-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Este jövök és lesz nálam célzóvíz. (Glenfiddich) Azzal megnő a krit esélyem 100%-ra.
-
FaTHI
őstag
Srácok érdemes a Kegyetlen kesztyűt ha lecserélném egy simára amin ugye nincs a 7% + Krit esély, egy "egyedi képzetség aktiv akkor 15% plusz páncél mellényre"? érnék valami + ot playerek ellen,ugye akkor már pl. egy pulse után 70%os lenne a páncélom.Alapon 57%. Vagy kevés a 25.5% Krit esély az Mp5-re ami igy lenne?
Az elektronikám igy most 95K körül van.[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Éjfél után lesz még valaki akihez csatlakozhatok?
-
sith7
félisten
válasz Snip3r_HUN #26875 üzenetére
ok, köszi
-
törölt tag
Este gyertek. Bombi merre alibizik?
-
törölt tag
Nem tudom milyen ping lehetett nálunk de kínlódás volt játszani.
-
sith7
félisten
Ez mit jelent pontosan ?
Nem lehet smg + pajzs egyszerre ?Frontline
You cannot swap between SMGs and Pistol and that is intended
The reason is, that there should not be one Gear Set for Ballistic Shield builds
They want you to build SMG builds and pistol builds. -
XeeN
senior tag
PTS survival -> bő másfél óra fagyoskodás -> DZ -> Helikopter -> DELTA -> Nem lehet visszalépni a survival módba. Köszi...
-
arnikusz
veterán
Update 1.5
Survey
Please fill out the survey about Survival to give them feedback what you like and what not.
[link]World Tier 5
It is an exception
The goal is to have a fresh start with 1.5, level up together and have a level playfield
This is also not a regular thing and will not happen every month; it is the closure of the 1.4 changes.
The next upgrade in World Tier and Gear Score will only come, when they also have new content.Enemy Armor Damage
Armor became the best in slot attribute in 1.4
They wanted to give you the choice between armor and armor damage and if you want to be a DPS or a tank.
Enemy armor damage also applies in PVP, but that is a separate modifier and is under close observation right now
Armor should not be the best pic, so you cannot pick armor and damageShotguns
Have now PVP stagger, but it works different than in PVE – it just makes your weapon jump.
This is work in progress and will be closely monitoredNamed Weapons
They only dropped in Survival, but that will be fixed tomorrow
They will drop from certain activities and Field Proficiency Caches
Barret’s Chest Piece drops in Lexington
Usually “When it has a name, it probably drops there”Groups vs Solo players in Survival
The server tries its best to match you with solo or group players
But the PTS server are pretty small so there are sometimes suboptimal results just to get the match started
It should be better on the live serverPTS Update on Friday
There will be an update on the PTS tomorrow that will include bugfixing and balancing changes
Patch Notes will be posted later today.
Survival will not be accessible for a couple of days, so that you are focusing on the free part of Update 1.5
They also synchronize the Databases – so when you have bought the season pass recently, you will now be able to play Survival when it is open again.
A PTS wipe has not been confirmed, but could happen.Frontline
You cannot swap between SMGs and Pistol and that is intended
The reason is, that there should not be one Gear Set for Ballistic Shield builds
They want you to build SMG builds and pistol builds.Stash Size
Will be increased with Update 1.5
The new size will be 150Buff to the Tactical link
This will be removed on the PTS with the next update[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz Csoffadalom #26859 üzenetére
Ez egy nehéz kérdés.
Csapatban kell bemenni.
Tegnap a napiért bementem rugó banda rögtön hátba lőtt, csatlakoztam fórumtárshoz és a kimentés meglett.Ha az a kérdésed miben nem bukod a meglévő szintet és DZ pénzt akkor 4Banshee/Reckless mellény/Savage( Kegyetlen) kesztyű.
Lehet 4Predator a fenti két elemmel, ott a meglévőt bukhatod.
Csalók ellen meg max. ha Chuck Norris vagy.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok...
A PTS-el ki tudom próbálni az Undergroundot,vagy nem lehet a föld alá menni ebben sem csak ha megvásároltam a dlc-t?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Csoffadalom
tag
Hali. Csak egy kérdésem lenne. Milyen szettet érdemes összerakni dz-be hogy a ki.....ott renegát ge...ik ne lőjenek le fél pillanat alatt? Legalább esélyem legyen vissza lőni.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
veterán
-
Rixilend
tag
Amugy most jobban megeri felretenni a lezart csomagokat mint 1.4 elott. Most novekszik a GS es sokkal nagyobb lessz az esely jo cuccot nyitni.
Jelenleg semmi ertelme nyitogatni. -
Adzo82
tag
Most csak nekem nem jó a "Division szolgáltatás"? Nem indul a game
-
arnikusz
veterán
SOTG hír:
Stash size 150- ez jó nem?[ Szerkesztve ]
-
-
RoMix85
aktív tag
válasz arnikusz #26830 üzenetére
Tegnap este elkezdtük húzni a 2. karakteremet, aztán mondta yozsee nézzűnk be fő karival dz-be kicsit... Dz3 környékén láttunk rugókat, így arra vettük az irányt de mire odaértünk tovább áltak. Ha már ott voltunk kimentésnél, elkezdtük lőni a mobokat és dobta a disznót az egyik aznap pont nem is gondoltam malaclesre és be is adta
Egyébként a disznónak változó az alapsebzése szinten belül, vagy az is fix mint a talentjei?
-
Rixilend
tag
Craftoltam 1.5-ben egy mp7-et. Eleg jo lessz 1.5-ben 30%chc halal+brutal..., csak 229-es gearrel nem elnek rajta a talentek mert 5600-5800 firearms szukseges
Kellenek a nagyobb gs-es cuccok hozza.
De jonnek majd az uj fegyok is, igy lehet felejtos az mp7.
Megemelhetnek mar a max. tarolhato pxc-et.
Nem sok ertelme van igy mar az 1.4-nek. Marad a kulcs farmolas . -
veterán
válasz TommyS_27 #26826 üzenetére
Reggel ki akartam menteni a cuccom dz1ben. Hivok kimentest, jonnek 5en. 2gopstopos. elkezdik loni a masik 3at. Rugok lettek. Rajukmentem, agyonlottem 1et, majd kivegeztek 4en, es tancikaltak a hullam felett. Hangosan felrohogtem, majd kinyomtam a gepet.
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz #35434496 #26815 üzenetére
Ugy kezdodott, hogy lelottunk egy manhuntot. G sajnos elesett, odafutottak Mengiek. G az ellenorzon all, Mengi elkezdett loni, elfektetett. 260e szivossagom van, alig tudta leloni ugy, hogy mozdulatlanul alltam xD tarsaim lelottek persze. Ezutan talalkozott G-vel
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
törölt tag
Találkoztam ma Mengikével. Aki szereti nézze meg, hogyan csuklott össze. [link]
Ui: Mengike! Lehet, hogy semmit nem érek de Te összecsuklottál mint a csirkeszar!
-
RazoR
veterán
válasz Taragas #26813 üzenetére
Mindenképp SSD-t ajánlok, az sokat dob a sebességen! Nem árt alá 16giga ram, a 8 nem az igazi. A procit tabálja a játék, egy hete váltottam FX-ről i7-re és durván érezni a javulást! Nem tudom mennyi lesz a keret a gépre de kell egy jó proci, 16giga ram mindenképp ha nem mediumon szeretnél játszani... Az APU az nagyon karcsú ide!
-
Taragas
aktív tag
Sziasztok! Játszok már egy idelye a játékkal, de hamarosan szeretnék gépet is felújítani(jönnek más új játékok, régi config), viszont jelenleg elég hosszúak a töltő képernyők a gameban. Szal az lenne a kérdésem, hogy ha gépet újítok, azon kívül, hogy SSD-re rakom a gamet, mi az amivel a töltő képernyők, hosszát le tudom rövidíteni? Jobb VGA(főleg nagyobb VRammal), sok memóriával a gépben, vagy erősebb(pl I7) proci? Van olyan, amire extra érzékeny a játék ilyen szempontból? Válaszokat köszi!
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
ceripapa
aktív tag
Most nem tudom mit csináljak 24 vagyok XD 22-s fegyokkal és sajnos hardon a küldi nem megy már egyedül 27-s enemykkel szembe
-
addikt
Van ugye a Dark Zone Police (khm ), akik vadásszák a rugókat. És akkor vagyunk mi, akik heti 2-3 alkalommal órákon át gyűjtjük a DZ-ben a túléléshez szükséges felszerelést és amikor előlünk elvisznek egy utánpótlást, akkor kicsit morcosak szoktunk lenni:
Mivel mindegyik tele van hülyeséggel, mert már elég fáradtak voltunk, ezért levezetőnek egy kis flashmob a Times Square-n
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Garsza #26807 üzenetére
4400 firearms-szal reckless mellény nélkül ~12.5k alapsebzés egy olyan predator szettben ami késöbb csak jobb lehet (ezek estek mióta visszajöttem,tehát elég sz@rok)... Szóval marad ez 1.5-re,addig meg van MP5.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Garsza
veterán
válasz Snip3r_HUN #26803 üzenetére
Pedig szerintem már idelye volna vàltanod azt a 204 est mert valószinű túl alacsany az alapsebzése. És 1.4 sokkal agyobb hagsúlyt kapott az alapsebzés. Crit sebzés jelentőségét kicsit visszaszorították. Mivel kb fele akkorát lehet csak critből összehozni mint 1.4előtt.
-
TommyS_27
senior tag
Csak sebzésben meg crit dmg-ben... de amúgy semmi másban!
38% crit dmg meg a 2-3k-val nagyobb sebzés szvsz többet ér! A crit esélyem így is 40%
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Snip3r_HUN
addikt
-
törölt tag
Visszamennyyyééé azzal az MP7-el jó!?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Politika
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest