Skull and Bones - Egy hétig ingyen játszhatunk vele

Az önjelölt kalózok ránézhetnek az Ubisoft játékára, hátha valaki úgy dönt, hogy megvásárolja azt.

Hosszú évekig készült, számtalan alkalommal elhalasztották, mégis idén év elején az Ubisoft Singapore elhozta nekünk a Skull and Bones-t (mást nem is tehettek, muszáj volt kiadniuk). A fogadtatás több mint vegyes volt, viszont még így is akadtak akik megvették a teljes kiadást és a mai napig játszanak vele, bár tény hogy ők már egyre kevesebben vannak. Akik eddig szemeztek a programmal de nem tudták még rávenni magukat arra hogy megvegyék, azoknak jó hír lehet, hogy egy hétig ingyen elérhető lesz a végső kiadás minden platformon. Az előtöltés május 28-án indul, az ingyenes kiadás május 30-tól egészen június 6-ig lesz elérhető.

Az elért eredményeink természetesen megmaradnak, akik pedig a vásárlás mellett döntenek azok 50%-os leárazás mellett szerezhetik be a Skull and Bones teljes verzióját.

Előzmények

  • Skull and Bones teszt

    Tíz év, temérdek újrakezdés és olyan kétes hírnév, melyet egy kalózfejedelem is megirigyelne – a Skull and Bones végre kibontotta halálfejes vitorláit, a kérdés már csak az, hogy elkerüli-e a hajótörést.