik mondjuk Gruntytól vagy a Mini Tyraeltől, hogy nem kellett elmenned egy BlizzConra vagy WWI-re és az ottani belépőjegyet megvenned, hanem a Blizzard Store-ban csak és kizárólag a petért fizetsz."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FefeeX
veterán
válasz Wolverine #29567 üzenetére
Egyrészt nem arra válaszolsz, amit írok, másrészt félremagyarázod. (Tipikus tudomhogynincsigazamdeakkoristéritekésbemagyarázom hozzáállás) Harmadrészt szánalmas, hogy már az életben is ilyen nyomorék rövidítéseket használsz, de mindenki olyan burokban él amilyenben akar.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #29566 üzenetére
Részletezd, mi a mellébeszélés; mi a félremagyarázás abban, amit leírtam. Ha nem mondasz tényeket, akkor GTFO és DIAF.
Részemről ennyi.szerk: amúgy meg olvasd el ezt. Tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #29561 üzenetére
Honnan tájékozódsz a Blizzard lépéseiről? Ezt szeretném tudni, mielőtt elküldelek valahová
Nem mellesleg amit itt írtál (ti. egyre kevesebbet dolgozik a Blizzard a tartalom, tárgyakon, szetteken, grafikáén) az kb. nettó baromság. Pont ugyanannyit dolgoznak rajta, mint a kiadáskor, csak épp 4 év alatt rengeteg ötletet ellőttek már, így kicsit nehezebb újat adni - legalábbis ha a szettbónuszokat és a tárgyak kinézetét vesszük.
A tartalom szvsz jobb, mint valaha. A 3.3-ban jövő 5 fős instában a szóló playerek is megkapják a lore lezárását a Quel'Delar questchainnel és a Halls of Reflectionbeli Lich King elleni összecsapással, a raidereknek meg ott lesz Icecrown Citadel, amivel az utolsó sztoriszálat is elvarrják a Warcraft-RTS-ekből. Ezután nyugodtan csinálhatnak akármit, mert ami korábban elkezdtek, azt mind befejezték a WoW-ban... nyugodtan jöhet Deathwing és resetelheti Azerothot. Ja, hogy pont ezt fogja csinálni...[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz CactuS #29559 üzenetére
Annyit írtam, hogy az újabb lehúzás, pénzszerzési trükk helyett javíthatnák a sok szutyokságot, vagy foglalkozhatnának azzal, amiért a sok ember fizet, havonta nem is keveset. Ez volt a lényege, de megint az apróságokba lett belekötve, azok miatt lettem lehurrogva, stb.
"tisztában vannak azzal, hogy a wow nem tökéletes, viszont nincsen jelenleg másik olyan játék, ami ezt megközelíteni."
nos igen, ők tisztában vannak vele, itt vannak olyanok akik nincsenek. Így merülhet fel az, hogy miért játszom, mint kérdés, a választ szintén ugyanitt leírtad, amivel egyetértek. Nincs jobb. De a wow messze nem tökéletes. Nem értem, miért fáj embereknek az, hogy le merem írni, valamivel problémám van... Levegőt is veszel, még ha szennyezett és büdös akkor is. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz FefeeX #29555 üzenetére
Ez meg erős túlzás.
Ad1: A szarkazmus a gyengék menedéke
Ad2: azért, mert attól, hogy valakinek több ideje van játszani valamivel, mint másnak még nem lesz függő.
Ad3: ismerek olyan embereket, akik hc-raidereknek számítanak, még hozzám képest is sokat játszanak, és mégis tisztában vannak azzal, hogy a wow nem tökéletes, viszont nincsen jelenleg másik olyan játék, ami ezt megközelíteni.
Ad4: Az, hogy vannak fizetős szolgáltatások (realm transfer, faction change, etc), nem azt jelenti, hogy meg kell venned, nem értem, hogy van itt a lehúzós rész.Arról meg, hogy egy jótékonysági felajánlást nem a két szép szemükért csinálták... Hát nemtom, ha ilyen naiv vagy, akkor nem a "függőkkel" van csak baj. Ennyi erővel rólad is elmondhatja a főnököd, hogy mekkora egy szarszemét vagy mert képes vagy a munkádért pénz kérni.
-
Rizzo
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek, pont ilyenre gondoltam!
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
FefeeX
veterán
eddig is kaptam, már megszoktam...
Sajnos sok embernek wow helyett pszichológusra lenne szüksége vagy minimum mellette, mert az objektivitásnak még a szikrája is kiveszett belőlük, aztán mikor valaki a wowos társadalmat ítéli el, az ilyenekkel kapcsolatban szerzett tapasztalatok alapján ítélkezik, pedig valóban ott van 80% normális is...ui. tisztelet egyébként a kivételnek, mert pl Cathfaern-nel semmi bajom, sőt, szerintem olyan szitukban is képes tárgyilagos maradni, ahol nem mindenki lenne az... Bár bajom gyakorlatilag mással se nekem van.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Mert a begyepesedett függők előtt csak áldani lehet, ha már negatív véleményed van, te vagy a szemét, és úgy veszi védelmébe, mint ha saját gyereke lenne... Hiába, a fanatizmus már csak ilyen, mikor olyan magasságokba emelünk valamit, hogy a gerenda már nem szúrja ki a szemünket...
Mondjuk mit vársz tőlük, mikor ez az életük, szinte 24/7 ezt nyomják... Az életüket milyen jogon fikázod? -
Cathfaern
nagyúr
Inline Aura
Buff, debuff köré is rak keretet, más színnel természetesen, és akár azt is bele tudja írni, hogy mennyi ideig van még fent az adott dolog.
OmniCC-vel együtt műküdik, olyan módon, hogy az (vagy más CD-t actionbar ikonra író) addon aktív, akkor nem az ikon közepére helyezi a számlálót, hanem az aljára (de ez átállítható).[ Szerkesztve ]
-
Rizzo
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan addont keresek, ami egy piros keretet rak az action bar-on az ikon köré, ha az a debuffom rajta van az aktuális targeten.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Viktor77
titán
válasz Arnold2 #29548 üzenetére
Hajjaj, ne aggódj, guildchaten, ventrin szidjuk a Blizzt mint a bokrot. De ezek nem olyan dolgok, hogy akár egy hsz-t is megérjenek.
Mellesleg azt sem értem, ha valakinek ennyi kifogásolnivalója van egy játékkal kapcsolatban (ráadásul fizet érte havonta), minek játszik vele? Ha nem nem tetszik egy játék több aspektusa sem, akkor nem játszok vele. Mifelénk ezt mazochizmusnak hívják.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
bobace
addikt
válasz CactuS #29540 üzenetére
Nálunk is IF közepére kirakta a KT-t meg a pandát egy tag, annyira jól néztek ki. ÉS ami a legjobb hogy nagyobbak mint egy gnóm, fogtam a hasam a röhögéstől, mikor a gnóm ott állt mellette
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Arnold2
őstag
Valahogy gondoltam, de akkor fogalmazzon rendesen. Általában fát lehet vágni a hátamon, de azon kevés okok egyike, amiért fejszét rántok az ha kiforgatják a szavaim.
Valamint tőlem azt csinál a Blizzard amit akar, úgy sem lehet tenni ellene semmit. Ha nekem valami bajom van a WoW-val akkor a barátaimmal beszélem meg s nem itt. De kivételes itt is megosztottam egy véleményt.
S itt van még egy: régóta olvasom a topicot és úgy látom, hogy csak kérdezni szabad a játékról. De ha már valami kritikát, ne ad isten egy negatív véleményt mondasz, felvillan a "mit sírsz sziréna".
S ez most nem rád vonatkozik Petie. -
Arnold2
őstag
Lehet, hogy már öregszem, de nem emlékszem hogy ilyesmit mondtam volna, nagy kár mert így már fele annyira kemény a hozzászólásod. De kérlek javíts ki ha tévedek...
De akkor leírom még egyszer röviden, hátha: Szép tőlük, hogy adakoznak, csak kár hogy nem a nemes cél érdekében.(#29545) Cathfaern: Persze, hogy nem mondasz újdonságot. S ez a baj.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Arnold2 #29542 üzenetére
"Szóval szép-szép dolog, de szerintem nem azért teszik, mert a cél nemes, hanem hogy legyen egy kis média hátszél ebből is."
Szerintem nem árulok el túl nagy titkot azzal, hogy a gazdag emberek, illetve nagy cégek az esetek 90%-ban a média hátszél, illetve a jó hírnév miatt adakoznak. Kivételek persze mindig lehetnek, de ez az általános.ratex-el pedig én is tökéletesen egyetértek
[ Szerkesztve ]
-
nak0n
aktív tag
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #29537 üzenetére
A MOD3-ra reagálva, ezen mi is elgondolkoztunk a WoW-os baráti társaságban s szerintünk egy kicsit parasztvakítás. Azt így előre aláírom, hogy a semminél több. A kis pénz is pénz. De ha annyira nagylelkűek akartak volna lenni, akkor a 10 euróból pl. 8-9 eurót is felajánlhattak volna, hisz nekik minimális az "anyag költség" vaagy akkor maradjon az 5 euró, de pl. 3 évig, vagy akkor a mini KT után is járjon az 5 euró. Valamint az európaiaknak találhattak volna egy európai szervezetet. Nem sajnálom a Make a Wishtől, félre értés ne essék, abszolút megérdemlik, de én egy picit jobban örülnék, ha pl valamelyik szegényebb európai ország gyerekein segítenének (pl Magyarországban is a rákos gyerekeket segítő alapítvány).
Valamin szerintem is a mini KT a királyabb, karácsonyra lehet hogy meg is lepem vele magam.Szóval szép-szép dolog, de szerintem nem azért teszik, mert a cél nemes, hanem hogy legyen egy kis média hátszél ebből is.
-
pachito
őstag
Eddig a kis KT a legvagányabb minipet. Legkirályabb dolog a spectral tiger után.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktor77 #29539 üzenetére
Illetve ha /bow -olsz neki, akkor ő is odafordul, összeteszi a kezét és meghajol. Nálunk a guildben sokan megvették, és élvezik a kb 4 doboz cigi árát, mert poénos és aranyos. Semmi több. Az, hogy még mellette a fele jótékonysági célra megy csak plusz.
-
Viktor77
titán
válasz FefeeX #29534 üzenetére
"egyre kevesebb a lore" Ugye szerinted. Ettől még nem tény. Sőt, most kezd el majd igazán beindulni.
"alli First Lieutenantként indul" Cath válaszolt, tájékozatlan vagy. Beszívattad maga. Na ez tény.
Casual kérdésre nem tudom mit mondhatnék. Mindig norrmális raider guildben voltam/vagyok, megvolt mindig a betevő epicem. De nem sajnálom senkitől sem, hisz ő is annyit fizet érte mint én. Napi 2 Triumphal aztán nagyon nagy móka lehet kiszedni egy teljes 232-es set-et. Ha kifarmolja, viselje egészséggel.
"Esélye van, hogy iLVL245-ös cuccokat lehet majd venni igazi pénzért?" Nem, nincs, megint hülyeséget beszélsz.
"Vannak olyan cuccok amikért a havidíjon felül még pénzbe kerülnek? " Maximálisan teljesértékű a játék ezek nélkül is? Őőő, várj, hadd gondolkozzam, nehéz a kérdés.
"Tudsz mondani még1 ilyen lehúzós játékot?" Igazából csak ilyeneket tudok. Az "ingyenesekre" bőven többet kell költeni, hogy elérj valamit, mint ez a szaros havidíj. De ezt majd Wolvi kifejti bővebben.
MOD: Ja, mégvalami. Szimplán irigy vagy?
MOD2: Majd megtanulok számolni.
MOD3: Ja, és ez a szar szemét Blizzard minden év végéig megvett Pandaren pet árának felét jótékonysági célokra utalja (más kérdés, hogy én inkább a KT pettel csináltam volna ugyanezt, az "coolabb", többen fogják megvenni).Na, még egy legutolsó. Én fagyok a hülye f..., hogy egyáltalán reagálok a hülyeségeidre. Elnézést kérek mindenkitől, ezentúl egy szót sem szólok.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Cathfaern #29535 üzenetére
"Tehát ha te bemész egy étterembe, ahol kérsz egy menüt, amiben benne van a kiszolgálás, meg a kaja, de nem hoznak gyertyát az asztalra, csak 100ft-ért, akkor az lehúzós? Szerintem nem, mert amiért fizettél azt megkaptad."
Ha egy étteremben a végösszeghez automatikusan hozzászámolnak 10%-ot, mint szervizdíj, akkor nem fizetek külön borravalót."WG nem szar, hanem szándákosan van így."
Aham, tehát normális és direkt dolog, hogy 2es tenacitynél mindenki max szinten kezd, 16 siege elindul, és 5 perc alatt vége van a csatának... Ez tényleg elmés.Bocs, rossz fogalmat használtam, nem lore akart lenni. Tartalom, tárgyak, szettek, grafika.
Bizonyos esetben igen, a raidelés vért izzadás, mikor egy hétig wipeolunk napi 2 órát. Aztán 3 hónap múlva kispista megkapja emblemért a cuccot, 3 napi játék után. Mit csinál, milyen filozófiát követ... Hm... Combatban nem könnyítené a dolgot? Nem tette meg ezt vagy 100szor? Epic fegyvereket napi questelésért, HC instában ilvl219 (nem csoda, hogy nem sokan járnak naxx10be, őket meg is értem)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz FefeeX #29534 üzenetére
Lehúzós? Tehát ha te bemész egy étterembe, ahol kérsz egy menüt, amiben benne van a kiszolgálás, meg a kaja, de nem hoznak gyertyát az asztalra, csak 100ft-ért, akkor az lehúzós? Szerintem nem, mert amiért fizettél azt megkaptad.
Egyre kevesebb lore... szerintem te nem questeltél Northenden, vagy ha igen, akkor valahogy átsiklottál a questek 90%-a felett, ami tömény lore. WG nem szar, hanem szándákosan van így, Arathoron mindig horda csinálja ezt. És pedig azért van így, hogy mert ellenkező esetben előfordulna, hogy az az oldal, ahol kevesebb player van, mondjuk 1 hétig nem is látná WG-s instákat. És frakció arányt nem tudja megoldani blizz (vagyis amennyit tehet, azt megteszi), mivel az az emberek "hülyesége" (idézőjel, mert mindenkinek szíve joga odamenni ahova akar, épp ezért is nem tud mit tenni Blizz).
Tendenciás részhez... ha neked a raidelés "vért izzadás", akkor ne raidelj. Tényleg ilyen egyszerű Ha megnézed, hogy a Blizz mit csinál, milyen filozófiát követ, akkor teljesen egyértelmű lesz, hogy pénzért sosem fogsz kapni olyan dolgot, aminek hasznát veszed combatban is, sőt, olyat se valószínű, ami combaton kívül könnyítené a dolgodat.
-
FefeeX
veterán
válasz Viktor77 #29531 üzenetére
Vicces, ahogy állandóan nagy fanként minden kérdésben a Blizz védelmére kelsz (ha sz@rt csinálnak vagy szemetek, nálad akkor is ők az istenek), valamint mivel érezhetően nem szimpatizálsz velem, próbálsz állandóan fogást keresni rajtam, így gyakran keményen be is szívatod magad...
Nem, nem köteleznek, ettől függetlenül amit írtam igaz. Vannak olyan cuccok amikért a havidíjon felül még pénzbe kerülnek? Tudsz mondani még1 ilyen lehúzós játékot?
Tényeket, ne a tény nélküli oltáspróbákat adj.Tények: egyre kevesebb a lore, szar a WG, alli First Lieutenantként indul vagy 1 hónapja, és még sorolhatnám. Ahelyett, hogy javítanák, csinálnak boltot, ahol még több pénzt legombolhatnak az emberekről, közben előre nem léptünk.
Tendencia: casualnak eddig azért HCba legalább járni kellett, de megszerezhette a szinte legjobb cuccokat, amiért mások 2-3 hónappal azelőtt mondhatni vért izzadtak. Ezzel ugye kicsesznek azzal, aki kihagy 2-3 hónapot, hiába volt előtte komoly raider, egy casualnak jobb cuccai lesznek/lehetnek. Esélye van, hogy iLVL245-ös cuccokat lehet majd venni igazi pénzért? Hm, hadd gondolkozzam... Honnan is jutottunk hová? Vanillában epicet szerezni, most iLVL245öt szerezni...
A te hsz-ed, na az vagdalkozás... -
H.O.D.
senior tag
-
H.O.D.
senior tag
Na, sikerült megtalálni a dögöket. Meg azt is kiszaszeroltam, hogy Dun Niffelemben nics maibox
Where do you want to go today?
-
Viktor77
titán
válasz FefeeX #29527 üzenetére
Mert köteleznek arra, hogy megvedd ezeket a peteket...
Ilyet akkor írhatnál, ha mondjuk egy új fegyót csak mikrótranzakcióval érhetnél el. Erről viszont semmit nem tudsz (és gyakorlatilag biztos vagyok benne, hogy ilyen nem lesz), így a hsz-ed sima vagdalkozás.
-
H.O.D.
senior tag
Két kérdésem lenne hozzátok:
- Dun Niffelemben van mailbox?
- tegnap vérpistike módjára bevásároltam a 2 ingame petet. Hogy tudom őket levarázsolni? Mert az account alatt sehogy sem találom.gabranek: FefeeX jól beszél, AMD-t vegyél. AM3, 4 giga RAM, olcsó és gyors.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Cathfaern #29526 üzenetére
Értékállóságra és fejleszthetőségre figyelve most inkább AMD procit ajánlanék, valamint VGA-t is úgy gondolom, ha nem csak wowra kell, érdemesebb egy 4670est venni, 16-17ezer körül...
Proci ugyebár... Intelék már nem sokáig kompatibilisek a Socket 775-el, és ami utána jön, az nagy kalamajka, átjárhatatlan utak a kategóriák között, későbbi fejlesztésre nagy cumi... Ha most vennék procit meg lapot, tuti AMD lenne a procim is, mert azonos áron kb azonos teljesítménnyel a későbbiekben fejleszthetőbb gépet kapok... -
FefeeX
veterán
A konferencián esett még szó a WoW-os mikro-tranzakciós próbálkozásokról is. A cégvezetőség fontos szerepet szán ennek a finanszírozási opciónak a jövőben. "Várakozásaink szerint a jövőben növekedni fognak a digitális eladások, mi pedig ki szeretnénk ezt használni." - nyilatkozta Morhaime. Az in-game petek ropogós dollárokért való osztogatása tehát csak az első lépés volt, további lehúzások várhatóak.
Ezt egy oldalról "hoztam" Csak hogy mennyire szánalmas a Blizzard... Ez azért már elég kiakasztó. Olyan van, hogy havidíjat fizetsz, olyan is van, hogy nem fizetsz havidíjat de nem is érsz el mindent, de ezt a rohadék hozzáállást, hogy úton útfélen lehúznak, egyszerűen...
-
gabranek
senior tag
sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nem úszom meg a hardware frissítést Outlandon 1024x768-ban, minden minimumon 30 fps fölé nem igen megy (a legzavaróbb, hogy a látótávolságot is nagyon alacsonyan kell tartanom, ezért nem ritka, hogy belefutok valami pofonba, mert egyszerűen nem veszem észre ). De múltkor lementünk Underbogba zangarban és átváltottam diavetitésbe...kb 10 fps volt a képfrissitésem.
Lényeg a lényeg, hogy valszeg karácsonyra meglepem magam egy új alaplap+proci+ram+vidkari garnitúrával, amit szeretnék egy százasból kihozni. Ebben kérnék kis segítséget, hogy a tervezésben hol kellene elindulnom? Az utóbbi években nagyon nem voltam képben ezen a téren...a mostani gépem még AGP-sElég ha megdobtok 1-2 linkkel, hogy most milyen szabványok léteznek (1 mag, 2 mag, x mag, PCIe, stb) azzal valamivel okosabb lennék.
[ Szerkesztve ]
田中れいな
-
FefeeX
veterán
válasz animatrix11 #29518 üzenetére
Persze, van tagfelvétel, bár lock jobban jönne, de egye fene, DK is jöhet... A HC-k mennek mert megint sok a friss 80...
Azért érdekes emberek vannak nálatok, na
-
Arnold2
őstag
Srácok: rosszul emlékszem, hogy valamelyik, már aktivált patch-ben az volt, hogy nem indulhat úgy BG, ha nincs ki mind a két csapat?
-
animatrix11
őstag
válasz FefeeX #29514 üzenetére
Figyi a dkval átmehetek? jelenleg még hc instába sem jutok le guildal... (többi privátban)
A lock már nagyon vár a guild újra alakulásra most a keménymag a Recognigban van, csak a volt GM nem túl aktiv mostanábanGerrash tőlink is elmnet mert volt valami balhé, aztán beszóltak neki hogy nem jöhet rédelni és kilépett (nem ő volt az első ileyn) nekem semmi bajom nem volt vele
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
szilchi
őstag
válasz SteelRage #29516 üzenetére
Úgy emlékszem igen.Legalábbis rémlik,hogy volt egy ilyen PvP trinketem,kiraktam actionbar-ra a human racial mellé és mikor az egyiket elnyomtam a másik is CD-re került.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
SteelRage
csendes tag
Sziasztok!
A human racialjának a cd-je együtt van a pvp trinkivel? Mármint ha eltolom a racial-t a trinket is cd-s lesz?
-
H.O.D.
senior tag
battle.net elfeküdt? nem lehet belépni
-
FefeeX
veterán
válasz animatrix11 #29513 üzenetére
Hozzánk átjöhetsz, bár csak 10es progress megy (utolsó héten nem nagyon voltak fenn az emberek, mert soknak lejárt a GC, és válság van ), de egész jól szoktunk haladni...
Joszippal a hangulat sem stimmelt nálam... Sajna... Fent voltunk ventrin, de a nyugdíjasotthonban több életkedv van... Komor, viccet nem értő hangulat, aztán meg ugyanaz, aki idiótaságnak tartja ezt, összevissza berántja a mobokat, elfelejt hilelni, stb...Én vállalom hogy a koromhoz képest nagyon is komolytalan vagyok, nem akarok komolyabbnak látszani sem, viszont kihozom belőle a maxot
Apropó, Noren bomlasztja a rendet belülről, mi? (Gerrash) Kedves srác egyébként, én emberileg tök sajnáltam, hogy elment tőlünk, de sajna még fiatal (12 vagy 13 asszem) és azért ez nagyon kiütközik néha, eléggé óvodává alakult a dolog, amit nálunk a relatíve magasabb átlagéletkor (nagyjából mindenki 20+, az átlag 26 körül lehet) miatt nehezen tolerálunk
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz slayer006 #29511 üzenetére
A legelső commentben van benn minden
Rátolod a speart. A grip jelzi, mennyire biztosan ülsz a sárkányon. 1es gombbal erősíted ezt (+10) - ez azonban nem sebez. Mikor kiirja hogy karmolni fog, benyomod a 2es gombot, ami sokszor dodge-ol is. Sebzés a 3mas és a 4es. Én úgy szoktam, hogy a 4est nyomom CD-re. Közben meg kb 3:1 arányban nyomogatom az 1est és a 3mast, hogy maradjon tapadás. A 4es sokat sebez, de -15grip, a 3mas keveset, de csak -5 grip.
Mikor lemegy asszem 40%-ra, akkor azonnal nyomogasd az 1es gombot, míg minimum 15 stackot fel nem szórsz a sárkányra, aztán 3mas gomb. Ha nem halt meg, akkor tovább az 1es gombot, csak vigyázz, mert itt csökken a HPd mint a fene -
slayer006
addikt
Valaki világosítson fel pls, hogy ebben a questben Thrusting Hodir's Spear mit is kell pontosan csinálni?
[ Szerkesztve ]
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
bobace
addikt
válasz CactuS #29507 üzenetére
Annyira már nem vonz a játék, hogy költsek rá. 3 havonta feltöltöm egy hónapra, játszok vele hetente kétszer, és kb ennyi is. Persze lehet hogy rendes guilddal jobban élvezném, jobb lenne belépni is a játékba, de itt legalább elfogadnak úgyis hogy a raid felén kilépek mert fáradt vagyok. Két druid van a klánban, annyi a feltétel, hogy ő visz előbb amit akar, ha neki nem kell, akkor az enyém, nekem jó is így. Ennyi feltétel belefér, a heti 2-3 óra raidbe nekem. Ulduarból meg minden az enyém, mert ő ToC gearben van.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz FefeeX #29501 üzenetére
Arathoron is indulnak már gdkp runok (2 hete kb. in aeternumos arc szervezésében), legutóbbin anubig wipe nélkül elmentünk, ott volt pár wipe, de végül lement az is, fejenként ~1800g jött (de állítólag eggyel korábbin több is, most nem voltak túl jó lootok).
"Nagy magyar szervereken" ez most van kialakulóban, kb. 1 hónapja lehetett egy FS! post erről, azóta kezdenek el ilyeneket szervezni. Szóval nem kizárt, hogy BS horda oldalon még nincs ilyen.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz FefeeX #29498 üzenetére
Igazándiból nem tudom, hogy jött össze (sok heallel, volt, hogy innervate-et kellett kérnem a droodtól szégyen szemre), hogy idáig eljutottunk. Az öreg srác még lement, aztán utánna raidendet hirdettünk. Mondjuk egy dps lista beszédesebb lenne, ahol vezet Syl (restoról áttalentelt dps, 2. a tankunk, és utánna a többi dps )
bobace: Én még minidg nem bántam meg, hogy transfereltem BFről. Normálisabbak az emberek, és így, hogy egy nagyobb guildben van az ember jobb a raidhangulat (annak ellenére, hogy azért HC tocon wipefestelünk rendesen)
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz bobace #29504 üzenetére
Nekem pont ez volt benn a lényeg. Ulduar sztem nehezebb mint toc. Meg sokkal hosszabb is... Progressben guild szinten lement Thorim meg Freya (ha egyszer megvolt, már nem nehéz), aztán azóta kevés az ember, pugolni meg nem fogunk hozzá, mert a guildesek is nehezen értik meg mit kellene csinálni...
25ösben meg Josziphoz csapódtam anno progresselni, le is ment minden watcherekig, csak ott annyira nem jött be a hangulat, no meg nem kaptuk meg az ígért DKP-t...
Van egy srác ismerős, aki 10es ToGC-ből 3 bosst is kipugolt már... -
Wolverine
félisten
Van free transfer a Ragnáról.
-
bobace
addikt
válasz FefeeX #29498 üzenetére
Pugolni? Nálunk az még progress Most járunk Freyánál... 10-es normalban. Levi már lemegy 30 sec alatt, de az óriások még most progress.. Na ez a durva. Igaz mi is pugoljuk félig, mert 2-3 guild jön össze egy 10-es runra, olyan kevesen vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest