Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz kokoaliga #139000 üzenetére
LOL, eldöntheted hogy kell -e vagy sem. Csak az alapértelmezett beállítás a megújítás lehetősége, ezért kell még az elején ezt kikapcsolni.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
marilllyo
veterán
-
Zanik
addikt
válasz kokoaliga #138923 üzenetére
A felbontás a VR sisak kijelzőjén múlik, akár Pro-ra, akár Slim-re kötöd, ugyanannyi marad.
Nekem volt kb. 1 hónapig sima (nem slim) PS4 mellett VR sisak, majd beújítottam egy Pro-t is.
És bár valóban valamivel simábban futnak a Pro-n a VR címek, szerintem a sima PS4 is jól kezeli a VR játékokat.
Egy nagyon nagy előnye van a Pro-nak: van hátul is USB, így nem néz ki olyan furán mint a korábbi sima gépen az elülső USB-be bekötve.!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
LeventeV
senior tag
válasz kokoaliga #138344 üzenetére
Nekem is szokott, de szerintem nem a gep hibaja, mivel nem mindenhol. Pl most hetvegen hazamentem szuleimhez, vittem a konzolt es tapasztaltam szaggatast.
Tegnap 3 ora jatek utan sem volt semmi.
Van a kozelben valami mas vezeteknelkuli eszkoz? Eger, bill, router, ilyesmi. -
jpeetr
aktív tag
válasz kokoaliga #138344 üzenetére
Nekem még sosem csinálta, pedig 99%-ban fülhallgatóval játszom. Letöltés is sokszor megy, akkor sem.
Asus Cerberus-t használok, de előtte más fülhallgatóval sem volt ilyen.
PS4Slim 500Gb[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest