Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz
Kendek #112913 üzenetére
Simán. Ha engem olyan mértékben érdekelne, hogy milyen nyelvű a játék ( ok, olyannal még nem találkoztam, hogy angol ne lenne valamiben) akkor rákérdeznék. Hiszen kismillió+1 kópia kering a piacon. Pl. amikor megvettem a Bloodborne GOTY kiadást a sima helyett alap, hogy megkérdeztem, hogy milyen régiókódos a fullos kiadás, nehogy bukjam a mentésemet. A többi meg tanuló pénz
-
echterion
nagyúr
válasz
Kendek #112913 üzenetére
Ha korrektséget kérsz az eladón számom, akkor azzal felelőssé teszed. Nem volt inkorrekt, mert nem kell róla tudnia, ez nem egy egyértelmű információ. Én se tudom pl. az AC Black Flag-emről, vagy a Watch Dogs-omról, hogy milyen nyelveket tamogat az alapértelmezetten kívül és eladás esetén se jutna eszembe ezt megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Mario Party Superstars
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Valve Steam Deck OLED 512GB
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest