-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz F-ECT$ #95087 üzenetére
Eléggé.... Nem egészen... De most nem épp erre gondolok , hanem arra , hogy levittem az életét annyira , hogy csak két rublika maradt neki , itt meghaltam , de volt hátra még a feltámasztó kövem. Erre nyomott egy olyan támadást , hogy köpni nyelni nem tudtam , úgy hogy az én elindított támadásom közben ( ami a káosz penge egyik nagy támadása ) simán áthágott . Mintha ott se lettem volna , amit előtte nem csinált.
Nahhh ilyenkor látszódik , hogy csalás ez a harc. Ezt többször eljátszotta , mikor ennyi vagy kevesebb volt az élete.De majd úgyis jön valaki aki majd megmagyarázza , hogy az nem úgy van...
Tudom , le lehet győzni , csak ez így nagyon unfair , hogy így próbálják nehézzé tenni ezt a boss fightot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- Gyúrósok ide!
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest