Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
TazLeacher #17898 üzenetére
Nem vesztettél vele sokat, én kb 1.5 óráig kínlódtam vele de rájöttem hogy felesleges inkább nem szenvedek vele. És lám boldogan élek azóta
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Scholes9 #17896 üzenetére
Játszanál a MoH-al. Eddig csak hallottam, hogy fikázzák a mostani FPS-eket, most 2 percenként jön ki a számon hogy miezafosch ; -"- ; -"- (nem írom le háromszor).
szerk: jó, mondjuk én is béna vagyok, mert hozzá vagyok szokva, hogy az ellenség világít, meg tudom merre van, itt meg nem lehet megkülönböztetni a turbánt a tevesz*rtól, plusz a társak is tálib divat szerint öltözködnek így az elején, de ez a folyamatos AI teleportálás, tökkelütöttség, meg hogy úgy vánszorog a főhős mint egy éticsiga a nyálmezőn ehh....
Jer1cho: single. Majd írok róla bővebben, de nem az igazi. Hard Reset sokkal jobb. Lassú, a fizika meg az AI olyan bugos, hogy nem igaz, és nem is tudom, amit látok, az ingyombingyom, vagy tálib-e. (ez mondjuk az én hibám, és amúgy életszerű).
albert8: egy órát játszottam vele, kap még esélyt. Egyelőre van hibája. Nem rossz annyira, olyan mint egy zs kategóriás film. Jó, jó, de nem egy oscar várományos.
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
-
Scholes9
nagyúr
Na - nálam - a Duke még 0,99 dolcsit sem ér, ez ultra gagyi sajna, delete
-
Agyzuzo
addikt
Ennyiért csak van annyira "jó", mint a Velvet Assassin.
-
tubus
tag
nekem is megy más a steam......
-
batman91
őstag
Visszatért a steambe az élet, el sem hiszem!!!!!!!!!!!!!
-
BandiHUN
veterán
Pedig annyira nem rossz,nekem megvan rég...azé' nem mérhető a humblinumbli-ökörségekhez
Metascore meg egy dolog,ha 100 a max,és dupla ilyen jót kapsz 50€-ért...
És eredetileg is valami 20 körül jött ki annó.Painkiller jellegű dolog,talán emiatt is húzták le,mert x-edik bőr+mellé ez mivel álomvilág,kellően elvont is.Mondjuk ha emlékeim nem csalnak,pl.pont emiatt lőszer sincs,meg pár extra,aki szereti a Painkiller sorozatot,tuti nem csalódik,főleg ennyiért,jobb,mint 1 doboz cigi -
tubus
tag
mikor lesz már????? megvettem most az mw3mat és nem tudom még el sem kezdeni a multit. besz@arás.....
-
Youri
veterán
-
albert8
veterán
Dreamkiller 1,75€
-
Bence717
tag
Már látom másoknak is ez a probléma úgyhogy nem nálam van.
-
batman91
őstag
válasz
TazLeacher #17864 üzenetére
Kurva vicces.
-
Bence717
tag
Hali! Van egy problémám. Tegnap este még tökéletesen működött a steam. Ma azonban próbáltam bejelentkezni több steam accountomba is és mindnél azt irja ki, hogy nincs kapcsolat. Ez nem igaz mert van internet minden működik steam-en kívül. Próbáltam törölni a Registery.blob fájlt, de nem oldotta meg. Szóval ezt, hogy lehetne megcsinálni, mert szeretnék játszani, de ugye így nem tudok se játszani de a Friends-eket nem érem el. Előre is köszi.
-
batman91
őstag
Nekem csak 2 játék van steamen az mw2 és mw3-om, de egyikkel sem tudok játszani se single-vel a multiról meg ne is beszéljünk.
Úgyan az van mint a többieknek.
[ Szerkesztve ]
-
bijesz
aktív tag
Nálam csak a friends nem megy, kereskedtem volna épp egy amerikai sráccal, de így nem tudok
-
keIdor
titán
Tököm kivan már ezzel a sz@rral, hogy 1 hónapja minden nap folyamatosan szarakodik. Megérte venni 94 játékot ezen...
-
djculture
félisten
Nekem tökéletesen megy.
-
Trevi
tag
Ó gyerekek nincs STEAM most mit csináljak hogy legyen mondjak egy imát?
Vagy ma már az se segítene!
Mi atyánk akinek steamje vagy legyen meg újra a te játékod, játszhassunk jó sokat....[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Inkább hagyom a francba, majd holnap délelőtt megnézem.
-
batman91
őstag
Áááá, össze vissza van egyszer műkszik aztán megint elmegy ezt csinálja egy ideje.
-
balázz
csendes tag
Valaki nem tudja mikor lesz újra elérhetőek a steam szerverek?
-
Lacee1986
senior tag
Az 576-os Dead Space Collectors akcióhoz csak annyit, hogy PC-re összesen az országban 3!!! darab volt. Mire megrendeltem már rég elvitték...
Lehet Steames kupont használni a Green Man Gamingen? Azt, hogy?
-
batman91
őstag
Szintén zenész. Fasz kivan, pont mw3 muti közben.
-
wesker24
senior tag
Szokás szerint nálam is behalt a steam !
-
Doki16
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17833 üzenetére
Nem. Most elég sok embernél behalt a steam.
-
Rabbitf_24
addikt
Csak nekem írja ki, hogy a steam nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverekkel?
Azt hittem már megint account mizéria következik.... Akkor várok. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #17830 üzenetére
Váltsatok szervert, mondjuk Svájcra. Nekem onnan fix 1 megával jön a cucc, de csak azért annyi, mert lusta vagyok lecserélni a G-s wifit.
-
Steven
addikt
sajna továbbra is fenn áll a hiba
azért köszi egy próbát megért
azért mokás, hogy a tört verzió tökéletesen műkszik ... megvettem a játékot steamről telepítettem és így meg nem lool
nem akarja a steam ,hogy játsszak vele...
Rabbitf_24: nekem letöltötte a 11gb-t csak éppen nem akar elindulni ... parancsikon kétszer katt ki írja hogy telepít aztán egyből kis hiba jelző ablakocska hogy hibakod 2...
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
portal "totyikban" már írtam hátha más játéknál is előfordult már és tudtok segíteni!
van egy olyan steam hibám ,hogy:
"A steam szerverei jelenleg túlterheltek a(z) Portal 2 kérésed kezeléshez. Hibakód (2)"
Mi a fuckot csináljak vele? azt írja, rakjam át a steamet c: hajtóra meg ,hogy ez fat32 nél szokott előfordulni...
nah már most c: 0 hely oda nem rakom , másik probléma hogy rohadtul ntfs partíción van
Bármi ötlet mert már unom , hogy nem akarj műűűködni! -
LLaci89
tag
És nem lenne valakinek THQ vagy SpaceMarine kuponja?
Cserébe tudok adni másikat. -
Alien83
senior tag
válasz
HS 2142 #17810 üzenetére
Csak szigorúan fanoknak. Iszonyúan sablonos és unalmas játékmenet, és szerintem nem is túl szép. (játék 75%-ig birtam de láttamhogy nem fog már változni a játékmenet, sem a változatossága sem a környezetnek meg ellenfeleknek)
Ha nem vagy Warhammer rajongó akkor kerüld el.
Próbáld meg a demo-t ha tetszik akkor ugyanaz van durván 7-9 órán keresztül amig vége nem lesz a játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Kareszovics #17807 üzenetére
Ja, én is. És ez részben azért van, mert a nagy kiadók mind okádják magukból a húzó neveket, részben meg azért, mert időnként elmarad az elvárt színvonal...
-
djculture
félisten
Minden esetre itthon igy sorsolnák a lottót a kutya se venné
Majd lesz valamikor alottó sorsolás és... Ja már megvolt és kihuzták az ismeretlen számokat amihez senkinek semmi köze. Kb ez a hozzáállás. Komolyan mondom dűhítő csaló banda.
[ Szerkesztve ]
-
Space Marine 75% kedvezménnyel ma du 1-től - vagyis 11.25 EUR
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest