Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
F-ECT$ #95087 üzenetére
Eléggé.... Nem egészen... De most nem épp erre gondolok , hanem arra , hogy levittem az életét annyira , hogy csak két rublika maradt neki , itt meghaltam , de volt hátra még a feltámasztó kövem. Erre nyomott egy olyan támadást , hogy köpni nyelni nem tudtam , úgy hogy az én elindított támadásom közben ( ami a káosz penge egyik nagy támadása ) simán áthágott . Mintha ott se lettem volna , amit előtte nem csinált.
Nahhh ilyenkor látszódik , hogy csalás ez a harc. Ezt többször eljátszotta , mikor ennyi vagy kevesebb volt az élete.De majd úgyis jön valaki aki majd megmagyarázza , hogy az nem úgy van...
Tudom , le lehet győzni , csak ez így nagyon unfair , hogy így próbálják nehézzé tenni ezt a boss fightot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vaku topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest