Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
TL-WR1043ND ilyen routerem van mit állítsak be benne, hogy használni tudjam a ps4 em? Az alap dolgok áramtalanítás stb megvolt.
-
LeventeV
senior tag
válasz Petreszku #67888 üzenetére
Szia.
Fogod tudni használni a már meglévő profilod, és a PS Plus csak abban az esetben kell, ha multizni szeretnél. Ettől függetlenül a frissítések gondnélkül fognak menni, és a netet igénylő alkalmazásokat (böngésző, youtube, stb) gond nélkül fogod tudni használni Plus nélkül is.
VAlamint ha veszel plus-t akkor az megoszlik a PS3, Vita és PS4 között, tehát a 3 készülékhez 1 plus előfizetés is elég, feltéve, ha ugyanaz az account van aktiválva a mindhárom eszközön. -
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy PS4 vételén, de előtte a nem tiszta dolgokat inkább megkérdezem, leírom, hogy gondolom és majd ti kijavítotok ha nem úgy van. A tudnivalókat átolvastam.
A mostani profilomat amit VITA-n és PS3-on is használok azt ezen a gépen is fogom tudni használni, angol profil az angol store-hoz.
A ps+ előfizetés szükséges/kell ha multizni, co-op-zi szeretnék, de a beindításhoz, frissítéshez már nem kell.
Most hirtelen ennyi, de biztos lesz még kérdésem.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Tuomas
addikt
Milyen routered van?
Ez alapján (amit egy egyszerű google keresés dobott ki - amíg leírtad a "szar retket" ezt a hibaüzenetet is beírhattad volna keresőbe) router hiba lehet, próbáld meg kikapcsolni, áramtalanítani a ps4-et is és a routert is, majd utána próbálj belépni. Ha nem megy, akkor nálam jobban hozzáértők elmagyarázzák, hogyan kell az MTU-t átírni, vagy hasonlók.
Szerk:
(#67886) dunc
Wifi-vel, vagy kábellel használod? Még megpróbálhatod rákötni hálózati kábellel is.[ Szerkesztve ]
We were here
-
dunc
nagyúr
Regisztráltam psn networkra, működik pc n, de ps4 en nem tudom bejelentkezni.....nw-31194-8
-
Vasy09
őstag
válasz FhRossi #67868 üzenetére
Már én is nagyon várom, kíváncsi leszek, mert engem a BO3-as limited érdekelne! Bár már egyre inkább azon vagyok, hogy lehet most kéne megvennem ingyen hitelre amíg lehet, mert ugye a 139-ből cetelem hitelkártyával most alapból lejönne még 10% és így 125-ért vihető lenne! Meg most már 10 nap után picit hiányzik a PS!
Gamertag: Vasy09
-
bozsik84
tag
konzolokszervizétől előrendeltem a battlefront-ot, megjelenés elvileg 11.19, de ma jött a mail, hogy átvehető...akkor ma már játszható a játék? nem banolnak, vagy ilyesmi? bocs, ha nagyon alap kérdés
psn id: zsonom
-
FhRossi
tag
válasz lockdown90 #67876 üzenetére
Oké, köszönöm a válaszodat.Pénteken eldől!
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
dbandris
csendes tag
Aki vacilálna az 500gigás és 1TB-s modell között, annak a terrásat tudom ajánlani, mert tegnap kénytelen voltam törölni pár játékot, hogy a Syndicate fecsússzon a vinyóra. Pedig nincs sok nagyméretű játékom (10 alatt)
-
FhRossi
tag
válasz >Deego.. #67860 üzenetére
139.990 ft lesz az ára!
Hát, lehet érdemes előrendelni, mert fekete péntek ide, fekete péntek oda, ez kitűnő ár! Ha úgy nézem, a gép maga 100 környékén van így, és biztosan új szériás!
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
FhRossi
tag
válasz lockdown90 #67871 üzenetére
Az eDigital hivatalos viszonteladó, nem lehet gond a gariztatás. Alapgépet vásároltál?
-
lockdown90
senior tag
válasz FhRossi #67868 üzenetére
En is Edigitalba vettem, idei szeria volt. Mondjuk a garancia jegy az az oveke, de gondolom le van szerzodve a Sony-val.
Más: akinek magyar psn van annak mikor valik elerhetove a battlefront 19 vagy 20.-a? Illetve azt tudja vki hogy ha egy game preordered akkor mikor vonja le a Sony a penzt?[ Szerkesztve ]
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
FhRossi
tag
Igen, én is sokáig gondolkodtam rajta, de hivatalos viszonteladótól szeretném megvásárolni mindenképp.
Az eDigitalon viszont az a gond, hogy nem tudni milyen szériás gépet árulnak. Próbálom elérni őket továbbra is.(#67856) ldave Köszi a tanácsot!
(#67857) arpi6k Pedig én pontosan ebbe az árkategóriába várom az 1TB alapgépet, Fekete pénteken! Hivatalos viszonteladónál.
[ Szerkesztve ]
-
arpi6k
addikt
Nem sztárolni akarom az Aqua-t, de nagyon jó tapasztalatom volt a vásárlásról. Telefonon egyeztettem velük, mondták hogy új szériás gép. Ezután befoglaltam, átvettem a boltban. Hiánytalan bontatlan csomagolás (Sok Sony partner üzletről hallani érdekes dolgokat ezzel kapcsolatban...) De természetesen az ár volt a fő ok hogy őket választottam.
Intel & ATI
-
>Deego..
senior tag
Ár még nem ismert, de úgy gondolom ez egy remek bundle.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
-
zzola
titán
SW Battlefrontról majd kérnék első benyomásokat, köszönöm!
-
-
Tuomas
addikt
válasz marilllyo #67844 üzenetére
Nocsak nocsak ez igencsak ígéretes dolgokat ír
De a privát lobbis részt nem értem, az már vanWe were here
-
FhRossi
tag
Üdv, srácok!
Hamarosan csatlakozom én is hozzátok, 20.-án Fekete Péntek az eDigitalnal, remélem érdemes várni, és jól leakciózzák a konzolt! Nem akarok mellényúlni, csakis az új szériából szeretnék vásárolni, de az oldalukon nincs feltüntetve, és az ügyfélszolgálattal sem tudtam beszélni. Az 1TB alapgépet néztem 119.990 most, pénteken remélem 100 környékére esik az ára! Már csak 3 nap!
Faxom, ez úgy néz ki, mintha reklámoznám őket, pedig esküszöm nem!!!!
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
A Destiny The Taken King dobozos kiadása tartalmazza az alapjátékot is?
Ha igen, akkor a Taken King rész kód formájában jön a játékhoz, vagy az is a lemezen van? -
marilllyo
veterán
válasz Tuomas #67843 üzenetére
Végül fél 1 kor záródott a party. Bár akkor már csak ketten voltunk. Ma folyt köv részemről és én is hozhatok egy embert. Csak összejön egy állandó 6 fő. Nem értem egyébként, hogy miért csak 6 lehet lobby-ban....Már csak az egész klub rendszer miatt is...
(#67841) Kakaduku: Nem úgy van, hogy holnap jön? Nekem nem írt a futár.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Tuomas
addikt
Nekem is bejött
Hát igen, valami megoldást erre kéne kitalálni. Bár mondjuk most jól összejöttünk, nem bizti, hogy mindig leszünk 6-an 7-en
Viszont a nyilvános multiba megint sok volt a k*csögEgyébként még challenge-et lehetne létrehozni, és meghívósra tenni, csak akkor még mindig nem egy pályán játszunk.
Valaki tud megoldást arra, privát lobbiba miért csak 4 főt enged meghívni?
[ Szerkesztve ]
We were here
-
boost
addikt
Este nagyon jót DriveClub-oztunk. Köszi mindenkinek! Mondjuk elég béna ez a 4-6 fős korlát.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Ma este 7-8 órai kezdettel valaki SW: Battlefront? Just for fun!
Akit érdekel annak jelezném, hogy csinálni fogok chatet, szóval lehet jelentkezni. -
zzola
titán
válasz hakos1987 #67837 üzenetére
Mindegyik nem is lesz meg csak pontgyűjtéssel, mert párhoz külön "assignment" keretein belül lehet csak hozzájutni. A vonal azért nem megy tovább, mert már nincsen fegyver, amit pontgyűjtéssel meg tudnál szerezni...
A profilodban jól látszik, hogy megszerezted a 10 fegyvert, a többihez a single részben és multi részben tudsz hozzájutni!
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Nincs a két lakás routere összekötve, egyszerűen csak amikor a szomszéd ps4e elkezd routerként működni, akkor az elnyomja még a saját routerének a jelét is...
kovács55béla egy megoldás: csinálj vashálót a válaszfalhoz bár lehet elöbb a szomszéddal beszélném meg inkább a dolgot ha nem hajlik rá akkor végső esetben vegyél vmi 3 antennás routert... 5ghz nem játszik nálad, kliens gép nem kezeli? vagy az miért nem jó?
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz killer095 #67820 üzenetére
Egyénfüggő, barátomék "másodjára" vették meg, egyszer megjelenéskor, most pedig újra, az új "nagy DLC" miatt.
Napokban arról számolt be, " megunták kár volt megvenni".
Én meglátásom, relatív monoton, erősen csapat orientált játék.
PVP-re másodjára hogy "újra" kipróbáltam nem venném meg.
kovács55béla
Egyértelműen hálózati probléma,
az hogy pont a PS4 nél jön elő a hiba véletlen egybeesés.(Vezeték nélkül ennyi eszközt
párhuzamosan nem tud kiszolgálni szomszéd router-e.)Ajánlott router:[link]
(Bár esetedben lehet elsősorban távolság a gond, vagy a vastag falak, így lehet a megfelelő router mellé, egy access point is kell. )
Saját internet előfizetés, vagy megfelelően konfigurált hálózat fogja orvosolni a problémádat.
PS4 ből nem létezik "hamisítvány" meglehetősen komoly technológia van benne ahhoz hogy azt bárki másolni tudja.
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
Destinyt mennyire érdemes beszerezni? mert sokat olvastam hogy gyenge lett.Vagy inkább until dawn?
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Madwe
nagyúr
Havonta csak 2-3 cím van, s mindig csak az aktuális havit látod (régebben 1 évre visszamenőleg láttad az addigiakat is... )
Arra figyelj, h miután lejár a próbaidőd, automatikusan meg fogja újítani az előfizetésed egy 1 vagy 3 hónapossal. Ha elő is akarsz fizetni akkor is az éves éri meg, uh mindenképp állítsd ki az automatikus megújítást!
A 44ft-ot azért terhelte rá a számládra, mert ezzel ellenőrizték a valódiságát, utána vissza is kapod, mert csak próbaterhelés volt.
-
dunc
nagyúr
Srácok hozzáadtam bankkarit, kaptam 14 nap trial plust, mik a ps4 free játékok, mert kb 3-4 et találtam, csak ennyi?
Jah az normális, levont 44 ft t amikor hozzáadtam a kártyát,és utána egyből vissza is rakta a 44 ft t?
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Fallout 4 jó játék, de alig változott 7 éves elődjéhez képest és rendkívül sok dologban évekkel le van maradva. Ráadásul konzolos teljesítmény katasztrófa. Én is órákat tudom tolni, mert nagyon el lehet benne mélyülni, de ha pontoznám én is 7et adnék, konzolverziókra mindenképp
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
marilllyo
veterán
Holnap csapatépítő jelleggel nyomhatnánk egy Driveclub napot!
11:00-tól kezdődően. Voice Party-val. Na? Na? Na?Bocs Árpi az off-ért?
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
james001
veterán
Küldtem egy-két embernek friend request-et ha nem gáz Igaz nem multizom még semmivel,de egyszer hátha UC4 bétára remélem össze tudunk hozni majd valami nagyobb party-t
https://psnprofiles.com/kazama001
-
ForRedGlory
félisten
válasz gyuribácsi88 #67803 üzenetére
Ezen a mezsgyen: jo hogy nem szemtol szemben kommunikaltak, mert elszivnak a foldrol a hangullamokat kizvetito levegot. Akkor nezhetnenk mint Rozi a moziban
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
válasz gyuribácsi88 #67803 üzenetére
Ha meg postagalambbal akkor meg kipusztítanák a fél galamb állományt
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
addikt
-
Pöttön
őstag
HA a Sony nem akkor majd ők lekapcsolják a PSN-t.
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest