Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Predatorr #57888 üzenetére
Még megvan az S8+, tartalék teló (napi használatban
)
a Note10+ mellett és eszem ágában sincs eladni, soha semmi probléma nem volt vele, .... kis kezes bárány.
Mondjuk a Note10+ más ligában játszik, de az S8+ - nak sincs semmi széngyenkezni valója lassan így 3 év után se -
Predatorr
őstag
Mindenki eladta az S8-át?
-
Predatorr
őstag
válasz
PeterrTM #57880 üzenetére
Mióta volt meg? Én bő 3 éve nyúzom az enyémet. A szériás és egyéb telefonokat nagyon nétd meg GSM Arénában, még az agyonsztárolt sajómik is usb2.0-val mennek, A széria szintén, és sok más teló is kihullik a rostán. Újabb S-ekkel partszakadás, ugyanúgy megszívod majd. Nálam ezért van még mindig ez,.a tudásához képest nevetséges a használt ára. Szerintem, ha megcsináltatod, sem jársz rosszul egy kvázi új telóval.
-
PeterrTM
csendes tag
Sziasztok, szeretett S8-asom a minap teljesen meghalt, nem reagált semmire
. A Samsung szervíz alaplap hibát állapított meg amit nem érdemes javítani (80k). (Ugyanitt szinte hibátlan külsejű, karcmentes kijelzős S8 eladó alkatrésznek!
)
Nagyon szerettem az S8-at még kb 2 évig terveztem vele, nekem tökéletes a mérete sokkal nagyobb nem kéne. Ebben a méretben nézegetek, egyelőre Samsungot.
Szerintetek mit lenne érdemes venni? Egy használt S8-at 60k-ért még érdemes? Egy új A51-et 90+k-ért? A mérete nagyobb mint szeretném de talán nem túl nagy. Van amiben jobb mint az S8, de lehet hogy inkább visszalépés lenne egy S8-hoz képest.
Egy S20?
Tökéletes méret, nagyon fejlett minden, csak hát elég drága. Ha 4 évig kibírná gondolkodás nélkül megvenném. De félek kiadni ennyi pénzt azok után, hogy S8-am pont 2 év 1 hónap után bemondta az unalmast.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
-
Predatorr
őstag
válasz
icemad #57875 üzenetére
Én IS. És ugyane beállításokkal, ugyanazokkal az appokkal használom évek óta. Az utolsó előtti frissítés óta szarakodik, de akörül vette át a voda. (Sima wifivel nincs gond, ha látja.
Tűzfal/vpn off sem csatlakozik, és észre sem veszi a környezetváltozást.) Anyám telóján ua. védelmi szoftverek és beállítások, azon mégis megy.
Elmegyek vhova, és az otthoni wifiket „látja”. Wifi off, on, akkor meg hazatérve az otthoniakat nem látja. Off/on frissít,.de.ha saját hálózatom off, kezdődik a mizéria a wifreevel.
Ami szükséges, nincs tiltva. Eddig mondjuk. aut. is megkaptam a térképet, szóval ez is valami új szolgáltatás.Visszanéztem: szept. 2-án még pontos térképet kaptam gfitness aut. módban, aztán 2 napig tört egyenesek, tegnap már csak egy vonal, shealtben meg egy átlagpont. Most az jön, h holnap reggel kézzel indítom a futást, aztán meglátjuk, teló szar, vagy az összes műholdrendszer. De ha térképre bemegyek, látja a helyemet.
A.legújabb heppje, hogy S. szinkronizálásnál álságos kettős azonosítást akar,.és nem utasíthatom el, ha kilépek, kilép a szinkronból is. Én meg nem.akarom.sem a telefonszámomat megadni egyetlen efféle adatgyűjtő szolgáltatásnak sem, sem.más adataimat egy ilyen appnak,.mert akkor.hol is a biztonság?
Gyári visszaállítást bem csinálok,.túlságosan be van lakva a teló, és nincs kedvem.azért újra állítgatni,.főleg nem játékokat újrajátszani, higy aztán ott.legyek,.ahol a part szakad. -
icemad
nagyúr
válasz
Predatorr #57874 üzenetére
Nem te voltál, aki egy csomó mindent letiltott, hogy ne lehessen követni/megfigyelni? Nem lehet, hogy valami ilyesmi kavar be? GPS használatát nem korlátoztad? Gondolom az indulásnál és az érkezésnél oldottad fel a telefont, akkor kapott gpst, azért egyenes a vonal.
Wifinél lehet gond a pontatlan beállítás a vpn/tűzfal programokban.
Gyári visszaállítás után is ezeket csinálja?[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
viktorhu #57873 üzenetére
No de a Google "nyomkövetése" meg egyetlen egyenes vonal a legtávolabbi pontig, ahol jártam.
Mondjuk az SHealth meg a két végpont közé bök egyetlen leszúrt helyzetjelzőt automata módban (futás). Spec. tegnap a Gfitness mindkétszer elvesztette a kerékpározást bő 1km után.
A vodásított UPC wifree meg változatlanul egy nagy kupac szar, 10-12-re talál fel, vagy csak restarttal még mindig. Vagy a samu frissítés inkább, mert anyám gagyi LG K50-e simán csatlakozik. -
Predatorr
őstag
Arra van valami megoldás, hogy a SHealth ne sétának "ismerje fel" a bringázást? Mert a fapados Google fitnessnek ez nem okoz problémát.
-
lionshamlet
senior tag
Hello, a kamera appban van lehetoseg a hisztogram használatára?
-
-
S@c@
őstag
Egyes Samsung Cloud funkciók megszűnésére vonatkozó értesítés na szep
-
-
fcbarca
őstag
sziasztok, ma estére beleesett a tóba a telefonom(Samsung S8 sima) holnap reggel fogják keresni búvárok, kb 10 méter mély vízbe esett.Eddig állandóan vízbe volt,nem lett semmi baja.
Kibirhatja az a 10 méter nyomást vajon reggelig?u.i. uv üvegfólia van rajta
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy a Samsung Health appban a lépésszámláló folyamatosan nullát ír? Mi okozhatja, hogy nem méri a lépések számát?
-
kisdobos0111
aktív tag
Bemenetem 5 perc volt, és jött is az email a vodától a kóddal.
-
hunluigi
senior tag
válasz
kisdobos0111 #57839 üzenetére
(Ugyan telenor), de amikor én intéztem, bementem, és azonnal a kezembe nyomta az ügyintéző egy cetlin. Szerintem is hívd őket, mert mintha rémlene, hogy a másik két szolgáltatónál bemenni sem kell.
-
sgeza
veterán
válasz
kisdobos0111 #57839 üzenetére
Nem tudom pontosan, én sosem intéztem, nekem céges. Hívd fel őket!
-
sgeza
veterán
válasz
kisdobos0111 #57837 üzenetére
Ha elkéred, kiadja a kódot.
-
kisdobos0111
aktív tag
Ha lejárt a hűség a szolgáltató fugetlenit? Vodafone.
-
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #57835 üzenetére
Sosem volt olyanról szó, olvasd el mégegyszer! Csak egy plusz lehetőség, ami nem kötelező, és az is egyetlen plugin volt. Anélkül is működik, csak a Totalcommanderbe telepíthető pluginnel kicsit másként. Én például így használom, valamiért annakidején így jobban tetszett, ennyi. De nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy mindegyik eset MTP kapcsolódás. Innen indult ki a beszélgetés.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Búcsúzni jöttem!
Samsung Galaxy Note 10-re váltottam.
Köszönet azoknak az embereknek, akik segítettek! És elnézést, ha valakit esetleg tudtomon kívül megbántottam. És azért is elnézést, ha néha érthetetlen voltam. -
Predatorr
őstag
Én azt írtam, meghajtó szinten jelenik meg. Nem azt, hogy meghajtóként.
Egyébként USB fájlátvitel módban csatlakozik, de telefonként, USB eszközként nem képes csatlakozni, mert ahhoz gazdakészüléket kellene változtatni, amit nem tud. TC-ben ott van legördülő listában a meghajtók alatt,.
Miért kellene meghajtó betűjel, vagy bármi más mókolás, amikor így is tökéletesen használható? -
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #57830 üzenetére
De az nem meghajtó! Nem "mass storage", mint egy hagyományos pendrive, hanem MTP kapcsolat. Nem is kap meghajtó betűjelet. Persze, hogy megjelenik a Sajátgépben, mindenkinek megjelenik ott, ily módon a Totalcommanderben is látod, ha elnavigálsz a Sajátgépig, de a meghajtók között nem látod.
Ha van sd kártya a készülékedben, akkor az értesítési sávban át tudod állítani, hogy usb meghajtó módban csatlakozzon (nem emlékszem, hogy pontosan így hívja-e, de valami ilyesmi), akkor látod az SD kártyát ténylegesen meghajtóként, viszont akkor a belső tárhelyet nem látod, erre figyelmeztet is! Így lesz meghajtó betűjele is az SD kártyának.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Nálam "Sajátgép"-ben, meghajtó szinten megjelenik a "Galaxy S8" "Phone" és "Card" könyvtárakkal, illetve azokon belül mindennel. Sima TC, sima Intéző. Semmiféle extra drivert nem telepítettem, a Samut talán netről szedte le a win, ha egyáltalán.
Egy kérdés: Nemrég egy rakás Samu app frissült. Azóta, ha bt füles van rajtam, csak csippan egyet, de már a telefon csörög, és felvehetem a fülessel, beszélhetek is, hang viszont a telóból jön.
Már töröltem a bt kapcsolatot, és újra párosítottam az eszközt. Valami tipp a megoldásra?
-
Tzs77
csendes tag
Minden létező kóddal le van zárva. Mégis előjön ez a hiba elég sűrűn.
-
anrab
addikt
hát ha az le van zárva úgy hogy vagy ujjlenyomattal, pinkóddal, jelkóddal, vagy arcfeloldással lehet rajta valamit kezdeményezni akkor biztos hogy nem csinál ilyet. ha be van kapcsolva a véletlen érintés elleni véletlen ha nincs.
van olyan hogy fülesnél autómatikusan felveszi 2 mp után de úgy tudom akkor se old fel csak tudtok beszélgetni. -
Tzs77
csendes tag
Véletlen érintések blokkolása? Nálam úgy van kiírva.
Nos az be van kapcsolva. -
Tzs77
csendes tag
Sziasztok. Samsung S 8-as telóm van.
Néhány gond akad vele mostanában. Rendszerint a zsebemben van....lezárva. Ha hívásom van magától felveszi. Másik pedig hogy random módon belép alkalmazásokba. Szintén lezárt állapotban.
Valamit be kell állítanom rajta? Mert elég bosszantó hibák ezek. -
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #57820 üzenetére
Két hátránya van egyébként az MTP-nek: nem mutatja a rejtett fájlokat, valamint a készülékre másoláskor nem tartja meg a fájl eredeti időbélyegét. De természetesen mindkettőre van megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #57818 üzenetére
Persze, hogy megjelennek, de ez attól még mtp kapcsolat, és nem mass storage-ként jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Én csak azt mondtam, hogy közvetlenül megjelenik és nem kell saját hálózatba, majd mtp meg egyéb mappába bohóckodni. Egy jódarabig úgy kellett, de örülök, hogy most már így van.
A sok meghajtó azért van, hogy dolgoztassam a memóriámat, hogy mi hol van!egy darabig eltűntettem az 'a'-t, de már nem érdekel. Észre sem veszem, hogy ott van.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #57815 üzenetére
De csak, hogy ne tévessze össze az i-vel!
Viszont van helyette a!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
dkovizoli #57813 üzenetére
De ez mtp kapcsolat. Az Ultima prime-ban benne van alapból egy rakás plugin. Ezt a plugint említettem fentebb a kollégának. Ettől még ez nem közvetlen mass storage kapcsolat, mert olyat nem kapsz a belső tárhelyről.
Btw mi a szart csinálsz ennyi meghajtóval?
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Én a tcup-ot használom pc-n már elég rég. Telón pedig a tc-t. Most néztem, hogy mind az s8+, mind az s10+ ( végre elkészült a héten), a gépen nekem ugyanúgy jelenik meg a tcup-ban, mint egy USB külső adattároló. Nem kell MTP és egyéb bűvészkedés.
-
Probert75
addikt
Én is offolok már akkor egy kicsit.
Szerintem meg a Totalcommanderhez jobban hasonlít a FreeCommander XE. Ez is egy ingyenes TC alternatíva. -
anrab
addikt
válasz
perfegor17 #57798 üzenetére
Nincs fent a driver.
Valamiért nem töltötte le automatikusan.
Samsung usb driver.
De ha rákattintasz a felálkító jelre nem ajánlja fel? -
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #57803 üzenetére
Persze, hogy megy. Nem is írtam, hogy ne menne. Írtam, hogy az, amit te írtál, hogy működik. Ezenkívül van egy plugines megoldás IS. Már nem emlékszem, hogy miért, de valamiért én inkább az utóbbit használom.
A kollégának magával az MTP kapcsolattal van valami gondja.[ Szerkesztve ]
-
MCMLXXXII
tag
sziasztok!
Én ezt használom
telo telo közt a legjobb
és ha ftp vagy felhőből akarsz képet filmet nézni zenét hallgatni nem kell átmásolni
[link] -
sgeza
veterán
válasz
Probert75 #57800 üzenetére
Ettől még nem fog megoldódni, mert ez nem a Totalcommander funkciója, hanem ugyanúgy a Windows intézőben megjelenő készüléket látod, a Totalcommanderben is megjeleníthető maga a sajátgép nézete. Amíg felkiáltójeles, addig valami gond van a kapcsolattal. Egyébként van külön plugin is Totalcommanderhez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+