Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
PS3 erős volt meg drága ,nem nagyon vették. PS4 nem csúcs teljesítmény de olcsó. Viszik is mint a cukrot.
Amúgy szerintem fejlődni fog még fps szám meg a grafika is. PS3 is nagyon szép játékok jöttek generáció végén. PS4 sokkal erősebb ,bírnia kellene szerintem csak nem akarják ellőni az elején az összes puskaport.Itt valami olyasmit írnak hogy (már ha jól értem , nem vagyok egy nagy angolos) 3,5 giga Ram kell az operációs rendszernek. Az majd nem a fele... szerintem ha lenne egy frissítés és 1 GB ramot használna az oprendszer akkor marha jól és nagyon szép grafikával tudnának futni a játékok.
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Tuomas
addikt
Engem spec teljesen hidegen hagy hogy 30 vagy 60 fps. Amíg egy játék jó, akkor úgyis leköt. Ha meg szar akkor mehet kistrillió fps-el, akkor se fogok játszani vele. De ne kezdjük megint az fps háborút mert teljesen felesleges. Lehet valamit csinálni hogy jobb legyen a gép? Nem. Olvassák a Sony mérnökei a fórumot? Nem hinném. Akkor meg teljesen felesleges kismilliószor leírni, hogy dehát miért nem 60 fps? Mert.
Szerk: Ne vedd magadra, nem neked szól, csak már más sincs itt, mint hogy hangos a gép, meg hogy csak 30 fps-el mennek a játékok. Ez van, el kell fogadni, hogy ez a gen így fog maradni. Vagy jön rá 60 Fps-es játék ami nem remastered, vagy nem. Ha morgunk, akkor se lesz jobb
[ Szerkesztve ]
We were here
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád