-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz pendre54 #26380 üzenetére
Alakul ez, most már 10000 fölött vagy páncél értékben.
Még azt nézd meg hogy a szettek értékeit pl tűzfegyver, életerő próbáld a legmagasabb értékre kalibrálni ez most 1008.
Meg délelőtt olvastam, hogy 3tüzfegyver/3életerő legyen maxra kalibrálva a 6 szett elemből.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
Alpha pvp Tommy-val. 2 vs 6[link]
-
addikt
válasz arnikusz #26379 üzenetére
Köszi!
Szóval csak addig variáltam, hogy beraktam az operátor mellényt, így lett is 3182-es páncél, meg kikubikoltam egy alfa fegyvertokot, nem egy nagy durranás, de így legalább továbbra is megvan a 4 alfa. Az általad javasolt két módosítót, még rögtön ahogy írtad, meg is vettem, használom is mindkettőt. A fegyverkalibrálással még futok egy kört, de úgy rémlik, hogy pont a nem aktív adottságon már nem tudok változtatni, de majd ránézek.
Most így alakult a cuccos:"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
arnikusz
veterán
válasz pendre54 #26361 üzenetére
Szia !
Sentry kesztyű kellene és lenne egy kettes bónuszod is.
Mellényből egy 2500 páncélt adó.
Ha egyedül vagy fuss végig a 14 bosson, térkép az összefoglalóban.
Ma bent voltam és a gyüjtés és képzettség ölés napi mellett megcsináltam 3 kinti bosst és a kis pirosak adtak 2 Alpha cuccot.
Elsődleges fregyvereden nem él az első talent és van két ugyanolyan.
Látom van PxC-d át kéne kalibrálni, hogy mind a hat talent éljen is és különbözőek legyenek
Brutál, halál, páncélromboló, kérlelhetetlen, gonosz, stb. Stabil nem annyira, kell de elmegy.Amit délelőtt írtam a fegyvermódosítokról, vedd meg őket a plussz páncélért.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
TTomax
félisten
-
pzstm
titán
DZ ma dobott egy LVOA-C-t, Deadly, Brutal, Destructive talentekkel. Igen kellemes a kis masina
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz RECSKA #26357 üzenetére
Én is nagyon szívesen kipróbálnék egy jó MP5-t ,de eddig még nem volt szerencsém hozzá.
Nagyon gyengéket adott eddig,el is adtam mindet.Lehet tényleg DZ-be kellene járnom.
Az a baj,ha egyedül megyek mindig beszopom,jönnek a rugók és leszednek.
Ritka,hogy vmit ki tudok onnan menteni.Kaptam ma egy 145K dps PP-19-et (elvileg pve-re jó) felszereltem.
Raktam rá 113% tárat,azt hittem beragadt a játék és nem hagyja abba a lövést a lőtéren.
112 lőszer van benne.#26362 TTomax :
Nem melózol ?
Este tolhatjuk.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
addikt
válasz TTomax #26362 üzenetére
Nos, hát ebben van igazság, meg is hagytam egy operátor mellényt, ennek van +1201 páncélja, meg van egy őrszemes fegyvertok +639 páncéllal, de bármelyiket berakom, akkor meg ugrik a 4 alfa adta előny, más alfa cuccom meg nincs, hogy variálgassak, csak ami itt látható.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Üdv!
Nem túl gyakran szoktam itt a fórumon zaklatni a tisztelt nagyérdemű szakikat, de ma muszáj volt kiselejtezni egy csomó cuccot, mert nem volt már helyem tárolni azokat, így azért csak kérnék véleményt. Mivel csak egy karakterem van, ezzel meg eddig úgy voltam, hogy legyen minden benne, mint egy jó falusi vegyesboltban , szóval mit lenne esetleg érdemes cserélni a jelenlegin, ha úgy adódna? A jelenlegi cuccok közül ez a maximum."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
LÁZ
addikt
másnál is eldobja a valós backpack méretet a játék, kezd nagyon idegesitő lenni, hogy a /63 helyett már a 4. inditás után is visszaáll a /40-re....wtf
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
nagyúr
Találtam egy ilyet.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
válasz rfjanika #26350 üzenetére
10128-at számoltam kiindulásnak jó lenne, de 6 féle szettből így nincs semmi ami bármi plusszt adna.
Pl. 4-es bónusz Alpha, 4-es bónusz Banshee,Összefoglalóban Razor berakta a szett változásokat átnézni és utána farmolni a14 boss kint (térkép szintén az összefoglalóban), napik, DZ.
PxC farmra Tier2 Clear sky és be is vásárolhatsz.A többség csak Tier4-ben játszik.
Banshee mellény, Alpha térdvédő mellé kellenek ezekből.
PVE terület 4 Alpha 2 Sentry jó, így a Sentry is maradjon.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Azt már nem mert 33-asok kellenek. nem ad akkora páncélt a 32-es.
Most a Terminalban nincs 33-as lőfegyver felszerelés mód tervrajz, reméljük holnap lesz a váltással megint.A Kips Bay-i 255, vagy 258 -ast és a két DZ-st szerezd be.
Meg a két boss Bulletking és Apollo 4 óránként.
Challenge napin is eshet páncélt adó mód.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
TommyS_27
senior tag
-
nagyúr
válasz arnikusz #26344 üzenetére
Már beszereztem őket,éppen annyi dz kreditem volt,hogy meg tudtam venni.
Oké átkalibrálom.
-----
Most már halálos,brutális,végzetes lett a megállító.
Melyik jobb a 15% kritikus sebzés (halálos) vagy 15% páncélromboló (pusztító).
Nekem utóbbi hangzik jobbnak.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
nagyúr
válasz TTomax #26303 üzenetére
Köszi.
#26304 arnikusz :
Hősin toltuk pár randommal,nagyon jók voltunk.
Sólyom elveszett és sárkányfészek küldiket nyomtuk,asszem a sárkány fészeknél esett.
41K SEB
kérlelhetetlen,brutális,végzetes#26305 apollo12 :
Sebzése lehetne nagyobb,de a lövés per perc (240,20 a tárban) az elég jó.#26306 VTom :
Este nyomhatjuk.#26327 arnikusz :
Köszi az infókat,ezekre szükségem is van.
Kellene armor.
Remélem van annyi dz kreditem.
Ha nincs akkor sajna dz-be kell mennem,és ott nem igazán vagyok járatos.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
Az armor mindenek felett 1.4 után és látod 1.5-ben a Destructive (páncélrombolás) talentet nyomják, míg korábban a játékossal szemben nem volt lényeges és át is kalibrálta az emberfia csípőből.
Most PVP-ben ezt fogják teszteltetni az 1.5 PTS-en.A tegnap este összedobott karakteren 58.38% mellett 11253 páncélom volt és a cél a 6000 feletti tűzfegyver volt ( 6111 lett), de a szívósság csak 238 ezer 3513 életerő mellett.
DZ-ben csapatban így is feküdtem párszor mobtól, de viszont lőttem rugót.Este megnézem tényleg jól emlékszem-e, hogy az altoknál van Alpha fegyvertok és azt cserélem a Sentryvel és berakom a Savage kesztyűt is.
Ha még sincs átvedlek 4Banshee-Reckless-Savageba.
Sokat nem tökölök vele, mert inkább a játék hátha esik valami+ a Malac.
A játék stílusomhoz a 65% páncélt( 70 nem nagyon lesz meg ilyen loot rátával) 6000 tüzfegyver, 4000 életerő 3100 elektronikát szeretném, de sok játékidő kell még, most tartok 850 óra körül.
-
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #26327 üzenetére
Ezer thanks
Ha azt mondod terminal tudtam volna, csak a magyar kerget az oruletbe
Estig ha lesz idom ranezek...lehet firearms is kell, bar arrol letettem es skill meg toughness most a cel..azt neztem viszont, hogy life helyett armorra kell gyurnom inkabb...ugyanakkora toughnessnel ha kisebb armorral vagyok nem erzem magam olyan kemenynek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #26324 üzenetére
Na akkor lőfegyver felszerelés módosító rajz ami adhat max. 268 páncélt Terminál tervrajzbolt volt a múlt héten most nincs.
DZ:
Ha szemben állsz a térképpel bal oldalon fentről haladva lefelé a harmadik a 42. utcai bejárat.
Ez adja 137 ezer DZ. creditért a 263 páncélt adó lőfegyver felszerelés módosítót.A másik 137 ezer DZ. creditért a 263 páncélt adó lőfegyver felszerelés módosító ami kevesebb tűzfegyvert ad a DZ04 - Dark Zone Gear Mod Vendor ( ezért elnézést ezt mindig összekeverem DZ05-EL)
PVE terület:
255 páncélt adó elektronikai módosító a Kips Bay safe house - Gear Vendor -nál elérhető péntek éjfélig.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz RECSKA #26318 üzenetére
6-ban elrontottuk mert nem volt taktikusunk. Azért a 4-ből 3-an haltak ők is. A lenti 8-as ból meg messze mi jöttünk ki jól. Megöltük a Manhunt brigádot de mivel feljött a másik 4-es is és 19sec rugok lettünk így lövöldöztek ránk kb 2xp-ért. Én a manhunt brigádtól 14 kulcsot szereztem.
-
arnikusz
veterán
Csomópont amikor haladsz a Underground lifthez a legalsó lépcső mellett balra tervrajzbolt.
Azt nem írtam 137 ezer DZ credit a 263-as, van még egy a DZ5 gear mód bolt az a liftes toronyház- ára ugyanannyi , de kevesebb tüzfegyvert ad mint a 42 utcai.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
arnikusz
veterán
Hátha szombaton visszarakják a Csomópontba a rajzot és az segíthet.
A DZ 42 utcai bejáratnál megvetted a 263 páncélt adót?
PVE boss Bullet King és LMB Apolló dobott nálam múlt hét szerdán 269 és 268.A 269-et nem értem mert a tervrajznál 268-at ír max. értékre.
A box termes safehouse 255 -elektronikást árul ami még ad plussz életerőt is.
Szombaton úgyis kiver az ágy hamar, majd felrakom ha valami jó változik.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
arnikusz
veterán
Ha elkészül kérem tegyen fel egy képet, mert az egyik altot szeretném elektronikára megcsinálni+ meglegyen a Megállító- hoz szükséges elektronika.
A 160 ezer mennyi elektronika értéket takar?Köszönöm
Ui: áldom a szerencsémet, hogy a múlt héten sikerült keddtől-péntekig összekaparni a nekem fekvő két szettet típust, mert tegnap is DZ volt min 4 kimentés és talán kettő volt amit tudtam adni, de páncélt adó mód is csak 231, a többi ment eladásra.
Nem baj Divtech lett dögivel hétvégén megy a módosító gyártás.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
veterán
válasz #35434496 #26316 üzenetére
Azert volt tegnap este is jo pillanat. Eros jatekosok dz6ban, 3 csapat egymassal szorakozo rugo, miutan leutottuk a manhuntot, leszedtek bennunket hatulrol, a csapat amelyik ellenorzonel lelott bennunket majd elszaladtak, de kimentesnel levadasztuk oket...
Majd ma hatha jobban adja... Es remelem jon Tommy is!
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
pzstm
titán
válasz RECSKA #26314 üzenetére
en is azt építek, és egyre szebben haladok, armorból ad kicsiket sajnos, azt vadászok még...de van már 160ezer elektronikám, (200/240/160) elég hasznos vagyok, tegnap meglepődtek, hogy playerek ellen is mennyire hasznos vagyok
-
törölt tag
Az, hogy pvp-re nekünk mi a jó az egy dolog. Ami a mi stílusunknak fekszik az valószínűleg másnak nem. Mindenki másképpen jàtszik ezért kell saját magadnak kitapasztalnod mi a legjobb számodra.
Ha jellemeznem kéne akkor a Mi stílusunk Tommy-val az extrém agresszív kategória. Leginkább akkor jön ki amikor ketten játszunk de erről vannak videók. Ha ketten megyünk egyszerűen érezzük hol a másik és pontosan tudjuk mit hogyan kell csinálni. Mikor 4-en megyünk akkor kényelmesebbre vesszük a figurát mondván úgy is 4-en vagyunk. -
TommyS_27
senior tag
A reclaimernek semmi haszna már sajnos. A firecrest meg nagyon jó a lángoló turrettel. Kb a közelébe se lehet menni.
Alphát meg predatort használok. Néha huntert ha nosztalgiázni akarok shotival. de egy hitelni csak ritkán tudok (azért két lövéstől borul a játékos )
https://www.twitch.tv/ltommys
-
.LnB
titán
válasz TommyS_27 #26312 üzenetére
Elég sok mindent sikerült szereznem a hévégén és előtte. De sajna amit kinéztem magamnak (full Nomad-ot, nem) Nem is azért írtam a PVE-t mert számottevő. Nagyon könnyű, csak mosolyogtam, hogy írtad, hogy mennyire rossz.
Ti egyébként mit használtok leginkább? PVP-re. Rengeteg Banshee cuccom van. Sok Alpha és Predator, Recailmer, meg Firechest.
De utóbbi kettőt nem értem miért lenne jó.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
TommyS_27
senior tag
Ezt értem, és biztos jó mobozni! De mi csak PvP-t játszunk. Az a gear meg tökéletes a mobok ellen is mivel szvsz túl gyengék lettek sajnos! Semmi kihívás nincs egy landmarkot fél perc alatt kipucolunk ketten!
1.5-ben tervezik az armor penetrationt pvp-re is.
Sok sikert a gear vadászathoz! Annyira visszavették a drop minőségét, hogy az már vicc kategória! Aki nem tudta magát felgearelni az első héten az most szopóágra került!
Szerencsére alphám közel fullos predator hunter banshee szintén.
Most már csak a fullos módosítókat craftolom.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
.LnB
titán
válasz TommyS_27 #26227 üzenetére
Pont 3-3-ba (Alpha+Predator) nyomom. PVE-re szerintem nem vészes. Persze nem is végleges. Kellene még pár geart szereznem egy értelmes gearhez.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
arnikusz
veterán
válasz yozsee11 #26299 üzenetére
Látom csuda dolgokat csinálnak, ha nem vagyok ottan.
Hegesztik az 1.5 teszt szervert.
Hétvégén meglesz az a Malac.Tegnap mikor elváltunk kimentem megnézni Zeuszt és már neki is van malaca azzal játszott. Bár a családtagok szerint ez már Wild Hungry Hog.
[ Szerkesztve ]
-
iceool20
tag
Sziasztok! Full amatőr kérdés lesz Tegnap előtt megvettem a Divisiont lemezesen. Uplayen telepítettem és ment fel a sima játék és kb ugyanakkora 35gb körül egy olyan is hogy The Division - PTS... ez utóbbi micsoda? Mert elindítom de mindig hibát ír ki hogy nem elérhető a szerver vagy valami hasonló... a sima játék fut szépen.
Arra ébredtem reggel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja. https://www.youtube.com/user/20icecool/videos
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest