Hirdetés
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #26672 üzenetére
Mikor összeállítottam a szettet az a 202k DPS nagyon kevésnek tűnt. De gondoltam a lassabb firerate miatt lehet az még jó. De használat közben nagyon bevált. Nem tudom mit találhattam el ennyire (véletlenül), és a team is baromi jó volt az alatt az egy UG alatt amikor próbáltam. Folyamatosan két support dobálta a HealStation-t, ezáltal a fegyverem halál pontos volt. És rengeteget critel is. Kíváncsi lennék mennyire lehet ez jó DZ-be. Oda valami Predator settet képzeltem el, vagy Firechest-et. Majd megpróbálom.
-DZ-be random grouppal lehet értelmesen játszani? Vagy meg se próbáljam?
-UG max level ugye még mindig 40? Mert 2-3 szintre vagyok már csak tőle.
-Hogy tudok UG-ben úgy párosítani, hogy én szabom testre az adott kört? Mert mindig csak csatlakozni tudok másokhoz.(#26674) arnikusz
Annyira nem fekszek rá, ha esik esik ha nem, nem.
Biztos jó lenne így ALpha szettel mondjuk. Azért használok RPK-t mert ez van, és marha jó talentekkel. Ha lesz jobb M60-am akkor lecserélem arra. Most 2 RPK van, egy M60-nal a nagyobb sebzés miatt jó lesz ez a Deadly+Brutal RPK szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest