Új hozzászólás Aktív témák

  • TrishtanAG

    aktív tag

    Egy érdekes "fícsőrre" sikerült akadnom. Megnyiffant nemrég a külső vinyóm, amiről a Ps4-es játékokat játszottam. Végre szereztem egy újat, amit szépen le is formáz a Ps5 magának. Az egy dolog, hogy a letöltött és feltelepített játékok nincsenek a listában, elvégre azok a régi külső HDD meghalásakor eltűntek belőle. DE letölteni sem lehet őket a libraryből (már, ha emlékszünk rájuk, hogy mik voltak azok és egyenként újra megkeressük őket...), ugyanis közli a rendszer, hogy ezek már telepítve vannak egy másik külső adathordozóra, és legyek szives azt bedugni. Ez mondjuk nehéz lesz, tekintve, hogy megmurdált. És itt megáll a tudomány. Letölteni nem lehet őket, mert a library/store szerint már le vannak töltve, uninstallálni persze szintén nem lehet őket, mert nincsenek se a főképernyőn, se a részletes listában.

    Tanulság: csak óvatosan tartsatok sok játékokat külső vinyón, mert, ha az megadja magát, azokkal többé nem játszotok :D.

    P.S.: ráguglizva olyat találtam, hogy két éve legalább az megoldás volt ilyenkor, hogy akkor még ott maradtak a listában a régi vinyón lévő játékok, és leszedegetve őket utána megint le lehetett tölteni mindet egyenként. Hát, ez most nem játszik.

    www.adventuregames.hu

Új hozzászólás Aktív témák