Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan lehet új merevlemezt implementálni a gépbe? Ha veszek egy külsö hdd-t, és usb-n csatlakoztatom a géphez, arra lehet játékokat pakolni? Csúnyán kinöttem az 500 gigát, és kéne valami megoldás.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
kovsol
titán
Fene vigye el, hogy nem bírom kifizetni a játékokat, mert szerver hibával elszáll mindig a tranzakció. Us store.
May the Force be with you!
-
Tuomas
addikt
Xbox gold november havi ingyen játék kínálat
Már várom a hozzászólásokat, hogy a sony az ms-hez képest milyen sok szar indie kacattal szúrja ki a játékosok szemét
(#65789) szgergely
De azt nem csak a 360-asok kapják?
[ Szerkesztve ]
We were here
-
hakos1987
őstag
válasz Tuomas #65785 üzenetére
egyébként ha továbbmegyünk, ezt a hibát is a túlhevülés okozza (meg a gyenge minőségű forrasztóanyag vagy forrasztás), szóval lehet ilyen következménye is az elégtelen hűtésnek
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz perge666 #65781 üzenetére
Nem kell vastag porréteg ahhoz, hogy hőt szigeteljen. Kialakítás függő a dolog szerintem, ha pl. nagyon közel vannak a lamellák egymáshoz, könnyebben lerakódik. Az biztos, hogy rengeteget segít a takarítás, a pasztázás pedig azért, mert a gyári paszták nem ezek a fehér folyós paszták, hanem ezüstök, az meg kiszárad és lényegesen rosszabb a hővezető képessége egy folyékony (relatíve) pasztához, ami sokkal jobban elterül.
Tuomas: Aki szedett már szét laptopot valaha, azoknak az ilyen csatlakozós szalagkábelek már ismerősek lehetnek
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
boost
addikt
CDKeys-en már csak 36€ a Nathan Drake Collection, US acc-ra, digitálisan. Sőt, fB oldalukat like-olva még jár 5% kedvezmény. 20-nál beszállok.
-
perge666
veterán
válasz hakos1987 #65773 üzenetére
Értem,de 1,5 év alatt így tele ment volna porral?
A Fat PS2-m 12-13 éves és még szétszedve sem volt,nemhogy pasztázva,na arra ráférne a takarítás,mert hátul a ventire is rendesen le van rakódva a por/kosz.Kovosol : Értem,akkor lehet tényleg keresek valakit,mert nem merek nekiállni.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz kiki22 #65778 üzenetére
Hát megint ezt a nagyon community-t promózzák, úgyhogy gondolom olyasmi lesz mint a Rivals-nál.... Sajnos. Az a reklámban szuperül hangzott de a gyakorlatban teljesen használhatatlan volt. Sőt a legjobb ha úgy ahogy van kikapcsoltad...
Tegnap este Driveclubboztunk haverral. Ennél jobb multis rendszert autós játék alatt még nem láttam...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!need for speed multirol tudja valaki hogyan fog mukodni?
-
boost
addikt
Eddig teljesen kimaradt a Walking Dead széria (mert nem rajongok a zombikért), de a héten elkezdtem, és nagyon kemény. Már értem miért volt évjátékaközeli 2012-ben. A megvalósítás az képregényes de a sztorik, meg az epizódok nagyon sűrűek. Eléggé nyomasztó. Sztoriban veri a LastOfUs-t.
-
Tatyla
őstag
Szemezek US storeban az Evil Within komplett pakkal most 27$,megéri e és milyenek a kiegészítők?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
hakos1987
őstag
válasz perge666 #65772 üzenetére
Szinte 100% hogy az a probléma. Por mindenhol van, 1-2 év tartós használat után már elég nagy mennyiség össze tud gyűlni a lamellákon. A por pedig hőszigetelő hatású, tehát napról-napra romlik gyakorlatilag a hűtő hatásfoka.
Hidd el, egy kis kézügyesség és te is meg tudod csinálni! Utána tuti hogy sokkal halkabb lesz!
Mennyi idős a géped amúgy?szerk: itt egy tutorial videó a művelethez, csináld ezt lépésről lépésre és nem lehet gond!
[ Szerkesztve ]
-
-
PandaMonium
őstag
válasz gyuribácsi88 #65768 üzenetére
Azért vannak kivételek, pl. az MGS5-el kapcsolatban már több dolgot is gugliból kellett kikeresnem. Ilyeneket, hogy hogy kell berakni a fejlesztett helikoptert, hogy szakítom meg a phantom cigar-t menet közben, mi alapján számolja a mission score-t a játék, stb. De tény, hogy egy Call of Duty-hoz azért nem szükséges kézikönyv.
What I cannot create, I do not understand
-
addikt
-
Elims
veterán
Fent volt egy pàr hétig a jatekaim.hu-n az order blackwater edition.Miért nem vette meg senki??Azt írjàtok,hogy annyira nem gàz.8e-ért vettem meg ajànlott postàval együtt.
Olvastam,hogy tartozott ehhez két kòd.Azt külön meg lehet vajon venni a store-bòl?Vmint nincs hozzà kiskönyv. :-/ Csak egy lapocska rajta a joy leíràssal.Alapbòl ennyi van benne?Semmi kiskönyv? Mint az elder scrolls - skyrim-hoz. -
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #65749 üzenetére
Miután a megosztás megtörtént barátoddal, mindketten tudtok játszani a játékokkal, teljesen mindegy hol vásárolod meg, be kerül a library-ba, és onnan mindketten le tudjátok szedni.
(#65755) stickles
TV beállításai között kép élesség állításával is el lehet némi eredményt éri.[ Szerkesztve ]
-
andro93
aktív tag
Attól, hogy most ilyen teljesítményt tudnak kihozni a gépből, nem jelenti azt, hogy a későbbiekben nem fognak tudni többet is kihozni. Nézd meg a ps3 korszak játékait az első 1-2 évben. Ég és föld a különbség pl az Uncharted 2-3, vagy a Last of ushoz képest. Lehetett volna erősebb a gép, de nem lett. Viszont az xbox egyre még így is köröket ver.
Egyébként ha jól emlékszem Neil Druckmann nyilatkozta, hogy a 30 fps-es kompromisszumot időhiány miatt kellett megkötniük. Nem akartak a jelenetek összetettségéből, minőségéből és a rombolhatóságból engedni, ezért kellett megkötniük ezt a kompromisszumot. A multi 900p/60fps-ről meg annyi a véleményem, hogy a Battlefrontban sem tűnt fel, hogy pixelesebb lenne a kép, szerintem itt sem lesz zavaró.[ Szerkesztve ]
-
stickles
tag
válasz gyuribácsi88 #65758 üzenetére
Húha most így hirtelen nem tudom azt h kell
leírnád nekem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
james001
veterán
Játszogatok amúgy hébe-hóba néha a Killzone-al,és egy király fps játék,meg gyönyörű,de valahogy nem adja át azt az igazi Killzone feeling-et Lehet pont a futurisztikus téma miatt... Úgy látszik azt a király hangulatot már nem hozzák vissza mint amilyen a KZ2-3-ban volt Mondjuk baromi nehéz ez is mint az elődök az biztos
https://psnprofiles.com/kazama001
-
stickles
tag
Sziasztok
1 hete ,h van konzolom
Egy Destiny bundle ps4et vettemNem tudom , h ez a jó vagy lehet állítani rajta
Egy LG 3d HD 106 cmes tvn nyomom , de a grafika recés olyan mintha nem lenne élsimítás
Ezt belehet lőni vagy ez ilyen
Bocs a bugyuta kérdés miatt , de sosem volt konzolom és nem tudom
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fallout 4 tesztek embargója: november 9. Reggel 8:00. (EU idő)
Live-Die-Respawn
-
danih
veterán
válasz perge666 #65751 üzenetére
Minél jobban igénybe veszi egy játék a hardver lehetőségeit annál jobban melegszik és annál jobban fog pörögni a venti is. Nem csodálkozom hogy pont a komplexebb játékoknál pörög fel pont ebből az okból kifolyólag. Ha kitakarítod és jobb pasztát teszel rá sokkal jobban el fogja vezetni a hőt és nem kell annyira pörögnie a ventinek. Van jópár videó a youtube-on erre témára és azért igen szignifikáns különbségeket lehet látni (hallani).
[ Szerkesztve ]
-
perge666
veterán
Szerintem nem az a baja,csak annyi hogy PS4.
Last Of Us,Watch Dogs,Far Cry4 néha úgy felpörög hogy eléggé zavar,van hogy szinte nem is hallani.
Driveclubnál lehet hallani végig,de egyáltalán nem zavaró.
Minecraft,New N Tastynál meg szinte hangtalan,szóval szerintem hiába takaríttatnám ki! -
donceleger8
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna válaszolni?
Ha jól látom a GTA V még holnap délig akciós. Én venném meg, viszont az profilom haver gépén elsődleges (megosztás miatt ugye), ő viszont nem tudja megvenni mert nincs és nem is lesz gép közelben. Én a saját profilomra ami másodlagos a gépemen ne vegyem meg ugye, mert azt haver nem tudja majd letölteni? Az megoldás ha neten keresztül bejelentkezek a fiókomba és ott veszem meg a játékot? Utána le tudom tölteni a saját gépemre másodlagos fiókon keresztül? Illetve haver is le fogja tudni tölteni? Nyilván az én elsődleges fiókommal? Vagy ez így nem fog működni?
Köszi a választ előre is.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
krx21
nagyúr
válasz mrterminator #65742 üzenetére
Úgy legyen...
-
perge666
veterán
válasz varadigabor #65745 üzenetére
Szerintetek érdemes venni PS Vita TV-t azért hogy azon játsszak PS4 játékokat?
Tudom kell hozzá net,de mégis mekkora,10-15 megabites elég hozzá?
Online nem játszok soha.
Ezt a módszert azért alkalmaznám hogy ne halljam a PS4 üvöltő hangját,szerintetek hülyeség?
Betenném egy üres szobába a PS4-et ahova nem sokat járunk,és ha jól értelmezem elég rest módba tenni,ami halk,így ha valaki betéved oda nem zavarja.Remélem nem írtam oltári hülyeséget és kivitelezhető a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
-
varadigabor
senior tag
válasz Tuomas #65741 üzenetére
Valami ramról meg memóriáról írogat. Üzleti angolt tanultam nem értek mindent
Azt nem értem PS3-ban van 512mb ram PS4-ben meg 8 giga (meg minden másban jobb) akkor GTA-nak hasítania kellene rajta , de hát még se hasít hanem droppol
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
mrterminator
aktív tag
Nézd meg az UC 1-et és az UC3-at és látni fogod, hogy az első játékuk az adott genre, hogy néz ki és későbbi, ahhoz képest a UC4 már kezdésnek is üt! Semmi gond nincs itt, sőtt...
jah, meg az idő hiányába még mindíg az UC3 grafmotort használnak túrbózva, mi lesz ha csinálnak egy újat közeben direkt erre a genre.[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
Everybody's Gone to the Rapture:
Csakis akkor, ha tudsz valamennyire angolul, nem zavar az, hogy nem történik benne semmi, csak menni kell és párbeszédeket látsz, meg pár motion sensor-os eseményt keresgetni.
Mondjuk én kiplatináztam, nekem tetszett, hasonló mint a Journey, de közel sem olyan mély tartalmú.(#65740) varadigabor
Az azt jelenti, hogy annyit foglal a vinyón az op rendszer
Ha 3,5 gb ramot megenne akkor már rég áshatnánk a sírt neki
Annyit egy agyonpakolt win7 nem eszik pc-n[ Szerkesztve ]
We were here
-
varadigabor
senior tag
PS3 erős volt meg drága ,nem nagyon vették. PS4 nem csúcs teljesítmény de olcsó. Viszik is mint a cukrot.
Amúgy szerintem fejlődni fog még fps szám meg a grafika is. PS3 is nagyon szép játékok jöttek generáció végén. PS4 sokkal erősebb ,bírnia kellene szerintem csak nem akarják ellőni az elején az összes puskaport.Itt valami olyasmit írnak hogy (már ha jól értem , nem vagyok egy nagy angolos) 3,5 giga Ram kell az operációs rendszernek. Az majd nem a fele... szerintem ha lenne egy frissítés és 1 GB ramot használna az oprendszer akkor marha jól és nagyon szép grafikával tudnának futni a játékok.
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Tuomas
addikt
válasz gyuribácsi88 #65738 üzenetére
Meg veszik több nemtomhánymillióan a konzolokat világszerte, úgy hogy közbe szidják
[ Szerkesztve ]
We were here
-
addikt
-
neato3loco
senior tag
-
Tuomas
addikt
Engem spec teljesen hidegen hagy hogy 30 vagy 60 fps. Amíg egy játék jó, akkor úgyis leköt. Ha meg szar akkor mehet kistrillió fps-el, akkor se fogok játszani vele. De ne kezdjük megint az fps háborút mert teljesen felesleges. Lehet valamit csinálni hogy jobb legyen a gép? Nem. Olvassák a Sony mérnökei a fórumot? Nem hinném. Akkor meg teljesen felesleges kismilliószor leírni, hogy dehát miért nem 60 fps? Mert.
Szerk: Ne vedd magadra, nem neked szól, csak már más sincs itt, mint hogy hangos a gép, meg hogy csak 30 fps-el mennek a játékok. Ez van, el kell fogadni, hogy ez a gen így fog maradni. Vagy jön rá 60 Fps-es játék ami nem remastered, vagy nem. Ha morgunk, akkor se lesz jobb
[ Szerkesztve ]
We were here
-
crue
őstag
Ha már akciók: a The Vanishing of Ethan Carter és az Everybody’s Gone to the Rapture megérik a pénzüket?
-
pomk
őstag
válasz losilee1337 #65725 üzenetére
Bár akkor már inkább digital bundle minden DLC-vel és season passal 80$ helyett 27$-ért.
Szeretem az ilyen akciókat! -
neato3loco
senior tag
Last of Us kivégezve. Imádtam!
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
A`rpi
addikt
Megint csak nem védeni akarom őket, húzom én is a számat.
Azért hogy ilyen "olcsón" tudják adni a hardvert, ez is az ára.
(#65729) neato3loco
Nem is csodálom, elég jól haladtál, steam-edbe belenéztem.Jót mosolyogtam mikor elkapott az óriás gombás zombi,
párszor én is láttam azt az animációt.[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Scholes9 #65716 üzenetére
Pontosan. Legfőképp az a probléma, hogy ha a naughty dog, a leghardverközelibb Ps4-es fejlesztő ilyen kompromisszumhoz folyamodik, akkor a többiektől mit is várhatunk??? Szerintem tényleg van benne valami, hogy a vas lehetett volna erőssebb... Nem azt várrnám el hogy 120watt alatt legyen a fogyasztása, hanem nyugodtan lehetett volna az 200 vagy akár 250 watt is simán, de azért a 1080p/60fps alapnak várták sokan...
-
pomk
őstag
Evil Within akciós. Megér 20$-t? Játszott valaki vele? Vélemény?
-
Elims
veterán
válasz Bazsi1987 #65696 üzenetére
Akkor nekem sem tünik fel majd 48"-on. ?
Pöttön,SzGergely: Köszi!Mostmàr értem,hogy miért írjàtok filmnek. :-) Hasonlò lehet mint a beyond - two souls.Nekem az is tetszett.
Van egy platinàm,szerintem ps3-ra a legjobb jàtékbòl.Hangulatra 100%.Nekem legalàbbis..
Egyébként a tròfea nem nagyon mozgat,van pàr jàték ami lazàn megadta volna..
Eladni biztos nem fogom,ha màr megvettem nem megy tovàbb. (Pont ma érkezett meg.)Létezhet az,hogy a project cars-t nem lehet megosztani??Ma jutott az eszembe,hogy mintha vki azt mondta volna innen pàr héttel ezelőtt gta online közben. ?
-
Tuomas
addikt
válasz Vasy09 #65720 üzenetére
Hahaha
Hát elkeserítelek, de nekem az első részben a sincs meg. A többiről nem is beszélve. Hard fokozat, meg a többi ölj meg x embert ezzel meg azzal, mind mind hiányzik Ja és a kincsekről nem is beszélve10 perc alatt csináld meg a váras ugrálós pálya
Úgyhogy még a platina is messze van
De mondjuk ha megcsinálom a brutalt, megkapom a többi nehézségi szintért járó trófeát is?
Mert akkor azzal kezdemWe were here
-
melega
őstag
Kérdésem a Batman Arkham Knight mivel nehezebb mint az előző részei? Mármint a fősztori vonal.
-
A`rpi
addikt
Túl jóra nem csinálja meg, házon belüli konkurencia végett, ki venne akkor szuper divixes TV-t vagy BD lejátszót?
Egyik ismerősömnek 10 éve megy lassan Sony TV-je esze ágában nincs cserélni, van akinél meg pont ezért dönt a cserénél, nem MO-ra kell gondolni, van ahol simán kidobják a működő holmikat is, csupán azért mert régi.
-
boost
addikt
1. hát, tényleg nem kellett volna azért olyan sok melót beletenni. Annyi kodek elérhető már, csak nem látszatintézkedést csinálni, hanem megcsinálni rendesen. Manapság már a legtöbb anyag, főleg HD-ben az mkv konténerben van.
2. Most olvastam, hogy Driveclub is VR. Basszus, egyre inkább úgy érzem, hogy elvesztem. Pedig nem akarok szemem elé TV-t rakni, se a külvilágot kizárni.. Már csak egy vastag árral tudnak eltántorítani.
3. Páromnak nagyon bejött a Robinsonos trailer, meg is kell nézni este az első Jurassic parkot.
-
-
boost
addikt
Nem gázos, arra gondolt, hogy kicsit filmesre vették, pontosabban mozisra, ezért a képarány nem TV-re van szabva, tehát van két fekete csík, egy fennt, egy lennt. A játékkal nincs nagy baj, szép mozi, egyszer megéri végigtolni, majd eladni. Kimaxolva kb 6-7 óra. Ha még nincs platinra trófeád, itt érdemes behúzni.
-
marquuard
veterán
Így bizony, talán kapunk 1-2 "stability fixes and improved features" frissítést, és ennyi volt az idei év. Szerintem a 4.0 sem lesz a legütősebb patch, nyilván nem érdeke a Sonynak, hogy minden hiányzó (mellesleg máshol alapvető) dolgot egyszerre megkapjunk.
PSN ID: marquuard
-
Mrdevil
addikt
Vigyázni!! Kamu Overwatch beta kulcsok!!
[link]-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
törölt tag
közben a DriveClub is VR demozott
-
hakos1987
őstag
válasz neato3loco #65699 üzenetére
ami ezután vár rád!
A játék végén kivehető, hogy egy clicker és egy katonás apokalipszist zúdít a játékosra, egymás után, ami olyan, mint más játékokban a "fő szörny" megölése kb... Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Pöttön
őstag
Igazából ami miatt "hideget" kapott a játék az a filmszerű QTE-s játékmenete (mondjuk engem ez egyáltalán nem zavart), meg hogy rövid. Ez már gázabb. (ezt viszont egy Story DLC-vel orvosolhatnák, ha nagyon akarnák.
És én is azok közé tartozom akik a multit is hiányolták belőle. (Egy jó Gears of War clone multit simán kitudnának belőle hozni, ezzel konkurenst állítva a Gears of War-nak.)[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest