Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nem akkor indul amikor a Blizzcon?
Mondjuk nem tudom azt sem az mikor kezdődik.
Nekem jelenleg fontosabb a normál WoW.
Új cél hogy felhúzzak két kiskarit 120-ra.Meg a 9 darab 111-114 karit is felhúzzam.
Monk és pap szívás lesz.Papot nem komálom a monk meg fura lett BfA-ban.
Jelenleg lock rugó az elsődleges,két szintet húztam rajtuk Islanddal.
Meg lockal instáztam is,fura lett affli lock is BfA-val.
De még mindig marha tápos. -
-conrad-
addikt
Attól függ hol. egy target dummy-t ütve kb. reális a 3k damage, nagyobb packokon meg kevés. Teljesen helyzetfüggő, én pl. 20k dps-t toltam az 5,1k GS-es karimmal ony10-ben a whelpek miatt, mert össze lett húzva én meg beletoltam mindent a packba (fogja meg a tank ha tudja )
Ha pár tanácsot elfogadsz:
Gemelésed nem jó, tegyél minden slotba +20str-et. A kék meg a zöld köveket felejtsd el, epicet tegyél bele. Ez persze akkor érvényes ha elérted a 264 hit ratinget, mert a jelenlegi 44 hiteddel még egy critterre is misselni fogsz.
Trinketed remélem csak bg miatt van benn, ha nem akkor vegyél / csinálj egy nobles decket, és vedd ki ezt.PvP cuccaidat vedd le, és vegyél fel kist9-et mert azért ilyen kevés a hit-ed.
statok:
hit(264-ig) > expertise(26ig) > crit > haste.
gemelésnél ha megvan a hitcap akkor mindenhova strength.Ezeket mindenképpen lépd meg mielőtt apply-zol valahová mert így nem visz le egy komolyabb társaság sem magával raidre.
Itt az én DK-m, ez egy alt így raidre nem nagyon járok vele, ami nekem van össze tudod szedni random hc-zással meg 1-2 pug icc10-el.
(sokat segít ha megveszed a 2. talent tree-t és tankolsz ha kell - randomhc-farm elengedhetetlen kelléke, instant behív)[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Meg Blood Boilra. Ami azért szép kis AoE... pláne, mert Unholyként 3 disease-ed van (Ebon Plague talentből). IT-PS-Pestilence... és AoE plusz ha van elég runic powered, akkor jöhet a gargoyle is.
szerk: #30764: mostanában kb. egy hét a Blizzard reakcióideje, elég sok embert törnek fel ugyanis. Türelem.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Sehogy. Tegyél fel egy OmniCC-t.
szerk: #28781: a WoW-os árnyékok mindent megölnek, pláne Dalaranban vagy raiden. Véletlenül se húzd maxra... (és a WoW max. 2 procimagot használ; abban pedig szinte biztos vagyok, hogy csak 1 GPU-t)
#28825: kb. sehogy. A regisztrációnál megadott lakhely alapján nézi, mivel fizethetsz, és asszem ez nem változtatható.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FefeeX
veterán
Éppen azt akartam írni, hogy sokért a 70est nem nagyon tudod eladni, de aztán néztem, hogy kb annyiért adod, mint a játék maga újan dobozokkal, így viszont jó ár, ha valaki allis akar lenni (BS-en most úgy látszik, alli a nyerő egyébként)
MÁS:
tegnap nagyon felb@szták az agyam EOTS-on. 4ből 4 lose, sok gyökér ember... (nem ismernek taktikot, azt mondja harcoljunk középen a zászlókért, csak úgy lehet nyerni, közben mind a 4 torony allié )
Meg az, hogy a majdnem fullepic, PVP gearemmel is 1 palának kb 5-6 shot voltam, 25k HP-n, mindezt kb 6-8 mp alatt... És ezt nem egyszer játszották el... Amikor már a kisistennek tartott DK is ilyen könnyen hal be, az elég gáz (és ugye a retrinek CC-je is van, míg a DKnak csak silence, meg lassító - amit freedom-mal felold, ha véletlen túlélném az első csapást)
Ergó a pala kegyetlen ha aktív bubija van, akkor még a noobok is kínszenvedések, de bubi nélkül is túl imbák... szerintem...[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Asszem 20as szint alatt nem jelzi ki. Ha pedig ennél magasabbak, akkor csak a szokásos bug, nézd meg egy fél nap múlva... Elég gázos az armory szolgáltatás, többször működik sz@rul mint jól...
Szerk:
tessék, most megy: [link][link]
Kikerestem, de elég tömegneveket választottál... Kb minden szerverre jut egy...[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
/kötözködés on
Hogy a szerók mennek-e azt nemtudni, de a szerverek nem érhetőek el
/kötözködés offMás:
Lock talentet néztem, de nekem kicsit úgy tűnik, hogy valakinek volt valami kedvenc talentje, és kb aszerint rendezte el a dolgokat.
40/31-en kívül nem nagyon lehet érteémes demo hybrid talentet csinálni csak ha lemarad pár elég fontos pont. Persze ez csak enyéni /cry. -
Wolverine
félisten
A DK teljesen új karakter lesz; de az egy szerveren levő karakterek létszáma továbbra is 10, ha már volt ennyi, akkor valakit költöztetni vagy törölni kell.
-
nierthen
tag
1. attól tartalma és ereje nem lesz több az irományodnak, ha trágár kifejezéseket használsz. csak magad minősíted, hogy félidegen emberek között ilyen képben tűnsz fel.
2. van az a moderátor, aki megmozdítja egy-egy megjegyzésével a fórumot. (itt például minden moderátorra jellemző, most Vikthor77 pendítette a húrokat.)
3. a többit Vikthor77 lereagálta.
4. igen, várom a támadástNierthen#2767
-
Viktor77
titán
Na, akkor mi a vicc? Az, hogy egy ordító baromságból leszűrted, hogy a horda erősebb egy szerveren? (Mert hát milyen helyekről is beszélünk? Halaa, Zangarmarsh, Terokkar, Silithusban van gyűjtögetés, Eastern Plaguelands. Az ilyen helyeken szintezik az ember, nem azzal foglalkozik, hogy elfoglaljon egy várost. De azért elárulom neked, hogy a múltkor egy guildtársunknak kellett valami Halaa-ból, és elfoglaltuk neki.)
Vagy az, hogy normális indoklás nélkül elkezdesz vagdalkozni?
Vagy az, hogy próbálsz mártírkodni, akit a csúnya gonosz modik kivágnak, mert meg merte mondani az "igazat" (nem) ?
Szerintem ezek a vicces dolgok.
Vagy mit szerettél volna, hogy mondjam azt, hogy igen, igazad van, a horda erősebb? Nem mondhatom, mert egész egyszerűen nincs így. Valamivel többen vannak, ennyi az egész.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Túrin
tag
QTn például nemtudom eldönteni,hogy melyik az erősebb,mert BGn nem találkozok egy QTs hordással se nagyjából,mert mindig Maggys Premadek vannak, a Maggys horda premadektől emg ált. kikapunk.Bár volt már olyan,hogy bebasztunk amikor megláttuk,hogy Ensidia(Akkor még Nihilum) premade azt jól beb.sztun ka karakterekkel és érdekes módon nyertünk ,Öröm volt az "Ilcsipengés" rugót agyonvágni ...Q_Q
Ragnán én alli föléynt tapasztaltam(ha tévednék,akkor egy bátorszvü hordás javitson ki)Túrin Turambar
-
Túrin
tag
Expertise is an attribute introduced in Patch 2.3.0. One point of expertise decreases the chance that melee attacks made by the player will be dodged or parried[1] by 0.25%.
Azaz az Expertise minden egyes pontja csökkenti az esélyét annak, hogy az ütés,amit a player véghezvisz dodge-ba vagy parry-be fulladjon.(0,25%-al)Túrin Turambar
-
Ptech
addikt
[OFF]Sarth3D25 Voidwalker tankkal: [link]
1. 80k HP
2. +75% passzív AOE resistance
3. ???
4. Easymode.[/OFF]m4rc!:
Kite: folyamatosan lassítod a mobot, hogy ne tudjon téged megütni, és így irányítod. Általában Hunter, Frost Mage, Warlock tudja ezt a legjobban művelni.
PuG: Pick up Group - véletlenszerű emberkékből összeálló csapat, a premade, azaz előre megszervezett -általában klán- csapat ellentéte.
DoT: Damage over Time - Olyan spell ami egy bizonyos idő alatt sebez, pl Warlock átkok.
Hitcap ált azt a hit mennyiséget jelenti, amenyit egy lvl 80 karakternek el kell érnie, hogy az aktuális bosst a legnagyobb valószínűséggel meg tudja sebezni (99%).
WoWWiki/WoWHead -on megtalálod szinte az összes ilyen kifelyezés leírását.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Felhúzni egyik gyártó skillt sem olcsó (a cooking kivétel, ha pecával húzod ), ha van elég időd, akkor többet kell bányászni és akkor lesz eladni való ore/kő is.
-
CactuS
Arcképgyáros
3.0as builddel nem igazán tudok szolgálni, az enyém még 2.4ben volt prot. Általában akkor is az volt a gond, hogy úgy zártam a kör végét, hogy max HP, 0 mana Most talán annyival jobb,hogy divine plea kicsit tud segiteni, meg ha a seal of wisdomot magadon tartod, akkor azért csordogál vissza a mana.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
!player!
aktív tag
80-n talentelj arra amilyen szerepbe instába szeretnél járni.
Addig felesleges, csak jelen esetbe ha v.melyik itemet tankolásra használhatod tedd félre és gyujts egy DD meg egy prot settet non HC insták simán tankolhatók talent nélkül.http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Pannka
-
Wolverine
félisten
Nincs, a Blizzard tiltja, hogy egyszerre kövesd mindkettőt. Max annyit tehetsz, hogy valamilyen gyűjtögetős addonnal követed, amit már leszedtél.
-
nierthen
tag
kicsit ha visszaolvasol, vagy használod a keresőt leszűrheted a magyar wowaddon közösség istenétől, wolvitól származó alapos, de már eléggé rongyossá ismételt szavait: GatherMate + GatherMate_Data, térképnek mapster.
ismét csak wolvit idézve: cartographer halott, legalábbis a fejlesztésével koránt sem annyira foglalkoznak, mint pölö a mapster
[ Szerkesztve ]
Nierthen#2767
-
kovsol
titán
-
-
-
MODERÁTOR
A realmeket következők szerint kategorizálhatod: Angol- ,Német- ,Francia- ,Spanyol- ,Orosz nyelvű. Ezek közül az Angol -ra tekints úgy mint Nemzetközi "szeró" bocs a többi meg a maradék nyelvcsoportnak lett kitalálva. A magyarokkal angol nyelvű realmeken találkozhatsz. De megfogalmazom másképp: Bloodscalp -on az alli oldalról tudom ,hogy sok a magyar
Realm lista: [link]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Wolverine
félisten
Kimondottan magyar nincs, de olyan van nem kevés, ahol jelentősebb számú magyart találsz. Ilyen pl. a Bloodscalp, a Ragnaros, a Neptulon, a Twisting Nether vagy az Arathor.
Egyébként a #1-et update-elni kellene; a BC ára rég nem 10k, és már van Wrath is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest