-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien83
senior tag
Pontossan!
ezért vártam vele, pedig ugy volt akkor megveszük haverral, de csak ő vette meg én vártam, nem hiába..
17598:
nekem van egy account, meg sóginak, egy helyre van a megmaradt szén ami 3 szén, és nem bannoltak.
Nagyon ipari tételbe bannolnak csak!17599:
engem is bannolnának de én csak 1-2 esetről hallottam, 200-300 direkt erre a célra készített profilal.
pl józsi1-nek volt ennyi haverja: feri002-feri437
nah ez durva...nekem 2 profilom van, de nem basztam ki mással, mert 3 szenem maradt, és nem rontom a sorsolás menetét vele!
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
De su...r látni a sima,akciómentes steam felületet...hát valaki írta korábban,tényleg igazán csinálhatnának pár skint,lényegében a trade bevezetése óta változatlan.Legalább lennének színesebb felületek hozzá.
Más: http://store.steampowered.com/app/3980/ Ilyenem van,városszimulátor,a la Civilization,keresi gazdáját,de olyat,aki tényleg ilyesmikkel prüttyög,nem dísznekIngyen.Énnálam örökre a tárolóban maradna...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Hunork
veterán
válasz bijesz #17592 üzenetére
Gondolom a Star Wars Republic Commando...mert nekem igen, illetve a fiamnak. Semmi gond.
Szerk: Igen, én is azt hittem, majd megy FullHD-ban...de neeeem.
És: természetesen bepipálva a Tulajdonságoknál a Futtatás rendszergazdaként, és a Windows XP kompatibilitási mód![ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
JSaN
addikt
-
Alien83
senior tag
válasz Angelo69 #17591 üzenetére
Őszinte gratulációm.
Haverral rendelünk mind2-en.
Multiba kockulunk majd, ha van kedved felveszlek haverlistára. Mondjuk elcseszte haver mert már 1 hete épp vett steam akcioban, de ezt megvette és nem bontja majd ki!Befektetésnek is jó.
Én nekem egy MW2 Hardened van x360-ra bontatalanul! Fémtok és egy Call of Duty 1 remake letöltő koddal![ Szerkesztve ]
-
bijesz
aktív tag
Valakinek sikerült a republic commandot elindítani win7 x64 alatt?
-
-
tupacamaru
veterán
-
vante
aktív tag
-
SQX_Barto
addikt
Kegyetlen dumák vannak benne, nagyon jó a hangulata, virágboltit kezdtem el játszani miután kijött, és nagyon megfogott a hangulata. Nem bántam meg, hogy megvettem
Ha rendes netem lesz, nem mobilnetem co-op-ot meg a multit is kipróbálom majd...
Megvettem a végén akciósan az első két rész HD változatát is potom 945Ft-ért (SS HD : Double Pack).
Vásárlás:
Crysis Maximum Edition, CoD MW2, Batman AA + AC, SS3 + HD Double Pack, Limbo, Worms.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
tupacamaru
veterán
Az én év végi vásárlásaim:
Lara Croft... - 2,5 USD
Sniper: GW - 0,0 EUR
DNF - 1,0 USD
F.E.A.R. 3 - 6 EURMondjuk egyik sem Steam-en.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Alien83
senior tag
válasz SQX_Barto #17579 üzenetére
gratula, szépen kezdődik neked is a 2012
nekem 4 játékom lett:
Far Cry 2 Fortune Edition
Trials HD 2
Portal 2
Dead Space 2 Collectors Edition (ma vettem 3000-ért!!!!!)de nem izgat, Trials 2 HD kellett, semmi más a többi csak töltelékjáték nekem!
szeneimet sokat kuponért eladtam nem craftoltam csak asszem 5x még az elején.UPDATE
most nézem 4 játék mind a 4-nek a 2. része....
2-2-2-2[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz Alien83 #17578 üzenetére
Én lightos 20ezret költöttem akciók alatt
Kicsit megszaladt az a "buy" gomb... De elég sok nekem kellő játékot vettem meg fél/negyed árakon... Acsis játékot egyet vettem, de azt sem acsi miatt.
Épp most végeztem vele, lightos 9,9 óra volt a single player Tourist fokozaton (Serious Sam 3)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Alien83
senior tag
válasz BalaNce87 #17575 üzenetére
sok account, sok biznisz, jó üzletek....
14 nap alatt volt idő ügyködni. meg persze sokan kis pénzt is költöttek nem minden ingyen volt, mikor listázzák sokan hogy milyük lett!17576:
mert kell idő leszámolni a szeneket nyilvántartás, egyebek.
17577:
nem feltétlen csak a kirivó eseteket.
pl akinek 1000 szene volt
200-300 account. igaz én kis hal vagyk nekem van 2 külön accountom, mégse bannoltak.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
steam fórumon irta valaki pont akkor akart craftolni mikor eltünt a 39 szene
-
Doki16
addikt
Beírom ide is hátha.
Nem maradt valakinek fel nem használt amazon kuponja? Érdekelne engem is ez a DNF.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Szajo
őstag
Most eltüntek a szenek, és már sorsoltak és nem nyertem, vagy csak elvették és MAJD (de mikor?) sorsolnak?
-
bijesz
aktív tag
Most kellene beírni mindehova szenet veszünk 1:1-ben dollárét
-
Spet
addikt
És akkor most mindenki tegye keresztbe az ujjait és reménykedjen hátha lesz nyertes itt a fórumon (és nagyon de nagyon örülnék, ha véletlen szám generátorral sorsolnának, a farmerek kiszűrése után )
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Alien83
senior tag
Jah pont kuponért el akartam cserélni a maradék 4-et!
-
vante
aktív tag
Eltűntek a szenek, annyira nem várom a sorsolást. Valakinek van 200 acc-ja is, abból nem kevés szént tudott kibányászni
-
Spet
addikt
Mindenkinek eltüntek a szenek? (csak egy kis állapot felmérés hogy nem vagyok egyedül )
-
DeFranco
nagyúr
-
phenomHUN
senior tag
Hát, megfordult pár játék a kezem alatt, aztán azokból szedtem össze az AC: R-re valót, amik a következők voltak: GTA Complete (ezért fizettem 2400-at, így a legdrágább játék volt amit vettem az akció alatt) és Fallout 3 GOTY (ez pedig 14 szenembe fájt ).
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Az összes kuponomat odaadom egy Plants vs. Zombies-ért!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
phenomHUN
senior tag
Termés:
Fable
Railworks 3: Train Simulator 2012
Garry's Mod
Deus Ex Human Revolution
Assassin's Creed Revelations
L.A. Noire
Dota 2Ezt mind kb. 4000 Ft-ból sikerült ezt kihoznom, és 5 craftom 5 kupont dobott ki, tehát egyik játék se kuponból van
Terrariát, és Garry's Modot keresek még mindig!
Akinek maradt volna az akcióról, értesítsen![ Szerkesztve ]
-
bijesz
aktív tag
Én attól félek azok a címek amikre van nagy kupon nem lesznek akciózva március 1-ig, de ne legyen igazam.
-
m1sk4r
aktív tag
válasz Kareszovics #17547 üzenetére
Pont emiatt szereztem én is szénért Batman AA és Mafia 2 -50%-os kuponokat.
Aurea mediocritas
-
Scholes9
nagyúr
válasz Kareszovics #17543 üzenetére
Kb csak úgy van értelme, ha kombinálod
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
albert8
veterán
Karácsonyi termésem
Far cry 2
Half life 2
Half life 2 EP1
HAlf life 2 EP2
Half life 2 lost coast
Left 4 dead
Left 4 dead 2
Limbo
Mafia 2
Team fortress 2
Team fortress 2 beta
Test drive unlimited 2
X tension
X2 the threat
X3 albion prelude
X3 renuion
X3 terran conflict
X beyond the frontlineKassadin: fel lehet
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Kareszovics
addikt
Akkor csak a tisztánlátás végett: a kuponokat lehet kombinálni akár napi/midweek/weekend akciókkal is?
Mert akkor viszont tényleg van értelmük elég rendesen.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Na, a kuponokat már lehet használni, és egyszerre csak egyet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kassadin
addikt
Van jelenleg egy -25/-50% valve kuponom, ha esetleg valamely valve játék le lesz akciózva január és március között, akkor ezt pluszban még fellehet használni mellé és továbbcsökkenteni az árát vagy ez teljesen felejtős? Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Na vége Ahhoz képest, h nem akartam költekezni 11k-t el is vertem Shogun 2, Heroes 6, Missing Link, Duke Nukem Forever Elégedett vagyok, mert, ha boltban veszem, akkor a duplája...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Apropo, ebbol ha havi x millio dollarbol miert nem tudnak vajon egy onlive szheru kinezetet varazsolni? Elkepeszto a megjelenitesbeli kulonbseg, hiba nem lemasolni.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
DeFranco
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Én kemény 1 szénnel képviselem magam. Úgy okoskodom, hogy mivel én egyetlen nyüves játékot nem kaptam csak szenet meg kuponokat, hátha most szerencsém lesz és elviszem a fődíjat. Szuggerálás: ON.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Spet
addikt
Na visszatért a steam, bennmaradtak a szenek (lehet hogy még lehet cserélgetni őket ) viszont eltűntek a TF2 cuccaim...
-
HS 2142
őstag
Ma nincs olyan, hogy a "leváltott" ajánlatok még +4 óráig élnek? Mert ha igen, akkor szerintem addig kuponokat sem lehet használni.
(#17526) ollie:Értem, nálam mindenesetre még halott az egész, nem tudom megnézni.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
pecze
aktív tag
Kupont hogy kell használni? Mert nem igazán akarja az árakat csökkenteni.
Risent venném 75%-os kuponnal, de 20 eurót akar mindenáron -
la noire ara ide-oda pattan
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
DeFranco
nagyúr
Úgy olvasom a szabályzatban, hogy január 31-ig osztják ki (és 3-án sorsolnak).
Epic Holiday Giveaway. Sponsor will select the following winners by random drawing from all valid entries by January 3, 2012: one (1) Grand Prize, fifty (50) First Prizes, one-hundred (100) Second Prizes, and one-thousand (1000) Third Prizes. Prize descriptions are listed here. Epic Holiday Giveaway prizes will be awarded no later than January 31, 2012.
-
Hopp, most nézem, én 60 achiet teljesítettem.
-
Youri
veterán
Ha megnyerem a fődíjat, videóra veszem, ahogy végiglapozom a listát a kliensben
31 acsi.. úgy érzem, velem kegyetlen volt a Steam
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Asbee
veterán
19:00-kor lesz a sorsolás?
-
ProEvoFan
nagyúr
Steam karácsonyom:
Limbo (cseréltem szénre)
Orcs Must Die! + 2dlc hozzá (cseréltem szénre
Beat Hazard Complete (cseréltem szénre )
Sanctum (cseréltem szénre)
Sonic Generations (csere 2 db játékra amit nyertem: Back to the Future: The Game, Sam & Max: Season One)
Nail'd (nyertem)
Virtua Tennis 4 (nyertem)
Super Meat Boy (nyertem)
Half Life 2 (nyertem)
Half Life 2: EP1 (nyertem)
+1: havernak szereztem egy Bastiont szénért29 feladatot csináltam meg.
7db játékot nyertem, köszi Steam[ Szerkesztve ]
-
bijesz
aktív tag
Nagy rá az esély...
Másfél millióan vannak a Holiday groupban, számolj... -
addikt
Azért valaki beírhatja, ha azt veszi észre, hogy nyert.
korábban volt valami, hogy február végén derül ki, én azt úgy értettem, hogy a nyertesek listája, de ha az nem, akkor a nyerésről is csak akkor értesül majd, aki nyer?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Kassadin
addikt
Miért van egy olyan érzésem, hogy ollie vagy Vistaboy fog nyerni valamit?
-
Ilsyde
őstag
Úgy, aha. Az vele a célom. Pár napja vettem Just Cause 2-ket meg Lara Croftokat 2,5 dollárokért, azokon viszont már túladtam.
más
Elorendelheto a kovetkezo indieroyale, lesz benne Nuclear Dawn (kár hogy barom voltam és anno elorendeltem) meg másik három játék amit csak találgatni lehet hogy mi.
-
jozsi252
veterán
Steamen ez a nagy sorsolás most 7 órakor lesz? Illetve közzéfogják szerintetek tenni a nyertesek profilját vagy ez kizárt?
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik