Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Ha szerencséje van, talál valami sarki kínai kisboltot, ott úgyis van minden.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #40997 üzenetére
És a sarki kisboltban vegyen cipőt? Vagy cseréljen az eladóval?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #40996 üzenetére
Holnap elvileg viszont nyitva lesznek a bótok, ha valami bevásárlóközpontból vennél cipőt, akkor valószínűleg meg tudod oldani.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bjørgersson
félisten
-
Viszlát
addikt
válasz parandroid #40994 üzenetére
Pedig baromsagot ir, illetve tulsagosan messzire megy. Mert ez igy tulajdonkeppen azt jelentene, hogy az egyetemesen elismert szerkezeti egysegek tulajdonkeppen jelentektelenek, legyen az a konfliktus vagy a tetopont. Es ez igy baromsag, meg akkor is ha abban igaza van, hogy az oda vezeto ut is erdekes. Sot, eppen emiatt nem lehet semmibe venni egy sztori klimaxat sem, hiszen szubjektive sem mindegy az odaig vezeto ut, miszerint pontosan tudod mi fog tortenni mert egy seggarc elbojlerezte, vagy csak tapasztalati szinten resze a tudatalattidnak a lehetoseg...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
parandroid
félisten
OMG, milyen régóta fortyogott már bennem ez tudat alatt, de valahogy sosem fogalmazódott meg bennem egyértelműen, hogy mi is a gondom. Most a helyére került az összes apró részlet - véggbólogattam az egészet, ahogy olvastam. Szerencsére nem volt elszpojlerezve a vége.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #40989 üzenetére
Tesco, Spar, Lidl, Aldi, hasonlók biztosan zárva vannak ma. De egyébként mintha egyszer-kétszer már belefutottál volna az ilyen utolsó utáni pillanatos ébredésekbe.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
addikt
válasz fokukac #40989 üzenetére
Igen (illetve Ünnep nap) és nem egészen, mert :
A Munka Törvénykönyve értelmében ünnepnapokon csak olyan kisboltok tarthatnak nyitva, ahol maga a tulajdonos áll be a pult mögé. A Munka Törvénykönyvében meghatározott korlátozás nem jelenti, hogy a kereskedelmi tevékenységet folytató boltok, üzletek ne tarthatnának nyitva ünnepnapokon. A kereskedők ekkor csupán munkavállalójukat nem foglalkoztathatják. Ha tehát a boltot ezen a napon a tulajdonos üzemelteti, akadálytalanul nyitva tarthat -
nagyúr
az lenne a kérdésem, hogy akkor ma munkaszüneti nap van, és nincs nyitva semmi??
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
addikt
ÉKE az esetleges "lázító" hozzászólásomtól, ami törlésre került.
Békés megemlékezést mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz Winner_hun #40985 üzenetére
aack valaminek az acknowledge válasza lesz. A child crashed pedig gondolom, azt mutatja, hogy az a child process, ami éppen a Te kérésedet kezelte volna, elcrashelt valamilyen hiba okán.
Erről nyilván értesül a parent process, és az válaszol, hogy gebasz volt.Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz ngabor2 #40973 üzenetére
No offense, de mégis ki jön habzó szájjal, hogy egy néhányak által látogatott (már-már belterjes) totyikban esetleg valami van, aminek távolról köze van a politikához? (de semmiképp nem lehetne explicit kijelenteni, hogy az)
Nagyon meglepne, ha lenne ilyen önérzetes tulbuzgó farok a topik látogatói között. Ha mégis, hát sértődjön meg, nem kár érte.
Same rules apply!
-
Integra
titán
tegnap este lőttem, mikor mentünk moziba...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bobalazs
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz concret_hp #40975 üzenetére
7-8 éves az kb. első generációs Core 2 Duo-s noti, 99%-os eséllyel tud USB-ről bootolni.
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz Bjørgersson #40976 üzenetére
Milyen noti? Úgy könnyebb megtudni, hogy tud-e bootolni usb-ről.
-
Bjørgersson
félisten
válasz concret_hp #40975 üzenetére
Magát a bootolható pendrive-ot pár perc elkészíteni, a kérdés inkább az, hogy a lapos tud-e usb eszközről bootolni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
concret_hp
addikt
viszonylag régi (7-8 éves) notira lehet valahogy win-t (xp / 7) telepíteni viszonylag egyszerűen usb stcikről?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
nagyúr
válasz ngabor2 #40973 üzenetére
Cselekvési kényszer; szerintem szarni kéne rá. Nem volt politizálás, egy hírre való reflektálás volt.
Egy olyan hír, ami másfél hete téma még ezen sajtóorgánum címlapján is, és szép véleménycikkek is születtek.Szóval ez strucckodás, továbbra is ez a véleményem. De ezt már kb. ezerszer kifejtettem.
-
Bjørgersson
félisten
-
Tim82
félisten
A legtöbb olyan ATM-nél, ami nem bankfiókhoz tartozik, a pénzfeltöltést végző biztonsági cég emberei végzik az ATM kiürítését akkor, amikor feltöltik bankjegyekkel. Amúgy melyik bank ez, hogy ATM benyelte kártyánál ráterhelnek az ügyfélre tiltási díjat?
-
Bjørgersson
félisten
válasz tiv83us #40960 üzenetére
Ó, értelek. Kicsit irigyellek, bár egyetem után én inkább észak felé szeretnék orientálódni. S mit fogsz tanulni, mi leszel, ha nagy leszel?
-
-
BlacKSouL
addikt
Aki legközelebb tippel ahhoz, hogy mikor kerül át ez a topik is valahova teljesen máshova, az jutalmul kap egy rang le-/el-/visszafokozást
tiv: osztán net-, bank, kamat és a többi adót használnak-e
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tiv83us
veterán
-
Verus
senior tag
Felkaptam a fejem a nosztalgia szóra
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
ToBeY
nagyúr
Édesanyám kártyáját benyelte a bankomat és felvett összeget sem adta ki az ATM.
Vagy fél órát telefonálgattunk mire az ügyintéző felvette és letiltotta a kártyát mindezt 10k-ért.Azért remélem,hogy 10k és felvett összeget is visszakapja majd anyu.
Kijönni nem akartak mert egy közértben volt az ATM és nem értek volna oda zárásig.(6kor történt és 8-kor zárt bolt) Jó kis móka volt ez így estére. -
-
NoLF
veterán
válasz Bjørgersson #40950 üzenetére
Es beengedted?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bjørgersson
félisten
Megjött a kis fejhallgatóm.
-
NoLF
veterán
válasz fokukac #40921 üzenetére
Viva bizony. Az etterem teljesen ki van mar fordulva onmagabol, keszulve a holnapi halloweenre, s nekunk is be kellene magunkat oltoztetni valami nagyon ijeszto bohocnak vagy kifesteni magunkat drakulanak, de en ellenallok. Nekem ez az 'unnep' nem a bohockodasrol es mokazasrol van szo, s leszarom higy itt mi a kulturalis elvaras.
-
ngabor2
nagyúr
válasz bobsys #40945 üzenetére
Ha rég/sose volt takarítva, akkor 0. lépésként (kikapcsolt állapotban) sűrített levegővel fúvasd ki alaposan. Ha nem, vagy nem sokat javul, akkor csavarhúzó, és úgy szösztelenítsd. Ha így se jó, akkor még van 1-2 lehetőség, de az esetek nagy részében ennyi elég szokott lenni.
Nálam egyszer folyamatosan újraindult egy noti, szép egyenletes, már-már filcszerű porcica dorombolt benne. Kiszedtem, onnantól csendes és hűvös volt.
-
bobsys
veterán
T410 laptomon fut. De nagyon. 20% CPU hasznalat mellett forro levegot fuj ki. Eleg lenne ha szetszednem es az esetleges port kifujnam a cpu huto lapatjaibol vagy valami komolyabb dolog is szukseges lenne ahhoz, hogy normalisabban menjen ez a hutes (meg ugye zajos is az ezerrel porgo ventillator)?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #40943 üzenetére
Ne csodálkozz rajta, zöld is vagy, a nyelved is kilóg, és még a szemed sem áll jól. Ez utóbbiak alapján ugyan akár még MNB-elnök lehetnél, na de akkor is...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz parandroid #40942 üzenetére
Úgy volt, hogy Bobsys kollega hoz nekem 400 dolcsiért, amikor még 220 volt a dollár.
De nem hozott, mert biztos nem kedvelPleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
Most nézem, hogy az itteni MM-ben már van Nexus 9 (32GB, LTE nélkül), közel 500 EUR-ért. Még jó, hogy kapni... Nexus 5-öt (16GB) viszont sehol nem látok 340-350 EUR alatt, úgyhogy ha Mo-n valaki 90k-ért árulja, ott valami nem kerek, én azt inkább köszönöm, de nem kérném.
integra: Azért amikor alig több, mint egy évesen tönkrement a nyomtatóm, jól esett, hogy szó nélkül kaptam egy újat. Akkor örültem, hogy a 3 év garisat vettem, és nem az egyéveset. Ugyanígy volt Katica első kint vett okostelefonjával, egy Galaxy S Plus-szal, szintén túl volt már egy éven, amikor elkezdett haldokolni, kaptunk ahelyett is másikat, miután a szervizben végzett szoftverfrissítés sem segített rajta. Mo-n fényképezőm halt meg 1-2 hónappal a kétéves garidő lejárta után, a következőt itt már 2 helyett 5 évre bővített garival vettem, ez a felár volt valami 50 EUR (általában a vételár 15%-a körül adnak hozzá ilyesmit). Mobilra, tabletre szerintem nem is adnának 5 évet, nem is lenne sok értelme, jellemzően ilyenkorra már úgyis elavult lesz, de a 2 évnél kevesebbnél azért összehúznám a szemöldököm.
p
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz fokukac #40939 üzenetére
és megbántad? nem, működik rendesen, a gari idődnek meg már vége lassan, akkor meg?
usából hozok szinte mindent, nem érdekel a jótállás. miért? mert semmi sem megy tönkre jótállási időn belül (legalábbis nálam) és ha véletlenül mégis egyszer valami tönkremenne, akkor is bőven van pénz javítani, mivel már annyit spóroltam meg így. az egyik legnagyobb fegyvere az iparnak a jótállás, ezzel tartják szó szerint rettegésben az embereket. és ez is működik a legtöbbeknél....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BlacKSouL
addikt
válasz ngabor2 #40938 üzenetére
Ha a MMarktban is akciósan 85-90 k -ért lenne, akkor én is szívesebben venném meg ott. De a BByte, MMarkt és társai 125k-ért adják, és azért 40k már elég jelentős különbség. Egy 400k-s tévé esetén talán még megéri, hogy 40k-val többért kapsz 100%-os garanciát, meg miegymást, de 85-90-et még
szívesennagy duzzogva kiadok egy ilyen telefonét, viszont 125-öt már nem. Annyiért már nekem nem éri meg.
Tudom, döntsem el, hogy kockáztatok vagy biztosra megyek (vagy kell-e egyáltalán ez), na most épp ezen dilemmázokViszont jelenleg a külföldi beszerzések is ott tartanak árban, mint ahol ezek a nem nagy háttérrel rendelkező shopok. Tehát vagy hozatom külföldről 90k-ért, vagy megveszem itthon magyar nyelvvel is, valamilyen bolti "garanciával" szintén 90k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #40937 üzenetére
Hmm. igazad van... tegnap éjfélkor néztem, rosszul emlékeztem,a z egy másik bolt volt. ITt csak azt írják, hogy mind beszél magyarul, és van hozzá minden tartozék.
@kékszarvas: A fő probléma az, hogy a Nexus és Motorola telefonokat Magyarországon nem forgalmazzák, vagy ha igen, akkor aranyáron. (pl. media markt-ban és a telenornál 130 ezer volt a nexus 4-es, amikor én kb. 75 ezerért vettem Angliából)
-
ngabor2
nagyúr
válasz BlacKSouL #40937 üzenetére
Valószínűleg 0-perces használt. Külföldön megveszik újonnan, mint cég, gondolom az áfát visszaigénylik, vagy nem tudom. Aztán behozzák, mint használt telefon, tehát innentől kezdve 0% áfa terheli Magyarországon. Hátránya, hogy gari innentől kezdve csak a bolton keresztül megy, ha épp nem akar megszűnni/átalakulni.
Mi szívtuk már meg így telefonnal, a bolt 90k-ért adta, 1 év bolti garival. A gyártó oldalán nem lehetett regisztrálni, mert az IMEI alapján nem itthon lett üzembe helyezve. A Media Marktban akciósan szintén 90k volt, csak ott 2 év gyártói gar, és regisztrációs lehetőség (+ 2 hó) és prémium garanciális szolgáltatás is járt hozzá. Nem mindegy, hogy az a kis különbség az árban mit jelent mellé adott szolgáltatásban.
-
-
nagyúr
válasz parandroid #40931 üzenetére
az jó drága, nem?
a part nero-nál most 94 ezer Ft a 32 gigás verzió, nem tudom, honnan szerzik be szürkén.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Integra
titán
válasz BlacKSouL #40924 üzenetére
nem valószínű.
ha olyanra gondolsz, mint tavaly, amikor a nexus4 ára esett egy 100 ojrót raktársöprésnél (250 ojró volt a 16 gb-os n4, ennyiért vettem én is),ez most nem lesz, mert az n5-öt a kínálatban tartják és tovább gyártják, és mivel az n6 ára vaskos lett, az n5 ára is igazolt, így maradni fog.
szerintem.peterke:
szerintem idővel meglesz a google store csimpiföldén is, ha már a zene és köny boltjuk is elérhető egy ideje. persze jó kérdés, hogy mikor..? 1 év múlva talán? 2?[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz BlacKSouL #40929 üzenetére
Német g.store-ban a 16GB-os 349, a 32GB-os verzió 399 EUR, ha érdekel. Mondjuk hogy MO-n miért nem árulják ugyanezen helyen, az jó kérdés. És még piros hátlappal is kapható, beszarás.
p
-
BlacKSouL
addikt
Tudom, hogy az SM meeting sales management-et akar jelenteni, de mindig a szépszőke sales controller kollegina küldi a meghívót, és nincs alkalom, hogy ne a másik SM jusson eszembe...
Juteszembe: jól sejtem, hogy lassan eléri a padlóját a - mondjuk például a - Nexus 5 ára, tehát további csökkenésre így a 6-os megjelengetése környékén se nagyon kell számítani? És már inkább a készletek kifogyogatása várható? Tehát vagy megveszem most, vagy nézek mást. Van olyan hely, ahol érdemes - mondjuk például ezt - beszerezni? Mindenféle ilyen csomagot, meg olyan csomagot látok, de nekem kéne bele minden, ne hagyjanak ki semmit.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Csyppa #40920 üzenetére
Az mekkora fless lehet, amikor átadja a hölgy a névjegykártyát valami diplomáciai eseményen, miszerint ő őfelsége 8. Henrik 6. felesége. Csak nehogy összekeverje a számokat. Jah, amúgy úgy tűnik, egy újszülöttnek minden Shakespeare-dráma új.
Ja, és a legdurvább húzása mindezek ellenére az volt, hogy amikor a pápa nem egedte elválni, akkor közölte, hogy holnaptól az egész ország egy új egyházhoz tartozik. És ez a mai napig tart. Vicces dolog ez a történelem, mi? Tök jó királydrámákat, kalandregényeket, sorozatokat, meg filmeket lehetne csinálni belőle. Oh, wait...
p
[ Szerkesztve ]
-
Csyppa
senior tag
És azt tudtátok, hogy VIII.Henriknek 6 nője volt?
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
concret_hp
addikt
'reggelt
vagy fullba vagy sehogy :D
-
NoLF
veterán
Gondoltam bekoszonok jartam en mar itt? Sebaj.
Hello
-
Viszlát
addikt
Már látom magam előtt a briós 6.0 vagy mennyi legfontosabb újdonságát, a topikonkénti hozzászólás számlálás lehetőségét.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
BlacKSouL
addikt
válasz Bjørgersson #40909 üzenetére
De amilyen anomáliák vannak most, nem csodálom. Ilyen váratlan és/vagy indokolatlan topikteleportálások mellett a párhuzamos portáluniverzumokba való áttranszportálás a létrejött szingularitáson át simán megeshet, csak megfejthetetlen az oka.
-
-
BlacKSouL
addikt
Az normális dolog, hogy ph alól megírtam egy hsz-választ, és a megjelenésekor meg már mobilaréna alatt voltam?
-
Integra
titán
újabb vereség, fákk de legalább nem kell strapálnunk magunkat idén sem a kupa miatt már...
-
bandus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest