-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Tegnapi kollégának nem volt hosszú pályafutása...
-
veterán
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
Ha Chuck Norris betesz egy szelet szalámit a dvd lejátszóba, vissza tudja nézni az egész disznóvágást.
-
gergo84
aktív tag
Szerintem ez a játék nagyon jó. Az Ubisoft mostanában jókat csinál, nekem tetszenek, a farcry 3, 4, primal is jól sikerűltek. a Division-ban tegnap elértem a 30-as szintet, aztán kipróbáltam, hogy működik a több ügynökös játékmenet, hmm, volt annyi puffogtatás... a fő történet végét is több ügynökkel játszottam, nem volt semmi, bár nem sejtettem, hogy az lesz a történet vége. de se baj, még nagyon sok a tennivaló, a fekete zónában sem jártam még, és a kiegészítőt se vettem még meg. DE, miért nem usb sticken árulják ezeket a játékokat, akkora helyet foglalnak, ez a 5, 6 dvd telepítés már nagyon oldszkúl szerintem,
-
venomka1
aktív tag
Olyan modosito receptet ami tuzfegyverre as es 33 as, lehet meg kapni?
-
DeadEcho_
csendes tag
Ehh, shotgun nerf lesz 1.5-ben. Pedig pont ma csináltam egy jó alfa buildet két shotiból ...
Steam: zs0lt1 - Blizz id: deadecho69#2422 - Discord: deadecho_
-
RazoR
veterán
válasz Snip3r_HUN #25963 üzenetére
Szia Sniper!
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #25962 üzenetére
Az nem baj, már nyakunkon a sötét esték.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
Akkor közkívánatra dedi és az elhatárolódás! RAMBÓÓÓÓÓ! [link]
-
Darth_Revan
veterán
Na, 2 óra játék után úgy tűnik, hogy a legújabb NVidia driver sokat segített a mikroszaggatás terén. Ez főleg azért van, mert kevesebb az FPS drop. 2 óra alatt egyetlen helyszínbe futottam bele a felszínen, ahol nappal az FPS stabil 74-75-ről leesett 68-72-re, ami miatt még G-Sync mellett is nagyon apró mikrolag volt látható.
Először gépre gondoltam, hogy probléma van, viszont Youtube videókat is elnézve ez inkább a játék hibája.Pl itt ez a videó: [link] Hiába a magas FPS én nekem nem tűnik tükör simának...
Mondjuk ha nem használnék G-Sync-et, akkor lehet rámondanám erre is, hogy tükör sima és minden rendben
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
Azt hiszem kész az Alpha build Vagytok még????
Jöhet a Predator és a Hunter finomítása. One hit dream...
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Anonymus23
veterán
Sajnálom, pedig jó pár kört lenyomtunk anno, szívesen játszottam veled...
;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
Viszlát Sniper! Köszi Majd néha néha mehetünk Bf-ni
https://www.twitch.tv/ltommys
-
törölt tag
Szia Sniper és köszi!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #25962 üzenetére
Én az 1.4 előtt abbahagytam,benéztem a patch után és a 3 fullos szettemből és a fullos fegyver kiegészítőkből lett egy nagy rakás sz@r... Persze jó volt a PVP-zés,de nem látok rá esélyt hogy előről kezdjem,ahhoz túl sokat feccöltem bele a játékba. Kösz a játékot srácok.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #25961 üzenetére
Egyelőre még vacsi, és utána mehetünk csapatni.
De még csak ismerkedek a dolgokkal, nincs mese megint farmolni kell majd.
Viszont egy kicsit átvágott a dolog, mivel a plusz kiegészítők azok nem a normál kiegek, hanem a kieső tulajdonságok helyettesítésére szolgálnak, én meg azokat mindent betörtem, mert mondom minek ezek, amikor ott van a sok jó fínom TF vagy Stamina értéket is adó kieg, aztán rájöttem, hogy mizu van.Az a baj, hogy kezd visszaszippantani a játék
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #25960 üzenetére
Jöjjön játszani most megyek be.
Nálam Zeusz fiam is családtag.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #25957 üzenetére
A pontosság kedvéért: Nem a magyarságot kutyázta, hanem a "kutyát" magyarozta.
De így beszélni a másikkal, mint ahogy te a te kutyusuddal sem sosem, az is minősít.De asszem bombi nyelvén az Ő hozzászólása így szólna:
"Disz vaz nat ön akszident, jesz áj em daet jú szuppóz daet áj em bézd on máj verbál end vritten kommunikésön...";) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Kéretik a topikgazda eljárását.
A Magyarságot meg nem kutyázzuk.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
RazoR
veterán
Mivan itt kérem?! Az ember nem tud nyugodtan dolgozni se?
-
törölt tag
Razor! Hallanád bombit ha francia játékosok közelébe érünk. Na az mindent visz.
-
arnikusz
veterán
A DZ-ben 4Banshee 2 Alpha párosítást próbáltam a keménységet kell még 300 ezer fölé vinni és nekem jó lesz. PVE területen és UG 4Alpha 2 Sentry a nyerő nálam.
M60 nagyon tetszik este átrakom a G36 és AK párosról a jó kiegeket és tesztelem tovább.
Van egy Socom MK20 SSR tudom a DPS nem mérvadó, de a maradék kiegekkel 446 ezer és lehet fokozni.[ Szerkesztve ]
-
-
DeadEcho_
csendes tag
Az mekkora poén már, hogy ha lelősz egy patkányt vagy madarat vagy kutyát az utcán, beadja a vadász hite 4-es szett védelmet
-
addikt
válasz Anonymus23 #25937 üzenetére
Át kell mentened saját drive-ra és ott tudod szerkeszteni, ezt írja is a srác
-
arnikusz
veterán
A DZP mellett sikerült leszedni egy USSSR rugót.
Én voltam a lökött hogy úgy odaszaladtam, de még a HUN-t nem tudtam átírni.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
addikt
válasz Anonymus23 #25934 üzenetére
Néhány kalkulátor, összefoglalóba is mehetnek
Shansation's Division 1.4 Build Planner & Tools
The Division Skill Calculator 1.4Arnikusz #25926
Már stamina mod tervrajz van ott 33-as (többi nem tudom maradt-e).[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz RECSKA #25925 üzenetére
Mindjárt jövök.
Tegnap nagyon durva szerverre csöppentünk be.
Mindenki, aki létezett, rugózott.
Nagyon-nagyon sok játékost öltünk le, de mi is haltunk, mondjuk általában azért, mert nem volt ulti.
Legtöbbször azért inkább, mert volt egy Firecrestes spanyol brigád, akik állandóan tüzes turrettel fogtak meg minket.
Volt egy magyar csapat is, akikről csak a végén rudtuk meg, hogy magyarok és amikor már sokszor meg lettek csapva, akkor szólaltak meg, de nem semmi, gusztustalan módon, anyázva, mindennek elhordva minket.
A srác megkérdezte, hogy rugóként miért futottam el, amikor tizen követtek.
Volt egy srác, aki élőhalottként beszélt és behívatta magát a csapatba, aztán elkezdett teleportálgatni, de gyorsan ki is tettem.
Nagyon BETEG szerver volt, ilyenen még nem játszottam. -
Anonymus23
veterán
válasz DeadEcho_ #25932 üzenetére
Köszönöm!
Kérdéseim:
Nézegetem a szetteket, és az mondjuk látszik, hogy ahol plusz slot van, ott azért hiányzik 1-1 tulajdonság.
E miatt akár még jó is lehet egyik másik régi is. Nem jellemző de adott esetben előfordulhat.Néztem, és a Taktikust, Végső megoldást nerfelték csúnyán, gondolom ezek instant eladás?
Ez így van?Dead Eye-t még nem néztem, ahhoz a karakterhez még nem jutottam, de az is kuka? Mondjuk eddig sem raktam össze vele a szettet, csak el van rakva vagy 20-30 cuccos, de akkor nem őrizgetem...
-
DeadEcho_
csendes tag
válasz Anonymus23 #25915 üzenetére
Van már! [link]
Egyébként a múltkori Open World PVE boss térképről hiányzott egy, Lewis. Ha DZ jobb alsó kijárathoz teleportálsz, akkor egyenesen kell menni egy keveset és ott lesz. Nem lehet eltéveszteni.
-
arnikusz
veterán
Csomópont vendor a lift előtt.
690 PxC löfegyver és elektronika volt pénteken, de szerintem nem változott.
Bullet king és Apollo LMB dobott nálam 268 páncélt adó löfegyó módot.
42 street DZ bejárat bolt akkor 263 páncélt adó 137 ezer DZ credit.
A box termes boltban 255 páncélt adó elektronika.
A tervrajz eddig 30 ból 1 269, 1 211 és 1 207 et sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
PvE vs PvP:
Nekem úgy tűnik, hogy egy jó PvP szettel el lehet boldogulni PvE területen is simán.
Talán a páncélrombolás az, ami külön hatással van, de mivel lvl33 a max, ezek azért nem az űrlény kategória, mint annak előtte az 1.3-ban.
Hát, hogy így van-e értelme külön szettet fenntartani, az már jó kérdés.Tegnapi PvP:
Azért így, hogy volt esély lelőni a másikat, ez már érdekes volt. Persze kérdéses, hogy mennyire tudtak már felgearelődni a többiek, mert ha azok, akiket megcsaptunk csak egy nyeretlen kezdők voltak, és 4v1-ben tudtak eljutni manhuntba, akkor nem akkora királyság, de ha ezek azért már nem messze voltak a felsőbb kategóriától, akkor lesz ott mit keresni. És mindezt úgy, hogy egy totál össeszokatlan csapat ment, gyakorlatilag előtte találkoztunk.Lehet nemsoká elmúlik ez a kezdeti lelkesedés, de egyelőre tetszik
(#25921) sith7
A terminál kereskedőnél vannak ezek, 690 főnix credit. Én tegnap este az egyiket már megvettem. Illetve nem, mert nem a vásárlós karakterrel voltam De még egy hétig ott van mindkettő.[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
Sziasztok
lehetne valakivel(kikkel) szakaszolni, egyedül elég uncsi.. 25 ös vagyok jelenleg,
( werso277 )
köszi[ Szerkesztve ]
BT: wersoo#21211
-
arnikusz
veterán
2. .kérdés a mellény jó 2600 páncélhoz raksz 2 db 269 páncélt adó lőfegyvermódot és máris van 3200 páncél a mellényen.
Most ha bemegyek a 4 alpha mellé berakok 2 sentryt.
A páncélodat 11000 felé kell vinni állandó számolás.
9500 ról indultam, most 11144 és 58.71%.Razor páncélnál most 70% és mennyi az érték?
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
0: kerestem de még nem akadtam rá
1:amiknél nem került be plusz modhely (maszk, kesztyű) azokat érdemes lehet megtartani, a többi kuka (lesz jó sok kredit legalább)
2: jól gondolod
3: lásd 2.
4: attól függ, hogy pve vagy pvp. pvp-re alpha predator, pve-ről majd a többiek nyilatkoznak
Sajnos nagyon nincs időm mostanában, úgyhogy kb úgy állok mint még 1.3-ban, de majd lesz ez még így se....
-
Anonymus23
veterán
Volna néhány kérdésem, akik már beleásták magukat:
Ugye van vagy 120 zöld cuccom a régiekhez, a régi szettek, amik most át lettek migrálva az új szett értékekhez.0., Van már 1.4 gera cheat lista vajon?
1., Az már most látszik, hogy azoknál a szett féleségnél, ahol lett egy módosító hely, ott már mindenképpen kuka lesz a régi szett. Igaz? Mert akkor ezeket gyakorlatilag azonnal el is adom mindet (persze meghagyva párat, míg nem esik valami normális.
2., Azoknál a szett féleségeknél viszont, ahol nincs plusz módosító hely (pl mellény) egy korábbi fullos item akár még használható is? Jól gondolom?
Pl van egy sentry mellényem, amin most 1008 a fő érték, és 2620 körül van a páncél (ha jól rémlik).3., A régi módosítók (item) gondolom mind kuka, mert az újak messze felette vannak?
4., Nincs már valami összefoglaló, hogy mégis mit érdemes összerakni? Mármitn szett típusok.
Az alpha az stim, már látom, hogy az fog kelleni, abból is van nagyon elrakva, persze, sok haszna nem lesz nem update itemeknek, de akkor kitakarítanám a 4 karaktert, mert már most nem férek;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #25907 üzenetére
Szóval rosszalkodtak egy kicsit, hogy nálam csörgött a pizsi.
Meglesz még a következő 1000 óra.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Nah megjött az új bill, és visszatértem
Egy kis külső terület farmolgatás után bementünk a DZ-be, és meglepően kellemes volt.
Rámentünk egy MH bandára, és láss csodát, le lehetett őket lőni.
Aztán volt egy kis kavarodás, mert vagy 3 csapat összejött és estünk keltünk lőttünk. és majdnem megint megvolt egy másik manhuntos is, de amikor odaértem, akkor esett le, hogy nem emlékszem, hogy melyik billentyűvel is kellene leütnöm
Addigra odaért 2 haverja és ledaráltak és felszedték a 3-kat.Csíterek nem voltak, csak a korábban fullos sentry az a 40%-os páncéllal nem sokat ér egyelőre.
Viszont tetszik, és érdekes módon az MP7 még így is használható volt teljesen.;) - The Power of the Light Side
-
veterán
Nem igy ertettem... Lass, ne csak olvass.
De millioszor leirtuk mar, milyenek... Te jatszol veluk, leolnek egy magyart, majd vedekezel, hogy te nem lottel...
Ertem mar?
En is elhatarolodom az ilyentol. Nem lovok le senkit. De G, Tommy es Bombi mindenkit is. Megis megkapom a manhuntot en is...
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
TTomax
félisten
Sehogy sem tudok összeszedni egy full AB szettet...három megvan de negyedik sehol nem esik...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!