Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz Rabbitf_24 #15983 üzenetére
Én anno angolul írtam nekik és még aznap válaszoltak.
A levélbe tüntesd fel egy korábbi vásárlásod azonosító számát, így megspórolsz egy levélváltást velük. -
addikt
Van valami link, ahol a most téli ünnepi (eddigi) akciók gyűjtése zajlik? (Tehát nem a teljesítmények [gy.k. achievement-ek], hanem hogy mi volt eddig 28 órán át leárazva.)
Köszönöm!
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
JSaN
addikt
válasz szacsee #15989 üzenetére
En egy jatekot tudok hirtelen, Dungeon Defenders. Ott lehet 2en es asszem 4en is jatszani egy geprol.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
danih
veterán
válasz szacsee #15989 üzenetére
Rengeteg olyan van, amit 4-en lehet 4 gépen, jópár olyan amit 4-en lehet 1 gépen, de hogy 4-en 2 gépen? Esetleg valami autós játék.
4-en 1 gépen játék: Mashed Fully Loaded - viszi a pálmát, próbáljátok ki! (Kontollerek legyenek)(#15993) Nordic: maximálisan
bill-ed legyen pótba[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
A bit trip runner mennyire agybajos játék?
-
JSaN
addikt
Tegnap nem neztem ra a SW kotor akciora, kepbol azt gondoltam megint csak az van akciozva. (meg van mar regota)
Most nezem megint, es fel sem tunt hogy komplet SW akcio van.
Gyorsan be is zsakoltam egy republic commandot, es egy jedi knight packot. olcso es ennyit abszolut meg er, mert nagyon jo kis jatekok.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
szacsee
nagyúr
Urak tudtok olyan játékokat mondani, ami alkalmas az alábbiakra:
4 fő egyidejű játékára alkalmas.
2 gépen lenne játszva, mindkét gépen van steam kliens.
Arra gondoltam, hogy mindkét gépen 2 fő játszana, a gépek hálózatba vannak kötve, láttam ilyen játékot, de nem jut eszembe a neve... ha van több is ne kíméljetek. -
Rabbitf_24
addikt
Magyar nyelven vagy angolul íram a supportnak a kérést? Mik a tapasztalatok? Mert ha angolul előbb elolvassák, akkor írok egyet angolul is. Tanácstalan vagyok.
-
Youri
veterán
-
KubanitoS
veterán
Nekem megvan a játék Steamen - elvégre számomra a legjobb SW játék, meg a legjobb RPG a Mass Effect mellett - de nem használtam a community paccsot. Ha minden igaz, csak úgy működik, ha az eredeti Kotor.exét lecseréled a javított változatra és ezzel lehetnek problémái a Steamnek. Ugyan tudtommal még semmiféle gond nem volt ebből kifolyólag, de az exe kicserélése nem szabályos, szóval csak saját felelősségre érdemes használni ezt a wide screen javítást. Persze csak a steames változatnál.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #15978 üzenetére
Nem tudsz.
-
Rabbitf_24
addikt
Ha nem tudok bejelentkezni, akkor egyáltalán nem is tudok játszani a játákokkal, amik fel vannak telepítve?
-
CarajoEsp
senior tag
Braid és Kotor megvéve, kérdésem, hogy akinek a Kotor megvan és esetleg laptopon játszana működik neki? Mert írják, hogy nincs WS felbontás a játékban
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Spet
addikt
Nah kész lett a Champions online acsi előre hozzva, megmondom őszintén nem valami nagy cucc megcsinálni (nekem legalábbis nem jelentett gondot). Annyi segítséget adok, hogy ne oda menjetek ahova a steam videon mondja, hanem akárhova ahol a mobok nem ütnek le
Ha valaki most szeretné megcsinálni most szedje le, mert utána még letölt egy kb 1,5Gb-os peccset oszt annak is idő kell míg lejöjjön (rusty heart-nál azért gyorsabb .)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Hunork
veterán
válasz SQX_Barto #15322 üzenetére
Üdv!
Nos, kérlek, igazad lett. A staging mappa üres lett, és végre, kb. 24 óra múlva már játszhattam is az AVP-vel... Azért nem semmi...(jó, nem volt éjjel bekapcsolva a gép, de akkor is...ennyi idő alatt az Encyclopedia Britannica is lejött volna... )
De minden jó, ha vége jó, oksa a game, és a Steam is..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Rabbitf_24
addikt
válasz TazLeacher #15966 üzenetére
2 napja kaptam ezt a levelet:
"Dear Steam User,
This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this email address.
Steam account name: bandyta4
You can use the above account name to log in to Steam. If you can't remember your password, click on the "Retrieve lost account" button on the Steam login screen.
The Steam Support Team"
lehet, hogy ez miatt nem lehet?
-
Youri
veterán
jól látom, hogy a KotOR 2 nincs steamen?
RTX ON
-
Most vettem eszre:
Disciples II: Gallean's Return
a compilation edition that includes the base game, Disciples II: Dark Prophecy, plus the two standalone expansions Disciples II: Guardians of the Light and Disciples II: Servants of the Dark.Ez a 4 egyutt 1.49 euro...es a rise of the elves-el egyutt is csak 2.24, bestbuy
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #15965 üzenetére
Szerintem nincs para, most "normális", hogy nagyon le van terhelve a rendszer. Szerintem várj egy kicsit.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz TazLeacher #15964 üzenetére
steam guard volt. A belépést segítü mail még nem jött meg...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #15961 üzenetére
Nekem múltkor hasonló volt. Az email megjött, de nem tudtam bejelentkezni. A Steam Guard be volt kapcsolva? Ezek szerint az e-mailedhez hozzáférsz. Akkor nagy gáz nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #15961 üzenetére
Nekem régen volt citromailem és arra ilyen 6-8 órákat késett a mail.
-
nepszter1
addikt
Amúgy érdemes venni több Terrariát ? és akkor később meg eladni ? vagy teljesen fölösleges
-
TazLeacher
nagyúr
válasz cskamacska #15959 üzenetére
Nálam is ez van, nyugi.
-
cskamacska
addikt
Engem meg mostanában azzal boldogít a Steam, hogy a kliensen belül nem jelentkezik be automatikusan a community részbe. Ez valamikor vagy megoldható a fülek váltogatásával, vagy a bolti közösségi linkek klikkelgetésével, vagy tényleg be kell újra adnom a jelszót.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
danih
veterán
válasz Rabbitf_24 #15955 üzenetére
Legfontosabb, hogy no para, mert változtatásnál a te emailedre megy megerősítés. Akkor van kopp, ha ahhoz is hozzáfértek.
-
MarcZ
senior tag
válasz Rabbitf_24 #15955 üzenetére
Még egyszer próbáld meg, nekem is ez volt. Elsőre nem küldték ki, de másodszorra, vagy harmadszorra igen.
A man's got to do what a man's got to do.
-
Rabbitf_24
addikt
Hi
Nem enged be a steam a jelenlegi jelszavammal.
Nyomtam egy fiókinfó felderítést, beírtam a fióknevemet,
erre kiírja hogy küldtünk egy kódot mailben.... csak nem kaptam meg...
Ez miafene? -
SQX_Barto
addikt
válasz TazLeacher #15952 üzenetére
"min. 75%" ami azt jelenti, 75% vagy több, ami meg majdnem az ingyen játékot jelentené
Az Ubisoft-ból az 50%-os kupon is "vadászott termék" Trade fórumon. 75%-ost meg még nem láttam, bár csak 100 oldalnyi kupon ajánlgatást olvastam végig. Többit annyira nem tudom végülis.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
TazLeacher
nagyúr
válasz SQX_Barto #15951 üzenetére
Szerintem meg nem kéne beleszólni.
Milyen "több" alatt? Te milyen többről beszélsz?
Speciel a 3 játékból 2 db 10€-s kategória és egyik sem egy túlzottan keresett cím. A Witcher az. És? Nem fér el ott, vagy mi van?
Az meg a másik, hogy ez első nap került oda az egész. Miért nem akkor voltál okos?
Ja,. ha meg magánvélemény és Nem bántásként írtam, akkor miért is nem privátban jött?
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz TazLeacher #15949 üzenetére
Szerintem hiú ábrándokat kergetsz az aláírásodban
75% kupon alapból kevés van, de amiket írsz azokból 50% is a fehér holló kategória. A több meg már a naivitás netovábbja. Nem bántásként írtam, csak magánvélemény.
Vagy a több alatt a játékot érted.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
DeFranco
nagyúr
Most kaptam egy MW2 66% kupit. Ez egész értelmes, COD-ra úgy sincs soha ilyen engedmény.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Talisman #15908 üzenetére
Ilyenkor írjátok be a steam id-t és akkor valaki hamar felvehet. Másrészt jó lenne, utána visszaírni, hogy sikerült
Már a 2. embert vettem fel tegnap is, hogy segítek, és megvolt már neki...
Ha gondolod vegyél fel.
[link][ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
pecze
aktív tag
15943 hunkryo
Lehet meglehetne csinálni a demóban is az achit, de a demo nem ad achitA Gothic packot szeretném beszerezni, de van egy pár kérdésem előtte
Akinek megvan a Gothic 3 steamen az nyilatkozzon, hogy tud e magyarul (mármint a játék), vagy ha Gothic3-hoz felrakom a Community Patchet (ha egyáltalán rálehet pakolni), akkor magyar lesz e.
Másik a Forsaken Gods, amihez tudtommal nincs még felhasználók által gyártott patch, de a dobozos változat szintén beszélt magyarul, a steames vajon tud e?
Harmadik a Gothic 4, ami szintén magyar felirattal jött ki itthon, de Steamen kérdéses ennek a lokalizációnak a megléte[ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
Melyik játék volt, amelyiknél az achit a Demoban is meg lehetett csinálni? Vagy van/lesz még ilyen? Írja már le valaki légyszives!
-
cskamacska
addikt
Ez nekem is kellene, ha gondolod vegyél fel Steamen: http://steamcommunity.com/id/pmamusz
Normál 1v1 meccsen egy félóra óra alatt háromszor elföldelnek.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bul07
nagyúr
Kipróbáltam a craftot hátha alapon, ere kaptam egy szép kupon(50% Runespell: Overture)
Van még 10db szenem nem, tudom hogy még 1x megpróbáljam e, vagy tartsam meg a végső sorsolásra
Amúgy a végső sorsoláson hány nyertes lesz?[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
run4fun
tag
válasz TazLeacher #15935 üzenetére
Grat!
Nincs kedved elbizniszelni velem szénre?Még kéne nekem is egy cserélős-partner a feladat miatt. Valaki esetleg? firefreestyle néven megtaláltok.
-
Brutális eb
addikt
válasz TazLeacher #15935 üzenetére
Hehe jó neked.
Én ismét szenet "nyertem" ma.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
TazLeacher
nagyúr
Miután tegnap bizniszeltem itt tegnap egy kollégával egy L4D 2-t, ma megkaptam az első játékomat: egy L4D 2-t! Bár lehetne jobb is, de legalább játék.
-
boff
senior tag
Köszi a válaszokat. Mostmár csak a túlterhelt szervereken kéne segíteni -.-
-
DeadBullet
tag
Nekem azert bejon ez Rusty Hearts. Nehez de azert nem rossz kis mmo. Valami ehhez hasonlot de jobbat tudtok nekem ajanlani?
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
r3dsnake
nagyúr
Hidden
All I Want for Christmas is Sewers - Complete the quest "A Simple Task" from Technical Officer Ryan.ez mi akar lenni? ha rákattintok a Hidden linkre, nem történik semmi.
köszi!
-
boff
senior tag
Help
Ha csinálok egy új accot akkor csak úgy tudok játszani ha valami érték van a fiókomon. :\ Ti hogy oldottátok ezt meg? -
albert8
veterán
-
A Rusty Hearts acsi valakinek sikerült? Hogy a rákba lehet elérni legalább C besorolást abban a küldiben?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Talisman
csendes tag
Esetleg akad olyan akinek nincs még meg a trade-ért járó achi, és cserélnénk szenet, hogy megadja, vagy esetleg lenne valaki olyan segítőkész?
Adelante tormenta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest