Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Ja ertem, en valami ingame cuccra gondoltam ha mar TF2.
Szoval 3 csomag maga az acsi, en is neha elore dolgozok. Ezt egyelore csak fel raktam, majd ha jon ra erek akkor meg csinalni.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Szajo
őstag
Senki nem tud nekem segíteni, Humble Bundle ben? Mert most nincs OTP és megse tudom venni, paypalom meg amúgy sincs! Megoldanánk valahogy tudna valaki segíteni légyszíves!
-
-
Sonja
nagyúr
válasz Vasinger! #15386 üzenetére
Én meg nem mondom, hogy melyik szerveren játszottam, de minden ölésem után (meg az ellenfél ölései után is) csomagok estek, és bárkijét fel lehetett venni! Megnézzem a server címét a játékban? Mert úgy emlékszem eltettem a kedvencekbe!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Day of Defet Sourcevel jatszott mostanaban valaki?
nem nagyon akarja a csomagokat dobalni, van ra vmi megoldas?
-
BigBlue69
őstag
válasz jozsi252 #15370 üzenetére
Privatba kuldj uzit legyszi h kiezmiez.. tf2je erdekelne ha nem vendegbelepo..
Ha mar 2.naptol csak kuponokat kaptam volna akkor mar jol jartam..nem h most.. pedig nem vagyok szerencses alkat... van meg egy het.. nem szabad csuggedni
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Alexios #15377 üzenetére
Azért a kettő nem egy kategória, sem névben, sem értékben. Nem hiszem, hogy 1%-nál több esély van H6 kupont nyitni. Max 10%-os engedmény lehetséges, lévén elég friss a játék.
(#15378) DeadBullet: Attól, hogy óránként belinkeled, nem lesz hamarabb segítséged. Szerintem aki akart volna az segített volna már rég.
[ Szerkesztve ]
-
DeadBullet
tag
Valaki erre esetleg?
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
jozsi252
veterán
Nemrég volt szó hogy moderátornak engedélyezni kell a steam fórumán a fiókod hogy tudj írni a fórumba. Namost ez a rendes steames fórumon belül van ebbe a topicba vagy pedig egy másik oldalon van?
iPhone 16 Pro Max
-
-
Sonja
nagyúr
Ha valaki tud eladó Terraria-t szénért, az szóljon!
-
Alexios
veterán
l4d2 four packben benne lenne valaki? még 2 ember kéne
-
A steamen beluli sajat konyvtarak mindenkinel eltuntek, vagy csak nalam? Mar ketszer jartam igy, es eleg maceras mindig azt a 100 jatekot a helyere rakni, es meg csak nem is az a problema, hanem ugy latom barmikor megtortenhet megint. Nem tudom erre steamek reagaltak e valamit.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
sayCet
aktív tag
Lenne:
-25% Valve OFF kuponom
-10% Paradox kupon
-50% Jamestown kuponom
-2 szenem
Magicka érdekelne, ha egyáltalán lehet giftként vagy akárhogyan küldeni!Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
kisdudeEe
csendes tag
Sziasztok!
Eladó Killing Floorja nincs valakinek? Szenet és kuponokat tudok érte adni.Get out of here Stalker.
-
-kdM-
senior tag
ingyenes feladatot meg lehet csinálni viszont fel kell rá készülni, hogy ezt az elb*szott 20-30 percet már nem kapod vissza
-
Crytek
nagyúr
Worms Reloaded 4 packba benne lenne valaki?
Next PC Upgrade: 2022
-
Angelo69
senior tag
Portal 2-ért sok szenet, esetleg játékot tudnék adni.
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
bAtt001
addikt
nah nekem amikor szerencsém van akkor sincs szerencsém... beat hazard acsiért kaptam egy bit.trip runnert. nem elég hogy idegölő játék de ráadásul már megvan egyszer ha valaki égető vágyat érez utána ne habozzon (szén meg (buta)kupon nem játszik most), igazából egy counter strike: source-t szeretnék most de ezért úgysem ad senki
-
Gondar
tag
Valakinek nincsen "felesleges" portal2-je? Szenet és 50%os valve kupont tudnék érte adni.
-
vante
aktív tag
Neki sem kell már szaladgálni a játékok után, ha szént akar kibányászni
-
dbius
veterán
válasz FZoleee #15343 üzenetére
Szerintem azok, akiknek giftként elküldted, csak bug miatt kaphatták meg a dlc-ket is, ugyanis a pack leírása egyáltalán nem szólt arról, hogy a dlc-ket is tartalmazta volna (sőt, ahogy emlékszem lejjebb ajánlotta a dlc-ket külön vásárlásra, pénzért)
Akiknek elajándékoztad, azoknak hamarosan "el fog tűnni" a játéklistájukból a játék - Te pedig fogsz kapni valamilyen hivatalos választ -. A 3 újabb példányt pedig azért kaphattad, hogy küldd el ismét nekik - és szerintem már nem fogják megkapni a dlc-ket sem -.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
nepszter1
addikt
A vásárlás nem fejeződött be. A bankkártya-kibocsátó nem fogadta el a bankkártyád adatait.
Bizonyos esetekben a bankkártya-kibocsátó „zárolhatja” az összeget a számládon, de nem terheli meg azt. Az alább látható adatokban esetleg előforduló hibák javítása után próbáld meg újra a vásárlást.
EZMI ? K&H BANK ... én így szeretlek...
-
salieven
aktív tag
na igen összejött a játék királyság van
kinek melyik régió van beállítva letöltéshez? mert nem tudom melyiket kéne ...
PSN: salieven
-
JSaN
addikt
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
DeadBullet
tag
Valaki erre esetleg?
-
baluka96
csendes tag
Akinek esetleg van felesleges szene az írjon pm-et
-
FZoleee
tag
Gyerekek, ez mi a szar?
2 napja akcióban vettem a Renegade Ops 4 packot, és ugye az volt a bug, hogy nem kapta meg a DLC-ket a vásárló, de az ajándék példányok tartalmazták. Írtam is a Steamnek ticketet, amire választ nem kaptam. De ma belépek és 3 db DLC nélküli Renegade Ops fogadott a tárolómban... WTF? Akiknek elajándékoztam akkor, azoknak továbbra is megvan a játék, szóval az nem lehet a hiba, hogy DLC nélkül kellett adniuk alapból is, és így kompenzálták, hogy újra elküldhetem nekik. -
cashback
őstag
Szóval akkor nem érdemes a nehezen (teljesen ingyenes játékokkal és kattintgatásokkal - merthogy egyik játék sincs meg nekem amik a feladatokban vannak - MW2-MW3-UT3) összeszedett szenet ajándékra váltani (eddig 6db van - mai free még nem jött össze, most jön le hozzá a játék)?
Olvasom hogy nagyon sokan csak kupont kapnak. (hát nekem az nagyon nem kell - már van egy 50% Valve /vihető akárkinek oda adom)
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
olly
aktív tag
Ki mit adna 5db szènèrt ès pár db kuponèrt?
-
Sonja
nagyúr
Terraria és Bastion játékokat keresek szénért!
-
Hunork
veterán
válasz hjanos1 #15325 üzenetére
Oké, ezt már értem, írták a többiek is, de azt még most sem értem, hogy minek tölti le újra a 15GB-t, mikor nekem a LEMEZES verzió van meg... tehát dobozos, megadtam a sorozatszámot, kérte a két lemezt, és most meg hajszálpontosan ugyanannyit szed ebbe a staging mappába. Azért írtam, mert egy rakat steam játékom van dobozos, és soha nem csinált még ilyet...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz HS 2142 #15324 üzenetére
Köszi! Csak nincs ott az AVP ilyen fájlja, a többi játéké ott van... Most várok, a többiek azt mondták, hogy a staging egy ideiglenes mappa, majd elválik, mikor lejön ez a 15 GB (bár még most sem értem minek, mikor nekem a LEMEZES verzió van meg...tehát dobozos, megadtam a sorozatszámot, kérte a két lemezt, és most meg hajszálpontosan ugyanannyit szed ebbe a staging mappába. azért írtam, mert egy rakat steam játékom van dobozos, és soha nem csinált még ilyet...)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Killing floort es warzone anomalyt keresek szenert vagy ákcijosan kp-ert, utalassal. Ha erdekel, privi . Killing floor-bol ketto is kellene.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Hunork
veterán
válasz SQX_Barto #15322 üzenetére
Oké, most várok, mert nagyon ingadozik a letöltés, és majd a végén eldől, de lehet, hogy csak holnap, 5 órát ír ki...(ilyen lassú rég volt a steam...)
-
Crytek
nagyúr
Valaki megtenne nekem egy szívességet?
Steam forumban a trade részre nem írna be valaki hogy -66%-os Call of duty Modern Warfare 2 kuponért cserébe mit adnának?
Már vagy 5 emaillel regeltem aktiváltam de egyikkel sem enged kommentelni mert azt irja nem aktiváltam!
-
snoopy
aktív tag
Segítsen már valaki, én nem tudom értelmezni ezt a feladatot vagy achit.
Ez most játék vagy valami steames csináld meg dolog?Hidden
All I Want for Christmas is Sewers - Complete the quest "A Simple Task" from Technical Officer Ryan. -
wesker24
senior tag
válasz morvaigaben #15319 üzenetére
pm ment !
[ Szerkesztve ]
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
HS 2142
őstag
válasz Hunork #15321 üzenetére
Ugyan nem tudom, hogy konkrétan segítene-e ezen a problémán, de egy próbát megér. A Steamapps mappában a játékhoz tartozó gcf/ncf fájlt mozgasd át máshova és akkor elméletileg amikor az a steam újból letölti, akkor fel kell ismernie a lehúzott játékot.
(#15323) salieven: Konkrétabb leírás a hibajelenségről? Lehet csak ez is túlterhelt nekem is csak hatodik alkalommal sikerült elkezdeni szedni.
(#15327) salieven: Itt a download résznél kattints a linkre és válaszd ki a steamet.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
salieven
aktív tag
valaki segítene a mostani játék aktiválásában? nem tudom elkezdeni letölteni sem ... mit kell csinálni a linkel ami meg lett adva?
PSN: salieven
-
SQX_Barto
addikt
válasz Hunork #15321 üzenetére
Szerintem ha nagy a játék, mint nálam a CoD MW2, akkor először a staging mappába rakja, és utána teszi át, szintenként szedi le vagy valami ilyesmi. De nálam utána meg is szünt (vagyis üres lett)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Hunork
veterán
Na, újra megkérdezem, hátha van, aki tud segíteni. Nyilván olyan, akinek megvan az Aliens vs Predator (2010) játék.
Sziasztok!
Ma feltelepítettem a játékot, Steam aktiválás megvolt. 2 DVD lemez, méret 15GB.
Eddig oké.
De: mikor végeztem, elkezdett letölteni a Steam, PONTOSAN ugyanennyi adatot, kemény 300MB-nál tartok most. Csakhogy ezt a Steamapps/staging mappába!!! A játék a többivel együtt a Common mappában van! Méret 15 GB.
Szóval: most nekem újra leszedi a játékot? Minek? És miért oda? Még soha nem csinált egyik játéknál sem ilyet. Olyat meg nem bä&ott a világ, hogy 2szer legyen fent ez a nem kisméretű game, mert azért kell másra is a hely!
Mitől, miért, minek van ez? Ha valaki tud segíteni, köszönöm szépen!
(egy későbbi megoldás: az egyik mappát majd törölhetem? mert minek 2szer??? )[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
Sziasztok!
Valakinek Black Ops -50%os kupon?
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
DeadBullet
tag
válasz DeadBullet #15280 üzenetére
Valaki erre esetleg?
-
Sonja
nagyúr
Van pár kuponom, érdekel valakit valamelyik?
-25% Valve
-33% Valve (2x)
-50% Valve
-25% Konami titles
-25% SEGA titles
-50% BioShock 2
-50% Shadowgrounds
-50% Left4Dead 2
-50% Gemini Rue
-50% Star Ruler
-50% Space Pirates and Zombies
-50% Strategy First
-25% Deep Silver
-25% TellTale Games
-25% Kalypso Media
-25% THQ
-25% Paradox
-10% BethesdaHa csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
baluka96
csendes tag
Engem érdekelne:
* Counter strike source
* Left 4 dead 2
* GRID
* Colin mcrae -
SQX_Barto
addikt
válasz BioNiCMaN #15309 üzenetére
Nem, én úgy vettem fel barátot új accra, hogy nincs megerősítve. Szerintem csak haldoklik a steam...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
bishoplogan
senior tag
Srácok, felteszem újra az ajánlatomat, tisztázásképpen:
Anomaly Warzone Earth-ért szenet vagy játékot szeretnék.
Játékba ami nagyon kellene:
1. Bastion
2. Orcs Must Die!
2. Rochard
3. PAYDAYMár 9 db szénnél tartunk licitbe....
[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
3 szénért (esetleg egy köteg kuponért) cserébe van valakinek valami értelmes (netán kevésbé értelmes) játéka amitől megválna?
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
-
Crytek
nagyúr
-66% -os Call of dutyModern Warfare 2 kupon keresi gazdájét szenekért cserébe de game is szóba jöhet ha valakinek ér annyit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest