Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz FehérHolló #103251 üzenetére
Ilyen giga akciók során előfordul, hogy, ami böngészőből működik, kliensből nem. Próbáld firefox és/vagy chromium/chrome-ból. Tegnap a wishlistem kliensből nem, böngészőből betöltött.
A klienst én személy szerint nem is preferálom. Nagyon lassú, nehézkes. Egyedül a vásárlásokat intézem ott, meg ha addolok egy játékot amit humbibumbliról szereztem.
Minden mást böngészőből intézek, sokkal gyorsabb és reszponzívabb – egyébként a kliens is azt hiszem chrome/chromium böngészőmotorra épül.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Segal
veterán
válasz FehérHolló #103251 üzenetére
Én ma költöttem el a pontjaimat és az animált matricát is megkaptam, de elég sokszor szarakszik nálam is a steam. Nekem sokszor a raktáram nem akarja mutatni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
csaba951
veterán
válasz FehérHolló #28654 üzenetére
Viszont akkor jogos a kérdésed, hiszen ott van az aktiválható játékok listáján. Igaz, ez a normál kiadás.
-
Youri
veterán
-
Agyzuzo
addikt
válasz FehérHolló #28654 üzenetére
Pedig beveszi.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
DeFranco
nagyúr
válasz FehérHolló #28597 üzenetére
eeeen ugyan nem csak irtam hogy van, es hogy jo lenne
de aztan ugy dontottem kivarok jo igenyesen
-
tupacamaru
veterán
válasz FehérHolló #28597 üzenetére
Nem csak akarta?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Niczo
senior tag
válasz FehérHolló #18560 üzenetére
Ja, már látom, megtaláltam
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz FehérHolló #18533 üzenetére
Köszönöm, de mint láthat volt, a hely nekem nem volt jó, mert 64 bites oprendszerem van...így nem csoda, hogy nem találtam...
És most jön a trükk:
Nálam nincs ercg. A Crysis alatt pl van, de a Dead Space alatt nincs... -
cskamacska
addikt
válasz FehérHolló #18533 üzenetére
Szerintem meg direkt szivatod egy olyan likkel, ahol be van linkelve az a link, ahol a linkre kattintva bejövő fórum topik 30 hozzászólásából ki lehet bogarászni mi is a lényeg.
Ami pediglen az lenne: amiután az ember letöltötte a játékot Steamről(adott esetben letöltés elindítása után nem sokkal is működhet), előveszi hűséges regeditjét, és a rendszerleíró adatbázisból 32 bites rendszereknél a HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Electronic Arts \ EA Games \ Dead Space \ ergc alól, 64 bites rendszereknél HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Electronic Arts \ EA Games \ Dead Space \ ergc alól kivadássza a default bejegyzés értékénél eldugott Dead Space kulcsát.
Ezen kulcsot pedig az EA https://activate.ea.com/applyentitlement.do címén elérhető beváltós oldalán lehet felhasználni.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
lordjancso
senior tag
válasz FehérHolló #18505 üzenetére
Oké, megvan a kód.
Elindítom az Origint, Redeem Product Code, beírom a kódot, Next.
Megtalálja hogy Dead Space, kiválasztom hogy az orosz, brit, magyar, cseh, lengyel verziót szeretném aktíválni. Next.
Azt mondja hogy aktíválja és látom az email címem. Next.
Majd visszadob a kód beírása részhez, hogy hiba történt:
An error has occurred while trying to process your request. Please contact Origin Help. FAQ
Mi lehet a gond?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz FehérHolló #18413 üzenetére
Bocs, ez a lista kimaradt az életemből...
Néztem, nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz FehérHolló #18404 üzenetére
Dead Space 1: kb. 10-13 óra
Dead Space 2: kb. 7-9 óra -
polonic
félisten
válasz FehérHolló #18404 üzenetére
Kb 8-8 óra mindkettőnek a végigjátszása.
A második részben plusz még ott a multi. De semmi különlegesség nincs benne, csak van.[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FehérHolló #18314 üzenetére
Én meg akkor, amikor elfelejtettem a jelszavamat, meg a felhasználónevemet is Azóta is áldom azt a napot
-
bijesz
aktív tag
válasz FehérHolló #18031 üzenetére
Nem lehet generátort írni.
Az online aktíválható kódokat az fejlesztő/kiadó generálja és tárolja.
Csak azt tudod aktíválni ami ténylegesen létezik, ez a legbiztosabb védelem mi is így csináljuk. -
Alien83
senior tag
válasz FehérHolló #17992 üzenetére
Igen de a Nuclear szerintem egymagában megér ennyit.
-
Niczo
senior tag
válasz FehérHolló #17992 üzenetére
Sajna így van 2,99 dodóról indult és az alá nem is megy vissza, akármilyen nagy összeget ad valaki érte.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Gabbana
aktív tag
válasz FehérHolló #17931 üzenetére
töröljem a mw3-at.. 14 GB, utána meg telepítsem megint mikor nem is biztos hogy ez a gond.. jó ötlet szerintem
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz FehérHolló #17931 üzenetére
Mivel a kérdéses művelet hosszabb időt vesz igénybe, az csak Very Hard fokozaton érhető el. Először teljesítse a Hard-ot...
Gabbana: böngészőből pillanatok alatt tölt be az oldal.
-
DeFranco
nagyúr
válasz FehérHolló #17901 üzenetére
Doom-Quake örökös, enyhe Serious Sam beütéssel.
Vagy te, van az akkora két mordályod mint 1-1 fenyőfa a hangod Schwarzenegger, a humorod Stallone. Az ellenségek robotok, kicsik-nagyon vegyesen. A város egy kihalt metropolisz, egész pofás, hangulatos. Mész, lősz. Néha morogsz. Néha eltévedsz, de nem nagyon.
Olyan, mint a fent említettek, főleg az első kettő, gyors a mozgás, belátható a terület, szemmel tartható az ellen. Van jó bonyolult csillivilli HUD, lifepack, ammo pack, és XP pack. Rejtett helyek, sokszor keresni, mászni kell.
Iszonyatos golyópumpálások vannak benne, a fegyverek nekem tetszenek, az egyik hagyományos karabély, a másik energiafegyver. Később ezek fejleszthetőek (XP packokból és ölésből kapsz XP-t, bizonyos mennyiségenként kapsz egy feljesztési pontot), kiscsillió extra funkció van hozzá, gránát, shotgun, gravitációs mező, meg mittudomain.
A környezet bizonyos elemei rombolhatóak, sőt rombolni is kell őket, mert robbannak, ráznak, aprítják azok is a jónépet ahogy kell. Robbanás robbanás hátán, hatalmas tüzijátékok vannak néha.
A hangulat remek, a fizika szerintem marha jó (persze nem hibátlan), a fények szuperek.
A hátránya, hogy állítólag rövid, és monotonná válik, illetve én személy szerint nem szeretem a Serious Sam féle egészpályás letámadásokat, amikor annyian vannak ellened, hogy lépni nem lehet tőlük, néha jön ilyen falka, akkor izzadás van, de lehet csak én vagyok béna.
Van belőle demó a steamen, ragyogóan kipróbálható az első pálya, annyi csalás van benne, hogy sokkal több XP-t ad, mint a rendes játék, de legalább jó pár feljesztést ki tudsz próbálni.
Egyszerű, mint a faék, de kellemes, és már nagyon kellett egy ilyesmi játék új köntösben. Szeretem, bár még nem vittem végig.
[ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
válasz FehérHolló #17730 üzenetére
Értem, hát remélem sorsolnak is, ki írják valahova a nyerteseket? Vagy kiírják legalább, hogy sorsolás vége? Vagy hogy lesz ez?
-
v!ct0y
veterán
válasz FehérHolló #17732 üzenetére
Összevonható
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
válasz FehérHolló #17650 üzenetére
2. Csak UK és US felhasználóknak engedik a support chat-et és IP korlát is van a feltételek között.
Sosem voltak ilyen tapasztalataim o.ORTX ON
-
Alien83
senior tag
válasz FehérHolló #17645 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítségét!!!!
-
Youri
veterán
válasz FehérHolló #17648 üzenetére
Amire elvileg a felhasználási feltételek alapján nem is jelentkezhettem volna be
Miért nem? o.O
RTX ON
-
Youri
veterán
válasz FehérHolló #17645 üzenetére
Én anno a Steam supportnak írtam Crysis kulcs miatt. Kb 1 hét volt, mire megoldották
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Spet
addikt
válasz FehérHolló #17487 üzenetére
19 óra után, de nem valószínű hogy nyilvános lesz a nyertesek listája
(#17492) Źşë': Nem lehet, hogy túlterhelt a rendszer és azért nem reagál?
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Jakesz
addikt
válasz FehérHolló #17487 üzenetére
19 óra után
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #16922 üzenetére
1: annyi kulonbseggel, hogy bar a becenevem, hajszinen, magassagom, testsulyom, kedvenc etelem, es az erdeklodesi korom megadom ugyan, de semmilyen lenyeges informaciot (mint pl nevem, elerhetosegeim) nem
3: FehérHolló (lehet nem fogalmaztam egyertelmuen, a ph-s belepesi azonositodrol van szo)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #16909 üzenetére
1: semmi olyat nem adtam ki, ami amugy ne lenne megtalalhato (ha jol muttna, akar a homlokomra is kiirhatnam a steam profil azonositomat, semmin nem valtoztatna)
2: nem tagadasrol van szo, de lassuk be, egy valve software-rel kapcsolatosan egy value->valve eliras korant sem egyertelmu hiba (ha meg az, hat kisnyul, lasd 1-es pont)
3: ennel meg azis nagyobb biztonsagi problema, hogy itt ph-n mindenki ranezesre meg tudja mondani a belepesi azonositodat
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #16829 üzenetére
azt viszont tovabbra sem ertemi, mire szerettel volna kilyukadni ezzel az egesszel
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #16822 üzenetére
mar nem tudom, miert pulikus, lehet ez volt az alapertelmezett, lehet en tettem at
plusz engem elso helyen dob ki a google, a megfelelo szavakkal keresve (steam + profil nev)
esszel kell kattintgatni, kelloen eros jelszot kell hasznalni, azt nem kiadni senkinek, megbizhato mail szolgaltatot kell hasznalni (ez van sajat), szinten eros jelszoval, es be kell kapcsolni a steam guard-ot
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FehérHolló #16812 üzenetére
végén még valami értelmes lesz holnap
-
Sundesz
őstag
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #16815 üzenetére
ha azt vesszuk figyelembe, hogy ezen informaciokat barki, barmikor osszeszedheti maga is, mindenfele segitseg nelkul (kiveve, ha privat az account beallitasa), akkor semmit
ez az id, amit itt adsz meg, nem (feltetlen) egyezik meg a belepesi azonositoval es az oldal semmi olyan informaciohoz nem fer hozza, amihez pl egy google, vagy egy baidu ne ferne
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #16807 üzenetére
nem vagyok rola meggyozodve, hogy az veletlen eliras
-
djculture
félisten
válasz FehérHolló #16728 üzenetére
A mai acsi az hogy fizess ha szenet és kupont akarsz
-
BandiHUN
veterán
válasz FehérHolló #16595 üzenetére
Én jobbnak tartottam volna,ha mondjuk a fele acsi legalább olyan lenne,hogy átlagos normál gémek kellenének(mondjuk amik épp akciósak),DE a hozzájuk való DLC-t lehetne megnyerni...
Régebbi játékoknál úgyis filléres dolog a DLC,és ezzel konkrétan lenne az embernek nyeremény az adott feladatokért.Mondjuk lett volna 3ilyen +3 mint a mostani,indie vagy ingyenes vagy filléres gémben acsi szénért,kuponért.
Mindenki jobban járt volna...A vásárlók azzal,hogy akár régebbi,de áhított gémben teljesítve+esetleg még akkor vásárolva hozzájuthatnának komplett,a Steam meg azért,mert az olcsó gémet legalább megveszik,és ígyis sok gémhez 1-2€ az akciós DLC-k,és szerintem ígyse veszi meg sok ember komplett...
Egyébként tényleg aránytalanok az acsik,a TF2-est például csak az nem szerzi meg talán,aki nem akarja,ha játszik,vannak ezek a horrorok,mint ez vagy akár a space chem,de a renegade Ops-on is kell azért ha mást nem,időben sokat tökölni,és van a normálisabb,mint pl.a Serious 3-as,ami végülis megvan 5 perc alatt,és akinek megvan,annak amúgyis szemet szúrt a nem odaillő "karácsonyfa",én is grafikai hibának néztem,mert jó béna
Mondjuk én gonosz vagyok,kismillió embernek van CoD,stb.gém is meg,sokan vesznek is,én nem értem,miért indie f...ságokban kell acsit vadászni sok esetben.Sorry a kedvelőktől,de én ki nem adok még 1-2€-t sem a játékért semmire,ami porfogó lesz aztán,főleg nem hülye szénért(14 szenem van eddig...)...Nem az,hogy ne legyen ilyen,DE igenis TÖBB sikerjáték is kéne... Tök hihetetlen,hogy más meg,akinek ideje van,az 50€-ból megveszi az összes gémet egy accra és kitol mindent(gondolom remek példa volt erre egy korábbi akció,amiért mindent teljesítve olyan TF2 sapkát kapott az ember,ami aztán utólag és most is többszáz $-ért!cserél gazdát...)Vicces,hogy az embernek ott egy 1500+$ értékű acc,és az acsik 10%-át tudja megcsinálni,mert sorry,nem gyűjtök "szemetet"...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
válasz FehérHolló #16595 üzenetére
Szerintem nem olyan kevés. Én 46 achie teljesítésével 3-4 drága játékot is nyertem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz FehérHolló #16514 üzenetére
Mivel itt akár 50-60 eurós játékokat is nyerhetsz, arról nem beszélve, hogy ha szerencséd van még főnyeremény is lehet belőle, nekem az a furcsa, hogy nem minden feladat olyan nehéz, mint a Dungeon Defender-es.
-
gtamate2
veterán
válasz FehérHolló #16514 üzenetére
lvl14-en vagyok de áh soha nem lesz meg... de még próbálkozok hátha..
Hát igen, a többi ehhez képest gyerekjáték..*Sn0w
-
sith7
félisten
válasz FehérHolló #16507 üzenetére
köszönöm
-
sith7
félisten
válasz FehérHolló #16505 üzenetére
hm ... kicsit bővebben ?
Steamre reggelhető ?
Bármilyen cím megadható ?
Még ha nem is létezik, akkor is jó ?
OTP - s webkártya jó, vagy csak paypal ?mod.: olvasom, köszi
[ Szerkesztve ]
-
válasz FehérHolló #15734 üzenetére
Nana, 200 forint az, nem 100 . Es en mit szoljak a bittrip runnerrel?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #15734 üzenetére
bakker, ez tenyleg eleg szepen le van arazva az amugy sem magas ararol
ennyiert imho mindenkinek kotelezo, a mufaj talan legjobb jatekaPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FehérHolló #15038 üzenetére
4-et nem adsz 3-ért? Szomorú vagyok..
Aki teheti, próbálja ki valakivel a Portal 2-t Coperative-ban.. Nagyonjó!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz FehérHolló #15034 üzenetére
Vírusos? Semelyik nem volt vírusos, hallucinál a vírusirtód.
(#15075) adam014: bugis a játék, nem mindig adja meg a Steam-en. Adminként kell futtatni a játékot is meg a Steam-et is, és akkor mindig jó szokott lenni.
(#15068) olly: hát az ilyen referal linkekért bannolni szoktunk.
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz FehérHolló #13842 üzenetére
Az ilyesmi itt Angliaban igazan poen mert a legtobb embernek 30GB-os havi limitje van
-
SityiSXT
őstag
válasz FehérHolló #13842 üzenetére
Esetleg:
Kilépsz a Steamből. Kimozgatod valahová, amit eddig letöltöttél. Aztán Steam indít, elkezded tölteni, majd ahogy az első pár megabyte lejött, kilépsz megint. Visszamozgatod, amit eddig letöltöttél, és újra elindítod a Steamet. Aztán kiderül. Vagy beborul. -
Ilsyde
őstag
válasz FehérHolló #13839 üzenetére
Fura. Ugy probaltad hogy leallitod, es utana resume all?
Esetleg szedd le az egeszet aztan installald fel ujra.
Vagy lepj ki/be az accodba (Change User menupont).
[ Szerkesztve ]
-
válasz FehérHolló #13834 üzenetére
Tudsz egy Verify integrity of game cache-t nyomni rá?
-
SityiSXT
őstag
Esetleg verify game cache segít (nekem már pár esetben megtette).
-
Ilsyde
őstag
Nalam az segitett hogy a Downloads ablakban (mikor toltesz valamit, akkor a kliensben alul megjelenik egy kek csikocska - erre kattints ra hogy elohozd) ramentem a jobb felso "Resume All" opciora.
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #13796 üzenetére
Erre esetleg valakinek értelmes ötlete? Azóta nem töltötte le a maradék 100 kB-ot. (10 GB már lejött, nem annyira szeretném elölről kezdeni.)
Az eddig elhangzottak (kevés a helyem, pause-resume) nem segítettek.
JSaN: Steam is beszámolt róla, hogy az ilyen próbálkozásokat szűrték, miután rájöttek, legfeljebb szenet adtak érte. Ennek az igazságtartalmát ellenőrizni azonban eléggé esélytelen.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Kassadin
addikt
válasz FehérHolló #13809 üzenetére
Köszi.
-
olly
aktív tag
válasz FehérHolló #13798 üzenetére
nekem akkor szokta felfüggeszteni, hogyha nincs elég helyem (akkor hiába indítóm el újra nem indul)
Bár 0.1mb-nál ez nem valószinű[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #13796 üzenetére
nalam suspend-en segiteni szokott, ha megallitom, majd ujra elinditom
-
KubanitoS
veterán
válasz FehérHolló #13659 üzenetére
Én három órára voltam távol, erre lett 120 hozzászólás. Miről maradtam le?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
olly
aktív tag
válasz FehérHolló #13659 üzenetére
én vagyok mathy csak itt olly néven vagyok fent
-
HS 2142
őstag
válasz FehérHolló #13646 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert enkem mostanában minden 2. steames exére jelez az Avast, pedig nincs velük gond. Amúgy "Servers sre being restarted with adjusted configuration. Please stand by!", úgyhogy szerintem ez holnapra marad.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
válasz FehérHolló #13631 üzenetére
Avast?
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Vasinger!
nagyúr
Az semmi. Nem bírsz regisztrálni mert le van terhelve az egész. Besz@rt az egész rendszer.
-
7
addikt
Mockosz kisz
hobbitkákhalhatatlanok -
törölt tag
válasz FehérHolló #13587 üzenetére
Jó kis csoport. Majdnem mindenki admin.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz FehérHolló #13580 üzenetére
Vagy lehetne "PH! Steam topic lakói" és akkor aki itt akitív, az bent is maradhatna.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz FehérHolló #13580 üzenetére
csak nekem privát?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Воланд
titán
válasz FehérHolló #13567 üzenetére
nem lehet sajnos.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
válasz FehérHolló #13145 üzenetére
Na ezt sikerult atugrani.
-
SityiSXT
őstag
válasz FehérHolló #13121 üzenetére
JSaN kolléga emlegeté (#13114), hogy szerinte csacskaság, ha csupán virtuális papírfecnit kapnánk összegyűjtött ásványkincseinkért. Ugyan nem válaszként reagálék, de megfordult csekély értelmű kobakomban, hogy mások gyakorlati tapasztalatait megosszam okulásul az utókor számára...
[ Szerkesztve ]
-
e=mc²
őstag
válasz FehérHolló #13083 üzenetére
Koszi, meg is van, szenet kaptam.
Akinek kell -33% any one valve item kupon szoljon.
Ambulimax Provider
-
Debilon
addikt
válasz FehérHolló #12987 üzenetére
hmm..amikor megkérdeztem, csak annyi volt írva, hogy "Hidden" és alul nem mutattat melyik game.. de mostmár ok... bocs
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
olly
aktív tag
válasz FehérHolló #12983 üzenetére
de amit a játék kiírt akkor azt jelenti hogy megvan? abba hagyhatom (ezt az agyrém) játékot? csak várjak?
Mert dobáltam embereket hógolyóval -
szacsee
nagyúr
válasz FehérHolló #12922 üzenetére
100 körül várakoznak 500 felett játszanak. Itt ez soknak számít. Délután 12-30 várónál volt 1 perc max a várakozási idő és bennt voltak max 150-en.
-
Joci93
senior tag
válasz FehérHolló #12922 üzenetére
Én most csináltam meg. Ha szerencséd van, akkor havas pályára fog bedobni. Majd hógolyóval kell megdobni 1 ellenfelet
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
hoffman_
nagyúr
válasz FehérHolló #12898 üzenetére
gugli translate - ízi tu júz
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
zseko
veterán
válasz FehérHolló #12769 üzenetére
A DoD-ban hogy lehet megszerezni a gift-et? Megöltem magam vagy 5x, alul az emberkém mellett ott is van egy kis kép a dobozról, kell még valamit tenni?
HR24.hu
-
Ilsyde
őstag
válasz FehérHolló #12759 üzenetére
Koszi, sikeresen atsiklottam a hozzaszolasod felett.
Portal 2 kupon alapbol aktivalodik, vagy azt is lehet tradelni? Marmint ha alapbol nincs meg a jatek.
Megint az jart jol aki 4 eve hallgatott Gabe-re es minden egyes jatekat mas accra tette
-
KubanitoS
veterán
válasz FehérHolló #12727 üzenetére
Ezt az Anomaly: Warzone Earth acsívmentet a demóval nem lehet megcsinálni?
-
válasz FehérHolló #12738 üzenetére
Igen, valakinek mar megadta demoban.
-
HS 2142
őstag
válasz FehérHolló #12718 üzenetére
Ez a lista. A Magickásat már megcsináltam, a tf2-be és l4d2-ben tegnap még semmilyen ajándékot nem adott.
Amúgy 1 teljesített feladat = 1 jutalom cucc. (szén, kupon, játék, stb.)[ Szerkesztve ]
-
válasz FehérHolló #12727 üzenetére
Na de elvileg 7 szénért lehet csak kapni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz FehérHolló #12718 üzenetére
Mindkettőben lesz. Ha jól rémlik valaki linkelte 18-án a teljes listát.
Tehát ha valaki tudná a 2 listát linkelni, azt megköszönném. Az egyik a teljes feladatlista, a másik a kuponlista.
-
Winne
nagyúr
válasz FehérHolló #8384 üzenetére
Akkor ezt félreolvastam kicsit, összezavart a két link. Azt hittem a Defense Grid van ajándékban.
A Portal nekem úgy rémlik sokáig ingyen volt, de ezek szerint időszakosan.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz FehérHolló #8382 üzenetére
Gyk a Portal az ajándék? Az eddig is ingyen volt, nem?
-
Winne
nagyúr
válasz FehérHolló #8380 üzenetére
Én lemaradtam. Mit hol kell kattintani?
-
Mukorka
addikt
válasz FehérHolló #4142 üzenetére
Csak jelezném hogy nekem egy jó barátom lakik kint és eddig kértem tőle Crysis maximum packot és Dirt3-at. Minden játékot kint vesz hozzá és én vígan használom itthon. Leginkább mondjuk ezeket a steam akciókat éri meg vele vetetni mert teljes játék sokkal olcsóbb boltban. Dirt3 még jó üzlet volt , 8500 ft volt átszámolva, míg boltban 8000 de én kaptam hozzá Dirt2-őt is ingyen. Remélem tudtam segíteni.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
válasz FehérHolló #4145 üzenetére
Online shopokban nem szokták elfogadni, hogy kiszűrjék a lopott kártyákat.
-
válasz FehérHolló #4142 üzenetére
A te kártyáddal nem lehet USA-beli ip-ről fizetni. Legalábbis a legtöbb online shop erre is figyel.
-
Doki16
addikt
válasz FehérHolló #4139 üzenetére
Szerintem inkább úgy csináljátok, hogy ő regel egy steam accot és azzal küld neked ajándékot a sajátodra.
Lehet, hogy gyanús lenne a steamnek, hogy az egyik pillanatban Magyarországon vagy a másikban meg hirtelen az USA-ban
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Inkább arra kérd meg, hogy ajándékba vásároljon neked másik accountról. Ugyanis ha USA ip címről lép be az accountodba, egyértelmű, hogy vagy kölcsönadtad, vagy amerikai proxyról léptél be. Mindkettő tilos.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Miért ne lehetne? Szerintem semmi akadálya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest