-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Valakinek volna kedve Portal 2-zni?
-
sayCet
aktív tag
Esett egy Dota 2 Hardware Survey, kérdés mennyiért/miért tudnám elcserélni?
Vagy mennyit ér készpénzbe?
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Asbee
veterán
Oké, köszi akkor az lesz.
-
Asbee
veterán
Tudtok benne segíteni, hogy melyik a legjobb c&c az akciósok közül? 1-et tudnék venni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
c&c akció Jeeeeeeeeeeeee.
Véleményem szubjektív...
-
bAtt001
addikt
super meat boy-t ezek nagyon komolyan gondolják azt ha valaki megcsinálja és kap érte egy kupont tuti szétveri a monitort spacechem cuccért kaptam egy runaway játékot. nyakamon fognak maradni ezek az indie cuccok, senkinek sem kellenek
-
Spet
addikt
És a dobok szolnak mai eredmény is szén, menjen el a steam a ...-ba, mindjárt elkraftolom hátha kapok valami noname kupont.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
salieven
aktív tag
ez most azért ütött bennem egyet ... hogy nincs ingyenes feladat ...
PSN: salieven
-
őstag
Nincs ingyenes feladat? WTF
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
addikt
WTH? Nincs ingyenes teljesítmény?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Youri
veterán
válasz bishoplogan #16679 üzenetére
7 szénért 1 szenet? Tényleg jó biznisz lenne Kuponokkal kapcsolatban. Ki tudja? Lehet, hogy lesznek 75%-os akciók, amire még ráhúzod az 50%-ot is, na az már nem lenne rossz
RTX ON
-
Rent
senior tag
pillanatra lattam a mait, benne lesz osszes gta 7,5 euroert...
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Megérte. Portal 2 lett a jutalmam.
-
Kephamos
addikt
Érdemes összekraftolni 7 szenet? Miféle ajándékokat szokott adni?
-
-
Sundesz
őstag
Nekem
500+650 USD az accom, ezt meg is hálálta Gabe bácsi csupa jó kuponnal.[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
jozsi252
veterán
-
v!ct0y
veterán
válasz TazLeacher #16663 üzenetére
Nekem 0-t ír pedig vannak játékok is rajta
-
rt06
veterán
válasz TazLeacher #16656 üzenetére
muhaha, 185-237k ($761.95 / 754,95€)
epp a heten kerestek meg, nem adom-e el az account-om, mert cs-hez regi acc kellene valamiert (2004-es az enyem), megkerdem, mennyit adna erte (eddig eszembe sem jutott megkerdezni, de most mar kivancsi vagyok - foleg a reakciojara)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
addikt
válasz jozsi252 #16654 üzenetére
mondjuk pont az ilyen akciók miatt nem mérvadó. az én acc-omra kb 60000 Ft-ot ír, Ha egy 10-esért el tudnám adni, már meglepődnék [de nem is eladó ]
--
#16659 jer1cho
&
#16658 rt06[Either you use the coal to craft items, or...] each piece of Coal in the user’s inventory at 10:00 am Pacific Standard Time on January 2, 2012 will automatically provide the user with one (1) entry for the Epic Holiday Giveaway drawing. Upon redemption for a Gift or entry into the Epic Holiday Giveaway, the Coal will be removed from the user’s Steam inventory.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Qbász
aktív tag
Írtam egy kis levelet a steam supportnak hogy kezdjenek vele valamit mert ez így nagyon megtévesztő. Mondjuk most már nem nagyon számít... azért kárpótlásként megdobhatnának valamivel. csak ne kuponnal.
[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
jozsi252
veterán
Volt egy olyan oldal ahova ha beírtam az id-m, kiírta az oldal hogy mennyit ér az accom. Illetve ha jól emlékszem volt ott topilista is hogy kinek mennyit ér az accountja meg ilyenek.
Nemtudjátok véletlenül ezt az oldalt?
thx előre is
iPhone 16 Pro Max
-
rt06
veterán
válasz TazLeacher #16649 üzenetére
eljenek a magyaritott szoftverek
attettem magyarra, es tenyleg azt irja, egy jatekot kapsz az ajandekhalombol
ez nem "nem pontos", hanem ez durvan megtevesztoPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Qbász
aktív tag
válasz TazLeacher #16649 üzenetére
Ja igazatok van. Most csekkoltam le angolul én is. Ezt büntetni kellene.
-
rt06
veterán
hol?
mert nekem azt irja, hogy "seven pieces of coal can be crafted into a gift from the great gift pile", ami azt jelenti, hogy het darab szenet egybe tudsz gyurni egy - a nagy ajandekhalombol valo - ajandekramellette irja, hogy "the great gift pile has both full games and coupons", ami pedig azt jelenti, hogy a nagy jatekhalomban megtalalhatoak a teljes jatekok es a kuponok is
e kettobol egyertelmuen kovetkezik, hogy 7 szen osszegyurasaval teljes jatekot vagy kupont kapsz
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Qbász
aktív tag
válasz TazLeacher #16645 üzenetére
Hát én most néztem meg. Áruház nyitó lapján Nagy ajándékhalom->hogyan működik. Ott írják. 7 szén egy játék.
-
Qbász
aktív tag
Király dolog ez a szén. Craftoltam a nagy nehezen összeszedett szeneimet. Erre mit ad egy 25%-os kupont deep silver játékhoz. Baszott igazságtalan ez a rendszer. Főleg úgy hogy a steamen az van a leírásában hogy 7 szén=játék. Nem kupon %+"/"+'
-
scorpy02
aktív tag
Köszi mindenkinek a választ!
-
szacsee
nagyúr
Akkor bezony IJB pólót felvehetjük.
Én 29-es szintű karaktert buktam. Valami olyasmit olvastam, hogy Ranked szerveren kell létrehozni a karaktert, utána mehet a móka. Viszont ott nincs lokal játék. Ha inportálom a ranked karit open-re akkor bukó a lokal 28-as karakter.
Csináltam egy újat, exportáltam, majd letoltam vele 1-2 pályát. 3-as szintnél visszamentem rankedbe, de megint 0-s volt... -
SQX_Barto
addikt
-
-
scorpy02
aktív tag
Ajándékként küldött játékot a kapott fél még tovább tud ajándékozni?
-
Vanir
veterán
Üdv! A Steam mindenkinél ilyen mértékben le van terhelve? Most vettem egy Black Ops-ot, de alig akarja leszedni, 500-600-al jön a 2.5 mega helyett, és néha meg is szakad.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Urak Dungeon Defenders-nél nálatok mutatja a steam archievementet?
Lvl 28-as vagyok, de eddig egy acsit sem kaptam... -
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki elmondaná, hogy magyar idő szerint, meddig lehet megcsinálni az achikat és a szenek meddig maradnak meg? Mert itt a szilveszter és nem lesz itthon, hogy megcsináljam a dolgokat, max elsején délután.
-
zseko
veterán
Na végre, nyertem én is egy játékot Öcsém accountján az igaz, de a lényegen nem változtat Meg is ajándékoztam gyorsan vele magamat
Ja, a Two Worlds II lett az.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
SQX_Barto
addikt
válasz BandiHUN #16615 üzenetére
Na meglett bár úgy sz.rozott a mentésekkel, hogy újra kellett kezdenem
Először a nagy szemmel rohangáltam, mivel abból csak három volt, többi meg már egyszerű volt Kaptam szenet meg valami 50% GreedCorp kupont. Bezzeg egy 50% Activisont nem tud adni a szemét Bár abból csak 25-öst láttam eddig, nem tudom van-e 50es.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
BandiHUN
veterán
válasz SQX_Barto #16612 üzenetére
Elég,ha onnantól figyelsz,amikor meglátod az épületet,a többit ölheted...ahol a helikopterroncs mellett rádiózol.Onnantól kell a debellából egyet és a lövöldözősből egyet,ha itt vége,fa mellett jobbra,utoljára jön a 3 csontvázizé.
Nem nagy dolog,asszem' 10 perc a szintideje a pályának,nekem már régen kész volt,csak szétnéztem+visszamentem lefotózni hátha kell alapon a fát,és akkor voltam 12 percnél..Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Darth_Revan
veterán
válasz ProEvoFan #16611 üzenetére
Jelenleg egy kezdőnek szerintem 1 óra+ megcsinálni. Viszont érdemes most megcsinálni, mert amikor hivatalosan is ki lesz írva, akkor olyan nagy tömeg lesz, aki farmolni fogja, hogy csak kínlódás lesz.
Én már 3x letoltam (1x még az azután következő achit is letoltam).
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz BandiHUN #16610 üzenetére
Igen a fát megtaláltam (miután már mindenkit lelőttem), csak hogy milyen szörnyek cuccait kell rádobálni azt nem tudtam... Majd visszatöltöm a pályának ezt a részét, mikor még nem öltem le a szörnyeket. És megcsinálom, köszi szépen a választ!
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
ProEvoFan
nagyúr
Champions Online acsit próbálta már valaki?
A videó alapján túl egyszerű -
BandiHUN
veterán
válasz SQX_Barto #16608 üzenetére
Seriousra:az első mapon találsz egy fát:
http://steamcommunity.com/id/lorenzohun/screenshot/649874715403221284?tab=public
A legvégén van a pályának,az épület nem összekeverhető mással.Erre kell 3 cuccot feldobni,amit a szörnyekből lehet összeszedni,a debella szörnyből,amivel a játék legelején találkozol,abból egy szemet,a lődözős emberszerűeknek a szívét tépi ki(közelről meele gomb az ellenségen),és a csontvázszörnyektől fejet tudsz szerezni,ilyennel a képen látható helyen jobbra elmenve találkozol,mielőtt lemennél az ajtón,és vége lenne a pályának,jön 3 is.
Annyi extra,hogy az épületnél figyelni kell,ne lövöldözz le mindenkit,hogy legalább 1-1 példánytól beszerzhesd,ami kell,odamész a fához,bal gombbal rádobni a cuccost.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
default.
őstag
köszi szépen.
-
SQX_Barto
addikt
válasz DeFranco #16562 üzenetére
Mindegyiknek nagyon jó volt a hangulata, de nekem talán az első MW tetszett legjobban meg a MoH. MW 2 és 3 már nem annyira az igazi, bár toltak még az akción adrenalinon rendesen. De nem véletlen multiban is még mindig (azt hiszem) a CoD 4 vezet...
Na bevarázsoltam SS3-at is, márcsak az acsira kell útmutatót találnom.
Imádom benne a szövegeteket. (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Put a sack in it! Ah Mr Smith mr Wesson Glad you could make it!)
Szerintem HD Gold meg lesz véve dobozosan valamikor
Abba végülis csak a HD1-2 van benn vagy a Classic is? Mert Steamen az összeset írja dobozon meg csak HD-ket azt hiszem. De ha meg beregelem, akkor elvileg mind meglesz...[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
BandiHUN
veterán
válasz default. #16604 üzenetére
a weboldalon ugyanazzal az accal lépsz be,mint a kliensben,ugyanúgy vásárolhatsz például,stb..
A fórumnak van külön név és jelszó csak,ott külön kell regizni,és akinek régebbről van regije,az a feltörés miatt alapból most azzal sem tud belépni.Más acc nincs a steamhez.Farmosra:TF2-zik és tradel...rengeteg a madár...mondjuk én nem mondanám nagy "vagyonnak" a sok olcsó gémet,amit az ember fillérekért megvehet,esetleg később jól jöhet,de most,az akciókban...bár akkoris lutri,mert akinek kell,meg is veheti.Lehet belőle pénzt csinálni,de erősen nehézkes dolog,igaz végülis lehet összekaparni pár dollárt,akinek van ideje.Főlegha virtuális cuccokat csereberélget csak.Egy hülye sapka is,amit talál az ember TF2-ben,több $-t is érhet...és aki már rég TF2-zik,és megszedte magát,az tud könnyen játékokat szerzni belőle.Sokan nem tudják,de a TF2 tud azért pénzt is termelni,mégha lassan is,igaz érdemes több acc,de alapesetben acconként ha rosszul megy is,összejön heti 1$,csinál az ember még 6 accot,minden éjjel más accon "idlézik" és kész.
Heti min.7$ ingyen.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Angelo69
senior tag
Valószínűleg Ő nem farmol...
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
default.
őstag
Srácok segítsetek tisztázni egy egyszerű dolgot:
hányféle felhasználó és fióknév van a steamben?
- van egyszer a steampowered.com-ra való felh név és jelszó, ezzel csak a honlapra tudok belépni igaz ?
- van magának a steam fiókomnak egy felh neve és jelszava, amivel hozzáférek mindenhez a fiókomban
ezen kívül van még steam azonosítóm vagy mi a #&@, ami a játékosnévvel megegyező ?
vagy most hogy ??
köszi
-
TazLeacher
nagyúr
Az 50€-s dologhoz:
3-an játszunk együtt. (Összedobjuk, amink van, és a végén osztozunk, kinek mi kell.) Csúnya módon mindegyikünk csinált még1 társ accountot.Az eredmény: kb. 70 teljesített acsiból:
- Left 4 Dead 2
- Valami 1,5€-s játékEzen felül több szén be lett craftolva, összesen 7 kör, ennek erdménye:
- CS:Source
- DoD: Source
- WitcherÉrtem én, hogy játék, de ez lósz@r. Másnak meg dobálja a Skyrim-et, meg a DotA 2-t meg az egyéb 30-50€-s játékokat.
Tehát az, hogy lehet nyerni 50€-ss játékot igaz. De lehet. Ez meg ránk nem igaz. Félre ne értsd, nem sírok, met 0 Ft-ért kaptam a fenti játékokat. Csak ezek messze nem 50€-s címek, így azért ez elég kétes eredményű.
A hsz tárgyi részéhez:
Az igaz, hogy nyerhetsz azt is, de azt nyerhetsz azzal is, hogy 10 játék van a kívánságlistádon. Tehát a nyeremény nagysága nem indokolná a feladat - többihez képest - jóval nehezebb mivoltát, ugyanis semmi nem garantálja, hogy erre nem ugyan azt fogja kapni, mint aki csatlakozott az ünnepi csoporthoz. -
BandiHUN
veterán
válasz FehérHolló #16595 üzenetére
Én jobbnak tartottam volna,ha mondjuk a fele acsi legalább olyan lenne,hogy átlagos normál gémek kellenének(mondjuk amik épp akciósak),DE a hozzájuk való DLC-t lehetne megnyerni...
Régebbi játékoknál úgyis filléres dolog a DLC,és ezzel konkrétan lenne az embernek nyeremény az adott feladatokért.Mondjuk lett volna 3ilyen +3 mint a mostani,indie vagy ingyenes vagy filléres gémben acsi szénért,kuponért.
Mindenki jobban járt volna...A vásárlók azzal,hogy akár régebbi,de áhított gémben teljesítve+esetleg még akkor vásárolva hozzájuthatnának komplett,a Steam meg azért,mert az olcsó gémet legalább megveszik,és ígyis sok gémhez 1-2€ az akciós DLC-k,és szerintem ígyse veszi meg sok ember komplett...
Egyébként tényleg aránytalanok az acsik,a TF2-est például csak az nem szerzi meg talán,aki nem akarja,ha játszik,vannak ezek a horrorok,mint ez vagy akár a space chem,de a renegade Ops-on is kell azért ha mást nem,időben sokat tökölni,és van a normálisabb,mint pl.a Serious 3-as,ami végülis megvan 5 perc alatt,és akinek megvan,annak amúgyis szemet szúrt a nem odaillő "karácsonyfa",én is grafikai hibának néztem,mert jó béna
Mondjuk én gonosz vagyok,kismillió embernek van CoD,stb.gém is meg,sokan vesznek is,én nem értem,miért indie f...ságokban kell acsit vadászni sok esetben.Sorry a kedvelőktől,de én ki nem adok még 1-2€-t sem a játékért semmire,ami porfogó lesz aztán,főleg nem hülye szénért(14 szenem van eddig...)...Nem az,hogy ne legyen ilyen,DE igenis TÖBB sikerjáték is kéne... Tök hihetetlen,hogy más meg,akinek ideje van,az 50€-ból megveszi az összes gémet egy accra és kitol mindent(gondolom remek példa volt erre egy korábbi akció,amiért mindent teljesítve olyan TF2 sapkát kapott az ember,ami aztán utólag és most is többszáz $-ért!cserél gazdát...)Vicces,hogy az embernek ott egy 1500+$ értékű acc,és az acsik 10%-át tudja megcsinálni,mert sorry,nem gyűjtök "szemetet"...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
CarajoEsp
senior tag
Mondjuk az tény, hogy a szerencsén múlik, nekem 3 acc-om van és arra amelyiken egy kb. 1eurót érő játék van dobott eddig csak játékot és szenet, kupont még egyet se
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...