Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, van egy 3 eves s8asom, es elakartam inditani egy yt videot, azota semmit nem tudok vele csinalni, csak a yt video kepet nezni, vagy elsotetul a kep, kikapcsolni se tudom sehogy, se hard reset. Lehet, h behalt, vagy hogy lehetne kikapcsolni?
-
kat10
tag
válasz
sebgutkopf #58493 üzenetére
Nos, nem viccesen fogalmazva így közel az ötvenhez kicsit máskép gondolkozok mint a jóval fiatalabb emberek.
És ezért elnézést kérek, ha nem tudok egyből valamit és kérdezek. -
trebrona
nagyúr
válasz
gmarcell23 #58487 üzenetére
S10e-re apkmirror-rol tettem fel.
-
róland
veterán
válasz
gmarcell23 #58487 üzenetére
Egyelőre Revolut, Monese, Transferwise vagy Curve bankkártyákkal érhető el itthon, vonatkozó cikkek egyike: [link].
S a közeljövőről szól cikk szintén a FintechZone-tól.
Személy szerint Simple, saját bankom saját megoldását, Revolut-ot és Revolut kártyával a GPay-t. Mikor melyik kényelmesebb. (Neten még PayPal-t is.)
[ Szerkesztve ]
-
gmarcell23
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok pár megoldási javaslattal élni azzal kapcsolatban, hogy s8-ra hogyan varázsoljak google pay-t?
Samsung pay gondolom ezen az éven se lesz támogatott kis hazánkban, pedig az óra miatt nem bánnám ezt sem.
Jelenleg a simple-t használom fizetésre, de 2021-ben kicsit kényelmetlennek kezdem érezni az Apple pay-el szemben.Ti mit használtok?
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok
próbáljátok ki az X plore alkalmazást nagyon jó lehet vele ftp, lan ,wifin másolni nagyon gyors
pl két teló között a wifi trasfer a jó pik pak át lehet másolni és nem kell hozzá net csak hot spot kapcsolat -
kat10
tag
válasz
sebgutkopf #58482 üzenetére
Nem a töltés a lényeg, hanem az adatok másolása telóra és onnan laptopra. Mivel mindkettót használom a munkámhoz, de persze a laptopot nem viszem magammal minden nap.
-
kat10
tag
Megtudnátok mondani honnan érdemes rendelni csatlakozóaljzatot?
-
kat10
tag
Eddig tarott az öröm.
2 gyári kábellel is kipróbáltam és elég erősen kell tartani és mozgatni, hogy kontakt legyen.
Szerintem a töltő aljzatt ment tönkre.
De hátha van valaki aki jobban ért hozzá és elmondja a véleményét nekem.
Köszi -
kat10
tag
válasz
gmarcell23 #58476 üzenetére
Köszönöm az ötletet.
Kitakaritottam újra és már van kontakt. -
Ludovicus
aktív tag
válasz
gmarcell23 #58476 üzenetére
+1
Nekem hegyes fogpiszkálóval csak kis porcicusok jöttek ki, mégis a csatlakozási megoldotta a problémát.
-
kat10
tag
Sziasztok,
KB 3 napja már, hogy a töltő kábel nehezen csatlakozik töltéshez, ha a számitógépre dugom ott is nehezen tölt de a géphez nem csatlakozik. Ez a nagy problémám, mert tölteni tudom wireless-en de adatokat szeretnék másolni a telóra, de egyszerűen nem csatlakozik. Több kábelt is próbáltam már de semmi. Eddig amikor rádugtam a gépre automatikusan csatlakozott, de most már nem.
Lehet,hogy a csatlakozó aljzat adta meg magát?
Ha nem akkor mi lehet a gond?
Előre is köszi a választ, válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Mióta kell a Samsung számológépnek mindenféle engedély? Minek kell elindulnia telefon újraindításakor?
"Egyéb
modify app ops statistics
run at startup
view network connections
control vibration
draw over other apps
full network access" -
zekk007
aktív tag
válasz
thedarkfox #58467 üzenetére
Sajna ez nem ilyen egyszerű.... A Gear VR teljesen más lencsealakzatot használ a kijelzőn....
-
dkovizoli
addikt
Elkezdték a januári frissítéseket
-
francz'70
senior tag
válasz
zekk007 #58464 üzenetére
Nem tudom, hogy segítség-e, de nálam van a háztartásban egy VR szemcsi (igaz nem Samu) és egy S8+ is.
Ebbe a VR -be a törött részek nem zavarnak bele, bár az a jobb felső határeset, de úgy nézem, hogy még pont nincs benne. Viszont a sima S8 kisebb, lehet, hogy annál tényleg kicsit necces.[ Szerkesztve ]
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem! Lenne egy a szélein repedezett üvegű S8-am s arra lennék kíváncsi hogy a Gear VR -ba belerakva hányad részt használ pontosan a kijelzőből hogy érintené egyáltalán a törött részt a használat közben ill bele érne e... Valaki akinek esetleg lenne egy Gear VR-ja és megnézné nekem nagyon megköszönném
Segítségetek előre is köszönöm!
Így néz ki a törés:
Ahogy láttam több oldalon nem kéne hogy érintse ezeket a területeket a Gear VR osztott képe... Ebbe kéne a megerősítésetek,köszi
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
Bár sokat nem írtam itt, de mindig jelen voltam. Most elköszönök innen. Eladtam a 8+ -t és váltottam 4 év után. Köszönöm a lehetőséget!
-
sgeza
veterán
válasz
Tibor691 #58454 üzenetére
A D végű ugyanaz, mint a sima. Nincs külön firmware-e.
A kolléga arra gondolt, hogy ha a bootloader verziója lépett felfelé, akkor a korábbi verzió már nem tehető fel. Egészen addig lehet downgrade-elni, amíg azonos a bootloader verzió. Ez hátulról az 5. szám a szoftver verzió azonosítójában. -
Tibor691
tag
válasz
sebgutkopf #58451 üzenetére
Odinnal innen
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s8/firmware/SM-G950F/XEH/#SM-G950F
letöltött 7.0 Firmware-t sem lehet downgradelni?Ráadásul az SM-G950FD-hez nem találok itt magyar nyelvű firmware-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibor691
tag
Az S8-at lehet downgrade-elni? Nougat 7.0 Androidod szeretnék rá telepíteni. Sajnos az iGo Primo csak max a 7.0-sal működik.
-
valeno
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a telefonomba egy memóriakártyát. Milyen típust és beszerzési forrást tudnátok ajánlani ?
Kb. 5GB szabad helyem van, a kártyára filmeket, képeket raknék jórészt. -
dkovizoli
addikt
válasz
ZavaBalazs #58446 üzenetére
Ezt nem mondtad, hogy elől is törött. A hivatalos szerviz szerintem kijelzőt is cseréltetne. Jobban jársz, ha veszel egy ép telefont. Én pont tegnap láttam egyet valamelyik fb apróhirdetési csoportban 10000 ft-ért, ami nem kapcsol be de elől-hátul ép. Bár ott még lehet az akksi is rossz, de lehet alaplapos simán.
-
ZavaBalazs
őstag
köszi a tippeket! sajnos a hivatalos szerviz csak úgy csinálja meg, ha a repedt hátlapot is kicserélik (mert garantálniuk kell a vízállóságot), 16+16 ezer forintért. ez túl sok ráfordítás, tekintettel arra, hogy a kijelzője is kicsit törött. akkor vagy marad így, ahogy van, vagy keresek egy sufnit, ahol így is vállalják...
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
ZavaBalazs #58436 üzenetére
Szerintem egy szerviz sem vállalja úgy, hogy nem cserélsz ez esetben hátlapot is. Hiszen szét kell szedniük és mivel sérült, nem biztos hogy nem reped még el több helyen. Utána meg te sem örülnél, ha úgy raknák össze, mint egy 100 db-os puzzle. Amúgy kijelzőcserénél szoktak akkut is cserélni. A hátlap külön is cserélhető.
-
toompa
őstag
válasz
ZavaBalazs #58436 üzenetére
Üdv!
Én mindenképp.márkaszervízben cseréltetném, akkor tuti gyári akkut kapsz bele és a vízállósága is megmarad. Tudtommal akku cserénél hátlapot is cserélnek, így nem gond a repedés.
Nézz utána, a XIII-ban is le lehet adni, úgy emlékszem. Ha nem helyben csinálják, beküldik a tmx-be. De szerintem futárral is küldhető. Pár éve 18ezer volt. Nem tudom hogy azóta hogy változott az ár. -
ZavaBalazs
őstag
sziasztok,
feleségem S8-a mindenféle előzetes jel nélkül random hátralevő százalék mellett kikapcsol. gondolom az akku már nem százas (2,5 éves telefon), tudtok helyet, ahol viszonylag olcsón cserélik? (ha lehet, BP IV / XIII ker környékén)
illetve az mennyire zavar be egy ilyen cserénél, hogy a hátlap teteje be van repedve?segítséget köszi előre is!
-
zekk007
aktív tag
Köszönöm a válaszokat
Gondoltam valakinek lesz vele tapasztalata hogy milyen... Több helyen hirdetik a neten itt is hardverapró-n de írják is hogy ilyen hullámosodásos minta lesz utána a kijelzőben hát 30.000ft ért inkább marad ilyen ha még hullámosodás is lesz benne utána... A komplett kijelző meg durván deficites de mondjuk a 30ezres érintő csere is ha figyelembe vesszük a teló használt piaci árát...
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
laszlolczka #58432 üzenetére
Hivatalosan igen. De egyébként meg lehet oldani külön is.
-
toompa
őstag
válasz
laszlolczka #58432 üzenetére
+1
Sajnos nagyon gány munka ahol az érintőt cserélik.
Azt sem tudom hogy csinálnak-e ilyet még illetve hogy ennél a típusnál megoldható-e. Szerintem nem.
Érdemes szakszervízben cseréltetni.
Ha meg nem költenél rá ennyit (én biztos nem), akkor eladni alkatrész árban és teló csere. -
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Sajna leejtettem a telót s elrepett több helyen az érintője a telónak viszont maga a kijelző hibátlan alatta s láttam több helyen 30ért cserélik magát az érintőt viszont olyanokat olvastam hogy utána ilyen hullámoaodás lesz a kijelzöben főként fénynél ill kikapcsolt kijelzőnél látható állítólag... Na erre lennék kiváncsi hogy aki esetleg megcsináltatta az tényleg tapasztalt ilyen jellegű dolgot ill mennyire zavaró ill látszik használat közben ? Válaszokat előre is köszi!
-
francz'70
senior tag
válasz
YosheeLocote #58428 üzenetére
Az s-pen egy szoftverezett toll, ilyen csak samu note-oknak van, a többi csak egy stylus, kb. a vicc kategória. Ahogy előttem is írták szinte mindegy melyiket választod, piszkálni az olcsó is jó.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
YosheeLocote #58428 üzenetére
Nem kompatibilis. Az note-okhoz van. Ott a kijelző is más.
Finom rajzoláshoz vagy ilyesmihez szerintem nincs toll s8-hoz. De majd kijavítanak, ha mégis. Átlagos kezeléshez meg jó az 1 eurós is. -
YosheeLocote
csendes tag
Sziasztok!
Lányomnak szeretnék valamilyen érintőtollat, stylus pen-t venni az s8-a mellé.
Kérdésem, hogy az s pen kompatibilis-e említett készülékkel?? Ill. mit ajánlanátok??
Köszi -
kat10
tag
válasz
thedarkfox #58426 üzenetére
Köszi!
Végre.
-
kat10
tag
Sziasztok,
Mostanában az ébresztő óra amikor jelez kimoondja mennyi az idő.
Ezt ki lehet kapcsolni?
Engem speciel ideagesit.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #58417 üzenetére
Köszi! De mondjuk neked is más készüléken megy. Most már kellene valaki, aki az IMEI-s verziót kipróbálja S8-on!
-
sgeza
veterán
válasz
trebrona #58414 üzenetére
Valószínűleg az újabbakon csak ezzel megy. De mivel ez nem működik az S8-on, ezért érdekelne, hogy vajon a másik működik-e!
Na majd csak valaki megnézi S8-cal!Egyébként a leírást először az #58408-as hozzászólásban említetted, az meg nekem nem tűnt fel (mármint maga a leírás említése). Előtte csak a videót linkelted, azt hittem, hogy amikor a videóra hivatkozol, akkor arra gondolsz, amit abban mutatnak.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #58403 üzenetére
Ez most azzal, amit én írtam, vagy ami a kolléga által linkelt videóban van?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egér probléma
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Xbox One S macerálás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA