Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
decibel
aktív tag
válasz parandroid #30797 üzenetére
"akiknek nem a progress az elsődleges, mert azon már túl vannak"
Most jött ki ICC, így ilyet csak 1-2 hónap múlva találsz. Illetve ha nem a progress az elsődleges, akkor soha nem jutnak le Arthashoz, csak mire nerfelik megintcsak úgy 1-2 hónap múlva. Általában a casual guildeket is egy hardcore mag működteti, de azok meg egy idő után belefáradnak a casuálokkal való harcaba, így elhúznak. Aztán darabokra hullik a guild.
Egyébként mit értesz casual alatt? Heti háromszor fixen meg tudsz jelenni a raidre legalább 2 órán keresztül, ismerve a taktikát?"you are a monkey poo-poo"
-
ArmanD.
őstag
Visszakaptam az accom kb fél órája de semmim sincs még
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz parandroid #30797 üzenetére
Létezni létezik, és általában nem is túl zárt társaságok ezek, mert fluktuáció mindig van, ezért pótolniuk kell az embereket. Bár nincs sok belőlük, és BS alli oldal tudtommal nem túl népes, szóval akár az is előfordulhat, hogy ott nincs ilyen.
-
parandroid
félisten
válasz ArmanD. #30795 üzenetére
Jaja, én is kipróbáltam már párat, de reméltem, hogy csak én nyúltam lecsóba.
A legutóbbi guildem konkrétan szétszakadt valami beszólogatós vita kapcsán, aztán pár ember repült, a tagság fele meg követte őket. Már amennyire értettem a dolgot, mert ugye én csak esténként voltam online, ők meg egész nap egymást osztották.
Cathfaern: Sajnos nekem is ez a benyomásom. Az eddigi guildjeim vagy full kezdő guildek voltak, vagy igencsak véristvános, magaslovas szemlélettel közelítettek meg minden szituációt. Aztán mentek a wipefestek TOC25-ben. Ezt pl a mai napig nem sikerült megcsinálnom, volt, hogy az utolsó bossig el sem jutottunk.
A druida már a második karakterem, előtte már egy warriort felszereltem hasonló szintre.
Igazából valami olyan guildet lenne jó találni, ahol inkább idősebb, tapasztalt játékosok csinálják, akiknek nem a progress az elsődleges, mert azon már túl vannak, inkább csak amolyan casualként tolják még mindig, mert nincs szívük abbahagyni. Vagy ilyen társaságba nemigen lehet bekerülni? Egyáltalán létezik ilyen? Ahhoz nem érzek magamban már erőt, hogy rohamtempóban toljam a raideket egymás után, és csak erre koncentráljak minden este, de abbahagyni sem akarom a játékot most, hogy elértem erre a szintre.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz parandroid #30794 üzenetére
BS alli oldalt nem ismerem, de azt előre megmondom, hogy elvárásaidból kicsit le kell adni mindenképp:
1, 2, 3, 4 ezek a pontok rendben vannak. Szvsz ha egy guild GS-t kér felvételhez, vagy akár csak megkérdezni, akkor onnan jobb messzire menekülni, mert abszolút hozzánemértésről tesz tanúságot. GS csak arra jó, hogy pug leaderek gyorsan meg tudják szűrni az embereket, mert pug összerakásánál nincs lehetőség és idő arra, hogy minden jelentkezőt alaposan végigböngésszen. Bár a jobbak megteszik.
5. Ha régebbi raid alatt Lich Kingeseket értesz, akkor ToCra simán lesz lehetőséged, de Naxx vagy Ulduar max weekly erejéig. Bár utóbbiba még talán szivesebben visszamennek a guildek. Ha régi raidekre gondolsz, arra ne nagyon számíts hogy lesz, max ha te próbálsz szervezni valamit.
6. Sajnos kezdő szakosztályos guild nem nagyon van, alapvetően 3 féle van:
- akik nem akarnak kezdőkkel foglalkozni, ez ugyebár kiesik neked
- akik maguk is kezdők, vagy csak pár tapasztalt tag van. Na ez az a hely ahova semmiképp se menj, bármilyen csábító is a dolog, mert csak szenvedés és rossz megszokás lesz belőle.
- vannak olyan guildek ahol szivesen látják a kezdőket, segítik őket, de általában elvárják a fejlődést is (mármint itt játékbeli tudásra gondolok alapvetően, magyarul fogadja is el az ember amit mondanak). Ugyancsak személyes megjegyzés, hogy az olyan guildektől is érdemes ódzkodni, akik bár nem teljesen HC-k, mégse szivesen látják a kezdőket. Azért amennyit te elértél gear ügyileg, az bőven elég arra, hogy ne legyél full noob, tehát ha azt mondják, hogy bocs túl kezdő vagy ide, akkor esélyes, hogy jobban is jártál, hogy nem vettek fel. Mondom persze kivétel a HC guildek, de az más témakör úgyis.[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
válasz parandroid #30794 üzenetére
Hát ilyen guild sajnos nincs
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Elkészültem nagyjából a druidám alap gearezésével (feral DPS egyelőre), sikerült az 5 fős heroicokból és kraftolható felszerelésből kb a lehető legjobbat összeszedni neki, még egy quel'delart is kiütöttem. Most jönne az a rész, hogy kéne találni egy guildet, a következő jellemzőkkel:
- lehetőleg magasabb átlagéletkor
- nem a gearscore addon annak az alapja, hogy felvesznek-e, vagy hogy mehetek-e raidbe
- nem fikázzák állandóan a dps-t/healt/tankot
- nem elvárás, hogy minden nap hajnalig online legyek
- csinálnak régebbi raideket is, nem csak ICC 24/7-ben
- rendelkezik kezdő szakosztállyal (a.k.a. véróvoda), ahonnét nem nézik ki a low gearrel, még lowabb skillel, és viszonylag kevés online idővel rendelkező kezdőket, esetleg a profibb játékosok be is segítenek - akár raidben, akár tanácsokkalA szerver Bloodscalp, Ally oldal. Ha valaki tud ilyen helyet, szóljon.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bAtt001
addikt
válasz DrGonzo22 #30789 üzenetére
A törtszervereken általában nem osztanak semmit ingyen csak a fun vagy pvp szervereken ahol épp az a lényeg hogy ne kelljen fél évet játtszani hogy legyen egy karid amivel tudsz egy picit szórakozni. Persze vannak "normális" szerverek ahol arra törekednek hogy minél jobban hasonlítson minden az eredetihez. Itt játszanak azok akiknek nincs pénzük eredetire.
Anno még mielőtt eredetire mentem néha énis csináltam magamnak egy szervert ami a sajátgépemről futott és csak én tudtam belépni. Na ott gm jogom volt és parancsokkal tudtam magamnak itemet addolni. Ez kb vicces volt 1-2 óráig utánna nagyon rá lehet unni, nem hiába multiplayer a játék, egyedül unalmas hiába van meg az összes tárgy amit meg akarnál szerezni eredetin. -
DrGonzo22
őstag
válasz Viktor77 #30787 üzenetére
Lehet, ezt nem tudom, tényleg fogalmam sincs a privát szerverekről, rendes EU-s realmen kezdtem négy éve a wowot, de valahogy mindig is vágytam egy efféle szolgáltatásra. Az atlasloot-ot amikor felfedeztem magamnak, egy darabig megoldottnak láttam a dolgot, aztán rájöttem, hogy nem az igazi (nagyon nem).
Amúgy én is erre gondoltam, csak nem vendorral, hanem egy atlasloothoz hasonló menüsorral megoldva, csak nagyobb item választékkal, mint az atlasloot. Illetve target dummy szerű mobokkal, patchek szerint választható world mappel, területekkel, spell animációkkal, napszakokkal, stb. És a Cataclysm után pedig egyenesen elvárható lenne, hogy egy ilyen "próbafülke" módban meg tudják nézni a régi világot a frissen csatlakozó játékosok. Gondolom erre komoly igény is lesz sokak részéről.
(Egyébként számomra nem világos, hogy a tört szervereken akkor most játszanak az emberek, vagy itemeket próbálgatnak mert ha játszanak, akkor mi a fenének kell itemeket osztogatniuk az üzemeltetőknek? Pont a játék lényege, hogy ne overgearben menjenek a játékosok a bossokra, ellenkező esetben a raidezés értelmetlen és unalmas is, olyan mint valami csoportos farmolás, ami attól még farmolás marad. De sajnos mostanában a Blizz is kezd erről elfeledkezni...)
-
Wolverine
félisten
-
Viktor77
titán
válasz DrGonzo22 #30786 üzenetére
Gondolj bele, pl. a mountokat, ruhákat honnan kapnád meg offline módban? Bosst nem tudnál egyedül megölni, szóval kéne valami beépített vendor vagy nem tudom. Viszont ha ez be lenne építve a játékba, akkor nagyban meg lenne könnyítve a privát (warez) szervert üzemeltetők dolga (akiknek ezt most maguknak kell megoldani).
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
DrGonzo22
őstag
válasz Wolverine #30783 üzenetére
Nem tudom, nekem ez az egész dolog nem jelent többet, sőt annyit sem, mint anno pl. a warcraft2-höz tartozó map editor (mert végül is azzal, amit ott csinált az ember, még lehetett később játszani is, nem csak megnézni a különböző unitokat, épületeket más-más színben) és tulajdonképpen csodálkozom, hogy miért nem lehet eleve belépni offline módban a játékba, és ruhákat felpróbálni, mountokkal repkedni, stb. Ráadásul az utóbbi időben sok hasonló dolog jelent meg, wowhead-en a 3D nézet a petekre, vagy most a 3D-s armory, változtatható háttérrel. Szóval volna erre igény, de valahogy nagyon körülményesek az eddigi megvalósítások, pedig szerintem még a Blizzard is jól járna egy ilyen opcióval (10 napos trial is bejött nekik), a játékosoknak pedig mindenképpen könnyebbséget jelentene. A játékra magára pedig gondolom mondanom sem kell, hogy semmiféle hatása nem lenne, elvégre ez nem is játék, csak egy fejlettebb "próbafülke", ami kb. 10 percig érdekes, vagy új karakter kreálásánál hasznos.
(megbízhatatlan weblapokra felmászkálni pedig gondolom senkinek nincs kedve, elég veszélyes lehet keylogger szempontjából, úgyhogy ez a privát szerver dolog is kiesik sajnos )
[ Szerkesztve ]
-
Mullein
csendes tag
Sziasztok,
van egy affli lockom és érdekelne miként hozhatom ki a legtöbbet belőle, mi a helyes rotáció, mire kell figyelni.. Jelenleg így néz ki a gearem, ezzel és folyamatos life tap glyphel van 4k dps-em, de úgy érzem lenne még benne. Várok minden tanácsot. -
-
DrGonzo22
őstag
válasz Cathfaern #30781 üzenetére
Köszi a rossz híreket Sajnos tört szerverekkel semmi tapasztalatom, mert, ha jól veszem ki a szavaidból tulajdonképpen egy tört szervert kéne létrehoznom, amibe utána egyedüli játékosként beléphetnék bármikor. Ha nem nagyon nehéz egy ilyet beszerezni/beállítani, és nagy szabadságot ad (teszem azt, bármilyen mountot, petet előhívhatok, stb.), akkor szívesen belevágnék.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz DrGonzo22 #30778 üzenetére
Kezdésnek: egyikhez sincs addon, nem is lehetséges.
Első esetben le kell szedned egy privát szervert és azt a saját gépeden beüzemelni, majd arra tudsz a saját klienseddel csatlakozni (azaz ha régi tipusút akarsz, akkor kell szerezned régi szervert meg régi klienst is külön). Ha sose csináltál még ilyet, akkor csak szórakozásnak nem éri meg.
Második esetben a WoW fájljait kell átírni, átmásolni. Ez pedig EULA által tiltott. Igen, akkor is, ha csak te látod másként (had tegyem hozzá, nem is lehet megoldani azt, hogy más is olyannak lássa mint te, mivel az csak az illető saját kliensétől függ, amihez pedig értelemszerűen te nem tudsz hozzányúlni) -
DrGonzo22
őstag
válasz CactuS #30779 üzenetére
Nem hiszem, hogy ütközne bármilyen Blizzard szabállyal, egy rakás youtube videó is úgy készül, hogy offline módban lép be valaki a wowba. Sőt, ha jól emlékszem woweurope-ra még versenykiírás is volt valamikor kirakva, hogy ki milyen 5 perces kisfilmet tud rendezni/szerkeszteni csak a wow segítségével. Pár ilyen filmet meg is néztem.
A második addonos dolgot pedig szerintem félreértetted, nem arról a hackről beszélek, amivel egyesek spell animációkat írtak át (minden más játékos is másmilyennek látta), hanem egy egyszerű addon, ami felhasználó gépén fut, és csak számára jelenít meg másképp kinéző tartalmat. Tulajdonképpen nem csinál mást, mint egy custom ui, ami mondjuk lecseréli az órát, vagy a minimapet, stb. csak ez pl. ruhák skinjeit cseréli le másra.
[ Szerkesztve ]
-
-
DrGonzo22
őstag
Üdv,
segítséget szeretnék kérni két problémához. Van-e valamilyen addon, amivel privát módban lehet belépni a wowba? Egy 2008 január előtti wow kliensbe szeretnék belépni, hogy castoljak régi típusú fireballt, pyroblastot. A másik kérdésem is privát belépéssel kapcsolatos. Tetszés szerinti item-et szeretnék kipróbálni. Pl. Ashes of Alarral való repülést szívesen megnézném ingame, és lássuk be, erre más módon elég csekély esélyem van
És még valami, pár éve olvastam olyan addonról, amivel megváltoztatható egy mount, armor, stb. kinézete, de nem jegyeztem meg a nevét. Mindenki más olyannak látja a karaktert az adott realmen, mint amilyen, de ő maga tetszés szerint módosíthatja azt. Pl. egy UD mage egy kodón az addont futtató ember gépén egy farkason ülő gnómnak lesz kirajzolva, mondjuk wlockT2-ben stb.
Köszönöm.
-
CactuS
Arcképgyáros
Raidereket kérdezném, hogy 25fősben próbált valaki mostanában FoL paladint? A helyzet az, hogy nálunk az utóbbi időben elég sokszor van 2 holy paladin a raidben és azon filóztam, hogy mi lenne, ha ilyenkor az 1ik átállna FoL spammer paladinnak (T9/4es setbonusszal), hogy kevésbé legyen rémes az overheal.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Gyick
őstag
hi!
disc priestnek mi a fontosabb pvpben?az sp, a haste, vagy a crit? Természetesen a staminán és resilencen kivűl. -
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Retri palánál ki milyen rotát használ? Köszi a válaszokat.
Vig
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Wolverine
félisten
-
ArmanD.
őstag
-
gabranek
senior tag
-
Wolverine
félisten
válasz gabranek #30768 üzenetére
A WoW-Europe-on angolul. Magyarul... rövidet sehol. Hosszabb van a wow.hu-n, talán a FS is csinált ilyesmit, és az orderofwatchers.hu is megjelentette a Blizzes verzió fordítását.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
gabranek
senior tag
a lore-ról (a teljes warcraft univerzumról) hol olvashatnék valami zanzásított, nem bőlére eresztett összefoglaló szerűséget?
田中れいな
-
Wolverine
félisten
Meg Blood Boilra. Ami azért szép kis AoE... pláne, mert Unholyként 3 disease-ed van (Ebon Plague talentből). IT-PS-Pestilence... és AoE plusz ha van elég runic powered, akkor jöhet a gargoyle is.
szerk: #30764: mostanában kb. egy hét a Blizzard reakcióideje, elég sok embert törnek fel ugyanis. Türelem.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Viktor77
titán
válasz Skyhunter #30765 üzenetére
Ezek befogható petek. Így sokszor fogsz false riasztást kapni, ha egy hunternél meglátja az addon. Sajnos, ilyenkor nem tehetsz mást, mint kilépsz, törlöd a cache-t, és visszalépsz. Érdemes Dalarant (vagy más várost) elhagyva törölni a cache-t. Egyre többször fogják be őket, így gyakorlatilag már belogolásnál meglátja őket az addon.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Skyhunter
őstag
Az mitől van hogy az NPCscan-t használva,egyes mobok ki vannak szürkülve a listán,és előttük a cache részben egy nagy piros X van.Gondriát és Skollt kerestem,kiléptem,azóta ez fogad.Töröltem a wow cache-t,de még így se lehet újra rájuk targetolni az addonban...és persze a térképen sincsenek színes jelzések....
Valamint időnként kiírja hogy found skoll vs gondria,de FALSE ALARM kísérőszöveggel.....ez most hogy van akkor?
pls help
-
m4rc!
őstag
Van itt vki DK guru? Vagy lehet nem is kell anyira gurunak lenni a kérdésemhez, tehát aki -érdemben- tud az válaszoljon:
Miért jobb az unholy pvp-re mint a blood? Mi az unholy lényege? Bloodon nagyon szépen lehet rotázni: IcyTouch-PlagueS.-HeartS.-HS.-DS ekkorra cd-n van minden, mehet is 2-3 DeatCoil..
Unholyn ez hogy néz ki? Ott van két bloodrune amit csak bloodstrike-ra lehet költeni, ami meg elég kicsit üt..
Szóval DK pvp help kellene..mod.: kari
[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
Tommmmka
senior tag
Hali!
Most vittem át Ragna hordából-> Bloodscalp alliba a lockomat.
És valami értelmes progressel rendelkező guildet keresek.
Karakterem 5500gs+-os Icc-t 2. wingig vágom. Aktív vagyok és értelmes fajta.
Itt egy armory a karakterről:Shiewa
Aki, tudna valamiben segíteni, annak nagyon megköszönném.
Üdv.:Tommmmka
-
tomazin
veterán
Ragnaroson(ally) szeretnék csináltatni pár cuccot.
70es raiden eső recis cuccok,ha valaki esetleg keményen tolta anno,az csinálhatna nekem természetesen megfelelő ellenszolgáltatás fejében.Ha van valakinek reci,akkor szedek össze anyagot hozzá,addig nem akarok kínlódni vele.
Szóval a cuccok:
LW:
Fletcher's Gloves of the Phoenix
Belt of the Black Eagle
Bindings of Lightning ReflexesBS:
Storm Helm[ Szerkesztve ]
-
-
gabranek
senior tag
hol tudom megnézni, hogy mennyi a gear score-om? a wowhead profilban néztem, de ott 2700-at ír, amit én kevésnek tartok. 1db 226-os itemem van és ez a legkisebb
田中れいな
-
CactuS
Arcképgyáros
Saurfang bácsit boostolták, vagy csak mi voltunk a szokottnál bénábbak? Mintha több add lett volna, és jobban stackelte volna a runicpowert.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Wolverine
félisten
válasz Peti78 #30737 üzenetére
Agilitys cuccot paladin ne használjon, mert nem jó neki. Csak Strength.
DK a saját rúnáin kívül más enchantra ne költsön. Nem jobb egy sem.Szóval a DK-nak a Demise kell, a paladinnak meg jobb az Inevitable Defeat, de az sem az igazi. Inkább menj sima Pit of Saronba, és farmold ki ezt. szerk: vagy járj bőszen heroicba, és szedd össze ezt... illetve szerezz egy Battered Hiltet, és a questchain végén gyűjtsd be ezt.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomazin
veterán
válasz tomazin #30749 üzenetére
Jah,hogy legyen is értelme,h miért kérdezgetem:
1.Arra vok kiváncsi,h csak 1x kell-e wapolni,és azzal a mobilszolgáltató felé menő zsé kész is.
2.Ami telefonra felraknám,abban egy t-mob sim van,amin nincs pénz,meg nem is tervezem,h feltöltöm,max fél év múlva.Ezért beleraknék egy pannonosat,és onnan wapolnék,majd ha leszedve,felrakva akkor menne vissza bele a t-mob sim. -
tomazin
veterán
Mobile authenticator amugy hogyan műxik?
Az ok,h kapsz linket,letöltöd,felrakod,beregeled.
De utána ha be akarsz lépni a játékba,akkor hogyan lesz neked a kód?Wapon keresztül tölti?Vagy csak 1 sima prog,és generál,vagy nem teljesen értem,és végigolvasva a fórumot,meg fs-t sem találtam erre választ.[ Szerkesztve ]
-
DrGonzo22
őstag
Köszönöm a segítséget mindenkinek
-
Peti78
őstag
Erre valaki vagy méginkább valakik?
tyBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Viktor77
titán
-
Wolverine
félisten
válasz ArmanD. #30728 üzenetére
Azt az Authenticatort csak a Blizzard support tudja eltávolítani; és amíg le nem szedik, addig nem fogsz tudni belépni. A reakcióidejük mostanság kb. egy hét.
#30733: a Cancel Subscription megszakítja a mostani előfizetést, de nem változtat a már befizetett időn. Ha nem akar a haverod ilyesmivel szórakozni akkor egyszerűen írjon be egy GC-kódot, azzal törlődnek a bankkártya adatai is.
#30741: esetleg ne külön winchesterre tedd a WoW-ot, hanem csak önálló partícióra... újratelepíteni nem kell majd így, az biztos. (persze a jelenlegi méretnél a 80 GB-os winchester ehhez nem feltétlenül elég, lévén a WoW egy 30 gigás partícióból most megeszik 20-at)
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz DrGonzo22 #30741 üzenetére
HDD lekapcsolást ki lehet kapcsolni. Offical telepítő van, de integrált nincs. Ha mindenképp töltögetni akarsz, akkor szedd le az offical telepítőt, meg valami oldalról az összes patchet kézzel (wowwiki.com-on van mirror lista). De én még mindig azt mondom, hogy egyszerűbb ugyanazt a WoW-ot másolgatni, és ha más fog játszani vele, akkor Interface meg WTF mappákat kipucolni.
szalontai:
Trial alatt max lvl70 99%-ig tudsz fejlődni. -
tomazin
veterán
válasz DrGonzo22 #30739 üzenetére
Vagy elég 1 gépen letöltened,aztán ott lesznek a telepítő fájljai (ha már mindenképpen telepíteni akarod,de mint előttem írták ez nem szükséges).
Kiírod egy dvd-re az mpq-kat meg ami ott van még pár file,és az egy jó telepítő.Ezután kiírod másik lemezre a patcheket.Viszont így sokáig tart a telepítés(több óra),szóval én is a másolgatós verziót ajánlom.mod:mint a fentiekből kiderül nem integráltat szed le a letöltős install
Köszönöm mindenkinek a választ
És akkor tovább megyek a pofátlanságban
Ugye 10 nap a trial acc.Tegyük fel,h felhúzom magam 72-re 2nap alatt (most ütöttem a 69-et so necces lesz,de majd kiveszek 1 hét szabit ).Akkor ha megcsinálom a lvl72es küldit,ami ad egy itemet.ugye az nem req lvl-es,csak a küldi.Azzal mi lesz?Az is megmarad?Csak mert akkor nekiesek,aztán meg szétgankelek 20 enemyt[ Szerkesztve ]
-
DrGonzo22
őstag
válasz Cathfaern #30740 üzenetére
Én is ezt csináltam, de nem működött: van egy 80gb-os winchester, rajta a rendszer, illetve pár program, és egy nagy az adatoknak. Évek óta az adat winyón volt a wow, de a win7 hajlamos lekapcsolni a merevlemezt, miközben fut a wow, XP-re visszaváltani pedig semmi kedvem. Meg, ha abból indulok ki, hogy 2 PC-re, és egy notebookra is fel akarom rakni, akkor is jobb 1 töltögetésből megúszni, mint háromból. Dobozos wotlk telepítés után se volt piskóta a patchelés, de, hogy még azt is tölteni kell, így kész rémálom. A 120 napos win7 trialem kb. 20 nap múlva fog lejárni, szóval addig lenne időm letölteni egy normális 3.3-ig integrált wotlk telepítőt, csak ilyen torrentes file-okat nem szívesen raknék fel, wow-europe.com-ról pedig automatikusan indul az online telepítés Szóval nem is tudom hogy létezik-e még official letölthető telepítő, nekem anno volt egy BC-s a blizz weblapjáról, de attól már értelemszerűen megszabadultam.
-
DrGonzo22
őstag
válasz tomazin #30736 üzenetére
Semmit nem vesz el, amit lootolni tudsz, azt viheted, equipelni sem kell tudnod (pl. ha lesz egy BoE world droppod, az is a tiéd).
Egy kérdésem viszont nekem is lenne: hol tudok letölteni wotlk telepítőt (lehetőleg olyat, amibe már a wotlk-os patchek nagy része is integrálva van)?, a dobozos dvd-m sajnos megsérült. (A wow-europe-on lévő kliens online kezd telepíteni, nekem pedig egy tárolható kellene, mert több gépre is fel akarom rakni, ill. a win7 120 naponkénti újratelepítése miatt se lenne hátrány egy rendes "offline" telepítő, amit már aránylag gyorsan fel lehet patchelni.)
-
Peti78
őstag
Sziasztok
Köszönöm az eddigi segítséget, de újabb kérdéseim vannak.
Retripala: [Wraith Spear] vagy Inevitable Defeat melyiket érdemes használni?
Death Knight: Inevitable Defeat, Demise a melyik kérdés itt is fennáll, de az encsi kérdésében is tanácstalan vagyok. Rune of the fallen crusader, vagy Berserking.Az Inevitable Defeat-tel az a gondom, hogy jelentősen csökken a hit rating.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
tomazin
veterán
Másik kérdés:
Tervem most csinálni egy lvl70es "twinket",amivel betolom a nagyon kemény pvp-s öcsiket,mint pl a Wrecking blow. Tekintettel arra,h sem időm,sem kedvem nincs 70esen raidelni menni,igyekszem wotlk-s cuccokat összeszedni.
Mivel most van egy még egy 10napos wotlk trialom,ha azt felhasználom,és northrenden megcsinálom azokat a küldiket,amikhez max lvl 70nek kell lenni,és azokat a cuccokat összeszedem,akkor azokat,ha lejárt a "trail" elveszi?(ergo csak olyan cuccok,amikhez req lvl <= 70).Azaz van értelme így felgearelni magam,vagy úgyis elvesznek azok az itemek? -
tomazin
veterán
válasz Tommmmka #30734 üzenetére
Biztos?Csak mert az korrekt,h megnyomom a cancel subscr.,de utána abban az ablakban már "Are you positive you want to deactivate your account?" És elvileg van egy árnyalatnyi különbség a subscription (ami az előfizetés) illetve az account (ami már maga a számla,azaz az acc) lenne.
Én megnyomom haveromnak,de 3gearelt 80as karinál nagyon morcos lesz,ha elveszik.So bocsánat,h értetlenkedek,de nagyon nem szeretném benézni.
So biztos,h azt kell nyomni?Meg a nem éppen csillogó angoltudásom is hozzájárul a bizonytalanság fokozásához
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Hogyan lehet azt kikapcsolni,h ne vegye le a havidíjat a kártyámról,mert innentől gc-vel akarom tölteni?Csak mert egyedül a cancel subscriptont találtam,de az meg ha jól vettem le, az egész accot frozen statusban rakja?
Kamuszámlaszámot találtam egyedüli megoldásként eddig -
ArmanD.
őstag
válasz #32070144 #30729 üzenetére
Viszont most azzal szopok hogy a mostani frissitést megcsinálja 98%ig ahol bejelenti hogy az update leáll mert a wow.exe virusos lett és nem tudja megpatchelni sem, igy abszolút nem tudok kezdeni semmit a game-mel, repair helyreállitja az exe-t újabb frissités kb fél óráig és 98%-nál megint bejelenti hogy az új file is ismét virusos lett szóval nem értem mi a tökömet kezdjek még ezzel.
Most végtolom a Nodot aztán meglátjuk mi lesz[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
válasz #32070144 #30729 üzenetére
Sajnos a kódot nem generáltam az accomhoz ezt mondom, de a passt meg tudtam változtatni mert oda nem kért kódot
Viszont ha a passt megváltoztattam elvileg ő nem tud belépni de én sem mert egy másik authenticator van kódolva az accomhoz, kezd elég mókás lenni.Öreg vagyok már bohócnak!
-
törölt tag
válasz ArmanD. #30728 üzenetére
"The digital code is a six-digit numeric code that is produced when you press the button on the front of your Battle.net Authenticator."
"The Authenticator code is an eight-digit numeric code that is produced when you select "View Code" in your Battle.net Mobile application"Valószínűleg nem mobile authenticator van társítva az accountodhoz.
Használni egyszerű: beírod a neved/jelszód, utána a felugró ablakba azt a kódot, amit akkor generál Neked az authenticator. Ha battle.net accountod van, akkor a név az oda regisztrált e-mail cím, a jelszó az ott megadott.
Nem igazán értem, hogy tudtad a jelszót megváltoztatni, úgy emlékszem az account manager oldalon a belépésnél is kéri a generált kódot. -
ArmanD.
őstag
válasz Wolverine #30727 üzenetére
Nahh megtaláltam a képet és elküldtem Bliznek hogy valszeg hack, de megváltoztattam a jelszóm viszont a code rajta maradt igy nem tudok most sem belépni, jahh és csináltam egy mobil authenticatort amit mondasz de nem tudom használni igazából 8 charactert ad a mobilos de battle-net-en meg 6 számjegyet kérnek szóval már totál bekavarodtam. Én nem kértem az accomhoz ilyen codos nyavaját szóval igy hogy azzal is levédte nem tudok mit csinálni max lehet már nem fog tudni belépni mert a passt megváltoztattam de ez az egész úgy hiányzott mint púp a hátamra.. esetleg ha tudod hogy kell használni a mobil authentication légyszi osszad meg velem
-
Wolverine
félisten
válasz ArmanD. #30726 üzenetére
Hja, az ilyenre emlékezni kell, vagy kéznél tartani a screenshotot. Amúgy egy ideje ez a trükk: az ellopott acc-okra rögtön Authenticatort tesznek, így nem tudod visszaszerezni gyorsan. Célszerű begyűjteni egy mobil Authenticatort, az csak fél euro...
-
ArmanD.
őstag
Csak nekem adta be ezt a kódos nyavaját?
-
ArmanD.
őstag
Hát a f..omat beleverem mindjárt ebbe a szarba már letiltot mindent ez a buz.
-
ArmanD.
őstag
Miért nem tudok belépni a wowba mit kell csinálni ezzel az új szarral megint?
-
Vigneau
félisten
válasz Viktor77 #30713 üzenetére
Kihagytam az instákat, csak oda én nem igazán járok. Nincs rá 4-5 órám...
De az rnd HC-k egész jópofák. No meg inkább BG-kre járok, az sitty-sutty megvan. Ezért is kérdeztem, hogy akkor honorra, emblemre nem igazán lehet komoly fegyvert szerezni, ugye? Csak az armor jut az embernek. Amúgy DK, pala és wari vagyok.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
decibel
aktív tag
Hatalmas spoiler, ne nézd meg, ha lejutsz ICC-be!
Datamineolt Arthas cutscene 3.3.2-ből: [link]
Már akinek spoiler...[ Szerkesztve ]
"you are a monkey poo-poo"
-
Vigneau
félisten
Jobb fegyverek mindig csak arénázásokból jönnek össze? Az emblemekből sem lehet venni sehol?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Cathfaern
nagyúr
Félig OFF, de nekem újdonság volt az infó, és talán másoknak is jól jön, akik mostanában tervezik a gép fejlesztést: korábban AMD mind cpu mind vga terén elég rosszul teljesített WoW-ban, de a tesztek szerint a helyzet kezd kiegyenlítődni, ha nem megfordulni, szóval érdemes akkor is AMD-t figyelembe venni, ha csak WoWozni tervez az ember.
Tesztek: VGA, CPU[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Ez az Essence of Wintergrasp hogy működik? Csak bizonyos ideig van, vagy minden nap amíg X számú shard-ot összegyűjt az ember?
We are analog players in a digital world
-
gabranek
senior tag
ha már a dobálódásoknál tartunk, nekem szombaton esett FOS-ban Battered Hilt amit sikerült is elvinnem meg is csináltam a quest láncot, szal most van egy picit jó kardom. Az volt durva, hogy miután meglett a quel'dalar, fel kellett húznom a sword skillemet 100-ról 400-ra.
田中れいな
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest