Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Várj vele, totálisan le vannak terhelve a Steam szerverek. Esetleg megpróbálhatod még azt, hogy a beállításnál más ország Steam szerverére csatlakozol. Reggel nekem nem akart lejönni a Rock of Ages, úgyhogy végigzongoráztam a svéd, cseh, lengyel, dán szervereket, végül a finneknél elindult a letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Annyira jó h megvettem az MW3at és elindítani se tudom!!!!!
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Zolás
addikt
Nagyon jó..... Elkezdett akadni ez a Steam nevü retek, és elkraftolta 8 szenemet egy szar kuponra, ami már amugy is megvan, és 0ft az értéke.... Meg akartam nézni a tárgytárolót, és egy fehér kép volt, mert terhelt ez a szar. Vártam fél órát, eltünt 8 szenem, és kaptam egy retket helyette. Ezt kell csinálni, boldog karácsonyt a kitalálójának, meg a kedves szüleinek is.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Szajo
őstag
-75% Call of Duty Modern Warfare érdekel valakit?
Szerk: Valakinek nincs eladó Steam kulcsos Humble Bundle 2 vagy 3? Esetleg nem tud szerezni vagy olyan oldalt/fórumot linkelni ahol van?
[ Szerkesztve ]
-
-
Niczo
senior tag
Asszem egy Star Wars Republic Commando ma befigyel ennyiért
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
válasz FehérHolló #15734 üzenetére
Nana, 200 forint az, nem 100 . Es en mit szoljak a bittrip runnerrel?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
[balu]
tag
A pár óra múlva lejárók közül a Bastion és az Anomaly: Warzone Earth mennyire érik meg ezt az árat? A Bastion demoja tetszett, ott inkább a játékidő miatt kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Rabbitf_24 #15768 üzenetére
Win7, de eddig sosem volt gondom vele. Remélem ezután se lesz. Még a Sands of Time is futott a win7-en.
-
mr hahn
csendes tag
válasz Studiossrác #15756 üzenetére
PÜ repült
-
tupacamaru
veterán
7 szénért=Fallout Collection 50%-os kupon.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Rabbitf_24 #15763 üzenetére
Hát engem csak az alap PoP trilógia érdekel, az valami fenomenálisra sikeredett.
-
8zabi
őstag
Frozen Synapse-öt cserélném Bastion-re
-
Nordic
Közösségépítő
Na végre valami akció ami engem is érdekel. A PoP összesre már régóta fájt a fogam.
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #15734 üzenetére
bakker, ez tenyleg eleg szepen le van arazva az amugy sem magas ararol
ennyiert imho mindenkinek kotelezo, a mufaj talan legjobb jatekaPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Chiller
őstag
-
nepszter1
addikt
van valami trades oldal , melyik is az ? a steamforumon kívül .
-
Angelo69
senior tag
válasz TazLeacher #15751 üzenetére
Megvenném, későbbi cserealapnak.
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
Angelo69
senior tag
A Red Faction®: Armageddon™ szerintetek jó?
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
Воланд
titán
ez az, meg egy szen. en tuti, hogy nem valtom be.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Hunork
veterán
Csak úgy szólok, a tegnapi őrület kiegészítéseként, az AVP még mindig szedi le újra!! a 15GB pluszt, és rohadt lassan, ennyi idő alatt Bill teljes adatbázisát le tudtam volna tölteni... Nagyon remek ez a Steam, még sose b@$ott így ki velem...kíváncsi vagyok, hogy mikor már 2szer lesz a gépen ez a xar játék (1330-), akkor mi lesz...talán el is tudom majd indítani?
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
FehérHolló
veterán
Nyertem egy Oddworld - Abe's Oddysee-t. Mindenféle szarkazmust félretéve egy kiváló játék. Kár, hogy már ezer éve megvettem. Másrészt jelenleg 100 forintba kerül Steamen. Ajándék lónak nem illik nézni a fogát, de nem vitték túlzásba.
Skynet is real. It's called Google.
-
polonic
félisten
Ismét szén.
Még csak egy vacak játékot sem tud beadni nekem a steam, ami cserealapot képezhetne. . .
-
sith7
félisten
Mai napi szén megvan
-
JSaN
addikt
Na jatek ajanlasert szenet kaptam (half life 2-hoz irtam valamit), es lett pont 7 szenem. En mar le sz*rom az egeszet igy egybol craftoltam lesz ami lesz alapon. es egy Orange box lett a jutalmam:
includes 6 items:
Half-Life 2,
Half-Life 2: Lost Coast,
Half-Life 2: Episode One,
Portal,
Half-Life 2: Episode Two,
Team Fortress 2
Ennek orulok, vegre nem kupon. Bar mar par eve itt a polcomon a dobozos verzio.[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
jozsi252
veterán
Ajánlásért +1 szén naccerűű
iPhone 16 Pro Max
-
addikt
ha ugyanannyi relatív energiát raknának magukba az akciós játékokba, mint amennyit a becsalogató képekbe, akkor vagy nem lenne ennyire leterhelt a steam, vagy rohadtul bejönne az akciózás. (Eddig a Halloween-i szerintem sokkal jobb volt,
ingyenes játékokszén és kuponok osztása ide-vagy-oda.)It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Ilsyde
őstag
Úgy nézem most kell bevásárolni Terráriából aztán februártól dupla ennyiért eladni.
-
FZoleee
tag
Altitude -50% kupon, nagyszerű
-
TazLeacher
nagyúr
A mai jutalmam egy Evil Genius 50%-os kupont! Hoppá! Gyárilag most 75% van rajta, de aki kibírja januárig, az megveheti 50%-ért. Micsoda biznisz...
-
Na, Solar 2-t végre meg tudom venni értelmes áron.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Asbee
veterán
Na a szokásos 2 szén meg is van . Ad valami játékot nem is tudom mit csinálok, már mindegy is mit ad
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
Gothic 4-re meg is érkezett a megjósolt -75%-os leárazás.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
TazLeacher
nagyúr
Nálam már 5 perce kint van az akció. Nem tudom mi történt.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Ez az! Végre én is nyertem valamit! Napoleon: Total War™ Imperial Edition
Mondjuk eddig kimaradt a Total War széria, szóval szerintem csere lesz, ha lesz.Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
gYaLo
őstag
Srácook!
Telepíteném az MW3at de azt írja ki h a steam szerverei túlterheltek.. ilyenkor mi van ?
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
cskamacska
addikt
válasz salieven #15674 üzenetére
Most majdnem elkapott a kisördög , de a helyzet az, hogy várhatóan a Nuclear Dawn belekerül majd valamelyik Indie Royale bundléba és akkor 4 dollár körüli összegért megveheted pár másik játékkal együtt.
más:
Kings Bounty Platinum és Just Cause 2 várja szerető gazdáját!
Limbo és Renegade Ops
(+dlc) játékokkal még nem tudom mit kezdek."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-kdM-
senior tag
válasz TazLeacher #15702 üzenetére
ja, azt hittem a library-ról van szó
ha a community-s profilról van szó ott a játékstatisztikából 2 hét után törlődik ha nem játszol vele, viszont az összes játékból már szerintem nem fog, mert van regisztrált játékidő
-
szacsee
nagyúr
válasz TazLeacher #15699 üzenetére
Ne zavarjon, átrakod a telepített játék nézetre és már nincs is ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest