Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
A Blitzwolf® BW-SDB0 soundbar stílusú bt hangdoboz most egész jó akcióban 20$-ért elhozható. Fm rádiós ezért nálam valószínűleg ez váltja majd az eddigi konyhait .
[ Szerkesztve ]
-
JoinR
őstag
válasz #42431471 #153597 üzenetére
Ezeket a végsebességeket szisztematikusan lehet felezni, nekem WLToys 12428 van(ami amúgy baromi jó ár/érték arányban szerintem), de 50-et ígér...hát tud annyit, csak 3 cellával, nem a gyári 2-vel
WPL-ekre szintén 15 van írva, nah egyedi vezérlővel, motorral és 3 cellával sikerült...gyárilag inkább 5 km/h a vége.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Real_Necro #153595 üzenetére
Ez most egy akkus, ébresztőórás hülyeség, gyenge fényerővel, nem igazi asztali lámpa.
-
Real_Necro
veterán
válasz Batistuta7 #153594 üzenetére
Lidl 3999Ftos, ami hétfő óta kapható?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Batistuta7
tag
Tudtok ajánlani asztali led-es lámpát?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Van most ennél az Alfawise FJ-166A-nál jobb vétel hasonló árban? -
törölt tag
válasz Ixion77 #153590 üzenetére
Proporcinális a kormányzás is, meg a gáz is. Ráadásul a kormányzásnál trimmelhető a max kitérés is. (bár ennek sok értelme szerintem ennél a modellnél nincs, a max sebességnél sem tudod felborítani kanyarodással)
Ebből merítették az ihletet: Axial Yeti Jr[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma megérkezett ez az autó: katt
Gyerekek nagyon élvezik, nem túl gyors, szóval a kis 4 éves is jól elvan vele.
Én meg nagyon élvezem, hogy olyan mint a rendes RC autók, nem teljesen játék kategória. (fém kihajtás, differenciálmű elöl/hátul, független felfüggesztés a 4 kerékre stb.. )Persze kínai, szóval halott akksival jött... de ez legyen a legnagyobb baja. Majd lesz részleges refund.
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata DHgate-ről való mez rendelésről? Redditen láttam hogy ajánlják néhányan ezt az oldalt. Természetesen tudom hogy a 10 dolláros mez nem lesz olyan mint a 60 dolláros eredeti de kíváncsi lennék hogy a minőség mennyire elfogadható.
Vagy ha esetleg van bárkinek más ötlete hogy honnan tudnék egy 19/20-as Barca idegen mezet rendelni $20 körüli összegért akkor azt szívesen várom. -
gyapo11
őstag
válasz Sirandrish #153586 üzenetére
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Sirandrish
legenda
Köszi mindenkinek. Megnézem ezeket
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dan1
tag
válasz Sirandrish #153578 üzenetére
Milight elég jó minőséget képvisel. Rgb+meleg fehér izzó megvan már két éve, hibátlan. Távirányító több féle is van , többi milightos izzóhoz is jó . Egy távirányító helyhez több izzó is programozható. Én alirol rendeltem.
-
petipetya
nagyúr
válasz Sirandrish #153580 üzenetére
Nekem van egy Utorch BW - 5 E27. Nem távirányítós, de appal lehet kezelni: link
"nincs rá lezsóidő"
-
Real_Necro
veterán
válasz Sirandrish #153580 üzenetére
Nekem Xiaomi, Philips meg újabban Eglo Connect cuccaim vannak.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
senior tag
válasz SZIGMA #153577 üzenetére
Azért az ilyen tanáccsal csak óvatosan, mivel ezt nem konkrétan a GearBest árusítja, csak egy másik bolt az ő oldalukon keresztül (Quality Goods Store). Jó ideje működik már így az oldaluk, ahogyan pl. JoyBuy-on is a Joy Collection ami az oldal "sajátja", de emellett ott is árusít egy rakás másik eladó.
-
CHIPman
nagyúr
Yeelight RGB 9W vagy 10W, ezek nem mennek távirányítóval, csak appból, vagy okosotthon rendszerből.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Sirandrish
legenda
válasz Real_Necro #153579 üzenetére
Ezért kérdeztem itt, hogy mit ajánlanátok?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Real_Necro
veterán
A noname vackokat hanyagolnám, ha csak nem szeretnél tüzijátékot is kapni mellé.
-
Sirandrish
legenda
Heyho. Vennék RGB-s "okos"izzót..
Konkrétan ezt néztem. Van ennél megbízhatóbb, jobb, vagy olcsóbb?
Az lenne a lényeg hogy E27es legyen és távírányító is legyen hozzá.
Illetve érdekelne távírányító nélkül is, mert több izzót is vennék.Tudtok ajánlani valamit? Ebay, ali, tök8..
-
SZIGMA
aktív tag
válasz zolikaDB #153570 üzenetére
A bolt nevének írásmódja miatt nem vagyok biztos benne, de megnéztem előtte a feedbackeket, azért mertem belinkelni.
(268 vásárlás, 138 pozitív review)Itt egy Gearbestes link is, onnan elvileg nem jön kamu:
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
Degeczi
nagyúr
válasz szakalistvan #153575 üzenetére
-
szakalistvan
senior tag
válasz szakalistvan #153574 üzenetére
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz szakalistvan #153571 üzenetére
Így nem szabad! Egyszer akad be vki/vmi a kábelbe, és ott a feszültség alatt lévő madzagvég!
-
beci
őstag
válasz szakalistvan #153571 üzenetére
Ez mukodesileg olyan mint egy okos konnektor nem?
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Sziasztok.
Blitzwolf okos konnektort hasznaltam idaig a szamitogepem aramtalanitasara,hogy ne kelljen az asztal alatt bujkalnom.
Pc-t csereltem,ahol a hazban az elolapi usb- ledes hattervilagitasuak.
Namarmost a kikapcsolt konnektor idokozonkent atenged annyi aramot,hogy a ledek felvillannak.
Ez engem zavar.
Letezik olyan okos konnektor,ami meg minimalis aramot sem enged at? A ledeknek nagyon keves is eleg.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
asdasdasd
tag
2 bérletszelvény ablakos, vékony tárcát keresek, nem kettészakadós műanyagot
-
Dinter
addikt
válasz Beni2360 #153560 üzenetére
Csak telefon töltésre használtam. Először teljesen jól működött. Aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy sokkal keményebben be kell nyomni a kábelt, hogy töltsön is, de még jó volt. Már trükközni kell vele, jobbra-fel nyomogatni hogy töltsön, vagy megáll ott vagy nem, utóbbi esetben ott is kell tartani.
-
-
veterán
Joybuy
mijia ts anti-blue glasses Női változat. 8.99$[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Sima 2m-es MicroUSB kábelt tudnátok ajánlani, ami legjobban hasonlít a gyári Xiaomira? Eddig bármelyiket rendeltem, nem bírta túl sokáig.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz motrola #153548 üzenetére
Szia!
Ha elég a kisebb teljesítmény és jobban szereted a lágy, kiegyensúlyozott hangzást, akkor Xiaomi Square box 2:
Tronsmart T2 volt előtte, nagyot szól, rengeteg a mély, de magas sehol. Kültéren is használható.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
CHIPman
nagyúr
Geekbuyingra felmész, rákeresel hogy "tronsmart bluetooth speaker", és kiválasztod a neked árban/méretben megfelelőt, jóformán egyikkel se tudsz mellélőni, és jó árak is vannak. EU raktárból is vannak akár ingyen szállítással.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
dugesz77
őstag
Devialet Gold Phantom mivel ár nem volt kikötve..
-
motrola
aktív tag
Biztos volt már ilyen kérés Jó minőségű Bluetooth hangszórót ha tud valaki tegye fel a linket. Köszi.
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
pikszel
addikt
válasz Mr.Csizmás #153540 üzenetére
Igen, jó
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
citkar
addikt
válasz szabi__memo #153543 üzenetére
A puding próbája az evés, de elég kicsi a panel mérete, ráadásul sok ember a képernyővel felfele teszi le, hogy lássa, az időt, vagy ha üzenetet kap, vagy bármi mást, így szerintem nem egy sikerkoncepció.
Ha majd a képernyő mögé sikerült beépíteni és érdemi mennyiségű áramot is fog termel, akkor fog érdekelni.
Hamarabb lesz autóknál ilyen, ha a Toyota alkot valami frankóbbat a hibridje tetejére, az életképesnek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Donki Hóte #153529 üzenetére
Ez akkor jó hír. Mai, friss
-
Zeki
nagyúr
válasz tillatrilla #153541 üzenetére
Semmivel,. de nem szállít ide, azt írja. Vedd fel a kapcsolatot az eladóval.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
Ha rendelnék a linkről egy olyan kamerát,milyen költségre kell még számítanom? Azt hiszem Eu raktárból jönne.[link]Üdv: Attila
-
veterán
Joybuy
Xiaomi MIJIA Bluetooth Hygrometer/Thermometer 8.99$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz Gézengúz #153520 üzenetére
Ez a baja a napelemmel egybeépített powerbankoknak is. Ha nem teszed ki a napra, akkor sosem tölti fel a benne lévő akkut.
Ha meg kiteszed a napra, akkor ez lesz belőle
Szóval csakis külön napelemet szabad venni, amit kábellel köthetsz egy nem napon lévő akkupakkhoz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
mzso
veterán
Helló!
Tudna valaki mondani, olyan füldugót, hallásvédőt ami a beszédhangot átereszti?
Milyen néven/neveken futnak ezek ebay-en, ali-n?
Még magyar nyelven sem nagyon sikerült találni csak egyet, valami Alpine Worksafe morbid áron.
-
bmwkiraly
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok linkelni megbízható, de nem túl drága és viszonylag gyors vezeték-nélküli töltőt? Nekem nincs tapasztalatom ezekkel, így nem merem megrendelni csak a review-k alapján. Köszi előre is! -
Breki
veterán
válasz dugesz77 #153515 üzenetére
Ez honnan van?
Úgy tudtam az 1more külön cég amerikai leányválalattal is.
Vannak közös projektjeik, de pl. a fülhallgatókat ők másként hangolják.
Árulnak sok fülhallgatót a saját nevük alatt, és pár Xiaomi-val közösen.Amikor beszéltem velük 1more TWS kapcsán, ami elég minőségi darab, kikérték határozottan maguknak, hogy az nem Xiaomi
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
tobias40
veterán
válasz Salex1 #153503 üzenetére
Nekem is van ilyen 4 db,egy eldurrant hasonlóan mint a tied de nem az akku de nem tudom mi.
A két oldala levan "szakadva" de az akksi ép,nem tudom mi lett vele lehet hogy vki szándékosan betörte a 2 oldalát.Vendégházban van és a vendégek természetesen hozzáférnek...(az itthoni kettő napon van de semmi baja eddig 2 hónap alatt) -
dugesz77
őstag
válasz Real_Necro #153512 üzenetére
-
Rimuru
veterán
Nem tűnt fel hogy évek óta ezt csinálják? :DDD
Vigyázat, csalok!
-
beci
őstag
Ezt ne tőlem kérdezd.😊
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Facéról.
Xiaomi HUOHOU GHK-LP91 13 In 1 Folding Tool
Ár: 9$
Kupon: BGHH888
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
WestBam
senior tag
válasz Salex1 #153503 üzenetére
Csodás.
Remélem egyszer eljut a népek fejébe, hogy a lítium-ion akkuk nem napra valóak. Gondold el egy napelemes powerbank amiben van 3-4-5 ilyen akku milyet szól ha eldurran az egyik, a többi meg attól fog elindulni. Szép kis tűzijáték.[ Szerkesztve ]
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
powerwade
senior tag
válasz szabi__memo #153508 üzenetére
Itt olvastam jo tapasztalatot vele, es a youtube-on is lattam pozitiv videobeszamolokat. Mondjuk ebben az arkategoriaban nem var senki csodat. A masik kettot amit fentebb ajanlottak majd letesztelem, epp TWS keresesben vagyok, futashoz kell valami franko fules.
-
-
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #153499 üzenetére
Csak meg ne fogják, mert ha eredeti árát veszik alapul igen drága lenne
Amúgy van még
Cipőfűző, ilyen gumis meghúzós
0.39$13cm Tissue Pom Poms
0.39$(1db)Telefon kábelre törés gátló bigyó
0.22$(1db)Zokni
0.59$[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- Gmail
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest