Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Van egy szellemkép beégés a kijelzőn...
Waze navigáció felső része égett be.
Na most 27.-e van és 29.-én jár le a garancia...
Van értelme be vinni a T-Mobileba vagy ezt már nem cserélik gariba? -
mrThomi
addikt
válasz
Predatorr #56394 üzenetére
Áh köszi ~70k az nagyon sok. Kb a teló ér 90-et. Használja apám így amíg szét nem esik vagy el lesz adva beégéssel olcsóbban aki amennyit ad érte. Van aki játszósnak használja építkezésen oda meg úgy is mind egy. Csak szar ügy ez mert egy darab karc nincs a telefonon végig tokba volt
-
Predatorr
őstag
Az akkor akciós ár volt, nekem is annyiba fájt. -16e az eladott tört üveg ép OLED panellel.
Gondolom, ahogy fut a modell kifele, még drágább lesz, hogy újat vegyünk. Vagy marad a cellux.mrThomi: A fenti ár körül szerintem találsz panelt, sokunknak csak az üveg tört.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Sziasztok.
Édesapam 2.5 éves S8+ as telóján beégett a billenytűzet a kijelzőbe. Mennyibe kerül egy új kijelző + beszerelés ? Érdemes egyáltalan ezzel szórakozni ? Eladasra is érett a teló nem tjdom mennyit érne igy -
ToBeY
nagyúr
Hello
A messenger hangját hol lehetne felhangosítani?Olyan halk az értesítés,hogy alig hallani. -
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, S8 plushoz hol kapok normális minőségű sim kártya tartót, sajnos az enyém elvan törve és így kicsit szépséghibás. Tudtok nekem ajánlani valami boltot? Válaszotok előre is köszönöm.
-
viktorhu
veterán
Nem tudja. Meg a többnyelvű használatot sem. Én pl. azzal szenvedek, hogy milyen nyelvűre állítsam a telefonomat, mert az android auto csak azon a nyelven fogja tudni felolvasni a menet közben kapott üzeneteimet. De a google térkép utcanév-felolvasása is vicces angol nyelvre állított telefon esetén: pl. az utca szóból jutka lesz következetesen
-
martonl
senior tag
-
lanszelot
addikt
válasz
Diokhan #56376 üzenetére
Ez így nem igaz.
Bár igaz amit írtál, de részben.
Siri sokkal jobban kezeli a telefont, mint a Google asszisztens./beállítások, alkalmazások/
Nem azt írtam ugyanolyanok, hanem egy szinten vannak. Melyik miben erős az már más téma.
Azt se írtam hogy bármelyik tudna magyarul.
Épp ezért próbálok rájönni hogy tudnék egy kontakthoz hangmintát adni. -
Diokhan
addikt
válasz
lanszelot #56375 üzenetére
Siri sem tud magyarul és nem is annyira fejlett, mint a Google asszisztens. Siri nem tud kérdésekre adott válaszokat összekapcsolni a következő kérdéssel, Google asszisztens viszont igen, vagy legalábbis jobban, mint Siri. Jelenleg iPhone-t használok, de nemsokára váltok valamelyik Note készülékre, részben ilyen dolgok miatt.
-
lanszelot
addikt
Hello,
S8 plus on Google asszisztensnek hiába mondom hogy hívja... és a név, mert magyar nevet nem tud.
Tudom hogy valahogy hozzá lehet adni a hang mintát a kontakthoz, de nem találom hogy -
Probert75
addikt
válasz
róland #56369 üzenetére
Nem! Ez egy one UI launcher.
A vidóban szerintem egy S8 van."How to Install One UI 2.0 Launcher for any Samsung Galaxy device?
Here is the direct link to the latest One UI Home and Samsung Experience Home official download link from the Play Store and Galaxy Store for devices running Android 9 Pie, 8.0 Oreo, or earlier.
Download the One UI 2.0 launcher APK and App Cloner APK from above to phone storage. Install the App Cloner app. Launch the App Cloner and click the folder icon. (left most tab) Now, click on the “+” button to enable the APK tab. Select the option “from a file” and locate the launcher with.apk
file from phone’s internal storage. Once the App Cloner has done cloning the app, rename the app to “OneUI 2” or any name you like other than the original one. Install the new OneUI 2 app. Now go to settings > apps > One UI 2 > permissions and enable all permissions for the launcher. Restart your phone. Go back to settings and set the launcher a default."[ Szerkesztve ]
-
Szasztok!
Hogy lehet megkapni a samsung appok frissítését ha nem akarok samsung regisztrációt csinálni? MOD És nem akarom egyesével végignyomkodni hogy mihez jött frissítés?[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
válasz
Probert75 #56367 üzenetére
Egyelőre csak az Android 10 beta projekt készülékei kapják meg az One UI 2 indítót. A többire - köztük az S8-ra is - az apk telepíthető, de minden funkció nem fog működni mindegyiken.
Tehát, mivel az S8 széria nem érintett az Android 10 béta programban, ezért van a régi a legutolsó független romban is.
-
Probert75
addikt
Az miért van, hogy a One UI indítóból nekem a legfrissebb Német független rommal, csak a 10.0.35.14 van?
Pedig van frissebb is!Mert ezt esetleg lehetne az S8-ra is? A telepítési videóban mintha S8 lenne!
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz
martonl #56363 üzenetére
A waze mostanában csinál érsekes dolgokat... idióta kerülők, cím tévesztések stb. Ellenben van pár funkciója ami hiányzik a gmaps-ban. Ráadásul a gmapsban valamiért nem tudok tts hangot állítani. Ha teszthangra rányomok ok, de navi közben már más hang van ami nem olvas utcanevet (vagy soha nem is olvasott, csak én emlékszem rosszul?)
-
martonl
senior tag
válasz
Kroni1 #56359 üzenetére
Waze-nak sokszor már nem hiszek, van, hogy gyorsabban érek oda, ha nem hallgatok rá. Nemrég meg volt, hogy Budapesten komplett utcát nem talált meg.
Megnézem majd másik QI gyors töltővel, az a Xiaomi jól hangzik ventilátorral. Olyat is láttam, ami motoros, és ha odarakod a telcsit, rácsukódik. Mondjuk az csak kínaiban van, ha jól tudom, és azoktól kicsit félek.
-
sgeza
veterán
válasz
Kroni1 #56359 üzenetére
Az a baj - jelenleg legalábbis -, hogy például az útlezárások, sőt átépítések (tehát bejelentéstől függetlenül) sokkal hamarabb megjelennek, mint a Google térképen. Ha ez is átkerül, én nem bánom, ha összegyúrják.
Nem egyszer tapasztaltam már, hogy egy útátépítés már rég frissült a Wazéban, míg a Google térkép a régi nyomvonalat jelölte. Persze ettől még ennek lehet köze a bejelentésekhez, de akkor is csak közvetetten.[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz
martonl #56358 üzenetére
Waze és Maps felváltva, de nekem nincs gondom a tulmelegedéssel! Azt mondjuk én is megfigyeltem, hogy Waze többet fogyaszt: Motoromon a maps alatt töltődik a teló, waze alatt merül. Hiába rakok ide györstöltős szivargyújtót, mert nem az a szűk keresztmetszet, az aljzat a motoron ennyit tud.
A gagyi kínai és egy márkás kínai QI töltő közt ég és föld a különbség, próbálj pl. egy Nillkin, Baseus, vagy Xiaomi autós töltőt, azzal nem lesz gondod, a xiaomi brutális 20W-ot tud, és abban még venti is van! Amúgy Waze-val talán már nem sokáig lesz gondod mert a google beépíti majd lassan a maps-be, és ez akár a waze kivezetését is jelentheti, már ha jól hallottam..
-
martonl
senior tag
válasz
Kroni1 #56357 üzenetére
A drótnélküli töltésről én lemondtam, Waze alatt állandóan visítozott, hogy túlmelegedés miatt leállítja a töltést. Igaz, az valami kínai csoda volt. Meg az is igaz, hogy klímázni sem mindig szoktam még nyáron sem. Te Waze-zel navigálsz?
Sgeza Igen, én is erre tippeltem, hogy 5V alatt nem fog többet felvenni, majd keresek akkor ilyen gyorstöltőket. Köszi még1x mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz
martonl #56355 üzenetére
Én nillkin qi mágneses töltőket használok a család autóiban, nagyon kényelmes. A régi 5W verzió is elég arra, hogy google maps navigálás alatt is fölfelé menjen az akku töltöttsége. Az újabb 10W verzió meg még navi közben is piszok gyorsan tölt. Sztem ennél több nem feltétlen kell, főleg nyáron meleg időben, az ablakba rögzítős tartók esetén nem jó ha melege van, szóval én nem erőltetném kocsiban a 10w-nál gyorsabb töltést. Klímával más a helyzet, az persze sokat segíthet. Nekem a szellőzőrácsra szerelhető töltőm van, nyáron klíma megy mindig, így kapja az 5C-os levegőt, ami nagyon jó neki. (Csak télen nem szabad elfelejteni lezárni azt a csatornát!)
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz
martonl #56353 üzenetére
olyan kell ami szabvány szerint tudja a gyorstöltést.. A samu töltők ha jól tudom ezt 9V x 1.67A -on valósítják meg, tehát 15W-on tölt gyorsan, ehhez képest a 2A x 5V azaz a 10W az nem gyorstöltés de azért az is elég gyors. Én csak akkor használom a kábeles gyorstöltést ha SOS kell, különben lassan és QI-n töltök ha ha lehet, mert a lassabb töltés az akksit is kevésbé rongálja..
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
Elnézést, hogy nem olvastam sokat vissza, egy bugyuta kérdésem van: mitől fogja a töltő gyors töltéssel tölteni a telefont? Van otthon állítólag 5V 2A-es töltőm, de csak az eredeti Samu tölt gyorsan. Autóban is van 5V 2A-es USB, de az is normál módon tölti. Ha veszek még nagyobb áramerősségre képeset, az jó lesz, vagy más trükk van? Köszi.
-
MrBazsi
senior tag
-
negroo
aktív tag
sziasztok. A s8+ biztonsági mód nem tudom kikapcsolni sehogy sem. Hiába nyomok rá a kikapcsolásra és újra indul semmi nem történik. Kikapcsolom. Vagy a kikapcsoló gomb hosszan rányomok, vagy újra telepités sem segitet.
-
gidano
tag
Tessék "márkatársak", ez a legfrissebb jelenleg a Play-en.
aodNotify - HUFrissítés: v1.12 - v2.60
Szükséged van értesítési fényjelzésre/LED-re a Note10, S10 vagy más Galaxy telefonhoz?
-
martonl
senior tag
-
Probert75
addikt
válasz
gidano #56339 üzenetére
Nem tudom hanyadikán.
Hárommal van frissebb verzió a te általad fordítottól. De lehet, hogy csak apróbbjavítások, amik nem észrevehetők.[ Szerkesztve ]
-
gidano
tag
Szükséged van értesítési fényjelzésre/LED-re a Note10, S10 vagy más Galaxy telefonhoz?
"Az alkalmazás automatikusan aktiválja a "Mindig a képernyőn" (AOD) funkciót, amikor értesítéseket kapsz, és kikapcsolja az értesítések törlése után. Tehát amikor az AOD-ot látod tudod, hogy új értesítéseket kaptál. Ez a leginkább energia kímélő módszer az értesítéshez!"Használjátok örömmel!
-
Probert75
addikt
-
Kroni1
veterán
válasz
Intelligencs #56313 üzenetére
Szia!
Én jelenleg nagyon ajánlott telefonnak tartom az S8-ast. Van a családban S8, S9, S10 is, és szívem szerint az S8-at ajánlanám leginkább a háromból. Az S8 akkuideje veri a másik kettőét, ráadásul úgy, hogy az AoD valamiért fényesebb, jobban leolvasható az S8-on mint az S9-en! És mégis, az S8 sokkal tovább bírja szuflával, vadiúj S10 is iszonyatosan merül, a bekapcsoló gomb is nagyon rossz helyre került a sima és az S10e verzión is, ami persze megszokható de minek. A kamerája S8-nak is nagyon jó, én azért vettem S9-est, mert kíváncsi voltam mennyivel jobb a 1.5-2.2 ap állítható kamerájával, hát valamivel talán, de nekem inkább csalódás. Hálózati hibával szívok S9-en, most gariban próbálkozom, a fődarabot kicserélik és hátha jobb lesz, de S10-en is olvasom h akad hálózati hiba, sokaknál SMS jön nem fogadott hívásról mikor be volt kapcsolva, stb.. Na ezek S8-on jelentkeznek legkevésbé, a legutóbbi főverzió frissitéssel meg is kapta az utolsót, azzal remek a gyorsaság és a stabilitás, és már nem kell félni, hogy egy újabbat kiadnak ami bugos lesz. Biztonsági frissítéseket még kapni fogja, én jó eséllyel vízionálok neked 2-3 gondtalan évet az S8-assal.
-
dkovizoli
addikt
válasz
martonl #56328 üzenetére
Ez elméletileg úgy müködik, hogy szolgáltató kéri, hogy mi legyen a romban. Ha a Samsung megcsinálta, kiküldi a szolgáltatóknak tesztre. Ha valami nem tetszik vagy nem jó, akkor vissza a Samunak javításra. Ha ez megvan, újra teszt a szolgáltatónál. Ha ok akkor ismét Samu, új teszt, hogy minden rendben van-e. Ha ott stimmel, akkor kiküldi a Samsung a szervereire, ahonnan letöltöd te is OTA. Innen szedi az updato és a többi oldal is. Ez miatt az oda-vissza miatt késnek sokat a szolgáltatós romok. Nem a szolgáltató küldi sosem a frissítést OTA. Ezért is mindegy pl, hogy milyen kártya van egy független készülékben. A frissítés akkor jön, amikor felkerül a samsung szervereire az adott régió illetve szolgáltató romja.
-
martonl
senior tag
válasz
Predatorr #56316 üzenetére
Eddig én úgy tudtam, hogy a szolgáltatós ROM-okat is a Samsungnál "állítják elő". Legalábbis ha letöltöd pl. az Updato-ról, vagy máshonnan a gyári szolgáltatói régiós ROM-ot, ugyanúgy benne lesznek a szolgáltatós app-ok. Tehát utólag a szolgáltató semmit nem rak bele.
Vagy lemaradtam valamiről?
-
tetova
tag
válasz
Én tuti, hogy az S8-ast venném. Kizárt, hogy a 10e többet ér 70 ezerrel. (Igazából még az S10-re sem cserélném le. De én elfogult vagyok.
)
-
törölt tag
Sziasztok,
AOD-nál lehet állítani külön az óra számok méretét?
-
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #56316 üzenetére
Nem mellesleg olyan nincs, hogy valamit feltesznek, te meg nem tudod leszedni. Max akkor, ha lecserélik a romot a saját telekomos (vagy bármilyen szolgáltatós) verziójukra, amiben rendszeralkalmazásként van benne egy-két alkalmazásuk. Ez esetben fogod, és visszarakod a függetlent.
De amúgymeg tilthatók is a rendszeralkalmazások.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
Hát nálam sokszor fényképnél sem stabilizál, kerékpáron nem bír a magyar utakkal. Gagyi.
icemad: Szolgáltatónál ráteszik a kémprogramjaikat, én ott nem veszek. Persze, aki spórolna ezen, megengedheti nekik. Rózsaszínekhez bevittük anyám új telefonját nanosimet belerakni, már rá is pakolták, de szerencsére nem ott vettük, 1 kivételével le tudtam szedni mindet. De a "kártyafüggetlen" S5-öment nem szolgáltatói boltból piros csomagokkal tele kaptam, csak ROM-cserével lehetett eltávolítani. Ezt valamiért egyik szolgáltató/bolt sem reklámozza.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
Az s10e a telekomnál 150k volt múlthéten dominóval, kártyafüggetlenül.
Szerk. : most néztem, még mindig annyi.
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
őstag
válasz
Ez nehéz kérdés!
Azt tudom, hogy lassan 3 éve nálam van a nagyobbik nyolcas és még nem tervezem lecserélni, nem tartom indokoltnak. Nem tudom, hogy észrevenném a +2Gb RAMot, talán a böngésző a megnyitott 10+ lapot nem töltené újra megnyitáskor... Rengeteg applikáció van telepítve, mégsem köhög, fotó szempontból láttam már jobbat is, mégis meg vagyok elégedve ezzel. Lehet régen gyorsabb volt, de lassúnak sem mondanám. 10e-t nem ismerem. -
Sziasztok, le szeretném váltani a lassan már 3 éves Galaxy A5-ömet. Alapvetően elégedett vagyok vele, a legnagyobb bajom, hogy nincs benne optikai stabilizátor, ezért nem jó vele videózni. Meg ugye már az aksi is gyengül. Így kénytelen vagyok mindig magammal vinni a céges iPhone-omat, ha fotózni/kamerázni akarom a gyerekeket.
Az lenne a kérdésem felétek, hogy vajon érdemes-e venni még újonnan ilyen telefont? Most elég olcsón meg lehetne szerezni Alzán, ráadásul 2 év garival. Nézem az S10e-t, de az meg normális boltból, ahol megadják mind a 2 év garit, és amiben megbízom, 190.000. Ugye ebben vagy 4 giga RAM van, abban meg 6, meg erre már nem jön frissebb android, de kérdés ez mennyire baj. Az ár nagyon jó (123e), de bizonytalan vagyok, hogy megvegyek-e egy 2017-es modellt 2019 végén. Eddig mindig csak olyan telefonokat vettem, amiket akkor dobtak piacra, és ezért általában lassulás nélkül kihúzták a 2-3 évet.
-
martonl
senior tag
válasz
UfoZoli #56310 üzenetére
Persze, én sem arra gondolok, hogy a bekapcsolt mobiladat akkora merülést generálna egyéb adatforgalom mellett wifin, hogy az számottevő lenne. De egy kis forgalmat generál, és a mobil rádió azért nagyobb teljesítményt tud felvenni. Le akartam tesztelni, de sajnos nem tudom. Szerintem NAT-olt címet kapok mobilneten. Wifi be, mobilnet be, mobiladat mindig be a fejlesztőiben, és pingetném a mobilneten kapott IP címemet. Na ez nem megy sajnos. De szerintem olyankor ténylegesen nem is használja a mobilnetet (ahogy írtátok is), csak valamilyen készenléti módban tartja. Persze kikapcsolt wifin is próbáltam. Nekem ki van kapcsolva a mobiladat wifi alatt, és ez automatizálva is van. Az app, mivel más funkciója is van, nem generál nagyobb fogyasztást.
Közben eszembe jutott: a Nokia E52-esem ment mobilnetre A-GPS-nél, bekapcsolt wifivel is. Nem 100%, de úgy rémlik.
Az még Symbian volt.
Igen, Oreo-n még kapcsolható a helymeghatározás módja. Pie alatt már csak bizonyos appokkal (Tasker, Macrodroid, Gravitybox stb.) lehet elérni a funkciót, de ehhez root is kell szerintem minden esetben. Ezen kívül bizonyos, egyelőre nem hivatalos custom rom-okban is benne van a lehetőség Pie alapon. Alapból a gyári ROM-on viszont sajnos bináris a funkció.
[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
martonl #56307 üzenetére
Véletlenül sem kívánok okoskodni, de ha wifire csatlakozol eltűnik az adatikon, hacsak nincs a letöltésgyorsító bekapcsolva, mikoris egyszerre megy a kettő. Függetlenül attól hogy a mobiladat bekapcsolvára van állítva, s a gyorsindítóban is aktívnak jelzi.
De ugye ilyenkor a wifi-n pörög az adat, illetve a telefon merülését is a wifi generálja, s nem pedig az hogy a mobiladat használat a háttérben "bekapcsolva" marad.
Erről szólnak a telefontesztek is. Hogy mennyi SOT-ot tud mobiladat használat mellett youtube-al, böngészéssel, meg mennyit wifi-vel.
Azt ugye senki nem gondolja komolyan hogy amikor wifivel tesztelik, akkor a mobiladatot kikapcsolják, vagy esetleg még repülő üzemmódba is teszik a telefont.
Lényege annyi ha megszakadna a wifi jel akkor ott van a háttérben a mobiladat s ténylegesen aktívra is vált.
Nem is értem ezt az eszmecserét ami ekörül megy. A fogyasztás miatt gond hogy aktív marad a mobiladat gyorsgombja wifi mellett vagy az adathasználat kérdéses.
Ha a fogyasztás akkor egy merítési ciklusba nyomjátok végig full wifi-ben úgy hogy megy a mobiladat, s utána meg úgy hogy full wifi mellett kikapcsoljátok teljesen a mobil adatot.
De arra figyeljetek, hogy secundum-ra pontosan ugyan azt csináljátok a telefonnal a két merítési ciklus során.
Ha pedig az adathasználat a kérdéses akkor erre meg vannak programok, amik mérik és mutatják külön-külön a wifi/mobiladat/roaming stb adathasználatot apponként külön-külön.Most pedig áldom az eszem, hogy Oreo-n maradtam, mert ott legalább még választható a helymeghatározás pontossága....
-
martonl
senior tag
válasz
UfoZoli #56305 üzenetére
Attól még, hogy egy kijelzőn eltűnik egy felirat, attól még az adott szolgáltatás nem biztos, hogy ki lesz kikapcsolva. Mondjuk ki lehetne próbálni, kapcsoljátok be a mobilnetet wifi alatt + a fejlesztőiben a korábban jelzett menüt. Logikusan akkor biztosan be kéne kapcsolnia a mobilnetet wifi mellett is a "gyorsabb hálózatváltás érdekében". És figyelni kell a kijelzőt, megjelenik-e az adat ikon. Nekem AOSP ROM-on ez nem mérvadó. És szerintem a gyári ROM is úgy van megírva, hogy simán leveszi wifi esetén az adat ikont, ha van a háttérben mobilnet, ha nincs. Másik lehetőség, hogy valami app-pal figyelni a mobil adatforgalmat wifi alatt is, talán Dumeterrel?
A helymeghatározást jól írod, azzal a kiegészítéssel, hogy a hálózatalapú helymeghatározásról van szó. Mert a legpontosabb a GPS alapú pozicionálás, és azt tovább már nem pontosítja sem wifi, se bluetooth, sem mobilhálózat. A Google meg szereti, ha a GPS pozíción túl hálózati adatokhoz is hozzájut.
Természetesen ahol nem áll rendelkezésre GPS, ott marad a hálózatalapú, és a legjobb, ha minden rádió be van hozzá kapcsolva, ahogy írtad. Nekem pl. az időjáráshoz és a menetrendhez nagyon nem kéne GPS, elég lenne a hálózatalapú, a Pie mégis használja, be is villan az ikonja az appok futtatásánál.
[ Szerkesztve ]
-
-
UfoZoli
aktív tag
Hú bazz' gyerekek, látom vannak itt gondok.
Akkor tegyünk tisztában pár dolgot.
Ha wifire csatlakozol, s a mobilnetet nem lövöd ki elég az értesítési sávra pillantanod, s te magad is láthatod hogy a mobiladat ikonja (3G/4G/LTE/H+ stb.) eltűnik, vagyis nem az fogyaszt energiát.
Kivéve ha a menüben bekapcsolod a letöltésgyorsítót, mert akkor egyszerre megy mind a kettő.
A helymeghatározás pedig annál gyorsabb és pontosabb ha bluetooth és mobiladat vagy wifi is be van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
martonl #56303 üzenetére
Hát ez roppant érdekes, mivel eddig én meg sehol nem láttam bekapcsolva. Nem a szavaidban kételkedem, de roppant fura. Azért sem lehet ez bekapcsolva, mert lépten nyomon arra figyelmeztet a rendszer a mobilnettel kapcsolatban, hogy költségek merülhetnek fel. Erre fel be lenne kapcsolva még akkor is, ha wifin vagy, és nem szól egy mukkot sem??? Teljesen kizártnak tartom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA