Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hopp egy wrhwk. Akkor ezt most olvassuk.
Live-Die-Respawn
-
Dr. Romano
veterán
"...a természet szó szerint a szemünk előtt válik láthatóvá, a textúrák se mondják azt, hogy itt egy AAA játékot látunk...."
Természetesen hogy nem, mivel ez egy AAAA játék, tessék már felfogniEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Chiller
őstag
Kár érte.
Ennek a játéknak szvsz az a legnagyobb hibája hogy:
- nincs benne rendes, igazán hangulatos SP sztori
- nincs benne rendes, komoly (long term) MP seHa ezekből legalább az egyik elég frankó lenne, minden más felett szemet lehetne hunyni.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Köszi a tesztet! Én egy napig játszottam vele, és hát ha őszinte szeretnék lenni nem ezt a játékot vettem elő másnap(vagyis ma).
Nekem annyi van a dologban, hogy én nem vettem meg, hanem 1 hónapra előfizettem. 7300Ft volt. Majd játszom mással ha ez nem jön be alapon. De ha nem az se baj , hiszen nem dobtam ki 70€ egy ilyen játékért.
Freemium játéként kellett volna jönnie, alapjáték ingyenes de a kozmetikai cuccokért fizetett volna akinek szüksége van rá.
Nekem a karakterek megvalósítása nagyon nagy csalódás, ebben a játék érában már nem így kellene kinézniük.[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
scyllafren
senior tag
Engem egy dolog "fogott meg": Megyek a tengeren, jon egy NPC hajo, es egy lovessel leszed. Aztan elkezdett spawn-campelni... Ekkor lett uninstall Szerencsere ingyen volt.
Megneztem forumon, masoknak is volt ilyen "szerencseje", nem voltam vele egyedul. -
BoneDragon
veterán
AAAA ...
*********t az ubisoftnak mostmár.
Valami ostoba szöveggel rá kellett venni pár embert ennek a csodának a megvásárlására. -
homerhamm
addikt
válasz BoneDragon #7 üzenetére
Szerintem az egész Ubisoftot be kéne szántani.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
GreatL
őstag
Jujj... akkor ez a Skulls And Bones Forever. A Duke Nukem Forevert DLC-stül végigvittem és nem volt vészes, de ezt már nem fogom megnézni sem.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
tag
Kincs ami nincs, zseniális
-
myckey
veterán
A megjelenése...az a legnagyobb hibája.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
podtibi
senior tag
Én egy black flag után ezen igazánból meg sem lepődtem. Ahogy megláttam már el is vette a kedvemet. Nem tudom mért kellene ezért fizetni egyáltalán, ha a black flag-et multiba áthelyezik és ugyanezt vagy jobbat kapnánk. Sőt. Hazudnék ha azt mondanám, hogy ne lett volna tucatnyi kalózos játék is amiben hajózhatsz. Az hogy a flash beszüntetésével sok játék leállt, nem jelenti azt hogy ne létezett volna. Ezért is nem vagyok tisztában olyannal mint pl. a fall guys vagy cs:go. Az tuti hogy sok nevet már meg nem mondanék a flash címekből, dehogy olyan is volt ami símán adta a cs:go hangulatát, az biztos.
Ezt inkább rád bízom.
-
KROK640
veterán
Nagy érdeklődéssel és reményekkel álltam neki olvasni a leírást, mert alapvetően vártam a játékot, de mire a végére értem, és az árát is megláttam, azt mondtam magamnak, sokkal jobban járok, ha újra előveszem a Black Flaget.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Heroes fan
őstag
Hertland is multis baromság offos.
-
KROK640
veterán
válasz HELLAFLUSH #20 üzenetére
Nagy kár, mert 10 évvel a Black Flag után lett volna létjogosultsága egy ilyen játéknak, de pont azokkal ami ebben hiányzik : nagyon erős történetszállal és mai grafikával, AAA/Single játékmenettel.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Sajnos vagy nem sajnos de van hogy egy tesztet bizonyos embertől szivesebben olvasnék, és erre tesztre te voltál a megfelelő ember. Köszi wrhwk!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
ldave
félisten
Nézzük a jó oldalát, az Ubisoft túl van ezen, kiadta, kész, tovább lehet lépni. Valószínűleg többet beszéltünk erről a játékról a megjelenése előtt, mint utána fogunk.
A Slime draws near! Command?
-
pRoject22
őstag
Egyébként ezt kellett volna kukázni nem pedig a Ghost Recon Frontlines-t, én annó kaptam meghívást az alfa tesztre és szerintem az némi csiszolással nem lett volna rossz, többet kihoztak volna belőle mint ebből szvsz.
¯\_(ツ)_/¯
-
Dr. Akula
félisten
Az akkor most csak ilyen MMO, vagy rendes offline lett végül?
-
Dr. Akula
félisten
válasz Dr. Romano #2 üzenetére
"ez egy AAAA játék"
Nem Ááááááá... ?
-
flexxx2
őstag
azért kár, hogy ilyen lett, mert így senki más se fog a hajós témához nyúlni, mondván lásd milyen lett ez
-
Dr. Akula
félisten
-
KROK640
veterán
válasz Dr. Akula #34 üzenetére
"Populousból sincs semmi új már mióta." - és félek, hogy nem is lesz, 25 éve még csak hírt sem tudok arról, hogy jönne egy új Populous, pedig a mai gépekkel elképesztő látványvilágot lehetne neki csinálni.
-
KROK640
veterán
válasz Heroes fan #37 üzenetére
És még csak Popolous 4-re sem lenne szükség, egy 3 remasterednek is tudnék örülni
-
Nagus
senior tag
AC Black Flaget a mai napig elő szoktam venni. Az jó úgy is, hogy az AC és szinte összes ubi játék klisés lett mára. Ez meg...
-
KROK640
veterán
válasz Heroes fan #40 üzenetére
Már hogyne futna? Win 98-on simán ment. Celeron 366, 96MB RAM, TNT1 16MB-os gépen 1024-ben maxon is szépen.
-
KROK640
veterán
válasz Heroes fan #42 üzenetére
A Populous 3 sose volt DOS-os.
Meg ezen postod után pláne nem értem, hogy miért írtad, hogy nem fut Windowson.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Achar
tag
Még két hónapig kérhetnek érte 60 ejrót. Fél év múlva meg lehet venni 5 ejróért is. De még az is sok érte.
-
KROK640
veterán
válasz Heroes fan #45 üzenetére
Végre kezdek rájönni : Azért maradt ki neked a Popolous 3 mert nem fut Win10/11-en.
Sajnos a elfelé kompatibilitás itt már erősen csorbult, de szerencsése sok játéknak jön ki a ma modern körülmények között használható verziója.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
GodGamer5
addikt
Ez most a AAAA-s játék...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
arelim
tag
sajnos ez a játék is a sunk cost fallacy áldozata lett.
én mindig odáztam a black flag-et (az ac3 akkora csalódás volt, hogy abbahagytam az ac sorozat darálását), az utóbbi fél évben vettem elő és játszogattam vele, és hadd ne mondjam, hogy az ac3-ból örökölt hülyeségei dacára is remek darab. a következő a rogue lesz, az is kalózos. arr!(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elfelejtettem a film címét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt az új LOGOUT!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Ohh! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5501 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7440HQ I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen