Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakaduku
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Division 2 beta kódot milyen formában kell "beváltani"? Mármint ismerősöm, ha minden igaz küldött egy meghívót, de nem kaptam semmit. Emailben és Ubisoft fiókba sem. Mi a teendő? -
Kakaduku
senior tag
Jól tudom, hogy mai naptól indul az Anthem demo? Tudjátok, esetleg, hogy hány órától nálunk?
-
Kakaduku
senior tag
Nem szeretek kunyerálni, de most nem tudtam beszerezni amit szerettem volna, szóval ha valakinek feleslegesen lenne egy Anthem kódja, azért nagyon hálás lennék.
-
Kakaduku
senior tag
Tervezi valaki a PUBG-t megvenni?
-
Kakaduku
senior tag
R6- et pörgeti mg itt valaki a fórumról? Most elég nagy akcióban van és elgondolkoztam a megvételén, azonban már próbáltam és random emberekkel nem mindig élvezetes.
-
Kakaduku
senior tag
Lehet, hogy nem ide tartozik, mert RDR2-vel kapcsolatban lenne kérdésem. Hogy lehet az, hogy a karakter súlya "average", pedig rendszeresen etetem? A játék elején még "perfect" volt.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Kakaduku
senior tag
Van itt valaki, aki az RDR2-t előrendelte? Ha igen, akkor hol lehet most a legjobb áron beszerezni/előrendelni? Én 18 990-es árat találtam legolcsóbban.
Köszi! -
Kakaduku
senior tag
válasz Carlos Padre #163589 üzenetére
Tegnap kipróbáltam és működik. Én még nem kaptam ban-t érte.
-
Kakaduku
senior tag
The Crew 2 béta kulcs tőlem, szeretettel!
AJA9-JQN3-9FDH -
Kakaduku
senior tag
30
-
Kakaduku
senior tag
Valaki játszik még Ghost Recon-t? Tegnap sikerült beszereznem, de nincs társa, akivel tudnék játszani.
-
Kakaduku
senior tag
Tegnap végre hazaérve kibontottam az új jövevényt. Ismét boldog tulajdonos vagyok.
PSN_ID: K4K4du_xxBattlefield 1-el mindig játszok, szóval összehozható lenne egy jó kis csapat.
-
Kakaduku
senior tag
Újból megtértem és beszerzésre került egy új Slim gép. Érdeklődni szeretnék, mert elég sok minden változott fél év alatt, amíg nem voltam boldog tulajdonos, hogy a Slim gépnek a széria száma CUH-2016A. Ez helytálló? Csak azért kérdezem, mert a leírásban CUH2002 van írva.
-
Kakaduku
senior tag
Amennyiben a konzolt szeretném eladni, de a fiókomra nem régen vettem 1 éves PS+ előfizetést, abban az esetben valami módon megoldható, hogy ne bukjam el azt az összeget, vagy sem? Gondolom nem lehetséges account-ok között mozgatni vagy valami hasonló.
Account-tal együtt adható lenne, azt tudom, de azt nem szeretném és illegeális is.
-
Kakaduku
senior tag
Steep Beta Early Access kód:
CJ89-HMNP-RPKD -
Kakaduku
senior tag
Mostanában kicsit hanyagoltam a PS4 témát, szóval elnézéseteket kérem a kérdésért, de vannak már olyan tesztek, amikben a FAT PS4 és a PS4 Pro-t állítják egymással szemben? Úgy értem, hogy láttam vannak videók a játékokról PS4 Pro-n, amik már megjelentek PS4-re, de van olyan ahol össze is vannak hasonlítva, hogy szemmel látható legyen a különbség? Esetleg képek?
(Természetesen 1080p érdekel)
-
Kakaduku
senior tag
Ebben teljesen igazad van, de majd akkor állítsunk olyanokat, hogy
"remélem a következő generációból teljesen kimarad mindenféle lemez és a totál elavult merevlemezt is selejtezik."
amikor a PSN network normálisan 2016-os szinten fog működni. Én sem szívesen bíbelődöm a lemezzel,de amikor 100/50-es nettel 10 Gigát egész éjszaka töltök, akkor nincs miről beszélni. Majd akkor hozd fel ezt a témát, ha a network képes lesz 10 Mbit/s felett letölteni. Szerintem ez nem nagy elvárás 2016-ban, nem így gondolod?
-
Kakaduku
senior tag
Én is jöttem kuncsorogni egy béta kódért. Akinek van elfekvőben és megszánna egy szegény embert, az küldje el privátba a kódot. Köszönöm!
-
Kakaduku
senior tag
Nem tudtok olyan oldalt, ami hasonló mint a gamestar? Volt már szó róla tudom, hogy az n4g.com ilyen, viszont elég ritkán frissül napközben, ahogy én látom. Lehet magyar, angol teljesen mindegy, csak ne legyenek gyökér kommentelők, mert normális hozzászólást nem látok soha.
-
Kakaduku
senior tag
-
Kakaduku
senior tag
válasz Dawide@axele #92114 üzenetére
-
Kakaduku
senior tag
válasz MrPeekaboo #92108 üzenetére
Aki kapott hozzáférést a For Honor alfához és nem tud kit meghívni az legyen kedves és felvenni velem a kapcsolatot. Köszönöm!
-
Kakaduku
senior tag
Az első link az enyém. Mielőtt kiragadod a hozzászólásomat kérlek, nézd meg hogy mire írtam, hogy mindenki teljes képet kapjon. Én csak az előttem szólót idéztem azzal kapcsolatban, hogy kivonják a forgalomból, valamint fel is világosítottak, hogy nem így lesz.
Nem vagyok én sem hülye, hogy pl. Dec. 31-én be kell szolgáltatnia mindenkinek a FAT gépet. Néha az eszem eldobom, de kiragadni a szövegkörnyezetből valamit, minden előzmény nélkül az úgy látom nem csak a hírekben megy, hanem begyűrűzött ide a fórumra is.
Vagy te is hírszerkesztő vagy és már hozzászoktál a munkád során.
Én itt be is fejezem ezt a dolgot, de erre azért muszáj volt reagálnom, mert az én írásomat használtad fel az indoklásodban.
(#91580) Elims: Köszönöm a kiigazítást és így van, feltételes módban írtam, mert én sem ugyanúgy mint szerintem nagyon sokan nem tudtuk, hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
válasz Nayrobi #91453 üzenetére
A FAT gépet kivonják. De ha én nem akarom lecserélni? Akkor bizony hátrányban leszek. Sőt, lehet hogy használhatatlan lesz az egész. Mint tudjuk a Slim valamivel erősebb lesz mint a mostani gép. Ez már kezd nagyon hasonlítani a Pc-s piachoz. Itt nem generáció váltás van, hanem új hardvert kell vegyek, hogy tudjak játszani.
Nekem így jött le, de javítsatok ki ha tévedek.
-
Kakaduku
senior tag
válasz KaitouP #91445 üzenetére
Ez nagyon érdekes téma. Én még a specifikáció előtt azt gondoltam, hogy nem fogok beruházni egy új konzolra, mert most októberben lesz 2 éve, hogy a jelenlegi "Elvault" "big" "fat" "ócska" konzolomat megvettem. Nekem tökéletesen megfelel, nem kell sem halkabb, sem vékonyabb, sem csicsásabb. Specifikáció után sem gondolom azt, hogy nekem szükségem lenne rá, viszont az a baj, hogy rákényszerítenek. Ez még csak találgatás tudom, mert még senki nem tudja, hogy miként fog a 3 konzol (Fat, Slim, Pro) egymás mellett működni IGAZSÁGOSAN, de szerintem sehogy. A konzolban azt kedvelem/kedveltem, hogy ha multiról van szó mindenki egyenlő esélyekkel indul és a skill dönt. (Van még más is, hogy miért szeretem, de az nem tartozik ide )
Szóval kíváncsian várom a fejleményeket, de véleményem szerint és számomra ez egy nagyon rossz irány a konzolpiac szempontjából, viszont jó irány a fejlesztők és főleg a Sanyi szempontjából.
Köszönöm a figyelmet!
-
Kakaduku
senior tag
válasz stickermajom #91184 üzenetére
Akkor minden oké, köszi az infót.
Sajnos én még nem kaptam meg, pedig Budapest 6. kerületbe kellett volna hozniuk és tegnap délelőtt rendeltem. Hívott a futár, hogy holnap délre ér ide. Biztos, hogy a reggeli H5-ös HÉV leállása miatt nem ért ide.
-
Kakaduku
senior tag
válasz stickermajom #91112 üzenetére
Már nekem is hozzák, ha minden igaz. Már az ára visszaállt az eredeti 15 000,- Forintra. Remélem nem ennyit kér majd a futár, mert akkor megy is vissza a boltnak.
-
Kakaduku
senior tag
válasz hyperspace #91062 üzenetére
Igazából mindenki jól jár vele, aki 1 éven belül nem akarja eladni, mert rá lehet tölteni a már meglévőre és meghosszabbodik. Lehet be is szerzem. Nekem csak decemberben lenne esedékes, de ennyiért szinte ajándék.
-
Kakaduku
senior tag
Dehogynem játszottam , csak még PC-n kezdtem neki, de annyira elvette akkor a kedvemet, hogy már PC-re a prémiumot sem vettem meg, pedig előtte szinte az összes BF megvolt tokkal vonóval.
Elkövetik ugyanazt a hibát, amit a BF3-4 esetében és ne ítélkezzek?! Ez számomra egy kicsit erős, de béta alapján tudok csak ítélni és most ez így nem oké. Lehet hogy javulni fog a teljes játékban, de mi van akkor ha nem. Engem nem fog vigasztalni, hogy kidobtam 18-20e forintot és kaptam egy olyan játékot, amiben ismét ugyanazt a hibát követik el már harmadjára.De ez már nagyon OFF, inkább befogom, mert sok mindenkinek nem tetszik a másik véleménye és az sem, hogy kinyilvánítja azt korrekt és INTELLIGENS módon és normálisan akar beszélgetni a témáról, minden támadás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Ezért szerettem én is a szériát, mert nem pörgős, de számomra az aggasztó az, hogy nem feltétlenül a skill dönti el, hogy le tudsz-e szedni valakit, vagy nem hanem elég sűrűn a technika (hitbox). Tegnap nem egy alkalommal találkoztam eme csodálatos és nem is olyan ismeretlen vívmánnyal (lehet, hogy új feature ) és rettentő módon fel tudott idegesíteni a dolog.
Kíváncsi vagyok/leszek a nemzetközi visszajelzésekre a bétával kapcsolatban, mert eddig elmaradt a nagy "áll leszakítós dolog" amit annyira ígértek. A hype az nagyon magasan volt mint mindig,de...
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
válasz gianni85 #90770 üzenetére
Én úgy vagyok vele, ha még a grafika nem is feltétlenül változik nagyot pozitív irányba, akkor is a játékélmény elviszi a hátán a játékot szerintem. Az igazat megvallva a BF1 sem egy áll leejtős grafikával rendelkezik(Nem szakadt le a pofám mikor elsőnek beléptem egy meccsbe). Tény hogy szebb mint a TF2, de az én mondásom az, hogy a grafika nem minden.
-
Kakaduku
senior tag
válasz vonSux #90765 üzenetére
+1
A Titanfall 2-től én is féltem egy kicsit és én sem szeretem az ugra-bugrálós fps-eket (élen a CoD-al), de itt kifejezetten jól sikerült a dolog. Bizakodásra ad okot. A grafika nem a legszebb, de a játékélmény az ott van a szeren szerintem.
kovsol: TPS
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Teljesen egyetértek veled. Amennyire vártam, akkora csalódás lett és a Titanfall 2 pont az ellenkezője. Egyáltalán ki sem akartam próbálni, de gondoltam hátha és be is szippantott.
Csabee86: A régi idők BF-ét hozza vissza mikor lövöd és nem sebződik, majd megfordul és meghalsz. Igazi nosztalgia.
Valamelyik lesz a kettő közül lesz az ez évi fps cím, csak nem tudom, hogy melyik még. Az a baj, hogy nagyon szeretem a BF sorozatot, de talán a legjobb még a Battlefield 2 volt, és azóta csak romlik a minőség sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
válasz gyuribácsi88 #90677 üzenetére
Teljes mértékben igazad van, viszont biztos vagyok benne, hogy lesz olyan ember, aki azért fogja megvenni azok mellett akiknek tetszik, mert a BF1-ig nem bírja ki és szeretne I.VH. játékkal játszani.
Természetesen ez a véleményem nem minősíti és nem veszi el az értékeit az említett játékoknak.
-
Kakaduku
senior tag
Nekem jó kódot küldtek, csak az a baj, hogy dolgoznom kell és bevallom őszintén, hogy egy kicsit utálom azokat akik otthon vannak és már kipróbálták.
-
Kakaduku
senior tag
Gyorsabbak voltatok, de nekem is ebben a percben érkezett meg. Juhúúúú!!!
"If you reach rank 15 and play on a least four different days, you will unlock a Battlefield 1 Beta Dog Tag** when the game launches on October 21. "
Nem várt meglepetés, legalábbis én nem tudtam erről a dologról.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
-
Kakaduku
senior tag
Mivel hétvégén ismét Titanfall 2 béta, így érdeklődni szeretnék, hogy mennyien fogtok játszani vele?
Nem tudom, hogy lehet-e egy csapatban/szerveren játszani, de ha igen, akkor szombaton összeállhatna egy jó kis csapat. -
Kakaduku
senior tag
válasz gyuribácsi88 #90331 üzenetére
Lackooo84 és gyuribácsi88: Köszönöm a válaszokat, akkor kivárom míg ps+ mellé adják, vagy egy nagyon jó akciót.
orichalcos: Akkor szerencsére nem kell letölteni ismét, mert még megvan a múlt heti kliens.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Esetleg azt lehet tudni, hogy a múlt heti béta kliens lesz a mostani béta hétvégére is?
gyuribácsi88: Elgondolkodtam, hogy megveszem az Inside-ot. Az írásod alapján te ki is játszottad. Érdemes beruházni rá? Úgy értem, hogy ad valami olyat amiért érdemes rá pénzt áldozni, mint például a Life is Strange, vagy a Beyond?
Esetleg akcióban érdemes lenne megvenni? -
Kakaduku
senior tag
válasz zsotesz81 #90098 üzenetére
Ha egyből engedte a dolgot, akkor nem kell megismételned, de valószínűleg én rengeteget próbálkoztam és már írták itt a fórumon, hogyha 1-2-szer nem tudod végrehajtani a tranzakciót, akkor letiltja a kártyát 24 órára, szóval én azt javaslom, hogy próbáld meg holnap.
-
Kakaduku
senior tag
válasz zsotesz81 #90089 üzenetére
Pár nappal ezelőtt nekem is hasonló volt. Én töröltem a kártyaadatokat, majd újra hozzáadtam a fiókhoz és utána sikerült vásárolnom, de csak PS-en, PC-n nem.
Annyit még hozzátennék, hogy ha törlöd az adatokat akkor valamiért azonnal nem sikerül ismét regisztrálni a kártyát. Kb.24 órának el kell telnie az ismételt regisztráció előtt.Én is tiszta ideg voltam, hogy nem tudok vásárolni, pedig nekem még érvényes a bankkártyám. Ez van... Sz*r az egész PSN Network.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Lehet, hogy már ki lett tárgyalva a dolog, de végre nekem is sikerült kipróbálni a Titanfall 2-t vasárnap. Attól eltekintve, hogy nem szeretem annyira a gyors játékmenetű és ezt a falon futkorászós/ugrálós játékokat egészen jól sikerült. Ha választanom kéne ez és a CoD között akkor ezt választanám, de lehet hogy maradok a BF1-nél, de még korai lenne véleményt nyilvánítani. Várom a BF1 tesztet is.
-
Kakaduku
senior tag
válasz Dawide@axele #89829 üzenetére
Köszönöm a választ, de akkor pontosítok a kérdésen. Melyik időzóna szerint?
-
Kakaduku
senior tag
válasz Dawide@axele #89826 üzenetére
Tudható pontosan, hogy meddig érhető el a béta?
-
Kakaduku
senior tag
válasz front3r #89313 üzenetére
Ebben teljesen igazuk volt a fejlesztőknek és neked/nektek is akik azt állítják, hogy SP élmény. De akkor kérdezem én, hogy lehet SP élményt nyújtani úgy, hogyha valaki teszem fel 3-6 hónap múlva megveszi a játékot és a felfedezett bolygókat, állatokat stb. már nem tudja felfedezni. Én ezt nem mondanám SP-nek.
Nem akarok vitát indítani, csak egy kicsit elgondolkodtató. Veszít a játékélményből az, aki később kezdi. Ez egy kicsit sántít. Inkább azt mondanám, hogy nem erre készültek, csak nem tudták megvalósítani, így kihagyták belőle és elkezdték hangoztatni, hogy SpSpSpSP élmény...
-
Kakaduku
senior tag
válasz Adam_Shepard #88965 üzenetére
Mai nap sikerült a kártyámat hozzáadni a fiókhoz, viszont most meg nem tudok vele vásárolni. Missed Charge- ot ír ki, valamiért. Pénz van a kártyámon.
Komolyan mondom nem értem ezt a szolgáltatást 2016 év végén. Itt van/volt a hétvége és gondoltam ha már hónapok óta nem játszottam, akkor beszerzek akciósan pár játékot... én naív. -
Kakaduku
senior tag
válasz Adam_Shepard #88965 üzenetére
Akkor majd próbálkozok vele holnap.
Nagyon érdekes, hogy próbáltam gépen is, Playstation-ön is, kettő kártyával, valamint még a PayPal-hoz is hozzá van adva a kártya és gondoltam, hátha azzal megy, de azzal sem vette le a pénzt.Ez valami anomália.
Na mindegy, akkor mára ráhagyom a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
válasz Adam_Shepard #88963 üzenetére
Akkor lehet, hogy letiltott már, bár nem vásárolni akarok csak beállítani a kártyát és majd utána vásárolni.
Arra is gondoltam, hogy mivel a régi bankkártyámat most töröltem, akkor is van valamennyi türelmi idő a az új kártya rögzítésére. Nem tudom, de már a laptopon az enter lassan kettétörik. -
Kakaduku
senior tag
Vásárolt mostanában valaki Store-ból?
Én most próbáltam a kártyámat hozzáadni a fiókomhoz, de azt írja ki hogy rossz kártyaszámot adtam meg. Nem hiszem el, hogy a Sony szolgáltatások terén ekkora sz*r. Párom kártyáját is próbáltam hozzáadni és ugyanez az üzenet fogadott.
Tapasztalt valaki hasonló problémát?
ui.: Magyar store-ról van szó és magyar kártyákról.
-
Kakaduku
senior tag
Az Inside bejelentés hatására változott a listám:
- BEYOND: Two SoulsThe
- Walking Dead Se.1.
- Inside -
Kakaduku
senior tag
Elég vegyesek a vélemények...
Ez van nem vagyunk egyformák. A The Walking Dead csak azért érdekel, mert a sorozatot is imádom, a The Wolf Among Us pedig a grafikával fogott meg. Ahogy látom kicsit másabb, mint a Walking Dead-é. Még nem tudom. Lehet, hogy akkor csak a Beyond és a Walking Dead lesz.heihachi: A BTS azért nem érdekel, mert a sims Borderlands sem kötött le. Nem tudom, hogy mennyi köze van hozzá, de maga a világ sem fogott meg annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
válasz Bdanyy #88797 üzenetére
Wlac: Az Until Dawn már megvolt és nagyon bejött.
erahurka: Heavy Rain már kijátszva Ps3-on.
Szerintem az alábbi kombinációt veszem meg:
- BEYOND: Two Souls
- The Wolf Among Us
- The Walking Dead Se.1.A többi (Game of Thrones, Borderlands) nem nagyon érdekelnek. Talán még a GoT, de ha jól emlékszem, akkor nem olvastam róla fényes kritikát. Egyelőre elég lesz ennyi októberig.
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
-
Kakaduku
senior tag
BEYOND: Two Souls -ról tud valaki véleményt mondani? A Life is Strange nagyon tetszett.
Továbbá még szemezgetek a Telltale Collection-nel. Abból is a Walking Dead és a Trónok harca érdekelne. A többi milyen játék? Life is Strang-hez viszonyítva.
Nem trófea vadászatra kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest