Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
dkovizoli #57196 üzenetére
Azon alkalmazások esetében, amelyeket valaki egyszer visszavont, majd újból közzétett a Play Áruházból/-ban sem kell újból megvenned, ha nem akarsz frissítést hozzá. Régi telefonon Total Commanderrel menthető az alkalmazás telepítő fájlja (.APK), s az az új telefonon telepíthető.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #57197 üzenetére
Azt nem látod, hogy amit most találsz a playen, az biztosan ugyanaz a tétel-e. Ha eltűnik a listádból, akkor az elvileg le lett szedve a playről. Ugyanaz az alkalmazás mégegyszer vissza lett téve, de az már technikailag más tételnek számít. Én szinte biztosra veszem, hogy ez az eset áll fenn fenntartva a tévedésem lehetőségét.
Egyébként nem én írtam, hogy nem a playről van.
Ettől függetlenül ez nem változtat a tényen, hogy ilyen esetben (bármi is legyen az oka) cseszheted a megvásárolt alkalmazásaidat. Mindenesetre a te konkrét esetedtől függetlenül az, amit írtam, előfordulhat. -
lanszelot
addikt
Nem lett más , nincs máshonnan play áruházból volt mind, le is írtam,
Ez egyszeri akció volt, oda is volt írva.
Azóta megszűnt ez a szolgáltatás. Én egy évig használtam, le kellett tekerni, az alkalmazásoknál /játékoknál nem volt/ és mindig máshol volt egy sor ahol DEALS néven voltak nem csak ingyenesek. Volt kis vissza számláló meddig tart, volt ami csak pár percig volt ott.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
tetova #57193 üzenetére
Akkor a bétára tuti, hogy home csc-vel ment fel a végleges. Ahogy írod, hogy nem is volt valami jó. Azóta pedig nem raktál fel telenoros romot. Amikor ott megcsináltad a visszaállítást, akkor lett az xeu- ból a kártya miatt xeh. Arra pedig mindegy mit teszel fel odinnal, az akkor is xeh marad. Az s8 pedig amikor szolgáltatói romról függetlenre vált, akkor xeu-ra áll alapból. Az s8+ pedig dbt-re.
-
tetova
tag
válasz
lanszelot #57188 üzenetére
A "Könyvtár" fület nézted már?
sgeza: Erre gyanakodtam én is, de amikor kijött a végleges Telenoros, először azt raktam fel Odinnal. Valamiért nem volt az igazi, akkor lett gyári visszaállítás. (Még azt is leellenőriztem, nem volt-e eleve független a telefon
.) Korábban sosem volt XEH, a bétáknál mindig XEU-ra állt be. Rejtély
.
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #57188 üzenetére
Akkor lehet ilyen, ha a korábban megvásárolt alkalmazás már nem elérhető (leszedték a Playből), helyette egy újat adnak ki. Látszólag ugyanaz, mert azonos a felhasználó által látható neve, de tényszerűen nem ugyanaz az alkalmazás. Szerintem ezt pont azért csinálják, hogy vedd meg újra, ha ilyen helyzetbe kerülsz.
Ezért szerencsés, hogy Totalcommanderrel mentetted. Egyébként én is szoktam ilyet tenni, pont azért, mert vannak alkalmazások, amik nem elérhetők már. Nem is feltétlen a megvásároltak, lehet ingyenes esetén is ilyen.
Annakidején például a Package Disabler rendszeresen játszotta ezt. Bár ott akár más is lehetett a háttérben, hogy mondjuk valamilyen ok miatt a Google távolította el.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Hello,
Régebben vita volt ebből, hogy ha legyalulom a telefonomat, akkor mondtam, hogy bukni fogok jó pár alkalmazást, ami meg van, mert az csak akciósan volt ingyenes a pro változat.
Egyesek szerint, ha egyszer bekerült a play áruházamba akkor az az enyém örökké.
Hát nem!
Gyalultam, és buktam a sok appot. /totalcommanderrel lementettem, de nem ez a lényeg/
Az áruházban ismét meg kell vásárolnom őket.
És play áruházból volt, ott volt az akció, tehát semmi humbug, vagy másik app.
Tehát vannak olyan alkalmazások, amelyek csak addig a tied, amíg le nem törlöd őket.
/nem kiegészítők alkalmazások/
-nem rákerestem, hanem a play áruház alkalmazásaim, nem telepített-ben nincs, ha rákeresek akkor fizetnem kell. -
valeno
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy független S8, 9-es android, 2020.januári biztonsági frissítéssel. A problémám az lenne, hogyha rezgőre van állítva a telefon és kapok egy messenger üzenetet akkor kettőt rezeg a telefon és nem egyet. Kb. 2 hónapja viselkedik így, nagyon idegesítő. Hol tudnám beállítani, hogy csak egyet rezegjen?
Kerestem rezgésminta beállítást de nem találtam. -
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #57182 üzenetére
Akkor okés, ha normális kábelt használsz. Nekem azzal durván gyorsan másol simán a Windows 10. Nem tudom, hogy nálad mi lehetett.
Csak erre a mondatodra írtam, hogy ez így önmagában nem igaz: "Azt olvastam, hogy mielőtt gyalulod a telót ki kell lépni a google fiókból, és nem történik ez meg."
Az más dolog, hogy az az illető mit csinált pontosan.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
USB 3.2-es az alaplapi és USB 3.1 a kábel. Nem a gyárit használom, ez kétszer olyan vastag.
Tehát nem ez a gond. Szerintem a gyári win10 file kezelő, mivel nem egyből másol, hanem feldolgoz, ahelyett, hogy áttolná.
Mással meg nem megyHahhhh, kiderült a turpisság: feldolgozás = másolás.
Át is tolta.
No és itt jön az igazi gubanc: a full telefon tartalmat átmásoltam, ami kevesebb mint 20GB
Progik a telón 25GB /adatokkal mindennel/
Foglalt a telefonomon: 61GBEzért megy a gyalu
Azt nem írta, hogyan resetelte. Csak azt hogy resetelte, pl ha új rom-ot pakolt, és úgy...
Pl ha offline volt.... stb
Ott van a link amit belinkeltem, ott le van írva.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #57175 üzenetére
Az usb-s kérdésedre: nem usb-c funkciót kell tudnia a windowsnak, hanem usb 3.0-t (amit nyilván tud). Egészen pontosan a gépben kell lennie 3.0-s usb-nek, és természetesen abba a csatlakozóba kell dugnod a készüléket. Viszont a nagyobb sebesség eléréséhez kell még egy usb 3.0-s kábel is! A gyári nem az. Az, hogy a kábel végén usb-c van, az egy dolog, magának a kábelnek usb 3-asnak kell lennie!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #57178 üzenetére
Ez nem pont így van. Ha hétköznapi módon a menüből végzed a resetet, akkor nincs ilyen gond, mert szól a Google szervernek, hogy a telefont a felhasználó törölte (hiszen más nem tudja feloldani). Ez esetben semmi egyéb teendő nincsen.
Akkor kell kilépni külön, ha valamiért a recoveryből történik a reset. Különben él a védelem. De ha saját a telefon, akkor ilyenkor sincs gond, egyszerűen csak be kell lépni indítás után a Google fiókba.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz
Sanci789 #57164 üzenetére
Hello,
Azt olvastam, hogy mielőtt gyalulod a telót ki kell lépni a google fiókból, és nem történik ez meg.
Ha megtörtént, akkor olyan mintha ellopták volna, és ezt kell helyre hoznod. -
trebrona
nagyúr
válasz
Predatorr #57171 üzenetére
Másfél évig 0. perctől volt Spigen thin fit tokban a telefonom, semmiféle kijelzővédőt nem használtam. Soha nem ejtettem el, nem szokásom, szóval igen, lehet rá vigyázni. Másfél év után úgy adtam el, mintha most lett volna kibontva, egy hajszálkarc nem sok, annyi sem volt rajta sehol.
Miért nem vigyáztok rá?
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Hello,
Teljesen bekakilt a telefonom.
Fagy, iszonyat lassú..stb
Factory resetelem /most mentek le mindent/Kérdésem az lenne:
-7.0 van rajta, és nem tudom váltsak-e 9-re.
Nem érdekel a biztonság, ezzel kapcsolatba ne is írjatok.
Ami miatt gondolkodom, hogy a 7 -re már nem elérhető pár alkalmazás.Viszont: vannak alkalmazások amik úgy olvastam a 9en nem mennek biztonsági változtatások miatt. Mik ezek az appok?
A hívás rögzítő se fut automatikusan ha jól értelmeztem, de ez nem tuti. Ezt használom.
-Win10 re van valami alkalmazás ami kihasználja az usb-c sebességet /fél órája csak feldolgozás folyik, még el se kezdte másolni/? Mert a file kezelő nem, úgy vettem észre. Totalcommander kifagy, a se jó rá. Van valami normális app az adatok gyors mentésére?
-
tetova
tag
válasz
dragon1993 #57169 üzenetére
Annyira sima ügy, hogy ha menüből csinálsz egy gyári visszaállítást, XEH/XEH/PAN-ra áll be.
-
dkovizoli
addikt
válasz
sima ügy. De ha hálózatfüggő, ettől nem lesz független. Ha csak romot akarsz cserélni, akkor odinnal, OXM CSC használatával cserélhető. Természetesen teljes törléssel jár.
-
Predatorr
őstag
„Designed for crash!” Penge cucc, élén törik.
Isten hozott a klubban, nem te vagy az első.
(Valahogy elfogytak a „miért nem vigyázol” hsz-ok.)
Nekem 64e volt másfél éve (tokban tört, fóliával), de úgy rémlik, az akciós ár volt.
Ha kijelző jó, azt eladva csökkentheted a kárértéket. Az enyém 16-elért ment el, még jobb Ft-nál.
Csak üveget cserélőkkel és egyéb maszekokkal érdemes vigyázni! Vízállás bukik és kijelzőt sem kalibrálnak. -
Probert75
addikt
válasz
Igen.
-
dragon1993
őstag
Egy gyors kérdésem lenne.
A kereső valahogy nem volt a barátom.
Telenor-os S8 esetén lehetséges simán felrakni a XEH romot a telefonra odinnal? -
sgeza
veterán
válasz
icemad #57167 üzenetére
Fogalmam sincs. Az is lehet, hogy van rá értelmes megoldás. Illetve mivel nem a saját szememmel láttam a történéseket, így 100%-os pontossággal nem is tudnám leírni, hogy mi történik. Viszont én nem nagyon szoktam beszélni "műszaki" supporttal. Az esetek többségében meg szoktam találni magam a megoldást. Ha nehézségekbe ütközöm, akkor általában már a support sem tud mit kezdeni vele. Villamosmérnök vagyok, úgyhogy azért a műszaki dolgokat szeretem magam megoldani. Persze azért nyilván én is szoktam segítséghez fordulni, akár egyszerűbb kérdések esetén is itt a fórumon is.
-
sgeza
veterán
válasz
Sanci789 #57164 üzenetére
Könnyen lehet, hogy neked is hasonló problémád lehet, mint kollégámnak (erről nemrég értekeztünk itt). Ha nem sürgős neked, akkor várd meg, míg eljut hozzám a készüléke, hogy próbálkozzak vele (mostanában nem találkozunk ugyebár, de szerintem valamikor a közeljövőben ideadja). Ha rájövök, hogy mi a gond, akkor természetesen megírom itt. Nem hekkelős verzióra gondolok, hanem a probléma elhárítására.
Nála tuti jó a gmail fiók is, mert a készülék az egyik ponton ki is írja listaszerűen, hogy melyek voltak bejelentkezve.
Már nem emlékszem, hogy itt írta valaki vagy ő nézett utána, de ilyen problémáról mások is írnak a neten (én ennek nem néztem még utána).[ Szerkesztve ]
-
Sanci789
aktív tag
Sziasztok. 1000 éve nem használt, factory reset-elt S8+omba megpróbáltam belépni. Nem enged belépni a google fiókommal, pedig jól írtam be az emailt és a jelszót is. Visszaállító SMS/email kódra nem történik semmi. Kérdés, ha Odinból felrakok egy TWRP-t és utána custom ROM-ot, akkor utána már használható lesz, ugye? Vagy ezzel tégla lesz?
-
róland
veterán
Mintha a jó múltkor linkel árlista alapján olyan 70-75k körül lenne a kijelző csere. (De most én se kerestem vissza.)
S hirtelen csak a 2019. decemberi árlistát találtam meg neten.
-
róland
veterán
TMX garanciális szervizről mik a tapasztalatok? Holnap jön a futár a telefonomért s viszi hozzájuk: kijelző beégés, hibás beszédhangszóró, meghibásodás közeli USB csatlakozó javítása miatt. (Így persze valószínű egy komplett kijelző csomag cseréjével új akku is kerül a készülékbe. Ez még mindig így van?)
-
Predatorr
őstag
Kár, hogy 3 éve semmi baja nem volt, és eddig a legtöbb szarság elmúlt egy újabb frissítéssel.
Tipikus user error, mi?
Inkább maradtál volna csendben, ha megoldást nem tudsz.Naná, hogy nem hagyon védtelenül a telefont és az adataimat sem, így is elég sokat lop már maga a google. Mellesleg jeleztem, hogy a rendszerfolyamatok szabadok, de ez se zavarjon.
Sgeza: Köszi, magam is tudom.
Ettől függetlenül a tűzfalam beépített vpn-nel dolgozik. Azt meg a samu/google nem szereti, mert gátolja a nyomkövetést.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz
dkovizoli #57139 üzenetére
Nálam hónapok óta ez van, csak sose gyűlt fel ennyi, így ennyire még nem húzta el. Nálam egy perc múlva lezár, így percenként kellene hozzányúlnom, de ekkor még megy egy darabig. Olyan mintha alvóba vagy mélyebb állapotba lépne egy idő után, és ilyenkor már nem telepít.
-
Tomiii258
tag
válasz
dkovizoli #57139 üzenetére
Már régebben észrevettem én is, nem tudom pontosan mióta...de mikor Play-en jött egyszerre vagy 5 frissítés, leraktam, aztán kb 1 óra múlva feloldottam még mindig ugyanott tartott, az 5-ből az elsőnél, de feloldás után simán ment tovább.
Azóta frissítéseknél inkább nem zárom le, általában úgyse jön 2-3-nál több egyszerre, azt meg inkább megvárom -
dkovizoli
addikt
-
Predatorr
őstag
válasz
Predatorr #57135 üzenetére
Lassan idegbeteg leszek, kidobálgat minden appból vétlen érintésre. 2* próbáltam feltölteni a képet, hogy semmi nem bacakodik a háttérben, mind2* újratöltötte az oldalt és eltűnt a hsz, pedig tegnap ez még működött, bár ez lehet rios hiba is. Mindenesetre a max akkuhasználó a képernyő 10%-kal, firefox 7, rendszer 4, aod 2%, a többi 1, semmi nem lassít6ná a telót. Ha csak nem direkt az update.
Azon tűnődöm, melyik google kémprogram próbálkozhat folyamatosan adatküldéssel, amit a tűzfal letilt. pc-n szokott a chrome ilyet csinálni, már akik vannak elég maflák feltenni.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Van.
Minden frissítés után ezt játssza, rögtön „frissíti” (újratölti) az összes appot. Nyilván a remek frissítések miatt, mert régebben ez sem volt (fogyjon az adatkeret, az is pénz, mert a legtöbben nem állítják be). Ahogy lekapcsolom a tűzfalat (vpn!), rögtön frissít (pedig amúgy átengedi), vissza is lehet kapcsolni,.fél óra alatt megcsinálja. Játékok esetén több. Valamiért nagyon fontis a googlenak pontisan tudni, hol használod a telót. Egyre szimpibb a hüvely, ott.csak a.kínaiak.lop6nak adatot, azt meg leszarom.
Plaszy: Saját naptár is van. A hozzáadásnál muszlim, héber, minden szar bejön, csak a magyar ünnepek nem. Eszem ágában sincs google fiókban molyolni (főleg, ha kényszarítani próbálnak rá), ha csak lehet, kerülök minden google szolgáltatást pc-n. 1*űbb, ha magam beírom. Madö'fákör gyökérgúgöl.
MÁS: alighanem megvan a kilépések oka: szögletesre lassult a telefon a minapi frissítéssel. Ezért 2mp a feloldás, ha várok, lassan bejönnek.az appváltó ablakai, és úgy működik is, stb. Különösen feltűnő anyám LG K50-es „erőgépe” mellett.
Valami almás megoldást kaphattunk.
Azért komolyan megdolgozik a Samu azért, hogy soha többé ne vegyek tőlük telefont!
Ez a billentyűzet is, már.direkt nézem, melyik betűt.érintem.meg, és.juszt is másikat vesz be, találomra, ha többször is nyomom.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Nekem egyszer sikerült úgy megkutyulnom a naptárat, hogy 178x küldte ki az értesítéseket a tableten, alig bírtam lelőni és kigyomlálni
Más, van még valakinél olyan, hogy ez az ótvar rendszer hét! óra alatt frissíti le az appokat?
És ezt is csak azért ilyen 'gyorsan', mert időnként feloldottam a telefont a megjövő üzenetek miatt. 50 app várt frissítésre (az automatikus ki van kapcsolva), de régen nem szarakodott így ennyit
Ám képes öt darabbal is elszarakodni akár egy órát is, ha lezár a telefon és nem nyúlok hozzá
-
sgeza
veterán
válasz
icemad #57112 üzenetére
Csak anyagi és normál használati szempontból céges. Nincs semmi extra egyéb kötöttség a készüléken. Az IT nem fog ilyennel foglalkozni, meg szerintem nem is ért hozzá. Többet tudunk mi magunk tenni. Egyébként azóta már S10-et használunk, a korábbi S8-at mindenki megkapta otthonra (így volt korábban is). Épp ezért volt az a helyzet, hogy régóta nem használta.
-
-
plaszy
őstag
-
Predatorr
őstag
válasz
plaszy #57116 üzenetére
Nálam nincs ott semmi! Ha lenyitom a fiókot, alatta a fiók van még egyszer, csak ki- vagy bekapcsolhatom.
Lehet, hogy a Samsung Socialt kéne elfogadnom? Eddig nem.kellett, és nem is szeretném biztosítani számukra az adatlopást. Ráadásul el sem tudom olvasni a könyvnyi feltételt, mert ahogy haladok lefelé, egyszer csak mindig visszaugrik az elejére. Biztosan okkal, és az az ok sem adataim védelme.Az ablak eltüntetés olyan szintű, hogy levél elküldésére is kilőtte az appot (képernyőről), nem kellett appváltó, de abban is folytatja. Évek óta ua. appokat használom, jórészt samsungot, és majdnem minden háttérfutás letiltva, ami szükségtelen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
Üdv!
Adott egy S8+.
15%-nál töltőre lett rakva a teló, reggelre se kép, se hang.
Nem tudom sem download, sem recovery módba rakni. Tégla lett.
Ötlet esetleg valakinek?
Kolléga ugyanígy járt kb két hónapja a szintén S8+ telóval. -
icemad
nagyúr
Ezért javaslom a céges szakit megkérdezni. Esetleg valamilyen hack lehet megoldás, de ilyet soha nem használtam még. Xda nem ír semmit ilyen helyzetre? A feloldó kódot nem írta fel valahová, vagy nem olyan amit máshol is használ? (születési év, bankkártya pin kód, ilyesmi...)
-
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #57113 üzenetére
Nincs letiltva semmi, gyári alaphelyzet után vagyunk (előtte sem volt). Elfelejtette a feloldó kódot. Alternatívaként van lehetőség a Google fiókkal bejelentkezni, de arra hibát dob, és visszaugrik az elejére.
Ügyfélszolgálat szerintem erre nem sokmindent tudna mondani, nem nagyon szoktam őket kérdezni.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
plaszy #57114 üzenetére
Hello! Hogy be volt, az tuti. Hol a tökben van? Semmi nincs ott, ahol a google segédlet írja.
Ja, és még olyanokat tesz, hogy alkalmazásválasztóból, ha léptetni akarom, vagy valamit kitolni felfelé (bezárni), akkor simán visszaugrik kezdőképernyőre az első érintésre.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Google szolgáltatás valamelyik része letiltva, vagy nem működik (nálam tűzfal okozott ilyet). Support mit válaszolt?
Az szép lenne, ha csak úgy működne a feloldás, hogy előtte be kell jelentkezni a telefonra, de ki tudja? Vagy lehet, hogy azért, mert törölték az eszközt?
Esetleg valamelyik net szolgáltatást lekapcsolni?MÁS: új hibát találtam a legfrissítéssel. Nálam a töltésjelző működik, naptárból továbbra is hiányzanak az ünnepnapok, ujjlenyomattal is szarakodik, viszont bármilyen feloldás után csak az oldalsáv fogantyúja jelenik meg, 1mp gondolkodás után jön csak be a kép. Ki tudja, addig hova és mit próbál elküldeni...
Tudom, nem avultatják.[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
Segítségre lenne szükségem! Kollégám elfelejtette a telefonja feloldó PIN kódját (régóta nem haználta az S8-at, korábbi céges telefonja volt). Ez még önmagában nem lenne gond, mert alternatívaként van lehetőség a Google fiókkal feloldani a készüléket, viszont ott folyton hibába ütközik. Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a gond? A kezdeti lépések után, amikor a kódot kéri, helyette a készüléken korábban használt Google fiók adatait megadva ide jut:
Factory reset volt már (természetesen recoveryből, mert a telefon ugyebár zárolva). A legfrisebb rom rátéve, hátha észhez tér, de nem. Net kapcsolat van, azzal nincs gond. A készüléken korábban használt Google fiók rendben van, aktív használtaban van egyébként, a kód helyesen van beírva.
Köszi!
U.i.: olyan válaszokkal kíméljetek, hogy "nem kéne lopott telefont használni", "keressük meg az előző tulajt", stb. - saját használatú előző céges telefonja volt, csak régóta nem volt használatban. Nem hekkelési ötleteket várok (bár végső megoldás lehet, hogy az lesz), pusztán a Google fiókkal belépést kéne életre kelteni!
[ Szerkesztve ]
-
MM
őstag
válasz
gordonfreemN #57106 üzenetére
Hard reset és újra telepítés? Nálam pl. nincs baja, decemberben raktam újra. Előtte majd' két évig folyamatosan használtam, frissítettem (főverziót is), az utolsó félévben már elég bugos volt. HR viszont mindent rendbe rakott... (amit csak azért csináltam, mert garban cserélték a beégett kijelzőt...
)
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Nem tudna nekem valaki segíteni, hogy visszategyem rá a legutolsó általam preferált rom-ot?
Odin és a hivatalos rom le van töltve.
Természetesen a telefon innentől lehet rootolva. -
bigdady
nagyúr
válasz
gordonfreemN #57104 üzenetére
Nekem a wi-fi ugrál... de nem mindenhol..
-
gordonfreemN
addikt
Egyre jobbak a frissítések. A mostaninál a led nem vált zöldre ha feltöltött...
-
martonl
senior tag
válasz
dkovizoli #57101 üzenetére
Persze, azt tudom, hogy bele lehet írni, csak hát kérdés, hogy a régi panellel akkor mi történik stb. Azt olvastam, hogy bizonyos gyártóknál automatikusan változik ilyenkor az IMEI. Majd megkérdezem Samuékat, mi az irányelv náluk. De IMEI változásnál gondolom kéne kapnom hivatalos papírt az új IMEI feltüntetésével, vagy a munkalapon szerepelnie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Automata kávégépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA