Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz RECSKA #26672 üzenetére

Mikor összeállítottam a szettet az a 202k DPS nagyon kevésnek tűnt. De gondoltam a lassabb firerate miatt lehet az még jó. De használat közben nagyon bevált. Nem tudom mit találhattam el ennyire (véletlenül), és a team is baromi jó volt az alatt az egy UG alatt amikor próbáltam. Folyamatosan két support dobálta a HealStation-t, ezáltal a fegyverem halál pontos volt. És rengeteget critel is. Kíváncsi lennék mennyire lehet ez jó DZ-be. Oda valami Predator settet képzeltem el, vagy Firechest-et. Majd megpróbálom.

-DZ-be random grouppal lehet értelmesen játszani? Vagy meg se próbáljam?
    -UG max level ugye még mindig 40? Mert 2-3 szintre vagyok már csak tőle. :)
    -Hogy tudok UG-ben úgy párosítani, hogy én szabom testre az adott kört? Mert mindig csak csatlakozni tudok másokhoz.

(#26674) arnikusz

Annyira nem fekszek rá, ha esik esik ha nem, nem. :) Biztos jó lenne így ALpha szettel mondjuk. Azért használok RPK-t mert ez van, és marha jó talentekkel. Ha lesz jobb M60-am akkor lecserélem arra. Most 2 RPK van, egy M60-nal a nagyobb sebzés miatt jó lesz ez a Deadly+Brutal RPK szerintem.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák