- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Back 4 Blood-hoz keresek játékostársat.
-
ρσгτσ
addikt
Closed Beta Announcement
XDefiant -
Balazs_
senior tag
Milyen időközönként várható PS Plus Extra/Premium (12 havi) akció?
-
válasz
proly01 #136291 üzenetére
Windowson belül is lehet kezdeményezni, hogy indítson újra az UEFI beállításokba. De ez már nagyon nem ide való, így kérném, hogy fáradj át a megfelelő topikba.
Azonnali informatikai kérdések órája
Windows 10
Windows 11 -
Elderath
addikt
Na pörög RE4 credits. Nem nagyon szoktam kétszer végig vinni valamit, de szerintem egyből állok is neki NG+nak. Az eredetit pár órát toltam még a Wii-n, de semmire sem emlékeztem belőle úgyhogy ez nekem teljesen új játék volt. Szerintem legjobb RE
-
válasz
TrishtanAG #136287 üzenetére
A külső vinyóra telepített játékok belső tárhelyen tárolt maradványait itt tudod törölni: Beállítások > Tárolás > Konzolalapú tárhely > Játékok és alkalmazások > Törlendő elemek kiválasztása
-
TrishtanAG
senior tag
Egy érdekes "fícsőrre" sikerült akadnom. Megnyiffant nemrég a külső vinyóm, amiről a Ps4-es játékokat játszottam. Végre szereztem egy újat, amit szépen le is formáz a Ps5 magának. Az egy dolog, hogy a letöltött és feltelepített játékok nincsenek a listában, elvégre azok a régi külső HDD meghalásakor eltűntek belőle. DE letölteni sem lehet őket a libraryből (már, ha emlékszünk rájuk, hogy mik voltak azok és egyenként újra megkeressük őket...), ugyanis közli a rendszer, hogy ezek már telepítve vannak egy másik külső adathordozóra, és legyek szives azt bedugni. Ez mondjuk nehéz lesz, tekintve, hogy megmurdált. És itt megáll a tudomány. Letölteni nem lehet őket, mert a library/store szerint már le vannak töltve, uninstallálni persze szintén nem lehet őket, mert nincsenek se a főképernyőn, se a részletes listában.
Tanulság: csak óvatosan tartsatok sok játékokat külső vinyón, mert, ha az megadja magát, azokkal többé nem játszotok :D.
P.S.: ráguglizva olyat találtam, hogy két éve legalább az megoldás volt ilyenkor, hogy akkor még ott maradtak a listában a régi vinyón lévő játékok, és leszedegetve őket utána megint le lehetett tölteni mindet egyenként. Hát, ez most nem játszik.
-
RudY
addikt
válasz
Kis Samurai #136282 üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #136244 üzenetére
Én most platináztam 69 órával, és még lenne mit csinálni. Van pár nem kötelező minijáték benne, de a fő és mellék küldetések túl hosszúra lettek vágva.
-
válasz
Kis Samurai #136282 üzenetére
Pixelhibáról már hallottam, de ez nem biztos, hogy az. Mindenesetre egy pixelnyi, illetve subpixelnyi 1-2 másodperces pirosan világítás még nem a világvége, mivel normál nézési távolságból nem is igazán látható. Akár még az is lehet, hogy másoknál is előfordul, csak ugye valószínűleg nagyon kevesen veszik észre.
-
Kis Samurai
tag
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdésem (milyen tv-t vegyek topicból jövök):
Vásároltam egy hete egy TCL 55c735 típusú TV- t a fórum ajánlása alapján, teljesen elégedett vagyok vele, viszont produkál egy nagyon furcsa dolgot. PS5 van rákötve, hdmi2.1, engedélyeztem a VRR-t és ekkor (és csakis ekkor, normál módban nem!) van egy pirosan világító pixel(subpixel?) ami aztán 1-2 másodperc alatt rendbejön és csak akkor jelenik meg újra, ha teljes képernyős fekete képet kell megjeleníteni. (Pl Horizon Forbidden Westben megnyitom a térképet)Hallottatok már ilyenről?
-
válasz
proly01 #136274 üzenetére
A CEC az sajnos nem bemenetenként kapcsolható, mert közös a vezérlésük. Ilyen esetben használhatsz CEC-less adaptert, amit közbe tudsz iktatni, és megszakítja a CEC-hez használt érintkezőt. Vagy házilagos módszerrel, akár le is lehet ragasztani celluxszal ezt az érintkezőt (de ez nem olyan egyszerű).
-
-
proly01
őstag
válasz
Kendek #136269 üzenetére
Köszönöm szépen!
A HDMI CEC az tv vagy bemenet függő? Tehát mondjuk adott esetben ki tudom kapcsolni PC bemeneten pl. HDMI 2-ön de be tud kapcsolva maradni PS5 os bemeneten? Vagy ha kikapcsolom akkor ennyi?
Mert az tetszik hogy a PS bekapcsol a tv vel egyutt vagy adott esetben bemenetet vált ha bekapcsolom,de ez amit kerdeztem hogy egész nap megy a tv monotorkent annyira (érthető okokból) nem. -
Bad Pritt
félisten
Elden Ringnél még mindig az a mondás, hogy a PS4 verziót kell letölteni vagy használhatóra patchelték az elmúlt hónapokban a PS5-öst is?
-
proly01
őstag
Tudom,nem éppen ide tartozik,de hátha valaki tud segíteni
Szóval az LG C2 vel a PC és a konzol is össze van kötve HDMI 2.1 es kábellel. Azt csinálja a tv,hogy mikor elmegy az áram és visszajön akkor a PC vel együtt vagyis a PC újraindításaval együtt a tv-t is bekapcsolja. Ha ez akkor történik mikor nem vagyok otthon mint ahogy jártam egyik nap akkor a tv egész nap megy kb pc monitorként mert ugye bekapcsol a tvvel együtt.
Hol lehet ezt kikapcsolni Win 10 64 bit alatt vagy mit kell beállítanom, hogy ne kapcsoljon be a tv vagy a PC ne kapcsoljon vissza áramszünet után.
-
Peace
nagyúr
Ha megvan lemezesen a PS5-ös Forbidden West, akkor minden további nélkül előrendelhetem Store-ból a DLC-t, ugye? Működnie kell gondolom.......
-
válasz
Kendek #136253 üzenetére
Ó értem. Akkoriban még új volt a PS5 és ez a téma kicsit homályos volt. Már akkor is ajánlott volt a Creative BT-W3, de végül az ASUS BT400 lett belőle, ami nagyon elismert. Sajnos nem működik vele.
Mivel több problémám is van bluetooth-csatlakozással, nem bízom a véletlenre, most 3 ajánlott adaptert beszerzek, már le is adtam a rendelést:
Avantree C81
Creative BT-W3
Skull & Co. AudioStickUgyan az XM5-nek csak a PS5-tel való csatlakozás problémás, de az AirPods Pro 2-mnek mindennel baja van, ami nem az iPhone-om, szóval a PC-ről is folyamatosan szakadozik lefele, meg a munkahelyi laptopról is, meg az asztali médialejátszóról is, szóval ezeknek az adaptereknek meglesz a helyük, és valamelyik jó lesz a PS5-tel is.
-
válasz
cross56 #136255 üzenetére
A Plus szolgáltatásainak csak egy része osztódik, de fog tudni online multizni, meg elvileg működni fognak az előfizetés keretén belül letöltött játékok.
Így működik ahogy írod, vagyis a profiloddal fogja tudni elindítani a letöltéseket, és utána már a sajátja alól játszik.
A konzolmegosztás és offline játék opció csak az első bejelentkezés alkalmával állítódik be automatikusan. Szóval ha később aktiválni szeretnéd, akkor azt kézzel tudod majd megtenni.
-
cross56
senior tag
válasz
Kendek #136245 üzenetére
Szuper, köszönöm!
És akkor így a ps plus is elérhető nála igaz?Ugye haveromnak is van saját profilja, azt is használja. Csak az enyém is hozzá lett adva, h ha kell vmi játék neki akkor az én profilom alól elkezdi letölteni, majd visszalépve a sajátjába is ott lesz az adott játék.
Illetve ha bármikor nála töröljük a fiókomat nálam újból elsődlegesnek fogja venni? -
-
Wesder
titán
válasz
WhiteWalker #136241 üzenetére
Nekem is tetszik, csak egyelőre zavar. Azèrt ezt a fix kamerát a platformerek már elfelejtettèk többnyire szerencsère.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Steam Deck Oled 1Tb
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest