Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
Teljesen OFF:
Ma beszámoltam volna arról, hogy beszereztem egy Assasins Creed Syndicate-t, mert épp kezdtem elgyengülni a nagy egésznapos shopping közben (szerep: táskahordó ) a Dunakeszi Auchan beli DVD Galaxis boltban (szeretem nagyon azt a boltot, ott mindig kapni egy rakás érdekességet), de aztán betévedtünk a Galaxis játékboltba (ezt a boltot is szeretem ) is a párommal, ahol párom rábeszélt egy trónok harca társasra, karira, úgyhogy nem lesz AC:S beszámoló, nem lett volna szívem azt is megvenni.
-
Yummy
tag
válasz marilllyo #65187 üzenetére
Igazabol majdnem annyi mint ha a sima egy gitaros melle vennel meg egyet.
Berendeltem ott 35k volt, erre benyogik, hogy nem kaptak eleget es csak kedden kapom meg. Na akkor telefonalgattam egy kort es 576nal berendeltem csut. este es ma reggel mehettem erte.
576nal 37k.
Egyebkent ha lehet igy kifejezni magam sokkal gitarosabb feelingje van az egesznek ezzel a 2x3 gomb kiosztassal jatek kozben. Elegge bejon, de "sokkal" nehezebb mint az elodje volt.[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Ez a Witcher 3 DLC nagyon jó lett sikeresen végig vittem amire egy egész délutánom rá ment, de nem bántam meg, mert annyira jó volt Egy kérdésem lenne hozzátok ami enyhén spoiler-es azok számára akik nem vitték még végig.
A végén Ti hogyan döntöttetek, mikor felajánlotta a lehetőséget, hogy közbe avatkozol vagy sem ?
Én nem avatkoztam közbe amit már bánok Holnap majd megnézem a másik kimenetelt isSemmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Tuomas
addikt
Nem tudjátok, az Online plusos tárhelyhez és a rá felmásolt mentésekhez valahogy hozzá lehet férni más eszközről? Egy mentést akarnék lemásolni, de nincs exfatra forázott külső tárolóm.
We were here
-
marquuard
veterán
Gondolom számtalanszor megválaszolták már a kérdést, de mindig lemaradtam. Hányadikán szoktak kiderülni a következő havi PS+ játékok?
PSN ID: marquuard
-
Yummy
tag
válasz JenciHUN #65176 üzenetére
2 gitár volt hozzá.
Nem mondom, hogy az előző gitárral olyan pro voltam, hardon jatszottam meg experten is ami nem volt olyan brutal.
De ez, ez marha furcsa hát nem egyszerű az biztos, bár a feeling azért másabb, jobb mint az 5 gombos gitárral.
De hogy itt én az advanced nehézség közelében mikor leszek elképzelni sem tudom. -
andro93
aktív tag
Hi, regisztraltam US psn-t Alaskai cimre, ahogy az osszefoglaloban linkelt cikkben irva volt. Az adomentesseg hol mutatkozik meg? Bocs a hulye kerdesert elore is. Amazonra ugyan azzal a cimmel regelve 10 dolcsis feltolto 2750 volt kb. Ez rendjen van? Ez most a dollar arfolyama.
-
miklos0308
tag
Valaki használ Tritton ax 180-at, vagy esetleg Tritton Kunai-t? Írna róla néhány szót ha igen?
-
james001
veterán
Nem tudom miért volt ilyen k.va nehéz ez a Draza boss fight de végre meglett Most nézem statisztikákban,107 halál az szép
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
r6man123
senior tag
Pár napja van meg a Ps4-em, és vennék pár használt játékot. Láttam Witcher 3-mat 8000Ft-ért, közel ennyiért MGS5-öt is, de mindig lekéstem róluk. Hol érdemes / lehet használt játékok után nézelődni? Köszi!
-
addikt
válasz Pöttön #65160 üzenetére
Mit vársz rajta? Tele lesz indie címekkel (de tényleg).
Más; a videójátékos season pass-os síráshoz meg csak annyit, hogy ez max a magyar embereknek drága, és mivel nem mi vagyunk a felvásárlópiac, nem fognak rajta változtatni, ennyi az annyi és kész, ha kell megveszed, ha nem kell, nem veszed.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nesh20
aktív tag
válasz PandaMonium #65165 üzenetére
Nem tűnt fel. Sőt most cseréltem benne HDD-t. 1TB-os Toshiba-ra.
A gyári vinyóval is nagyon lassú volt, gondoltam ez majd megoldja mert HDD csere meg új rendszer de ugyan olyan lassú...Nem rég csinálja ezt és valamikor egy pillanat alatt kész
[ Szerkesztve ]
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy mostanában a Preparing to download nagyon lassú?
Most például a witcher 3 1.11-es update-et preparálja már lassan 15 perce.
A net-el nincs gond, de gondolom ilyenkor nem is azt használja.Köszönöm előre is a segítséget.
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
sting2
addikt
A VIDEOGAMESPLUS.CA oldal nem enged vásárolni.
Az utolsó fázisnál kidob mindig az oldalról.
Van valami amiről nem tudok?...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz neato3loco #65154 üzenetére
Tudom, de az az egy alap pálya hamar megunható. COD AW-sok meg nem tudnak zombit csinálni, elég gagyi lett.
(#65157) PandaMonium: Itt legalább nem annyi a season pass, mint a teljes játék ára
Nagyon jó példa erre a Hitman, ami nekem nagyon is bejön, de nem fogok egy alapból rövid játékért kifizetni teljes árat, hogy aztán később jöjjön csomagokban hozzá a maradék[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Várom már a Paris Games Week-et, kíváncsi vagyok hogy miket fognak bejelneteni. Már csak 3 nap!
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
hulkobb
tag
Valaki megtudná mondani,hogy ezt tudnám-e aktiválni kanadai accountal?
https://www.g2a.com/playstation-plus-90-days-psn-card-ca.html#
köszi
-
Robi86
senior tag
válasz PandaMonium #65157 üzenetére
Remélem nem vagy Hitman rajongó
-
PandaMonium
őstag
válasz RunnyJuggler #65153 üzenetére
Ez igazából nem is a CoD-nak szólt, hanem úgy általában az egész videojáték iparnak. Mindenki ezt csinálja, mert miért is ne csinálnák ha egyszer működik. Kiadják horribilis áron a játékaikat, akkor megveszik annyian ahányan megengedhetik maguknak/nem sajnálnak rá ennyit kiadni, majd fél évvel később a "nagy leakciózásban" pár napig árulják annyiért amennyiért alapból illett volna megjelennie.
Azzal persze nincs bajom ha azért drágább valami mert annyival többet kap az ember a pénzéért. Ott van példának a Witcher 3. Már az alapjáték annyira tartalmas, hogy vakon azt mondtam megvehetjük a season pass-t, megérdemlik a pénzt a srácok. De mikor ilyen Battlefront és Destiny szerű játékoknál alig van valami az alapjátékban, és egy teljes játék árát elkérik a season passért, hogy majd egyszer csak (1 év múlva, vagy kitudja mikor) már tartalom is legyen benne attól hányok.
What I cannot create, I do not understand
-
Tuomas
addikt
Komoly
Motion szenzoros cselekmények vannak, meg közelség- érzékelősek, ezzel tudod a történet egyes elemeit elindítani, meg rádiókból. Azokat meg kell találni Nincs benne kihívás meg akció, de nálam néha jó az ilyen "passzív" játék amikor csak sodródni kellWe were here
-
james001
veterán
Tegnap megakadtam az UC2-ben crushing-on,a Draza boss fight-ban. Valamiért mindig leüt egy ütéssel miután nekem rohan,pedig nem szabadna ilyennek történnie,egy háromszöggel elkéne ugranom az ütése elől de nem jelzi ki a képernyőn se és nem is érzékeli amikor nyomom... A 20. ilyen eset után mondom ácsi nézzük már meg yt-n hogy mivan,és szerintem ez tuti valami bug vagy nem tudom mert a videóban a srácnak sikerül és még a háromszög jel is megjelenik neki. Normal-on simán ment,itt nem,nem tudom mi lehet Azt nem tudom hogy ha újrakezdem a chapter-t a chapter select-ből és ha sikerül továbbjutnom megadja-e a crushing trófeát? Ez hiányzott
(#65144) Nayrobi: Egy-két szót mindenképp írj majd róla (Guitar Hero)
https://psnprofiles.com/kazama001
-
neato3loco
senior tag
válasz RunnyJuggler #65153 üzenetére
Itt a zombi mód adott, csak ez a pálya kiegészítő. Szóval nem olyan mint az AW. Elég lesz egyébként az alap pályákon a zúzás szerintem.
Itt a sok PH!-s, úgyis sokan megvesszük, aztán majd lezúzzuk az oroszokat.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz PandaMonium #65150 üzenetére
Egyébként az összes cod közül egyedül a treyarch játékok season pass-a ér valamit, mert ahhoz legalább jön egy zombi.
Csak a multiplayer pályák miatt én tuti, nem venném meg. Szerintem az első dlc-t a zombi miatt meg lehet venni felesbe, utána meg már úgyis megunjuk a játékot. -
neato3loco
senior tag
válasz PandaMonium #65150 üzenetére
Luxus cikk, de nagyon durván..
-
PandaMonium
őstag
"Available only with the purchase of collector's editions or season pass."
Hihetetlen, hogy még meg se jelent de már 2 perces trailer van belőle mit kap az ember ha az alap 18.000Ft-on túl kicsenget még 10.000Ft -ot az ember. Fejős tehenet csináltak az egész videojáték iparból és áremelés után megint áremelés következik mert a sok birka preorderel mindent és nem számít mennyibe kerül, kifizetik. Félreértés ne essék, mi is megvesszük az alapjátékot, de azt is csak és szigorúan felezve. Botrányosak az alap árak és ez a season pass trend. /rant
[ Módosította: CoolMan ]
What I cannot create, I do not understand
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Elims
veterán
válasz andro93 #65135 üzenetére
Pedig nekem tényleg annyi ha hiszed ha nem. :-)
Egyszer-kétszer youtube-ot is kellett néznem. :-/ Azt hittem,hogy teljesen elég lesz hozzà az angol (nem) tudàsom.Tévedtem. :-/Bazsi,B.Daniel: Köszi!
Tuomas: :-))) Csak mész benne és nézelődsz??
Ez komoly?Vmit gyűjtögetni vagy ilyesmi? :-) -
Nayrobi
őstag
Nyitásra mentem az 576-ba, megvan a 2 gitáros GHL, előtte a Gameshopban meg beújítottam egy PSTV-t, 7 rugóért nem tudtam otthagyni. Formula E után ki is próbálom
-
boost
addikt
Jöhetne minden jatekbol egy soundtrack edition, CDvel. Mondjuk plusz 1500ft-ért.
-
b.daniel
senior tag
1 képem nekem is van, bár nem túl közeli. Szerintem is teljesen megeri a Charing Cross edition. Szép részletes a szobor(szokás szerint), artbook gyönyörű, póló aludni jó lesz zenei CD is van, de azt már nem tudom mibe beletrnni. A csomagolás is rendkívül igényes. Ezen a téren nem volt baj sosem az AC gyujtoikkel
Szerk.: nem tudom feltolteni a képet mobilról... Bocsi :S
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Csináltam de innen nem tudom hogy kell képet feltölteni laptop meg szervízbe van
-
chosa91
aktív tag
-
chosa91
aktív tag
Amazonon ráböktem a CODO3 (digital key) pre-order-re (US account) gift card egyenlegem 125$, viszont payment method-nál a master card kártyámat jelzi... viszont nincs is választási lehetőségem, hogy ne kártyával fizessem, ilyenkor mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
"Find something boring, and make it funny!"
-
andro93
aktív tag
A legtöbb ember csak végigszalad a játékokon, nem áll meg körbenézni, gyűjtögetni, infómorzsákat összeszedni, egyszóval elsiklik a részletek felett. Én is -hozzád hasonlóan- jó sokáig szoktam nyúzni a játékokat, már amik érdemesek rá. Last of usban, vagy Bloodbornevan folyamat megállok megcsodálni, milyen részletgazdag a környezet, minél jobban megpróbálok elmerülni az élményben.
Bár az a tizen akárhány óra a Lis első epizódjának első felére elég durva, szerintem beleszámoltad azt is, hogy elmentél melózni, edzeni stb. Nekem se 1,5 óra volt, mire kitoltam, inkább 4.Kontroller majd jönni fog a Black Ops 3 limited bundles, az egész cicásan néz ki, de a Battlefrontos se lesz rossz a színes gombokkal, nekem előbbi jobban tetszik. Második kontrollernek a BO3-as, vagy a 20. évfordulós lesz, amit megveszek a jelenlegi fehér mellé.
-
-
Elims
veterán
Igen,az első rész első felébe. :-/
B.Daniel: Köszi a syndicate íràst!
Bazsi: Ha lesz időd,csinàlnàl egy pàr fotòt a charing cross kiadàsròl?A bàbura lennék legfőképp kívàncsi.
Szerinted megéri a pénzt?Tuomas: Mit kell csinàlni abban az everybody gone to the rapture-ban?
Làttam screenshot-okat,de nem derült ki belőle. :-/Szabo: Szia! :-)
Ha ilyen vételen gondolkozol mindenképp(!!) a 20.évfordulòs joy-t vedd!Széép! :-) Vàr most szemeztem egy nagyon szép silver-rel is...de 3 nem kell.
-
boost
addikt
Láttátok, hogy kapott a webes store egy whislistet? Fel is vettem a Volume-t. Ha nem lenne ennyi játékom, tutti beleugranék.
-
bolha23
aktív tag
-
RunnyJuggler
aktív tag
Valaki tudna adni egy linket a legújabb rendszerhez? Újra szeretném telepíteni, de ami a sony honlapján van fent nem fogadja el. Régebben írta valaki, hogy az egy régebbi verzió, de nem tudom, hogy hol találhatnám meg a legújabbat.
Előre is köszi! -
-
neato3loco
senior tag
válasz #81999360 #65123 üzenetére
Én nem tehetem meg, hogy üvegkalitkában őrizzek egy tárgyat a portól. Alátámasztom, hogy a használt játékok doboza nem vágódeszka volt előző életében, a lemez meg nem kokain asztal.
Szerintem jó dolog a használt piac lemezek terén. Természetesen használtan én sem veszek telefont, laptopot.. de az már teljesen más kategória.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
@perge666, neato3loco
Azér' mert úgy nincs meg az élmény hogy az enyém és én vettem. Nekem ez olyan, hogy pl. telefont sem és semmilyen műszaki cikket nem veszek használtan. Digitálisan is csak azokat a játékokat veszem meg, amik nem kedvencek. Half Life, Elder Scrolls, Fallout, összes megvan dobozosan és nem használtan vettem.
Azt meg ne mondja nekem senki, hogy mindenki annyira vigyáz a lemezekre és tokokra, mint én. Egyszer voltam haveromnál és az Orange Box dobozával ölt meg egy pókot a falon...
Az én játékaim pedig üvegkalitkában vannak ahová még a por sem jut be.
-
hulkobb
tag
Ha vennék egy ilyen plusot:
https://www.g2a.com/playstation-plus-90-days-psn-card-ca.html
illetve csinálnék hozzá egy canadai accot és az lenne a primary akkor az mukodne? koszi
-
törölt tag
válasz neato3loco #65117 üzenetére
Jaaa, én sajnos használtan nem veszek játékot. Főleg nem ilyet, ami kedvenc és úgysem adnám el később.
-
hulkobb
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami oldalt,ahol tudnék venni 3 hónapos PS+ digitális kódot? köszi
-
marilllyo
veterán
válasz #81999360 #65113 üzenetére
Szerintem a Witcher-rel kezd! 10 körül már lehet szerezni. Én most szereztem egy fullos kiadást 9.500-ért. Magyar nyelvű. Minden fillért megér. A másik kettőből meg elég csak az egyiket megvenni. Ha végigvitted elcseréled a másikra. Ócó.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
@marilllyo, szgergely
Igen, jó ötlet amit írtatok, de kicsit szomorú belegondolni, hogy közel 60k-t költenék játékra 3 hónap alatt. Mondhatnám akkor a főnöknek hogy a fizetésemből 20k-t alapból valamelyik webshopnak utaljon az elkövetkezendő 3 hónapban.
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
Egy kis tipp azoknak akik USA storeon PayPal-lal szokták feltölteni a walletet:
Nemrég megváltozott a fizetési mód wallet topupnál, random PayPal-lal direktbe már nem lehet feltölteni, csak előzetesen hozzáadott PayPal accounttal. Ahhoz viszont az kell, hogy a PayPal accounthoz legyen érvényes bankkártya csatolva (ami pedig csak amerikai lehet of course..). Szóval szentségeltem egy sort mivel nincs amerikai kártyám, de aztán minden mindegy alapon kipróbáltam PS4-en is, és ott hozzá engedte adni az amerikai PayPal fiókomat reklamálás nélkül, és most már ugyanúgy fel tudom tölteni róla a kiválasztott összegekkel weben is, mint korábban. Szóval a lényeg, hogy továbbra sem kell szenvedni prepaid kártyákkal ha van amerikai PayPal fiókotok.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
boost
addikt
Ehhez a PS4es RTS-hez mit szóltok? Nekem nagyon bejönne. http://www.ps4pro.eu/hu/2015/10/23/grand-ages-medieval-ha-unod-az-egyszeruseget/
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eh... Egyetlen játékot akartam megvenni idén; Fallout 4. Erre jön a NFS, amit nagyon kipróbálnék, itt az új Assassin's Creed és még a Witcher-t meg sem vettem... (Amiért az egész PS-t vettem igazából...)
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
marilllyo
veterán
válasz neato3loco #65102 üzenetére
Nagyon sukár. Nekem a második az majd fehér lesz a párom miatt.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Tuomas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest