Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Jött egy ilyen levél a JOYBUY-tól:
Dear Customer,
Thank you for shopping with us!
Much of JD’s success today can be attributed to the support and trust of over 300 million users, so JD is giving back to its loyal supporters with a huge 618 ANNIVERSARY SALE!
The prices of some items in your shopping cart may decrease. View Shopping Cart >>
> Coupons: $5 off orders over $40; $100 off orders over $199.
> PayPal Bonus: Use Promo Code: PAYPAL5618 and enjoy $5 OFF discount! Promotional Period: June 18, 00:00 - June 19, 23:59 (GMT+8) 2019Ebből engem a PayPal Bónusz rész érdekel. Próbáltam beírni a kupont a checkout-nál, de nem fogadta el. A PayPal felületén meg nincs ilyen lehetőség.
Tudja esetleg valaki, hol lehet ezt beváltani?
-
8
senior tag
válasz luke30 #151459 üzenetére
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
válasz PeACeY26 #151497 üzenetére
Rendelj többször 1db-ot
Én 3db-ot rendeltem kb 1óra eltéréssel, múltkor is így rendeltem ollót és feladták
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lappy
őstag
válasz lsebestyen #151495 üzenetére
sajnos ez kicsi, de azért köszi
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
lappy
őstag
Hordozható utazó neszeszer USB kábelhez töltőhöz fülhallgatóhoz telefonhoz hordozható töltőhöz keresek. Tud vki ajánlani vmi jó vételt! A külső része nem baj ha keményebb.
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Beni2360
félisten
válasz MittuDomain_ #151469 üzenetére
Én most a link alapján vettem meg : You sent a payment of $0.99 USD to JD paypal-ról másolva.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
A postás sokkot fog kapni, annyi bizbazt rendelek
joybuy.com
TOMIC Mug Glass Brush (color random)
[link]
US$ 0.18
Pohár mosó kefeFlower arm tattoo sleeve seamless outdoor riding tattoo sunscreen sleeve riding tattoo sleeve custom color
[link]
US$ 0.28
Mű tetkó, én édesanyámat fogom átverni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
-
kekigyu
aktív tag
Lézeres szem műtét utánra kellene napszemüveg, uv szűrés miatt. A Veithdia photocromic ( fényre sötétedő ) napszemüvegére gondoltam mivel a műtét utan kényelmesebb lenne allandoan hordani ugyanis sokszor kell meloban épületből ki-be mászkálni, otthon kertes házban ugyanez. Csak azzal nem vagyok tisztában, hogy az uv védelem akkor is működik amikor épületből kimegyek napfényre es eltelik az a kb 30mp mig besötétedik a lencse? Autoban be fog sotetedni a lencse nappal? ( Tehat fényre vagy uv sugárzásra sötétedik a lencse?) Egyébként akinek van ilyen szemüvege irna tapasztalatokat?
-
bul07
nagyúr
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz hardline #151480 üzenetére
Postán ajánlott levélküldeményként érdemes feladni, ez a legolcsóbb. [link] 6475Ft + 1230ft az ajánlás. A hagyományos zöld feladóvevényre írom az adatokat, ennyi.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem feltettem a postás topikban is, de hátha itt több tapasztalat van ezzel kapcsolatban. A válasz jöhet privátban is.Sürgős kérdésem lenne a hozzáértőkhöz.
Vissza kell küldenem Kínába (Shenzen city) egy drónt. Akku nélkül. Mik a leggyorsabb, legmegbízhatóbb, legolcsóbb opciók?
A csomag mérete nagyjából 29cm x 25cm x 10cm
Súlya jól becsomagolva sem éri el a 2kg-t.
Vám/áfa miatt kell-e valami papír, mivel elvileg cserélni fogják, tehát ezt elküldöm, majd küldenek egy újat, ha megérkezett.
Külföldre még soha nem küldtem semmit, így egyáltalán nem vagyok képben. -
HXY
addikt
Samsung 256GB Micro SD Card SDXC Class 10 U3 Comp EVO Plus with Adapter 4K HD
$18
[link]Kamu, nem kamu
-
Black&White
addikt
válasz bul07 #151471 üzenetére
Nekem is hozta az akciós áron.
Ha már a hírlevél, a mostaniban is promózzák a xiaomi digital boltot, ahol vannak eu warehouse-os termékek. Nem tudom volt e már róla szó, de alternatívának simán jók lehetnek. -
bul07
nagyúr
Hol ennyiért hol annyiért hozza
Mikkor beírtam minden volt még
Majd rá 15percre akartam venni még egy kábelt és ekem 12$ hozta
Viszont most hogy írtad ránéztem és megint 0.99$, vettem is megint egyet
-
Wajk
addikt
out of stock - kb minden
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
bul07
nagyúr
joybuy.com
BanBao Pull-Back Car Building Blocks Set Rodeo
Sokfajta összerakós kocsi, sok fajta, és különböző méretűek is, meg egyik több másik kevesebb darabból áll
US$ 1.99
Mindegyik linken több fajta
[link]
[link]
[link]Példa képek, teljesség igénye nélkül
-
bul07
nagyúr
joybuy.com
HUAWEI honor original two-in-one data cable 1.5m
[link]
US$ 0.99
Kocsiba egy ilyen fajta kábel mindig kellFree tied shoelace
[link]
US$ 0.29Samsung mobile phone screen protector Samsung S7 S8 S9 Note8 Note9
[link]
US$ 0.36Tech light (JEARLAKON) mobile phone bracket ring buckle lazy bracket Apple iPhonex Huawei millet oppo universal color random hair
[link]
US$ 0.29( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
HXY
addikt
eBay-en 10% kedvezmény: P10OFFJUNE
-
oszy
veterán
válasz Astery #151456 üzenetére
Én ilyet rendeltem zöldben és 30x30-as méretben. Nekem nagyon tetszik! Gondolkodom, hogy rendelek egy nagyobbat is. Részemről ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Autó külső-belső takarításához keresek mikroszálas törlőkendőd. Sajnos a fórrumban rákeresve nem találtam használható javaslatot. Aki rendelt ilyesmit tudna esetleg vmit ajánalani?
-
johniee
senior tag
válasz Predator2 #151424 üzenetére
Ritka mint a fehér holló, Nekem ilyen Ugreen van, az fele ennyibe került és jóval kisebb a kütyü is
Ha több tudás kell, többe kerül[ Szerkesztve ]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Beni2360
félisten
válasz ittakary #151446 üzenetére
Ez az 5000 FT az áru kb 4%-a igen bejelőlném.
És nem biztos az a paypal védelem hiába írják volt már több precedens, hogy nem fizettek pont ilyen biztosítás elmaradás végett. Ezt úgy kell venni, hogy az árba tartozik.
Nálam is volt más hasonló affér de ott 30% lett volna a bizti. Írtam is nekik, hogy ez már sok és ezért nem jelőltem be. Bocsánatot kértek és fizettek.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gboszi
senior tag
válasz Donki Hóte #151443 üzenetére
Persze ebből van a több szerencsére.
Én foto alapján rendeltem a Toyotámhoz hibridezni, de nem ette meg. Volt egy régi obd-m azzal kapcsolodott de a funkciok 80%a nem ment vele, amit akartam. Aztán forumon ajanlottat vettem s hibátlan. Mind a három külsőre ugyanolyan s a nevük száma is hasonlo. De persze nem egy nagy összeg, játéknak jo
"If you're good at something, never do it for free!"
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz ittakary #151446 üzenetére
Érdemes biztosítással, mert ha elveszik a csomag akkor huzakodhatsz velük hetekig, és a PayPal nem biztos hogy a javadra dönt.
Mondjuk régebben nem vplt ilyen drága a biztosítás,csak pár dollár.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek ilyen légbevezetőt lehet kintről rendelni?
A manuális igazából csak takarja a fúrógéppel egy sorba fúrt lyukakat és egy kallantyúval el lehet zárni. Egy ilyen kis műanyag szaré 7k+áfát sajnálok.
-
-
nagyúr
az ÁFA mentes rendelés (EU Priority) során a Gearbest bepipálja alapból hogy plusz biztosítás 15dollárért, ami plusz 5ezer forint majdnem.
Én legszívesebben nem pipálnám be, hiszen a paypal amúgyis ad vásárlói védelmet
igazam van? kb 120ezer forintos termékről van szó
-
vargalex
félisten
-
tom120514
őstag
válasz Donki Hóte #151443 üzenetére
Persze, szabványos, az autó a kérdés, melyikkel megy [link]
Never go full retard.
-
veterán
válasz gboszi #151440 üzenetére
Nekem kettő is jött, CD-vel, de nem szívattak Ez persze nem azt jelenti, hogy mást se fognak szívatni, ez csakis a csillagok pillanatnyi állásától függ.
Amúgy az OBD egy szabványos felület, sok-sok működési jellemzőt ki lehet vele olvasni a konkrét járműtípustól függetlenül (jópárat meg nem, azokhoz a járműtípushoz specializált kiolvasó kell).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-
mazsi
senior tag
Jól sejtem hogy ez egy erős porszívó akar lenni a mezőnyben?
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
johniee
senior tag
-
EXIEZ
senior tag
Ebay-en az " Economy International Shipping" az trackinges vagy nem? Egy 40$ os dolgot vennék, nem lenne előnyös ha nem lenne hozzá tracking. Vagy hol lehet ezt pontosan megnézni?
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
-
tigipuf
senior tag
-
SMS Help
csendes tag
válasz szabi__memo #151423 üzenetére
Tavaly decemberben aki a szerencsekereket megpörgette, az nyerhetett egy olyan kupont, amit elvileg adatkábelre, de gyakorlatilag bármire fel lehetett használni az oldalukon.
Nekem kb. 2 hónap várakozás után törölték a Raspberry Pi-t és SanDisk 128GB microSD-t, fizettem értük 4-4 dollárt a registered shipping-re,de javukra legyen írva, hogy saját maguktól, kérés nélkül refundoltak.
Viszont a Lenovo 480GB SSD-t megkaptam $4-ért.Most szeretnék rendelni egy másik SSD-t, ami náluk kapható a legjobb áron ($22).
Igazából ezért kérdeztem, hogy mi a helyzet velük. Van értelme kifizetni ezt az összeget?
Vagy felejtős, mert már nem fognak feladni semmit se... -
nagyúr
válasz szabi__memo #151423 üzenetére
ez rendes fizetős, semmilyen akció nem volt, csak mindenki most rendelte meg a nyaraláshoz az SD kártyát a fényképezőbe
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Jarod1
veterán
Üdv.Van valami mini hütő amibe 1, 2, 3 dobozos üdítő belefér? Létezik ilyen?
-
tboj
tag
Sziasztok!
Egy rokonomnak szoktam cuccokat rendelgetni Kínából, mert nem nagyon ért hozzá. Most pedig szeretne magának egy ilyen OBD olvasót.
Én abszolút nem értek ezekhez (nincs autóm), viszont emlékszem, hogy régebben olvastam itt, hogy volt ilyenek behozatalával probléma, meg talán bírságolás is. Rendelt már esetleg valaki innen ilyet? Lehet szerintetek ezzel a típussal ilyen jellegű probléma?
Köszi a segítséget!
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Predator2
addikt
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
szabi__memo
nagyúr
Ingyen pendrive akció volt? Az meg hogyan?
-
gboszi
senior tag
Sincerity nagyot futott megint. Jun 12 a fizetés, jun 17-én itt van nálam.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
8
senior tag
válasz SMS Help #151410 üzenetére
Én márc 20-án rendeltem utoljára, az még nem érkezett meg (de ez nem meglepő).
Az utóbbi pár hónapban már elég lapos volt a kínálat, nem voltak jó akciók.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
DJGABI
addikt
válasz balazs1956 #151406 üzenetére
cut proof gloves [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
toyasoslecho
tag
válasz balazs1956 #151409 üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz szimi57 #151405 üzenetére
Akkor volt 1$ vagy két napig, itt is linkelve volt
10$ azért nem ér meg( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SMS Help
csendes tag
Zapals.com megszűnt?
Valaki kapott tőlük csomagot az elmúlt hónapokban?
-
balazs1956
senior tag
válasz toyasoslecho #151407 üzenetére
Köszönöm szépen!
Valami link esetleg?
-
cof
veterán
-
toyasoslecho
tag
válasz balazs1956 #151406 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam ajándékba egy kia select 100 mandolin,/julienne reszelőt
Rögtön a második húzásra a fél kezemet is az ételbe reszeltem...
Ötletet szeretnék kapni, hátha van valami célszerű segédeszköz az ilyen balesetek elkerülésére. A segítséget előre is köszönöm szépen. -
bul07
nagyúr
Megjött a joybuy-os egy dolláros baba[link] amit elsején vettem, ennyit simán megért
Nem viccelnek, és regisztráltként küldtékJöhet a többi is
[ Szerkesztve ]
-
szabifotos
senior tag
válasz Blaise #151402 üzenetére
Én ezt használom. Minden ok vele. 2db QC portja is van. Orico 6ports
Appban volt nem olyan rég 18/6 kupon, így hozzácsapva valamit 13$ körül jött ki összesen, de most nem látok.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Sok usb portos (5-6) desktop töltőből melyik az ajánlott? Legyen benne intelligens töltés, tudja kezelni az Apple eszközöket, legyen rajta QC, stb.
Köszi!
-
smithsys
aktív tag
válasz tillatrilla #151391 üzenetére
Csavarhúzó meg bankkártya. Szerintem nem kell hozzá más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest