-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
válasz hackeeeee #16879 üzenetére
De, csak ahhoz egyszer online módban "aktiválnod" kell a játékot, el kell mentened a jelszavad Steamben, és imádkoznod, hogy ne akarjon legközelebb updatelni a Steam, amikor nincs neted. Velünk eljátszotta, hogy elszállt a net, és persze akkor akart MINDENÁRON frissíteni, mi meg akkor akartunk mindenáron kockulni, egyik se jött össze net nélkül.
Öcsémnél le vagyon töltve a l4d, nálam nincs, de megvettem.
ELVILEG nem szabadna úgy elindulnia, hogy öcsém biztonsági mentését (vagy bárki másét) áthoznám hozzám.Bélabá
-
Béééla
őstag
Elvileg szinte minden játékot tudni kéne steam nélkül indítani, mivel nem kérnek CD-t, a Steam nem hinném, hogy beleugat az indulásba, de akkor meg nem kell crackelni a steam-rip játékokat? Durva "rés" lenne a pajzson.
[ Módosította: #65675776 ]
Bélabá
-
Béééla
őstag
Viszont az a durva, hogy HA csak egy userje lett volna, akkor ezt TF2-ben úgy hívnánk, hogy (nem írok le csúnya "szavakat", mert elvisz a NIBEK-TEK-Pintérsanya és lassú tűzön egyengetnek laposra antiszemitizmus miatt)
Csomó ilyen van, ezek úgy csinálják, hogy a képen látható kulcsból bevásárolnak, a játékon belül elég sokat ér, és nyúzzák a népet, ugyanis az achievement cuccok már jó ideje nem cserélhetők.
Bár hozzá kell tenni, hogy inkább vasa van az ürgének, mint használható vagy fura cucca, tehát ennek a függvényében még nem is lenne olyan kőgazdag gyerek, öcsém egy jobb napon csak egyik trade szerverről másikra mászkálással, és a használhatatlan ünnepi dobozok ide-oda cserélgetéséből 3-4 "nagy" vasat simán összeszedett. De egyvalami biztosítja, hogy azért biztos nem keveset farmolt: a Bill sapiRemélem az ilyet úgy seggberúgják, hogy visít.
(mondjuk azt is górcső alá vetném így az ünnepek végén, aki ezres nagyságrendben szedett össze szenet oszt PERMABAAAAN)
Legalább lenne esélye Nekünk, kis júzereknek a nyerésre, ha már csak szén jutott nekünk (meg kupooon)Amúgy érdemes megnézi, azok valószínűleg a farmerek, akiknek rengeteg not tradable
játéka vanMukibuci: neked is, mint korábban: helyi tartalom mentése a Steamen, pendrive-on, bármin át, ott biztonsági mentés visszaállítása, és kb ugyanannyi idő, plusz választhatsz méretet, mekkora darabokra szedje a mentést
[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
Béééla
őstag
válasz Rabbitf_24 #16781 üzenetére
legfeljebb helyi csereberétől estél el, ha meg Steamen találtál volna kihagyhatatlan ajánlatot, akkor biztos van itt rajtam kívül is pár kolléga, aki szívesen bevásárolt volna neked
Bélabá
-
Béééla
őstag
válasz Rabbitf_24 #16778 üzenetére
Csúcsidőszakban kiesni... Legfeljebb megmaradt cirka 3 csomó hajad, amit nem téptél ki a toronymagas ping és akadozó letöltés miatt
Bélabá
-
Béééla
őstag
válasz Rabbitf_24 #16774 üzenetére
Gratula
Minden visszajött-meglett-megmaradt?
Nem adod ide kedves PH-s kollégáknak az accod, hogy segítsenek bepótolni a lemaradást?
Bélabá
-
Béééla
őstag
válasz szacsee #16002 üzenetére
Worms az marha jó játék, csak épp a Reloded. Hát...
Megvettem elővételben, de nagyon bánom... Fél "gyerekkorom" a Worms Armageddonra ment el, de nem ütötte meg azt a színvonalat! Sőt! A fizikája marha gyatra lett a régiekhez képest.
Próbáld ki havernál/internetet használd ki ^^ és UTÁNA vedd csak meg, ha szerinted is jó.Utána is kijött pár rész, de azokhoz nem volt szerencsém
Bélabá
-
Béééla
őstag
Eddig csak kupont kaptam, majd szenet, és mit kaptam végül?
SPOILER ALERT
KUPOOOONT!
250$-nyi vásárlás után KÖSZÖNÖM VALVEEE[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
Béééla
őstag
25% Valve kuponom cserélném egy köbméter trágyára.
Jelige: sz*rt sz*rért
Bélabá
-
Béééla
őstag
válasz Crytek #15108 üzenetére
Elmélet: én és tesóm "későn" kezdtük el a mókát, nem is kaptunk mást, mint szenet, de inkább kupont (nem gép előtt szándékoztuk tölteni a karácsonyt, én rá se néztem steamre előtte hetekig, tesóm meg cseszik az angol szöveget elolvasni, így nem szereztünk tudomást arról, hogy semmiért valami jár)
míg haverok, akik a legelején belekezdtek, kaptak cuccost. (portal2 és egyebek)Mi van, ha Valve bácsi nem randomgenerátort használ a számításra, hanem napokra leosztja, mi jár? (még a kraftolásban is?)
[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
Béééla
őstag
BAZ, eltűnt az összes szenem az invertoryból.
HOGYAVIHARBA? (a rohadt kuponok meg maradtak)Szerk: restart steamnek és visszajött, a HL2 és EP1 hiánya már fel se tűnt mellé...
[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
Béééla
őstag
Monnyuk még volt egy kedves "bug", a GangWarst azonnal töröltem, miután meglett az achi: csak 2X kellett telepíteni, mert :"A játék jelenleg nem elérhető"
Aztán kiadtak egy patchet a CrimeCraft honalpján, természetesen a frissítőjében volt beírva, ami viszont nem indult el... (ha valaki ezzel találkozna rajtam kívül)És a türelem, tornaterem, megad minden achievementet a Steam, csak éppen amikor jut egy lélegzetvételre ideje
Bélabá
-
Béééla
őstag
Fallout 3 és vegas, plusz portal 2 -ért megbeszélés alapon fűtőanyagot adok (külön-külön is természetesen)
van itt még HL2 és EP1 eladó ócóér'
aki meg szeretne kupont:
- valve 33 25%
- hoard 50%
- portal2 50%Bélabá
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik