-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz TommyS_27 #26699 üzenetére
Tudom.
El is mentunk mi is, 1 orat voltunk bent, jott egy 4 fos csapat, mely direkt arra ment, hogy a nagy kavalkadban valaki 19seces lett, azonnal lottek. Szinte leszedhetetlenek voltak, mikor 4en lelottek, majd a hullamba 3 tarat lottek mind a 4en, szivem szerint megtapsoltam volna oket xDNézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #26697 üzenetére
Na, nem is állok ettől olyan messze (pve-re). Bár most már sok trash zöldet is kapok, kicsit lelassult a gearelődés.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #26694 üzenetére
Áhh fb-on ilyen csoportokba be se lépek.
Én a szettem ötletét tőled loptam. Mármint eddig mindig 4+2ben (zöldek) nyomtam. Aztán láttam, hogy nálad 4+ 2 sárga van bent az egyik képen. És tegnap én is tudtam pótolni a settbónuszt két frankó sárga itemmel.
A statokat meg players111-től. Az egyik képe ki van mentve könyvjelzőbe és mindig azt néztem. Bár attól most eltértem és elkezdtem szívósságra menni inkább. Nem tudom mi lenne a jobb most ezzel az RPK-s buildel.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #26692 üzenetére
Tegnap véletlen UG-ra jelentkezve elfelejtettem kiválasztani a nehézséget. Aztán meglepődtem mikor normal-t indított a srác. Nem volt gyanús. De amikor rögtön az elején sorra feküdt az összes akkor már csak pislogtam ott egyedül. De olyan durván hülyék voltak, hogy lőtték őket oldalba, és meg se mozdultak, fedezékbe se bújtak. Esküszöm csak álltam és néztem őket, hogy ilyen nincs. Ki is léptem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire unskilled emberek is lehetnek még ebben a játékban. Jó én se vagyok pro, főleg a sok kihagyás miatt le is vagyok maradva, de azért na..
-
veterán
válasz #35434496 #26690 üzenetére
En is kihagynam. De egyszeruen 3an 7-8 jatekos ellen nincs mit keresnunk meghat amilyen a loot, elvenni se nagyon vettem mar regota hasznalhatot senkitol.
Tegnap a nagy szenvedes kozepette csinaltunk UG-t Bombivel es 2 randommal. Kepzeljetek, annyira sugerek voltak, hogy nekem fajt. Healstationt rakott 100e skillel. Biztos er valamit, gyogyithat kb 3-3.5k-val, de ha letettem az enyem, az Ovet nem is ereztuk. Es vegig igy mentunk, nem cserelte volna le...
Megleszunk 4en, mehet a dz, de ha nem, akkor inkabb tulelek
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
törölt tag
Én kihagyom a pts-t srácok. Majd jövök a végleges 1.5-ben.
-
arnikusz
veterán
DZ random group felejtős kirúgnak hátba lőnek mentéskor.
Igen UG 40, de a napikat csinálhatod és kapod érte azt a ládát.
Ha te vagy a teamleader, vagy kérd meg hogy adják át, vagy pl. nálam tegnap átadták kérés nélkül, mert magasabb szinten voltam és 2 fázist több nehezítéssel tudtam indítani.
Egy alt karit nem tervezel 1.5 után megnézhetnéd mit dobál szintládára.
A 34.-et meghagyom 15 ön és azt tesztelem.Ha esik Malac öröm, ha nem nem fogok sírni.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #26672 üzenetére
Mikor összeállítottam a szettet az a 202k DPS nagyon kevésnek tűnt. De gondoltam a lassabb firerate miatt lehet az még jó. De használat közben nagyon bevált. Nem tudom mit találhattam el ennyire (véletlenül), és a team is baromi jó volt az alatt az egy UG alatt amikor próbáltam. Folyamatosan két support dobálta a HealStation-t, ezáltal a fegyverem halál pontos volt. És rengeteget critel is. Kíváncsi lennék mennyire lehet ez jó DZ-be. Oda valami Predator settet képzeltem el, vagy Firechest-et. Majd megpróbálom.
-DZ-be random grouppal lehet értelmesen játszani? Vagy meg se próbáljam?
-UG max level ugye még mindig 40? Mert 2-3 szintre vagyok már csak tőle.
-Hogy tudok UG-ben úgy párosítani, hogy én szabom testre az adott kört? Mert mindig csak csatlakozni tudok másokhoz.(#26674) arnikusz
Annyira nem fekszek rá, ha esik esik ha nem, nem. Biztos jó lenne így ALpha szettel mondjuk. Azért használok RPK-t mert ez van, és marha jó talentekkel. Ha lesz jobb M60-am akkor lecserélem arra. Most 2 RPK van, egy M60-nal a nagyobb sebzés miatt jó lesz ez a Deadly+Brutal RPK szerintem.
-
RazoR
veterán
DZ-ben meg kéne nézni ezt a pvp armor cuccot, hogy hogy is működik...
-
törölt tag
Lehetne a játékban FAMAS 1000rpm-el.
-
arnikusz
veterán
Urban MDR, Predator szett és Colonel Bliss holsterhez javasolná (Bliss holster + predators + MDR = shocked + bleed + extra damage against these targets).
A Bliss holstert más Sentryvel, megint más Striker, Banshee szettben.
Kipróbáljuk és majd elválik.
És még a legfontosabb: Single Shot Only
Survival cache-ból esett nála.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Éhes disznó barátunk jelenleg legnagyobb eséllyel DZ-ben eshet.
Látod Fathi-nak kettő is esett.
1.4 előtt DZ 03 Refuel station és Library ott kaptam egyet csapattárstól.
Múlt héten csapattárs szűz kézzel kapott egyet a Refuel stationnál.
Tegnap DZ 5-6-ban bóklásztunk, de semmi, ma visszamegyek.
A 13% nerf mint ahogy a többiek is írták ez csak PTS, várjuk ki a végső 1.5 megjelenést.Jó az RPK, de az M60 és még inkább az Éhes Disznó nagyobb sebzést ad ahogy írja Recska.
RPK-t használtam heti HVT, PVE terület és UG szintén 1.4 előtt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mikor várható a végleges 1.5?
-
.LnB
titán
Srácok... Tegnap megvettem az RPK-t az árústól mert valaki itt írta, hogy van egy jó Aztán kiesett még egy RPK valahonnan. Gondoltam megnézem mit tudok kihozni belőle Alpha szettbónusszal.
Pontos számokat nem tudok, de nagyjából 202DPS,301HP,110Elektro mellett a fegyverek talentjei: Deadly,Brutal,Accurate,Capable,Fierce, (+1 amire nem emlékszem most) Szerintetek milyen így? (Bocs pontosabban nem tudom részletezni most.)
Érzésre ez így brutális lett UG-re. Vagyis nagy előrelépés az előző G36+4Preda+2Alpha szettemhez képest.
Egyet nyomtam vele csak UG-ben, arra volt már csak időm, de olvadtak folyamatosan el az ellenfelek.Ez az éhes disznó vagy mi hol szerezhető be egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Az egyik az tuti a Dz6ban, a másik az a nagy farmolások közepette nem figyeltem, de úgy rémlik Dz 4-5-6 körül esett, kb. két óra alatt. Mire bejön az 1.5 ahol ha jól olvastam nerfen esik át, addig szétnyirom az UG-t meg a Dz mobokat vele.
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
válasz vegitossj7 #26662 üzenetére
Lehet többet tudsz, mégsem mondtál semmi olyat amit ne tudtunk volna meg más forrásból. Többek közt engem is érdekeltek volna a belsős infóid, de szart se mondtál kb. Most meg jössz ezzel a többet tudok mindenkinél dologgal... Aki tud valamit és visszatartja, aztán pedig azzal henceg, hogy többet tud itt mindenkinél az nem túl szimpatikus. Legalábbis nekem nem. Ráadásul odaböfögsz félválról a másiknak... Te tudod! Jó titkolózást, előbb utóbb Mi külsősök is megtudunk mindent.
Viszlát![ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
-
arnikusz
veterán
Jöjjön le az UG-ba, ma ebből a halloween ládából esett megint MP7, meg volt szemétség is, de minek lövöm le fent azt a mobot, jó a light M4 na.
Én úgy döntöttem 1.5- ig a 4 karakterrel ládát gyüjtök DZ zöldet 05-06 DZ, UG meg a hátralé ő 49-et.Predatort meg tesztelgetem 59,3%, de majd holnap.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Na ez nekem eddig nagyon bejövős Kicsit lassan indul (egy idő után kicsit unalmas lesz, most még azért ad adrenalint, hogy fázol, fertőzés, stb.), de a vége az nagyon bejövős
Elsőre ez sikerült:Egyébként ha a Vendorok a live-ban ugyanazok, akkor MP7 blueprint a Hub-ban
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
törölt tag
Lehetne benne TNT
Cause I'm T.N.T., I'm dynamite
(T.N.T.) and I'll win the fight!!!!
(T.N.T.) I'm a power load
(T.N.T.) watch me explodeMP7= Rocket Queen! [link]
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
Persze, mivel mindenki letette az MP7-et azt nem tudják felfogni, hogy az emberek mindig az aktuális legjobbat használják. Túl nagyokat nerfelnek és sajnos ez élesben derül ki. Van statjuk és látják, hogy a kutya nem használja már az Mp7-et meg az M1A-t. Ezért most korrekciós buffolnak, hogy azt is lehessen használni.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Snip3r_HUN
addikt
Én még mindig használom a jó öreg 204-es MP7-et,egyrészt 25% crit esély van rajta,na meg Brutál - Halálos - Képzett talentekkel a mai napig tuti. A kisebb alapsebzést meg kárpótolja a tűzgyorsaság.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
DarkZone=Paranoid - Black Sabbath
-
sith7
félisten
válasz vegitossj7 #26646 üzenetére
Nem kell gúnyolódni nagytudású, nem pont a malaccal van bajom, hanem azzal, hogy erősítenek, gyengítenek, nem tudják már eldönteni, hogy mit akarnak
pl. itt az MP7 is, erős volt, lenerfelték, most megint erősítik -
VTom
veterán
Én hiába csinálok mappát és másolom át a teljes Division mappa tartalmát, mindenképpen 44GB-t akar letölteni.
Tud segíteni valaki? Mit csinálok rosszul?Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
törölt tag
Baszok én a Dz-re.
-
VTom
veterán
Nekem leírás alapján tetszik az ötlet, végre adja az igazi posztapokaliptikus hangulatot! Töltöm is.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
DokiBaxxi
őstag
Nem azért, de mikori karaktereket kaptunk? Mert nekem nagyon nem az a karakter van PTS-en, mint live-ban
-
Snip3r_HUN
addikt
Tier5-nél mennyi a páncél limit (mennyit vett le a szívósságból Tier4-hez képest) ?
Ezek láttán a mai termés gyakorlatilag lósz@rt sem ér, minden mehet a levesbe...
Full Reload speed-re hangolt PP-19:[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
addikt
Véletlenül bementem egy fertőzött területre, feléleszteni egy játékost, erre pont meghalt, ott volt a sok loot, felvettem, erre én is elestem
Tier 4 armor (58,61%) Tier 5-ben ennyi:
Mondjuk le tudtam lőni egy lila turretes gépészt kispisztollyal, meg találtam melegedőket, 2 élő játékost, akik már kifosztottak minden ládát előttem, kajám pl. nem volt és már elkezdtem fertőződni is Izgalmas lesz, be kell magolni a térképet.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Most néztem egy kimentést PVE 2 játékos 110 szint DZ 05 ben mentettek ki.
2.37 ről indult az óra a heal láda létfontosságú, meg a csoki üdítő stb.
Két sárga boss volt dobotak 1-1 ládát.
Mikor az idő lejárt beszálltak a helibe és kijöttek a Terminalra.
Volt 5 láda 256GS cucc fegyverek az egyikben nevesített fegyver MG5 és a Rhino sörétes revolver.
Akkor megint minden kuka.
Az első héten versenyfutás az új cuccokért és itt van a Vertigo hóvihar is.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
RazoR
veterán
Kb 1 percig bírtam túlélni. Mindent át kell kutatni, hogy legyen alapanyagod, gyógyszered. Jó a hangulata, tényleg érezni, hogy csirke vagy és oda kell figyelni, mert hamar kimúlsz.
-
veterán
-
DokiBaxxi
őstag
Nekem a PTS csak connecting és a karakterválasztó képernyőig el se jutok
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
Survival-re nem lehet konkrétan bejutni...
Bekerült a DX12 és a billvilágítás vezérlés, ha ez fontos valakinek.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Remélem csak tévedek, de eltűnt a Reckless mellény...
Tévedtem, van csak az enyém tünt el valamiért....[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
1.5 and Survival PTS Patch Note
Ez érdekes lesz...
Enemy Armor Damage now functions in PVP: damage calculation in PvP ignores a percentage of the target’s armor equal to one third of the shooter’s Enemy Armor Damage.
Enemy Armor Damage is now a Major bonus instead of a Minor bonus. With enemy Armor Damage now applying to PvP, this will create an interesting situation where players will have to decide between increasing their Armor or Armor Damage.It can now roll on Backpacks, Masks, Kneepads, Holsters and Gear Mods.
Roll values have been lowered to compensate for the fact that it can roll on more item types.
Rolls on existing Kneepads will be scaled to appropriate values. Note that Enemy Armor Damage will still be considered as a Minor bonus on existing Kneepads.
Enemy Armor Damage will be removed from existing Masks and replaced with another minor bonus.Stagger now functions in PvP: high-stagger weapons (Shotguns and Marksman rifles primarily) will now cause the target’s aim to flinch.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz TommyS_27 #26600 üzenetére
Az tetszik nagyon, hogy a 4-es csapat 4 felé esik és újra meg kell találnotok egymást (nincs térkép, csak pulse, ha kraftolsz magadnak majd). Közben összeállhatsz idegenekkel, vagy mehetsz tovább egyedül. A lényeg, hogy a PvE területen sem lesz elegendő gyógyszer mind a 24 játékosnak, úgyhogy lehet egymás elől lopni
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...