Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #120114 üzenetére
És még örülnek is a népek neki, plusz halomra veszik előtte még a plus-okat...hát igen ez a szép új világ.
-
Neoteric
addikt
Sok köze nincs hozzá. Tavaly ezt már meglépték USA-ban, idő kérdése volt, hogy mikor gyűrűzik be az öreg kontinensre is.
PSN: ne0teric_sAN
-
Zanik
addikt
Jah, most olvastam én is!
Bár 2019/03-ig elő vagyok rá fizetve, de lehet hogy még 2020-ig hosszabbítok egyet augusztusban, aztán meg talán kapok annyi fizuemelést addig, hogy ki tudjam gazdálkodni.[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
hitchins
őstag
válasz gyuribácsi88 #119661 üzenetére
En meg csak most toltom de ez azert elmodhato meg nehany jatekrol
-
N@idia
őstag
Én teljesen egyetértek veled az előző részhez képest nem sokat változott a játék, viszont a második részét azért várom, mert megjelenik végre PC-re is és lehet tolni 60 fps-el, ami szerintem nagyon kell a játéknak főleg multiban ezért én mindenképpen pc-re fogom csak megvenni
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
bandi0000
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #119664 üzenetére
nem tudom miért ugrassz torokra rögtön, én nem vitát akartam kezdeni, nincs is értelme, egyedül én is unnám, inkább csak haverral jó játszani, lehet én vagyok elfogult vele, de így se rendelem elő majd jó lesz akciósan...
nyilván ennek is meg van a maga játékos bázisa, az első rész újdonság volt, akinek az nem tetszett, az ezzel se fog próbálkozni
Xbox One: bandymnc
-
szallasi007
őstag
válasz gyuribácsi88 #119664 üzenetére
Én mondjuk magát a játékot nem értem és az első rész is kimaradt
Ez most akkor egy coop multi történettel mint a Division az Ubitól vagy pvp? Vagy mi a koncepció? Pc-n Division nekem kb 80 óra elég volt, de az egér + bill-el volt itt azért gamepad-dal biztos nem bírnék beletolni ebbe
Biztos jó volt az első rész is ha több 100 órát beleraktál,azért kevés játék van ami óra/ár arányban ennyit adna -
bandi0000
nagyúr
grafikán azért húztak, a sensin is, fegyverek is jobban néznek ki, a fegyverek hangjai is jobbak, mozgások is mások, mintha más játék lenne...
de ez szubjektív, mindenesetre nekem is szimpatikusabb lenne ha alapjáték lenne csak, és ahhoz jönne pár kiegXbox One: bandymnc
-
Csabee86
senior tag
válasz gyuribácsi88 #118465 üzenetére
Megkérdezhetem mindennemű támadási szándék nélkül, hogy milyen innovációra mondanád azt, hogy nem rókabőr? Szerintem eljutottunk oda, hogy mindent láttunk már. Ugyan itt tart a filmipar is.
-
veterán
válasz gyuribácsi88 #117786 üzenetére
Nézz körül itt az oldalon, biztos meglehet venni lemezesen is!
-
vg
addikt
válasz gyuribácsi88 #116251 üzenetére
Szertem jó cuccok voltak azok a "kisebb" játékok. Főleg az a Night akármi tetszett(már nem emléxem a címére), amikor régimódi pixeles volt az emberke, és olyan volt mint a régi 1992-es Flashback.
-
gianni85
veterán
Léptem én is már egy ideje. QB óta egy nagy nulla az ms. Egy Detroit / Days gone / God of war gameplay trióval köröket ver a Sony rájuk.
-
Ma reggel olvastam utána. Metro az jön PS-re is, a többi "exkluzív" nagy része meg PC-re is megjelenik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
stilo18
addikt
De hát mi a baj, már natív 4K - ban fut a Minecraft?!
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Lefty
addikt
Igy azert lehet hozni a nativ 4K-t ilyen jatekokkal
Metro meg multiplatform lesz, max nem egybol, de ez nem biztos. Amugy a valos ingame az 100, hogy nem ilyen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Itt sem kapod meg ingyen a xart, hiszen fizetsz a live szolgáltatásért...
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz gyuribácsi88 #115735 üzenetére
Figy nem kellett rajta sokat gondolkodnom. Egyedül a Doom jutott eszembe. De szerintem nincs is több.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
-
sting2
addikt
válasz gyuribácsi88 #115712 üzenetére
A sok ostoba User, azok akik egy 2 millió dollárból leforgatott 1 perces Teaser után látnak egy véglegeshez közelítő gameplay-t egy frissen megjelenő játékból, és látva a 10 éves visszalépést még is előrendelik azt!, azok akik olyanok mint a "vakablak" - azoknak kellene "szakmát" váltani!..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #111445 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nincs, mert nekem csak a kínait engedi
-
echterion
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gyuribácsi88 #111407 üzenetére
Korrekt ár, ha nem tréfa az is.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Elims
veterán
válasz gyuribácsi88 #111400 üzenetére
:-D
Én a számítógépben is "kikapcsoltam".
Ps1/ps2/stb-ben egyáltalán nem hiányzott pedig bekapcsoltam ezeket "párszor" úgyhogy az írásod rám biztos nem vonatkozik te örök cáfoló. :-))) -
gianni85
veterán
válasz gyuribácsi88 #111263 üzenetére
vagy előrendelik amazonon, és visszamondják
-
Deck
titán
válasz gyuribácsi88 #111237 üzenetére
+1
Meg a játékok árából is jönnek le kedvezmények a ps+ miatt. Sokat spóroltam már emiatt is.
PS5
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #110434 üzenetére
Az újonnan érkező vérpistikéknek akik nem ismerik a kereső gombot és nem hajlandóak visszaolvasni, így leírják ugyan azt amit már 1000x kitárgyaltunk
-
A21
tag
válasz gyuribácsi88 #110434 üzenetére
zavar ha itt beszélünk az általatok felsoroltakról, de az is zavar, ha máshol beszélnénk róla LOL
[ Szerkesztve ]
-
A21
tag
válasz gyuribácsi88 #110432 üzenetére
hiszitek vagy sem, nem nektek szólt a topic nyitás, főleg nem nektek!
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz gyuribácsi88 #110371 üzenetére
Szerintem meg had írják le a véleményük, ezért van a fórum. A 2013-ban megjelent első széria szerintem is hangos volt. Később cseréltem egy 1216-ra, az már megfelelt ilyen szempontból is, a Proval sincs bajom.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gyuribácsi88 #109140 üzenetére
Csak türelem kell hozzá.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Apone33
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuribácsi88 #109126 üzenetére
Live-Die-Respawn
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gyuribácsi88 #108895 üzenetére
Nekem annyi elég volt, bár az igaz, hogy nem játszom konzolon fps-t.
-
Apone33
őstag
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #107707 üzenetére
Sajnos van a végén olyan rész amikor bent van egy helységben ott 26-ra is droppolt, de ez szerintem bőven elfogadható 98%-ban beton stabil 30fps és ez azért becsülendő
-
dinostaRR
tag
válasz gyuribácsi88 #107675 üzenetére
Jaj pedig vártam, hogy majd linkeled a képet ahol 28 fps..
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #107675 üzenetére
-
andro93
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #107540 üzenetére
"Mondjuk aki 1080 után konzolra vágyik, azt tényleg nem értem."
Jómagam vettem még szeptemberben egy 1060-at a Ps4 mellé, de ha most el kellene adnom valamelyiket, nem tudnék dönteni. Mindkettőnek megvan a maga szerepe, Ps4 ugye az exkluzívok miatt, meg azon multizom haverral, Pc-n meg ott van pl a Forza, meg a multiplatform címek, szóval nehéz döntés lenne.
Anno én is grafikamániás voltam, volt megjelenés után 290-em, ami akkoriban a csúcs vgak közt volt, de manapság már hidegen hagy, sokkal fontosabb a játékélmény, játékmenet, sztori, az összhatás, mint az, hogy mennyire realisztikusan néz ki egy játék. A 60 fps sem feltétlenül ad hozzá sokat az élményhez. És a játékélmény terén igencsak élen járnak a Ps4 exkluzívok.
[ Szerkesztve ]
-
Apone33
őstag
válasz gyuribácsi88 #107543 üzenetére
Sztem hagyjuk ezt a témát, mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Sztem a kocsi meg rossz összehasonlítási példa erre.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz gyuribácsi88 #107540 üzenetére
Most mit nem lehet érteni azon, hogy valaki valamit megun? Veletek még soha nem fordult ilyen elő? Én nem vagyok annyira fps érzékeny ha 30 alá lemegy az már zavar. Egyszer élünk ki kell próbálni dolgokat.
Sajnos van ez a "betegségem" kártyáknál, hogy ha van egy akkor egy idő után kell egy másik helyette, mert az máshogy néz ki, talán jobban bírja a tuningot stb.Ha ennyire zavar titeket, akkó minjá eladom a pro-t és visszatérek a géphez.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
JanR
addikt
válasz gyuribácsi88 #106920 üzenetére
Egesznap a monitor bamolom a melohelyen, hidd el, en is alig varom, hogy papirt nezhessek/olvashassak.
-
echterion
nagyúr
És mi van, ha lemerül közben a telcsi? Akkor nincs több művelődés a következő töltésig.
-
>Deego..
senior tag
Ebből nagy vitát lehetne gerjeszteni, de nem teszem.
Annyit mondok van akinél számít a kézzelfoghatóság öröme." Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #106724 üzenetére
Azért minden nem futhat olyan jól
(#106729) Apone33
Erre en is kiváncsi lennék...[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
vonSux
őstag
válasz gyuribácsi88 #106724 üzenetére
Ezt csak miattad került be a tesztbe
-
andro93
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #106364 üzenetére
Nekem a Pro nem is volt opció, jó ideje túl vagyok már azon a korszakon, mikor pár extra fps-ért tízezreket fizettem rá pl. egy új vga-ra. Személy szerint engem nem is befolyásol pl. egy fps játékbeli teljesítményemben az, hogy fix 60-e az fps, vagy leesik mondjuk 45-re. Egyszerűen a kontrolleres irányítás mellett/miatt nincs miről beszélni, mondom ezt úgy, hogy jó másfél éve van konzolom, és játszom fps játékokkal. Persze ez szigorúan szubjektív vélemény, van akit egyszerűen maga az fps dropp is zavar. Tiszteletben tartom mindenki döntését, mindenki eldönti, neki mi éri meg a legjobban.
Én egyébként 1060-at vettem, ami kb 480 kategória, full hd-ra tökéletes. -
andro93
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #106346 üzenetére
Bf4 anno még a 280x-szemmel is tartotta multiban a 60 fps-t, de mindenképp értékelendő, hogy legalább konzolosoknak is adott ez a lehetőség. a 1080 még kicsit odébb van, bár amilyen pc portokat szórnak kifele, lassan az a teljesítmény sem elképzelhetetlen.
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #106346 üzenetére
Ha a Pro kenterbe vágná a 1080-at akkor a PC-s társadalom lehúzhatná a rolót
-
Elims
veterán
válasz gyuribácsi88 #105452 üzenetére
Akkor ez tényleg "komoly" kiadás. :-))
Létezhet olyan aki ennek tudatában ezeket megveszi??
Talán trófeáknak,ha külön veszi egyáltalán a collection-ben lévő részektől.Kb.1órája keresek 20.évfordulós joy-t.
Lehet kapni ilyet még vhol. :-( -
Elims
veterán
válasz gyuribácsi88 #105430 üzenetére
:-)) És van vmi különbség ezek között vagy a collection egy az egyben ez a 3 rész egyben? :-)
Árpi: Így van,vr nélkül használom és még így is lesz pár évig.Majd a tesztalanyok megmondják egy-két év múlva (vagy nem),hogy mennyire káros a szemnek vagy az elmének.
De természetesen igazad van,aki akar ilyen vr-t egyértelmű,hogy pro.
Én csak egy kis tanácsot adtam azoknak akiknek full hd tv-jük van. -
kola99
tag
válasz gyuribácsi88 #105370 üzenetére
Popcornhoz : Ezért kell 85K.ért eladni és 121K-ért rendelni ,ergo kisebb a placebo hatás +van 4K 60fps +HDR ,,, [link]
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #105330 üzenetére
Facebook-os For Honor PS4 Hungary csoportban pont van van egy ember, aki PS4 kódot szeretne PC-ért.
-
Gijon
senior tag
válasz gyuribácsi88 #105330 üzenetére
Nem témához kapcsolódva. Láttam- hogy van 21:9-es monitorod..., próbáltad konzollal is? Ha igen, akkor mi a tapasztalatod?
-
Adam_Shepard
addikt
-
KaitouP
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #104343 üzenetére
Ezért egy igen nagy +1 -et szeretnék adni neked.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
gjanner
tag
...gondolod mindezt Te.
Ilyen szintű általánosítást, pff... hihetetlen.
Honnan tudod, hogy ki miért veszi azt amit szeretne? Függetlenül hogy Pro vagy nem Pro...
Bocs de kész vagyok az ilyen negatív és lekezelő hozzáállástól.
Béke... -
andro93
aktív tag
Vagy csak azért nem váltanak Pro-ra, mert 4k Tv hiányában tök fölösleges. (Mondjuk amilyen távolságból nézik legtöbben a Tv-t, még ott is felesleges kb.) Ha sok játékot 1 hardverre sem tudnak rendesen optimalizálni, akkor 2-re még annyira sem fognak.
-
gianni85
veterán
válasz gyuribácsi88 #102621 üzenetére
& (#102620) Xaels
Ja, hogy velük kezdték... akkor nem szóltamEgyébként ők csak a karácsony szellemei. Gondoskodnak róla, hogy a családdal töltse minden játékfüggő az ünnepeket. Középiskolás koromban talán még egy kurva anyjukat reakcióra is telt volna tőlem, ha nem tudok jáccani.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz gyuribácsi88 #102621 üzenetére
Ha megtudnam,h van a kornyezetembol tag akinek koze van a dologhoz,nah Ő sem jonne rendbe par ora alatt. Par nap alatt sem......
Ertem En ,h nem juthat mindenki nohoz(,h ne puncit kelljen irnom),de talahatna jobb elfoglaltsagot is ,mint engem toszogatni ha epp jatszanek.Sony® & PlayStation®
-
gianni85
veterán
válasz gyuribácsi88 #102605 üzenetére
Diszkrimináció! Mi lesz a Steam-mel?
-
bandi0000
nagyúr
-
Deck
titán
válasz gyuribácsi88 #102460 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget holnap kipróbálom és megírom sikerült-e.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
andro93
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #102112 üzenetére
Semmi, nem kell odafigyelni rájuk. Okosabb vagy te annál, mint hogy a károgókra reagálj.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
-
james001
veterán
válasz gyuribácsi88 #102107 üzenetére
De szoktam,ezért is jár már neked ez a díj.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
-
dunc
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #102100 üzenetére
Megjelenés óta nincs értelmes plusz cím, ezekre nincs szükség. (inkáb ne legyen) FOL volt az egy értelmes cím, és fízettem érte, bár ne tettem volna, nem jó játék, de technikailag is rossz lassú alacsony fps.
-
LeventeV
senior tag
válasz gyuribácsi88 #101978 üzenetére
Így már valóban szűkül a felhozatal. Viszont nem kell félni a jack dugótól sem szerintem. Nekem van egy Sony fej- valamint egy fülhallgatóm. Előbbit 3 éve dugdosom a PC és a PS4 között, de eddig sem a DS4, se a PC, se a fejhallgató csatlakozója nem mondott csődöt. A fülhallgatót napi szinten dugom-húzom a telefonomba, és annak sincs semmi baja. Egy kicsit kopott csak meg az aranyozott réteg, de 5 év után még örülök, hogy egyáltalán megy.
Ha valóban igazak amiket írnak a Kraken-ről, akkor lehet hamarabb tönkremenne a fejhallgató valamelyik illesztésénél, mint egy másik fejhallgató jack dugója.@james001: Ez azért szomorú. Az AI magasan a leggyengébb pontja a játéknak.
-
LeventeV
senior tag
válasz gyuribácsi88 #101971 üzenetére
A PS4 menujeben is lehet allitani a hangerot. En ott allitottam be egyszer, jatekokban mar nem kellett. Viszont a Razer Kraken nem ajanlott fejhallgato. Rossz az osszeszereles. Barhol olvastam rola mindenhol panaszkodtak ra. HyperX Cloud akciosan sokkal jobban megerne.
-
vonSux
őstag
válasz gyuribácsi88 #101744 üzenetére
Így van, a bo3 multija jó kis aréna shooter lett. Az iw-t már a betánál elengedtem.
-
Prof01
veterán
válasz gyuribácsi88 #101094 üzenetére
Kinek mi. A Destiny-be baromi sok tartalom van egy Battlefield-hez képest, hiszen a PvP mellett ott a jelentős PvE oldala is! 2000+ órát tettem bele az utóbbi 2 évben, nekem teljes mértékben megterült az összesen kifizetett 50k érte, úgy érzem.
BF4-gyel anno sokat játszottam Destiny előtt, de tudom, hogy Premium nélkül nem sokat ér. Valamint a BF4 tiszta bug-os volt megjelenéskor, amit azóta se bocsájtottam meg a DICE-nak. Nem leszek még egyszer Béta teszter nekik!
Majd egy év múlva élvezem a teljes pakkot, hibák nélkül, féláron.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
zsuha
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #101094 üzenetére
Sztem is drága 12k ért. Premium nélkül mit sem ér. Úgy meg már drága. Pár hónap mva 12k lesz a premium edition, es pont annyit ér az egész játék. Addig pedig marad a bf4.
-
gianni85
veterán
válasz gyuribácsi88 #100772 üzenetére
Mennyi lenne Don Mattrick, Digital Foundry és társai, meg NeoGaf nélkül?
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #100767 üzenetére
PC-re nincs rendes forza, csak ez az "izé". A FH3 pécés verziója meg egy rakás szar.
-
dunc
nagyúr
-
F.B.I.
veterán
Már van kisebb Fischer design is.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
zzola
titán
válasz gyuribácsi88 #100719 üzenetére
Kicsi lesz neki a hely, hamar meleg lesz....
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz gyuribácsi88 #100714 üzenetére
huuuuuu hát....hogy odaférjek elé a gamerszékkel meg mellé tudjam tenni a "katonai" kontrollert
Viccet félretéve:
Lengő polcról beszélünk.Adott egy polc amit az originál Ps4 nek csináltattam direkt, ez 28cm hosszú és még ezen felül a polc után van kb 6cm hely a falig hogy tudjon levegőzni,de ezen a polcon hátra ha toljuk a konzolt ugye akkor értelemszerűen kevesebb hely marad.Előre viszont még húzhatóm kb 6centit mert ugye ez sem teljes terjedelmében fekszik fel.Mármint az originál PS4.Így lett a hátuljának levegőzni 12cm hely ami elég volt.Ugye a konzol teljes hossza 32,7cm hivatalosan az én polcom a "falig" (de beépített szekrény polcáról beszélünk )
34 cm.Ebből nem nehéz levonni,hogy így nem lesz jó.
Viszont ha előrébb tudnám húzni a konzolt a polcon mint az originál ps4-et kb 5-10centit mivel nem a teljes hosszán fekszik fel mint az imént linkelt képen látszik ha nagyobb a 2 linkelt pont közti távolság akkor billegni fog és mindenképpen polcot kell csináltatni. Viszont lehet akár 4-5 cm is van az elejétől addig az X O kocka háromszög tartó izéig az alján és akkor már elég lenne ha csak a polcot fúrnám még előrébb és akkor ennyi.Nyernék 15cm és az elég lenne neki szellőzni hátul.Nem kellene teljesen új polc, asztalos,méretni, lapszabászat,vasaltatni,fúrni faragni stb.....így érthető?
[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
zzola
titán
Én azt nem értem, hogy egyeseknek miért fáj ez? Lehet, egy állványra vagy egy keskeny polcra, esetleg lapos tv hátuljára szeretné tenni....
-
n000rbi
senior tag
Ki tudja, lehet egy keskeny deszkán fog egyensúlyozni az a szerencsétlen gép és fél, hogy lebillen
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #100670 üzenetére
Azt lehet tudni, mikor lesz a béta?
-
Osiris
őstag
válasz gyuribácsi88 #100080 üzenetére
És valóban, a Division valami UBI szerveren tartja a mentéseket, mert elindítva a játékot visszakaptam a karakterem... és csak 26-os De rég volt már...
-
Pöttön
őstag
válasz gyuribácsi88 #100053 üzenetére
Titanfal 2-t sokan tolják?
10k-k-ért lehet én is beneveznék rá...A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
sting2
addikt
Én is fenem rá a fogam, de csak a story érdekel.
Totthl
Nem írom le hány helyen mert bujtatott reklám lenne.
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
bandi0000
nagyúr
nem tom nekem kicsit fura... jó játék el lehet vele tényleg szórakozni, de marha gyors, próbálta kicsit taktikusabban körülményesebben mint a bf-be de szarrá lőttek
Xbox One: bandymnc
-
james001
veterán
válasz gyuribácsi88 #99940 üzenetére
Hát tényleg hogy is képzelem ezt hogy egyszer is a Sony adjon nekem valami ajándékot is fújj
Amúgy én is azon kicsi emberek kategóriájába tartozom aki a játékok miatt veszi a plus-t,mivel nem szoktam multizni,csak nagyon ritkán. Bár most a hétvégén visszaszerzem az UC4-et,úgyhogy muszáj lesz újítanom az előfizumat,amúgy biztos nem vennék újra.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Mrdevil
addikt
válasz gyuribácsi88 #99468 üzenetére
A másik a BF1.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
tabaga
tag
válasz gyuribácsi88 #99402 üzenetére
Ott van a legalább egy kifejezés, ezt lefordítom neked matekra: X1≥1, X2≥1, X3≥1 ahol az X1,2,3 az adott típusú konzolok számát jelenti. Vagyis létezik olyan kombináció, ahol X1+X2+X3=7
-
bandi0000
nagyúr
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #98590 üzenetére
En a "gyerekes" szavaddal nem ertek egyet, de elfogadom, ha igy gondolod, viszont szerintem ezt a retest ne nyujtsuk tovabb.
-
gianni85
veterán
válasz gyuribácsi88 #98553 üzenetére
Komplexnek tényleg komplexebb, de egyben szarabb is. Most toltam kis mw remasztit... tökéletes. Van radar airstrike és chopper. Kevés fegyver azokra is csak red dot acog és tompi. Van egy fix gránát, mellé flash concussion vagy smoke. Ott még a smoke-ot is lehetett rendesen használni, mert nem voltak thermal meg célpontot körbejelölő scope-ok. Nincs ugrabugra, nincs káosz a karaktergenerálásnál, perkeknél. Bár ezt neked nem kell mondanom
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #98553 üzenetére
Tegy, ahogy szeretnel. En igy gondolom, nekem ez a velemenyem es igyekeztem elrugaszkodni a regi idoktol.
Az ős (volt) cod-ost te is ugy ertelmezed, mint en?Tehat tizenevesen a tobb napos lan party-k, ahol a cod-ok mellett a sok moha-k es quake3 arena-k jatszak még a foszerpet illetve cs1.6-ok itt akar mar verseny szintu uzese/jatszasa. (Szerintem igen es ez jo vagy is ertheto hiszen anno ezek a jatekok voltak, raadasul merfoldkovek)
Amugy, ha tenyleg valsztanod kene vagyis ha nekem valasztanom kene, akkor sirnek, de hat kenytelen voltam "haladni a korral" es nem volt egyszeru tenyleg, de igyekeztem elfogadni a modernEBB cod vilagat olyannak amilyen lett.
Miutan ez sikerult (mw sorozatokbol akar tobb ezer orak pc-n) igen be kell valljam teljesen rendben van a mostaniak talalasa es igen is lehet azert ezt elvezni. Soha nem gondoltam volna, hogy egy konzolon fogok, mar ugye idosebb fejjel, cod-okat jatszani (masok szerint nem is rosszul) de ezt dobta a gep es nekem tetszik.Mindentol fuggetlenul, ha még ugy tartja kedvem leulok a regiek ele is es laptop-on jatszom, de aztan hamar fel is kelek onnan, mert bevillanak a regi szep idok, amikre nagyon-nagyon jo vissza emlekezni, de hat az mar a mult.
Ha valasztanom kene a lemezek kozul, akkor a cod2-t majd a cod elso reszet vennem le ujbol a polcrol.
A warfare sorozatbol, pedig az 1-2-3 reszt. (MW-MW2-MW3) hopppa hisz ezt akar meg is tehem, ami most az MW-t illeti.
Utana pedig kovetkezne a WaW.Nem kivanok tobbet ilyen szinten cod-rol beszelni egy ps4-es topikban.
Szerk.: ezt mar offba tettem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest