Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz echterion #135513 üzenetére
Egyrészről mi még játszottunk a szerveres időkben, másrészről inkább YT.
Pár órát elszöszölt lányom is az építgetéssel, olyasmi az egész, mint egy minecraft, meg valahonnan előhozott belőle challenge-eket is, ezek ilyen kihívásokat jelentenek minijáték formájában: láttam egy platformost, időre kell egy akadálypályát teljesíteni, meg ilyen lövöldözőset, ahol egy ágyúval kellett mindenféle mozgó célpontokra lőni. Egyenlőre ennyit láttam, két nap alatt igazából kijátszotta teljesen, most félre van rakva, mert már uncsi.
Na, én idáig nem jutottam el.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz echterion #135506 üzenetére
Akkor az leírom, amit már én összeszedtem, vagy megtapasztaltam:
Vannak a Play Set-ek. Ilyet vettetek ti is. Ebben található 1 vagy 2 figura és egy játékocka, ami egy "történetalapút" játékmódot tartalmaz. Ezekben a történetekben kizárólag a történethez (vagy a világhoz) kapcsolódó karakterekkel lehet játszani (logikusan amit mellé kapsz, az az).
Ezen kívül lehet kapni Toy Box-okat (ebből a 3.0-áshoz összesen 2 féle van), ami új játékmódokat ad a játékhoz, ezt a játékkocka helyére kell tenni, ebben a módban bármilyen karakterrel lehet játszani.
Amit még venni lehet, azok a Power Disc-ek. Ezekből különböző pakkok vannak, amit tudni érdemes róluk:
Kerek PD-ek (ezek használhatóak mind a Play Set-ben, mint a Toy Box-okban):
- tulajdonságot adók (lényegében fejlődik a karakter),
- ruhát adók (ezek csak az adott karakterre hatnak, aki rajta van)
- hatást előhozók (robbanás, ilyenek...stb, ez karakterhez adod hozzá, és újra fel kell töltődnie)
Hatszögletű PD-ek (ezek csak épített/szabad Toy Boxban használhatóak):
- járművek vagy hátasok
- fegyverek vagy eszközök
- Toy Box építíéséhez falhasználható cuccokEzeket mindig az adott foglalatra kell rakni (mondjuk a kereket foglaltra, majd rá a figurát), általában több is használható.
Ezeken felül van még a Toy Box építés lehetősége, ahol saját világot, játékokat hozhatsz létre...korábban ilyeneket lehetett játszani (talán letölteni is) a szerverről ami viszont megszűnt.
Kompatibilitás szempntjából a lényeg:
A figurák közül bármelyiket használhatjátok az 1.0-tól a legújabbig.
A PD-ek közül szintén bármelyiket használhatjátok az. 1.0-tól a legújabbig.
A Playset-ek és a "dobozos Toy Box" készletek kizárólag az adott verzióhoz használhatóak.Összefoglalva:
Ha történetet akartok játszani, arra a Playset-ek az alkalmasak, és kb. ennyi. Ebből van jelenleg 3 Star Wars-os, 1 Agymanós 1 Marvel-es és 1 Némó-s (míg az elsők 2-2, az utolsó kettő csak 1-1figurát tartalamaznak)
Minijátékokhoz ott a két Toybox szett (pl. a Speedway Mario-kart szerű versenyjátékot ad meg még van a Takeover)
Minden másra ott saját Toy Box építés lehetősége, illetve van egy alap "beépített" is.Na, itt akadtam én el...nem igazán tudom a mikénteket. Ahogy látom 1-2 ember elég komoly kis Toy Box-okat épített, akár komplett platformjátékokat, de egyelőre nekem ez elég kínai.
Vásárláshoz ajánlom a külföldi és/vagy használt forrást. Playset-eket ilyen 5-8€-ért lehet már venni, ami mondjuk 2 figuráért meg X órányi Single Player tartalomért szerintem nem nagy összeeg.
Bogyi007: 2017. márciusában
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz echterion #130454 üzenetére
Witcher 3 GotY nem rossz ennyiért, Wolf 2 meg sok 21-ért, én 16-ért vettem bontatlanul, boltból
Djuree: Többek között ezért is rendeltem a héten egy Nintendo Switchet és nem PS VR-t, nem akartam még PS4-et is cserélni
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Bencus88
nagyúr
válasz echterion #126436 üzenetére
Az mindig menni fog nem lehet leallitani. De hogy minden hsz errol szol mar kezd uncsi lenni.
Akkor en is leirom. Nem vagyok autos, egesz jol elvoltam vele aztan jott hogy egy kanyart kb nem kepes bevenni a kocsi le kell lassitani 10re hogy tudjon kanyarodni. Ki is leptem, majd kesobb mondom megprobalok mas modot... single race egy foldes palyan mentem mintha egy ugyesen megformalt jegkocka lett volna a kocsi... nagyon nem tetszik a jatek ment a torlesJo jatekot neked
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz echterion #125600 üzenetére
Nem, nem megy jól. Ne zsibbasszátok egymást ilyen dezinformációkkal. Ha jó lenne nem készülnének pont erre inputmapperek, nem lenne rá igény. Mondtam: ami directinputot _IS_ kezel azzal menni fog (ahogy azon keresztül megy bármilyen kontrollerrel). De ezokból is van olyan, ahol a gombok kiosztása nem jó, mert a directinput ilyet nem is elő, és/vagy a gombok képe a képernyőn köszönőviszonyban sincs a DS4-el. Aki 1-2 játékkal tolja, és az épp directiunputos annak oké lesz, de én inkább nem javaslom senkinek.
-
Bogyi007
veterán
válasz echterion #125420 üzenetére
Szerintetek ez csak Us acc alá fog jó lenni vagy menne Uk acc alól is?
Mármint a kód ofkorsz...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
PandaMonium
őstag
válasz echterion #121270 üzenetére
Egyetértek a leírtakkal, viszont ha lehet még most, békében zárjuk le a TV témát, aki szeretne erről tovább beszélgetni az tegye meg a megfelelő topikban. Sokszor volt már ebből probléma, hogy ezzel lett szétoffolva a topik, ha lehet most ezt előzzük meg.
[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand
-
Gery9112
őstag
válasz echterion #120159 üzenetére
Látom átjött a lényeg , nem az a gond, hogy valaki elvár valamit a pénzéért hanem az, hogy az elvárások reálisak legyenek.
(#120157) Moby: Ja ok....a PSN akkor csak úgy van.....értem.....nem kerül semmibe fenntartani. nincs is több kérdésem.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Gery9112
őstag
válasz echterion #120150 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy nincsenek tisztában ezzel páran. Ha így lenne, akkor nem lenne mindig legalább 2-3 ember, aki méltatlankodik a havi játékok miatt. Ez egy szolgáltatás, ahhoz, hogy a Sony fenntarthassa és biztosítani tudja azt, amit a kolléga leírt fent, az sajnos pénzbe kerül. Ezt hivatott fedezni a PS Plus ára. A tény, hogy ezért havonta játékokat kapunk, az egy extra, a mézesmadzag, amivel a Sony próbálja az előfizetőket és a PS tulajokat megtartani.
A gond ott van, hogy sokan azt hiszik, hogy ez egy befektetés és nem szolgáltatás. Kifizettem egy ÉVRE 15.000 forintot, elvárom, hogy HAVONTA legalább egy AAA kategóriás, lehetőleg új és lehetőleg csakis olyan játék legyen, amivel játszanék, ami természetesen nem 2-3000 hanem 9-10.000 forintos játék. Ez az elvárás kb. annyira reális, mintha vennék egy lottószelvényt és ha nem nyerem meg az eheti 2,5 milliárd forintot, akkor rárúgom az ajtót a Szerencsejáték Zrt.-re.....
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
stilo18
addikt
válasz echterion #117519 üzenetére
Tv képet sajnos üzlet világítás alatt nem nagyon lehet össze hasonlítani...
Itt nem fogja kiadni az esetlegesen jobb/ mélyebb feketét..Ha a Pro képességeit akarod össze hozni az új tv képességeivel érdemes megnézni natív 4K-s játékot, pl Fifa 17 (nem demó) vagy Wipeout Omega (ez 4K 60 fps - es).
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
krx21
nagyúr
válasz echterion #117519 üzenetére
Max az input lag-ot tudod összehasonlítani érzésre. Sajnos a MM és hasonló erőssen világított boltok messze nem ideálisak erre. De ha csak ez a lehetőség van, akkor állítsd őket a kiemelt profilról egy normálra...
A boltban az összes tv bemutató profilba megy: az az csutkára van húzva szinte minden... Nincs egyszerű dolgod... -
veterán
válasz echterion #117306 üzenetére
Volt már szó erről de azért megkérdezem, minek 10bit és a HDR ha nincs rá tartalom?
Ps4-re 5db játék nincs ami támogatná és ami támogatja is a túlszaturált színvilág nem az igazi! Van jó pár barátomnak elég komoly HDR képes tévéje és mindegyiknek ki van kapcsolva ez a funkció a Ps4 Pro-n!
Plusz ezeknek a HDR-es tévéknek az inputlagja elég magas, nézd meg a YT-on tele van összehasonlító videókkal bekapcsolt illetve kikapcsolt HDR-el egy adott játék, még a millió feletti Oledeknek is elég sz@r hát akkor amit te akarsz venni, szerinted...
Na mindegy, nekem pl az inputlag minél kisebb többet számít mint a HDR, de mindenki maga dönti el mit akar😁[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
-
Rigormortiis
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz echterion #115015 üzenetére
én is néztem meg ahol a legolcsóbb csak lehúzták a boltot, viszont ezt a tv raktárt nagyon dicsérik 188 ingyen szállítással ellenőrizhetem is a csomagot és eddig csak jót mondtak róla.
Dreimus: neeem inkább a hdr meg a 4K fontos.
Más: amitn bekötöm a tv-t autómatikusan berakja hdr 4K stb vagy állítgatnom kell majd valamit?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz echterion #112911 üzenetére
Nincsenek felelősök, ezért nem lehet elmarasztalni senkit sem. Csak korrektségről beszélünk. Ez nem csak a játszhatóságot befolyásolja, hanem az eladási árat és a potenciális érdeklődők mennyiségét. Szóval az eladónak persze, hogy nem érdeke ezen infó feltüntetése, de nem lenne alaptalan ha emiatt becsusszanna egy negatívabb értékelés.
(#112912) vonSux: Most komolyan úgy gondoljátok, hogy az eladónak nem szükséges egy játék régióját feltüntetni ha az ekkora mértékben befolyásolja a játszhatóságot?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz echterion #112404 üzenetére
Tessék, már az USA Store is drágának számít
De amíg több kényelemtől esek el, mint amennyi "bejön" (pár száz forint nem számít), addig nem fogok máshol vásárolni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Wellin9
tag
-
Nayrobi
őstag
válasz echterion #112295 üzenetére
Lesz offline karrier meg arcade meg vr meg visiongt meg még pár dolog, ami ott van a béta menüjében, de fogalmam sincs hogy mi lehet, viszont az is tény, hogy az online versenyzés központi szerepet kap a játékban. Az FIA bajnokság és az, hogy a győztest az év végén ugyanazon a gálán díjazzák mint az f1 vagy a wrc győzteseit, az szerintem rohadt nagy szó és többet ér nekem, mint plusz 200 csillag gyűjtése a karrierben, amik igazából csak random versenyek egymás után. Olyan dolgok lesznek a játékban, mint rendes sárga zászlós jelzések, safety car, virtual safety car vagy a le mansi futamokat látott biztonsági szakaszok, ilyen szerintem sehol sincs. Vagy ugye a versenyezni etikett rész, ami külön fejezet a karrierben. Kaz mondta egy korábbi interjúban, hogy utólag kicsit sajnálja hogy ezt a nevet kapta a játék, mert sokan emiatt azt hiszik hogy ez egyfajta prologue epizód, pedig ez inkább a GT7 egy komolyabb verziója. Ami bővülni is fog folyamatosan, a kezdeti 130 autó végül 400-500-ra fog duzzadni, valószínűleg a GT6-ban látott Senna és Goodwood Festival is bekerül, tehát lesz kontent bőven. Csak kurva szarul van kommunikálva ez a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
-
Djuree
félisten
válasz echterion #111672 üzenetére
tudom, miért nem néztem utána. oké, de ilyet álmomban sem gondoltam, nem is feltételeztem. hát majd legközelebb utána nézek. mindegy, 1 dolcsi, legyen az ördögé.
ide meg néztem be előtte, ritkán járok ide mostanában, kevés a time.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mister_X
nagyúr
válasz echterion #111640 üzenetére
Ó, értem. Tehát, ha valamit leírok, az addig nem a saját véleményem, amíg bele nem írom. Hogy a Sony szerint "hivatalos", az egy dolog. Hogy a játékos társadalom és a legtöbb fejlesztő (lásd.: akik nem raknak be natív támogatást, mint a War Thunder esetén, vagy akik hangot is adnak ez ellen, mint Blizzard) pedig mit gondol, az meg sajnos más (Sony is pénzből él, ezek a szarok után is be lehet húzni egy csomó licenszdíjat).Felnyitom neked az
Alkotmámytalaptörvényt, rámutatok egy cikkelyre, az emberek 98%-a szerint hülyeség/felesleges/unfair. De az is hivatalos."...egy kvázi csalásnak minősülő, közel sem tökéletes kiegészítő..." - [link]
Hidd el, tisztában vagyok vele, hogy khrm... hivatalos...
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Wlac
Ármester
válasz echterion #111624 üzenetére
Nekem új ez a rendszer. Tudom, hogy PC-n van ilyen, de PS-n még nem láttam. Pontosan hogy néz ki? Fizetek 1 dollárt, és megkapom ott felsorolt 5 játékot? Ha pedig 15-öt, akkor azokon felül még az MX és Darksiders szériát is?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
Mister_X
nagyúr
Akkor döntse el egyedül. Ő kikérte a véleményünk*, én leírtam a sajátom. Nem tetszik: lehet továbblépni.
*pontosabban fogalmazva nem kérte ki, hanem megerősítést/alternatívát várt, de én már pedig vagyok olyan pofátlan, hogy leírom a saját véleményem.
De ettől függetlenül mindenkinek ugyan azt fogom mondani: aki billentyűzetet és egeret akar használni, az vegyen PC-t. Tetszik vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
ha már + eszközt kell vásárolni, akkor az nem legális sztem, attól hogy a sony inkorrekt és csak a pénzre hajt és kiad egy szettet, mert hogy a pc-s jöjjön csak át, mert tuti a butított grafika kell neki és eddig csak a kontroller miatt nem jött az más
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EA Sports WRC '23
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest