Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skynet258
veterán
válasz retesz147 #138225 üzenetére
Ha nem ismerted akkor itt a másik nagy, a Slickwraps is. Ott is vannak jó dolgok...
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz retesz147 #137371 üzenetére
Itt találsz néhány készüléket, és hozzájuk véleményt is.
-
A`rpi
addikt
válasz retesz147 #137369 üzenetére
"Srácok, ilyen fülessel össze lehet hozni a PS4 Prot? Bluedio H+?
Van egy Awei agybadugósom, azzal nem tudtam párosítani."Bluetooth készülékek nem támogatottak PlayStation 4en.
-
saelin
veterán
válasz retesz147 #135859 üzenetére
A porszűrő szerintem teljesen fölösleges. Egy normál háztartásban nem keletkezik annyi por, hogy emiatt aggódni kellene.
Nekem van macskám is és biza hullik a szőre mint az állat. Novemberben járt le a notimon a gari, ennek örömére széjjel kaptam egy kis takarításra és pasztázásra. 3 éves gari ideje alatt nem volt takarítva belül sehogy, ezért arra számítottam hogy mérő porcica lesz az egész. Nem így volt. Egy nagyon vékony réteg por volt a ventilátoron. Ennyi. Nem kell túl izgulni.Ellenben a hőelvezető paszta nagyon rossz állapotban volt. Nem mondom hogy száraz volt, de egyértelműen be volt sűrűsödve. Nem csoda hogy itt is ajánlják gari után újra pasztázni a procit.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
WaterWave
veterán
válasz retesz147 #135845 üzenetére
melege lesz...
hiába kap elöl levegőt, szerintem nem lesz jó, főleg nyáron• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
toompa
őstag
válasz retesz147 #135037 üzenetére
Üdv!
Amire tudok,válaszolok.
A legjobb ha ott eladod azt a ps plust. Itthon már nehéz lesz az sk régió miatt.
A magyar és uk régiókkal nem lesz gond,meg tudjátok osztani a játékokat és a pluszt.
Mindegy hol veszitek a játékokat. A dlc-kkel lehet gond ha vennétek hozzá. De ez sem jellemző,a 2-es régió jó lesz. -
toompa
őstag
válasz retesz147 #132807 üzenetére
Üdv!
A V2-es mindenképp jobb választás!
A garancia érdekes kérdés. Nálunk érvényes az angol garancia,elvileg visszafelé is érvényesnek kéne lennie. De ha tudsz,kérdezz rá az üzletben ahol veszed.
A szín semmiképp nem fog kopni,bármilyet is veszel. Az analógok voltak hajlamosak a kopásra,de a V2-nél ettől sem kell tartanod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest