-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz ceripapa #27195 üzenetére
4 Alphabridge + Savage kesztyű + Reckless mellény. A két fegyveren Brutál - Halálos - Ádáz - Gonosz - Ártalmas és LMB Mesterlövész talentek. A fő fegyveren hangtompító és a távcső ad +18 és +17.5% fejlövés sebzést.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
ceripapa
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #27190 üzenetére
Te most mit pakoltál sniper build mellé ? Kérdezem mert ma 30 leszek
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #27190 üzenetére
Itt benn a cégnél nem nagyon lehet gamelni délelőtt kilőve sajnos.
Hétvége OK, főleg ha rossz idő lesz kint;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #27189 üzenetére
Szóljon megyek én is.
Ahogy korábban is írtuk tényleg a patch hetében loot eső - 14 boss, napi, UG, de még a mezei pirosok is.
Ez tartott keddtől - péntekig az 1.4 bevezetésének hetében és nálam szombattól csak eladni való.
A szerdán megvett lőfegyver felszerelési tervrajz mód adott 255, 263, 268, páncélt adó módot , azóta se.Sajnos, ha behozatalkor nem farmolsz örülten, utána már nagyon lecsökken a ráta kb. 200 esett dologból, ha egy. Az elején estek 2500 feletti mellények Alpha, Banshee, Predator, térdvédő ből 2300 felettiek, táskából 1900 körüliek, csak ott rontottam, hogy a crit-re nem gyúrtam.
Épp olvastam máshol, hogy 251 nappal morgolódott, hogy kuka.
Játék kezdem újra- nincs meg még az 1000 óra, meg messze van a következő előrendelt game még.
Meg most már vannak jó társak úgy öröm a játék.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #27189 üzenetére
Nekem a patch hetén potyogtak talicskaszám a jó uccok, mióta összejött egy valamire való alpha szett, hozzányúltak a loothoz, így most csupa olyan dolog esik, ami nem kell..
Az 1.5-ig már én is csak a pénzre, pxc-re megyek rá, másra nincs értelme már.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz RECSKA #27188 üzenetére
Szerintem hagyom 1.5-re ezt a felállást a 2 Sniper-es Alpha-hoz,főleg ha azt nézem hogy nekem ez egy ~2 napos build. Annyi hogy majd cserélgetem a cuccokat magasabb GS-re.
(#27189) Anonymus23: A héten délelőttönként,hétvégén meg nap közben mehet ha gondolod.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #27187 üzenetére
A tankok = 1 lövés, és még csúnyán rá is nézel
Hát nekem semmi értelmes szett nem jött össze 1.4-el
Se malac nem esett, se alpha, se banshee, se semmi...Menni kell vissza a nyestre, nincs mese
;) - The Power of the Light Side
-
veterán
válasz Snip3r_HUN #27187 üzenetére
Persze! Csak mar nem eri meg. Kiesett tegnap is a tuti alpha maszk. El is adtam
Mostmar nem szelektalok, minden megy eladasra. 1.5-el elolrol kezdodik mindenNézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz RECSKA #27183 üzenetére
Jó persze,tankokat jó hogy nem visz le egy hit-ből,az egy kicsit túlzás is lenne. Gondolkodtam rajta hogy beáldozok egy kis páncélt a több crit sebzésért,na meg még a savage kesztyűből is az van bent ami smg és nem sniperre ad sebzés bónuszt... Fog ez még javulni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #27180 üzenetére
A főni azért FŐNI mert önfeláldozó!
Bocs főni!
-
veterán
Tegnap Tommy probalgatta a vadasz hitet. Az hogy mukodik? Nem jottem ra
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz Snip3r_HUN #27180 üzenetére
Hetvegen viszem a tankot ( 800e szivossag + a booster shot ) Azt lodd le 1 hittel
Tommy 650-et 30 golyoval lott le.
Az mit hasznal, akibe neki is 1 tar kell[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz F.B.I. #27173 üzenetére
Nem ennyire egyszerű, a fegyvernél számít az alap sebzés, az RPM, a tárkapacitás sem utolsó, és nagyon fontos a képesség és a talentek, amiket tud.
Ezek mind meghatározzák, hogy jó-e a fegyver, és akkor még a kiegészítőkről nem is beszéltünk.A DPS egy számolt érték, azt is sok minden befolyásolja, kritikus esély, plusz sebzés, minden.
-
arnikusz
veterán
válasz F.B.I. #27173 üzenetére
A DPS-t tessék elfelejteni, nem mérvadó, csak jól néz ki a magas szám.
Sebzés K, tűzgyorsaság -Rpm, fegyverkategóriánként ( Smg, Lmg, Ar) eltérő
Fegyver talentek sem mindegy, milyenek, fegyverkiegészítők is ott vannak a kritikus sebzésről és kritikus találatról ne is beszéljünk.Most 1.5 után új fegyverek, szettek magasabb GS és kiegészítők mindent újra kell tanulni.
Addig gyűjtögess creditet DZ és sima, a 30 szint és bázisok 100%-on megvannak.
Végül és nem utolsó sorban összefoglaló hasznos infókat tartalmaz.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #27176 üzenetére
Álljon meg előtted a Razor!
-
arnikusz
veterán
Amit korábban írt fórumtárs: offline mód váltás majd vissza próbáld ki légy kedves.
Tegnap Sith csapattársat mutogatta folyamatosan offlinenak, holott ott volt.
De ebéd előtt jártam úgy lent UG kihívás 3 fázis utolsó boss maradt csak és eljővel Delta C 119- bukta Béla.
Viccen kívül ez korábban a PTS és patch váltásakor jelentkezett, csak arra tudok, gondolni, hogy folyamatosan dolgoznak az 1.5-ön.
Szerverüzemeltetési pénzgond nem kéne, hogy jelentkezzen, mert az Ubinak csökkent az elmúlt évhez képest a hiánya.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Új vagyok a játékban (XO-on) és egy dolog foglalkoztat: fegyvereknél melyik értékre kell figyelni, a maximális sebzés végett, csak a DPS számít?
Esetleg egy jobb fajta magyar tutorialt tud valaki?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Pacy
aktív tag
válasz arnikusz #27171 üzenetére
Hali srácok! Tudni valamit a szerverek katasztrofális állapotáról? Folyton írna hogy csoport szerver nem elérhető, online offline lett a barát...Nekem írja hogy csoportban vagyunk kollégának nem is jelzi. Idegen játékosként rohangálok mellette. Halott az egész ahogy van...lassan egy hete.
-
arnikusz
veterán
válasz nyamsas #27144 üzenetére
LMB-s boss dobta?
Gratula, én beraktam a hírességek csarnokába a Megállító mellé a Stash-ba.
Tegnap meddig farmoltátok a CS-t?
Mikor elváltunk látom megvan a 2000- gyorsan vettem 6db ládát 100 PxC-be.
Tényleg kevés az a 2000-res határ.
Megvettem az AUG-ot, de nézem, hogy van egy ilyen MP5 a táskában.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #27159 üzenetére
Kapcsold ki az aimot sniper!
-
ceripapa
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #27166 üzenetére
Látom nagyon megtetszett a sniper :]
-
veterán
válasz Snip3r_HUN #27159 üzenetére
Az ott lehajolt azert a 20asert ahogy nezem
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
Tegnap még a végén jött egy Disco nevű játékos. Na itt kaptam röhögőgörcsöt! Manhunt voltunk ránkjött tetőre lelőttük erre Tommy elkezdi énekelni "Disco Disco Party Party. I say Disco you say party"
Én befostam a rögögéstől.Súlyosan elmebeteg a mi csapatunk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap volt Dark játékos is. M4-el rádnézett meghaltál. A kedvencem a Lova c srác volt akinek az összes lövedéke nyíl egyenesen 1 pontba ment a mobok 1sec alatt estek össze. Nem is lőttünk rá!
-
RichieTri
senior tag
-
pzstm
titán
válasz RECSKA #27148 üzenetére
Nah ezaz...kerdes predatort vagy nomadot rakjak ossze elsore....pedig nagyon megkedveltem a kis taktikusomat 😢
Esetleg PVEre jo pehet, de azért meg luxus....megyek vissza az elsősorba daralni, DPS-el
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
épp azon agyalok, hogy Joe Ferro maszkjával a Firecrest szettemet kb kukázhatom, DZ-ben legalábbis mindenképp
Pedig annyira megkedveltem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
D4M13N
aktív tag
két másodperce sikeresen belefutottunk RUS nickname nevű bandába.egyet még épp megöltünk volna ketten mikor a másik három odateleportált.Instant halál.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #27140 üzenetére
Az a legjobb hogy a hangtompító és a távcső +36% fejlövés sebzést ad a fegyón van 170% plusz a brutál még 15%,az ártalmastól véreznek,az LMB mesterlövész miatt meg ha távolabb vannak plusz sebzés,és mint azt mondtam is tegnap ez 5200 firearms mellett ennyi egy összecsapott gear-rel.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #27135 üzenetére
Tegnap is szinte azonnal feküdtek tőle, és ez volt az, ami miatt elkezdtek bujkálni, és rájuk lehetett menni.
Nagyon nem tűnik elveszettnek;) - The Power of the Light Side
-
pzstm
titán
igen, ezt ki is emelték.
Elég jól alakult a "Charmander" buildem. Hasonló jót mindenképp össze akarok rakni, számítanak rám a csapatban, a rugók meg még mindig nagyon buták, semmibe nézik a kis turretemet
-
arnikusz
veterán
93R Beretta és olasz.
-
arnikusz
veterán
válasz #35434496 #27127 üzenetére
Az első héten eszeveszett gearelődés ki se próbálom a survivalt míg Famas, MG5, 256-os cuccok és 34-es módok nincsenek.
Az SP tulajok tudják, de ne feledjék megvárni 1.5 és Tier5( dec 1. ig újraadja minden nap míg nem szeded fel)Ps4 hang nem tudom én nem értek hozzá, baromságot meg nem akarok írni.
Azt láttátok, hogy az új pisztolynak, ( nem a Rhino) 1100 az rpm-je. 93R a neve a francia sorozat lövő pisztoly.
Gondolom frontline szett és pajzssal fognak szaladgáli az elején.
Az első 3 nap szabi.[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz krisz901 #27129 üzenetére
Hogyne játszanának, ebből a topikból mindenki. Sőt, most az 1.4-gyel többen visszatértek szünet után (pl. én)
Az 1.5-ös patch-csel DX12 módot is kap a játék, tehát hosszabb távú támogatással számol a Ubisoft.Aprón láttam is jó áron kulcsot, nyugodtan vegyed megfele
-
krisz901
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes még megvenni a játékot? Illetve játszanak még vele? HA igen, akkro Uplay vagy Steames verziót?
Előre is ksözi a válaszokat !
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #27119 üzenetére
PTS-en megnéznéd, hogy a modok (firearms, stamina, electronics) már 34-esek? 214 helyett akkor gondolom még magasabbak lesznek azok az értékek is
-
Lefty
addikt
Van olyan, aki PS4-en tolja es volna kedve jatszani? Irjon mar ram
-
-
addikt
14:00-tól újra él a Survival és holnap le is kapcsolják a PTS-t, gyorsan észbe kaptak
-
atka76
tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni nekem,hogy ha ketten össze vagyunk állva és nyomulunk akkor miért nem halljuk egymást a head setten?
Milyen beállítás kell még a játéknak?PS4-es a gép!
Köszönöm!
Attila
Bendegúz
-
arnikusz
veterán
Survival november 22. az alábbi oldalon.
-
törölt tag
Játékként tekintünk rà hidd el. Sokat nevetünk hülyéskedünk pvp közben de ezt a játékélmény könnyen el lehet baxni. Tommy-nak igaza van mert a halál nagy része a leszarom a másikat pvp közben hozzáállásból ered sajnos. Amikor a taktikus rambózik ahelyett, hogy lőné a healt a földre stb...
Egy jó csapatban addig él mindenki amíg a dps karakterek élnek.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #27103 üzenetére
252 és életerőt ad vettem 4-et, mindjárt megnézem hol van. The Cavern safehouseban van.
Térdvédő tervrajz- Banshee UG 40 szint kell hozzá 229 GS, lent a föld alatti küldetés indító boltnál.
Special equipment vendornál is van egx Banshee térdvédő.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Végre volt egy kis sikerélmény dz-ben.
Beálltam egy elég jó csapathoz.
Haltunk is öltünk is.
Voltunk sokat rugók,túl éltünk pár manhunt-ot.
Alakul a szett,mert már le tudtam lőni játékosokat.Voltak lézerfegyverrel ellátott játékosok is,igazából jót röhögtünk rajtuk,csak egyszer találkoztunk velük.
A loot nem volt vmi fényes,de gyűjtögetésre jó volt.
Inkább jó kiegészítőket dobált,a többi ment eladásra.Képtelen vagyok összeszedni egy normális térdvédőt,ez hihetetlen.
Az egyik vendornál van tűzfegyver módosító 240-250 körüli páncéllal.
Van nála egy jobb fajta AUG is brutál és hasonló tálentekkel,érdemes megnézni.
Bocsánat,de nem emlékszem melyiknél volt.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
TommyS_27
senior tag
A tegnapi Dz csapat minősíthatetlen volt!!!! (van kivétel, mint mindig természetesen és akinek nem inge....)
A balf@szságnak is vannak fokozatai! Na itt magas szinten űzték egyesek! Legközelebb Én is szarok bele és hagyok mindenkit megpusztulni! Hiába kérek healt, ultit b@sznak rá! Ez így nem csapatmunka, hanem önzőzés!
Miután meghalok, látom az ultit meg a healt! Aztán meg csak esés kelés van!A kifogás: Biztos csaltak! Lóf@szt!!! Csak lehet törődnek a csapattársaikkal és össze tudnak játszani! Megy a heal, megy a turret megy az ulti!
A játéksítílusom G-vel együtt az ultra agresszív. Érdekes módon 2v8-as szitukat hozunk rengetegszer! Tudunk figyelni egymásra, tudjuk mit kell csinálni egy mondat nélkül! Ez nem azt jelenti, hogy Mi tévedhetetlenek vagyunk, de figyelünk a másikra!
Aki ehhez nem tud alkalmazkodni az ne is jöjjön oda ahol Én vagyok! Vagyis jöhet, de Én kilépek!Egy szó mint száz nagyon unom, hogy nyugdíjas szinten játszanak néhányan és b@sznak a csapat többi tagjára! Eddig nrem akartam szólni ezért, de már nagyon meguntam!
Beszaladnak elém amikor lövöm a játékost, semmi heal, semmi védekezés, csak lőjjük azt akit már a másik lelőtt, mert kell a rogue kill!! (Mert eddig nem ment önerőből) CSAPATJÁTÉK KÖNYÖRGÖM!!!Akinek ez nem tetszik az nem játszik többet velem! Ennyi! Nem fog földhöz vágni ha valaki ezen besértődik!
Nem bohócnak megyek be, hanem PvP-ni! Aki meg zero intelligenciával akar játszani az menjen Mengikével!
Ne értsétek félre, nem Én vagyok a PvP Isten, csak elvárnék valamiféle törődést azoktól akikkel játszom! Főleg akkor ha Én képes vagyok feláldozni magam a csapatért. Ha meghalok utána próbálom feltartani a játékosokat mert a csapattagok manhuntok.
Tegnap előtt 3-as rugó fokozatú voltam, a többiekről lejárt már és mindenki bement az ellenőrzőpontra. Engem kint hagyva a sz@rban! Aztán rámjött 3 játékos. Kettőt sikerült leszedni, a harmadikra kiértek szerencsére a többiek. Ez mégis mi??? Csapatjáték??? Nemhiszem!
Akire vonatkozik az gondokozzon el, vagy sértődjön meg és ne játszon velem többet! Mindenkinek jobb lesz így!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Politika
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest