-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Petreszku #196371 üzenetére
Van több boss is akiknek a nevét évek múlva álmomból felébredve is tudni fogom, talán pont azért mert még álmodni is fogok velük.
Emlékezetes ellenfeleket alkottak a srácok, de néhány átvezető videó meg maga - trendi közhellyel élve - az abszolút cinema.
Tátott szájjal néztem több boss belépőjét, nem különben a második fázisos átvezetőjét, mintha valami csúcs anime pergett volna le a szemeim előtt.
Ami élményt nyújtott a game, hiányosságai ellenére nálam eddig GOTY.
utóirat: futottam egy kört new game+ban, csak a bosszú íze miatt. Akikkel annyit szívtam korábban, most olyan az egész, mint amikor Neo tudatára ébred.
-
pzstm
titán
válasz
Ctrl+Alt~Del #196369 üzenetére
easyn is már többször sikerült
16óra alatt -
Callisto
őstag
Ezt csak úgy szórakoztatásként. Expedition 33 kapcsán találtam rá. Szerintem minden Souls-like játékos ismeri az érzést.
-
Lement a High on Life. Szerintem jomagam ennel betegebb jatekkal meg nem jatszottam, nem normalisak ezek a devek, olyan szoveget nyomnak neha a szereplok hogy nem is tudom hogy mertek ezt igy manapsag kiadni
Az uj LEGO SW-be ugrottam bele, szines, szagos, de valahogy nem az igazi, hianyzik nekem belole valami. Vagy csak en valtoztam meg az evek alatt es ez mar keves nekem. Lement az Phantom Menace ~2 ora alatt, nem tudom vegig fogom-e jatszani.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #196353 üzenetére
Wukong sokkal könnyebb, ez Sekiro szintű a bossok miatt.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
wolf13 #196360 üzenetére
Prémiumot vettem. Gondolkoztam rajta, mert nem olcsó, meg anno xboxon is beletettem már a magam idejét....de nem bántam meg, mert ennek a játéknak nincs párja. Nekem a 300+ óra játekidő itt is garantált. Tele van tartalommal, konkrétan ha szereted az könnyed arcade vezetési élményt, akkor a rengeteg verseny amit ad a játék, plusz a felhasználók által generált versenyek miatt, kb majdnemhogy megunhatatlan. Az online versenyek nem GT 7 szintűek, mert itt nincs olyan rangsorolás, mint ott. Szóval az első pár kanyar az roncsderbi.
...de kezelhető.
Igen, ha a maxos csomag kell, akkor prémium éri meg a legjobban. -
-
válasz
ImpersonatoR #196354 üzenetére
Ilyen sosem volt. 14 napos próbaidőszakot lehetett régen aktiválni, illetve azon felül még egy kétnapos ingyenes tagság létezett. De már évek óta nem jött szóba itt ez, mivel valószínűleg megszűntek ezek az opciók.
-
Xaels
félisten
válasz
ImpersonatoR #196354 üzenetére
Van egy csomó F2P multi cím amiket ki tudsz PS+ nélkül próbálni.
-
markknight
veterán
válasz
Callisto #196350 üzenetére
Na igen, jól be is fostam mert pont maxon volt a füles. Pedig annyira nem félelmetes csak ahogy összerakták..
Nálam top az utóbbi 25 évből. Nagyon gondolkodnom kell, hogy hasonló lebilincselő élményt elő elő tudjak kotorni a fejemből, talán a Hades járt legközelebb meg a Cyberpunk. Az is nagyon tetszett, hogy szép kerek történetet kapunk, nem alapoztak folytatásra, mindenre megkaptuk a választ. No mindegy, mindenesetre megvettem a fizikai példányt is, de azt nem bontom ki, megy a polcra.
-
Van még esetleg olyan (ha volt valaha) ha csinálok egy teljesen új PSN accountot és hozzárendelek egy új bankkártyát akkor az első 30 nap ingyenes, hogy ki lehessen próbálni a multit ?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ProEvoFan #196064 üzenetére
Forza Horizon 5
Aki játszik a játékkal és felvett barátlistába, az légyszíves a Microsoft profiljában is vegyen fel, mert gyakorlatilag ebben a játékban csak az Microsoft profilokat látom ha éppen online.Teljesen MS ökoszisztémával ellátott játék, csak ps5ön elindítva.
MS fiókom: ProEvoFan79
SETH
Az szép. -
S e t h
nagyúr
Utóbbi idők általam játszott játékainak egyik legnehezebbike valóban rápihenős bossokkal, ha leküzdhetetlen falként tornyosulnak előttünk.
Elképesztően élvezetes harcrendszer, ami annyival felette áll mindennek a játékban, hogy az általam 1-2 gyengébbnek ítélt játékelemet is bőven kompenzálja.
Várom a dlc-t.
-
Callisto
őstag
válasz
markknight #196043 üzenetére
Számomra minden idők dobogos játékai közé került. Tanakodnom kell, hogy az első foka-e.
(A jumpscare a bad ending-nél van. A good endingben nincs.)
-
Peat76
őstag
Feltöltött összegből vásárolt Doom Dark Ages, Hu PSN, Április 12-én vásárolt, előrendelt játék árat vissza lehet igényelni?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
KaitouP #196345 üzenetére
Kíváncsi lennék hányan szopták be trailer alapján, hogy itt majd 9 játékot kapnak darabját 10 euróért, köztük olyanokat, amik jelenleg nincsenek is PS-re. Ilyen átbaszást amúgy őszintén nem tudom, mikor láttam utoljára, hogy egy ugyanolyan nevű játékcsomagban ennyire eltérő tartalom legyen különböző platformokon, de még mintha a trailerrel is tudatosan félre akarnának vezetni...
Switchen most amúgy 70 euróért vesztegetik, ha valaki eddig egy barlangban élt és soha SW játék felé sem szagolt annak nem olyan rossz deal, el lehet ezekkel szórakozni pár tucat órácskát. -
markknight
veterán
válasz
KaitouP #196345 üzenetére
Bounty Hunter, Jedi Power Battles meg Racer.. Megjelenéskor is mindenki húzta rá a száját, ezek tré játékok voltak már akkor is. Hasonlóan mint a Phantom Menace vagy a Clone Wars, de lám kiadták őket PS-re. Ellenben sem KOTOR nincs, se a Sithek Bosszúja játékból nem csináltak valami felújítottat. Vagy ott az XBOX-os Obi-Wan játék, amit egy szűk kör tudott kipróbálni (igaz egy tps nézetes Phantom Menace de akkor is). Ilyen low hanging fruitokat miért nem kapnak el, elképesztő. Ebből lehetne pénz. Nem a 120. akciózás ezekből a szarokból Star Wars nap alkalmából. Hát köszi a semmit.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
tboy93 #196344 üzenetére
PS4/PS5-re nemhogy a szutyok Wii port, de semmilyen Force Unleashed nem a csomag része. A 9 játékból csak ezek érhetőek el PS-en:
STAR WARS™: Jedi Knight II: Jedi Outcast™
STAR WARS™: Jedi Knight: Jedi Academy™
STAR WARS™: Republic Commando™
STAR WARS™: Episode I Racer™
STAR WARS™: Bounty Hunter™
STAR WARS™: Episode I: Jedi Power Battles™ -
TBT
addikt
Wuchang: Fallen Feathers - Official Trailer
Új trailer, új jelenetekkel.
Lesz ruci + boss ebben is bőven (talán túl sok boss is)...Star Wars: Grand Collection - Official Launch Trailer (sok régi klasszikus Star Wars játék, PS5 gépekre)
+ Tifa nap van!
Boldog születésnapot a királynőnek! -
Zsolty20
senior tag
válasz
Wesder #196317 üzenetére
Nem-e? Fogd meg a söröm? A Sony egy cég(nyilván), s mint olyan ha lát rá lehetőséget, hogy még több pénzt szerezzen akkor biza megragadja és majd a "a felhasználókért, a szolgáltatás minőségének növeléséért tesszük" csomagba rejti, csakhogy aztán jöjjenek a több napos leállások, a közel felesleges ajándék játékok, és a csomagokból kivett saját játékok...Talán kicsit indulatos voltam és pesszimista vagyok, de rossz úton halad a konzol világ. Szerintem
-
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84 #196336 üzenetére
A digit only játékok ritkán kapnak gyorsan akciót. Van hogy közel 1 évet is, és akkor is ilyen max 25%-ra kell számítani.
-
markknight
veterán
válasz
Szilágyi84 #196336 üzenetére
Ha akciós lesz, akkor az azt jelenti, hogy nem fogyott jól a játék. Szerintem hónapon belül szedni fognak belőle valamit.
-
Szilágyi84
senior tag
Szerintetek a nagy store akcióknál esélyes a Mandragora, vagy ilyen jőnak mondható űj címeket nem szoktak hamar? Nem szoktam digitálisan vásárolni nem figyelem, ezért kérdezem mivel dobozosan se várható.
-
F-ECT$
titán
No lenyomtam az utolsó 2 bosst a Prince of Persiában. Az egyik 4, a másik 3 próba után meglett. Pedig nem igazán sikerült minden mozdulatukat megtanulni, de már annyi hpm és sebzésem volt, hogy elfogytak mielőtt az én potijaim fogytak volna. Volt olyan boss, ahol sokkal többet szívtam.
Viszont így megadta az utolsó treasure mapeket a játék, szóval lehet végigszaladok a térképen.
A dlc-t majd meglátom ha le lesz árazva.
-
front3r
őstag
Elég jó év lesz 2026, nem csak a GTA 6 miatt, ott lesz a Saros is, Witcher 4, Enter the Gungeon 2, plusz a be nem jelentett címek. Valószínű most már MS címeket is várhatunk, pl Fable, Gears of War, esetleg új Forza.
-
Cipas
tag
Sziasztok
Nem találtam konkrét God of war topicot, felteszem ide, hátha tudja valaki.
God of war(2018) kb 6-7 gyors utazás ajtó már látszik a térképen, de mindegyik felett piros lakat, és alatta a szöveg hogy ide nem utazhatsz....1 ajtó engedi, a Brok boltja, A vízen, ahol a nagy világ kígyó is van... sztoriban a holtak világában vagyok, már a pengéket elővettem.
Valaki tudja mit hagytam ki, vagy bug?
Videót néztem, már kevesebb felfedezett ajtónál is tudnak mások utazgatni 🤔🤔🤔 -
raziel01
veterán
Nekem amúgy van egy olyan érzésem, hogy azért nem jön most a GTA 6, mert még bőven van vevő a GTA V-re is. Ki akarnak belőle mindent sajtolni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
markknight #196287 üzenetére
akkora csönd volt körülötte várható volt sajnos, pedig rohadtul bíztam benne hogy idén jön.
-
cyberkind
félisten
A végtelenbe, és tovább, pláne a Gta 6 eltolása után, egyre jobb ez a gen.
PS5 and PS5 Pro Price Likely To Increase $100-200 Following Xbox Announcement, Says Analyst
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight #196313 üzenetére
Az engem nem zavar, egy játékkal szoktam játszani.
-
negyven2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest