Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz bandus #39099 üzenetére
Nem szabvál volt, hanem kötelező. Egyébként Anyagtudomány névre hallgatott és első félévben kellett felvenni.
Valószínűleg nem voltak annyian, hogy különbuszt tudjanak igényelni. A vonat az tömegközlekedés?
Különben a kísérő(k) biztos jobban idegeskedett/-tek, mint te.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #39098 üzenetére
kinél kell felvenni szabvál tárgyat?
idefele a vonaton egy csapat 4-6. osztályos-forma gyerekekkel utazhattam együtt... ilyenkor még olyan eleven az ember, meg izgága, meg idegesítő.. milyne pedagógus az, akinek egy ilyen osztályt tömegközlekedéssel jut eszébe utaztatni?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
FehérHolló
veterán
válasz VoDaFoNe #39092 üzenetére
A nudista strandon barnul a legjobban az ember.
Erről egyik professzorom fiatalkori nudista élményei jutottak eszembe, amiket előszeretettel mesélt előadásokon. (Nem túlzottan voltak jelen lányok, így rájuk nem kellett tekintettel lennie.)
Skynet is real. It's called Google.
-
VoDaFoNe
aktív tag
napoztam, meleg van, de vízben jobban barnulok úgyhogy majd valamikor go strand!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
nike_
addikt
válasz (Kolombusz) #39014 üzenetére
Köszi szépen nagyon kedves vagy... (nem akartam vulgáris lenni)
-
real_life
csendes tag
válasz Dr. Romano #39077 üzenetére
Persze , kell, csak az nem mindegy, mi megy a chatben És az sem jó, ha a két topikban szítják a feszültséget. Lásd itt nem smileyhozzászólásoznak, ott meg nem tartanak litániát gondolkodtató témáról.
Bár úgy látom már borult az elmélet. -
VladimirR
nagyúr
válasz FehérHolló #39080 üzenetére
nagyon ugy tunik:
"The Project started in July of 2007 and so far we have 61% of the Bible translated!"
pedig azert nem olyan rovid az, s nem hinnem, hogy tul egyszeru ilyen modon megfogalmazni az egeszet -
ngabor2
nagyúr
itt rohadok a melóhelyen, kint forróság van, a laborban a sok gép is melegít, a klíma nem bírja lehűteni. az iroda se egy jégverem. ráadásul min. fél3-ig benn fogok rohadni.
-
ToBeY
nagyúr
Délelött 10ig nem volt áram,már tiszta evolnási tünteim voltak. De ugye nem vagyok függő?
-
FehérHolló
veterán
-
VladimirR
nagyúr
"Then Ceiling Cat spoked all them werds:
I iz Ceiling Cat An I iz Top Cat, An I broughted u out of hawt lend wit no cheezbrgrs for hard werk at all
No can has other ceiling cat!! U gotz other Ceiling Cat, I shoot yous wit mah lazer eyes.
If u try be Ceiling Cat of any of mai creayshunz up in floaty skai, down in erth or in watr or I shoot yous wit mah lazer eyes. If u think faek Ceiling Cat iz Ceiling Cat, I mek u ded An ur kittens ded An if yur kittenz have kittenz, dey be ded too, for being stupid. If not I wuv u An all ur lotz uf kittenz!
U sez Ceiling Cat bad, I shoot yous wit mah lazer eyes, cuz I dun liek it. Srsly.
Remembur caturday An keep holy. U werk 6 dais An finish werk, K? Caturday, u no werk. U An all ur peepz go wrship me. And, if yu beez gudd, I maks it so yu can stays home and do alla stuffs yu wanted tu doos. I maded heavenz An erth An see An the stuff that does teh funney hoppey stuffz in An on it - so I make it holy cuz I no werk.
Bez u good to papa An mama so u has long lief.
U no maek peepz ded! Srsly!
U no maek sexxes wit other gurlz or menz than ur wief (so no awsum treesum alowed!).
U no taek stuffs for free if not getz for free.
U no tell bad stuff about ur neibor.
U no wantz neibor stuff! No wief, no gurlz, no menz, no animulz, NO BUKKITZ! DEY NOT UR BUKKITZ, K? dey da LOLrus' bukkits."
szerk.: huje rios
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
-
Gambit
őstag
válasz FehérHolló #39056 üzenetére
Semmi gond, előfordul. Értékelem, hogy elismered.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
poffsoft
veterán
Akkor kezdjük meg a mai napot:
Szépjóreggelt, mindenki![ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
-
neduddki
nagyúr
válasz frame>24 #39069 üzenetére
HI!
ojjat ne ismerunk csak in vino-t:- )))
udv
neduddki
mod: mi a fen van ma megin a vajuk atkotozott ide???:- )))
Te Vakvarnyu: ezt meg csak ne is tetelzzuk fel, me ma ez is tuzas:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #39067 üzenetére
HI!
amugy en mar ragyuittem e kellet megdogleszteni az off-ot, mert a buheratoroke es gizdak nem tudank tovabb szamolni es kellet egy esejj hogy ujrakezdhessek, mert a mostni 50k-s hozzaszolasszamaml illen mateatikai magassgokba mar nem jutnka el:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
norbiphu
őstag
ez az ON és OFF topic szar ötlet volt.
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tessek mondani most akkor ittlehet szidni Tugygyukitvagy a nem itt hanem a masikban???
udv
neduddki
-
VoDaFoNe
aktív tag
Szép estét!
Kipurcantam, fáj a lábam nagyon, a talpam fele lebomlott... Megyek aludni!
Jóccaka!Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
frame>24
addikt
Én máig bánom, hogy nem lehettem rokksztár. ~9 éves korom óta, mikor elkezdtem, mindig arról álmodoztam, hogy a dobok mögött ülve nyomom a ritmust, és ezrek őrjöngenek rá. (Egyébként hihetetlen érzés a játék, abszolút a zene ütemére "táncolni")
Tényleg brühühü...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
RexpecT
addikt
Egyet az elején tisztázok:nincs bajom senkivel, főleg nem veled.Nem akarom osztani az észt(erre jön a válasz,hogy akkor ne tedd ), mert egyet értek Race-el is meg Veled is,és talán még értelme is volt ennek az ON-OFF topiknyitásnak(így utólag látva).Namármost, ha jól emlékszem Te is használtad chat jelleggel ezt a topikot, szóval nem értem hogy miért vagy úgy oda.
-
bbazsy
őstag
válasz (Kolombusz) #39051 üzenetére
pont akartam kérdezni, h megint 144 pontos rendszer van-e.
embert nem találtam még, aki érti ezt a 4xx -est, meg úgy amúgy az értelmét.
Te mint jelenleg belsős: van neki?btw van ismerősöm, aki infót választotta orvosi helyett, eddig nem bánta meg
és van ismerősöm, aki orvosit, és látom, h iszonyú nagy szívás az egész... megcsinálható, biztos jó szakma, de sztem akiben felmerül a kérdés, h "orvos legyek-e", az már ne legyen. egy orvos legyen szívből orvos, kérdés nélkül. enélkül valszeg az egyetemet is végigsz*pod.
lehet lemaradtam, de melyik egyetemekről is beszélünk(BMEről tudok, másik SOTE?)mod: sry, előbbit akartam módosítani
[ Szerkesztve ]
..
-
Lortech
addikt
válasz (Kolombusz) #39046 üzenetére
No, mondjuk nagyban elősegítené a vita rendezését, ha az ilyen megjegyzéseket hanyagolnátok, mint hogy chat.hu színvonal, játszótér, nyalizás és a többi, ellentétbe állítva az itteni rendkívüli mély értelmiségi beszélgetéssel. Kinek kell ez? Nézd már meg, -ha már nem emlékszel rá - a sokat emlegetett régebbi, etalon off topikokat, köszönésen kívül majdnem minden volt, csak kicsiben, kevésbé pörgősen.
Nem kéne azt a társaságot akik (és akikkel egyébként jól megvoltál sokáig) inkább kötetlenebbül beszélgetnének, anélkül hogy egyesek rosszallását kelljen hallgatniuk úgy zusammen leszólni, mert neked inkább erre a topikra van igényed,Thank you to god for making me an atheist
-
bbazsy
őstag
válasz (Kolombusz) #39051 üzenetére
pont akartam kérdezni, h megint 144 pontos rendszer van-e.
embert nem találtam még, aki érti ezt a 4xx -est, meg úgy amúgy az értelmét.
Te mint jelenleg belsős: van neki?..
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Lortech #39047 üzenetére
Júlis 10-ig lehet sorrendet módosítani.
A rendszer nagyjából a következő:
-bejelentkezel annyi helyre, ahányra akarsz (minél többre, annál többet kell fizetned)Majd próbálod értelmesen felállítani a sorrendet.
Mert azon tizedike után nem módosithatsz. Tehát, ha te beirtál első helyre egy szakot, amire 110 pont a határ, mögé pedig egy 130-asat, akkor teljesen lényegtelen, hogy 140 pontod van, az elsőre vesznek fel.Viszont, ha forditva csinálod, akkor a 130 pontosra vesznek fel.
Ha meg csak 120 pontod van, akkor értelemszerűen csak arra, amire elég.A pontszámok most légbőlkapottak, új rendszer van, nem lehet tudni, milyenek lesznek a szükséges pontszámok.
A ponthatárokat pedig július 24-25 körül hirdetik ki.
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Dr. Romano #39048 üzenetére
akkor valaszolj ott, de ne ugy, mint az elobb, hogy csak a stilusomba es az arcom meretebe koss bele
kaptal egy kerdest, kerlek indokold meg, miert marhasag azt feltetelezni rolad, amit fentebb is irtam
hisz leginkabb ezt mutatod magadrol/magadbol a forumon -
Dr. Romano
veterán
válasz VladimirR #39045 üzenetére
Figy ha gondod van velem azt inkább priviben!!!
Bár komolyan mondom nem tudom miről beszélsz, sztem te nagyon durván összekevertél valakivel
A stílusodból meg tényleg vegyél már vissza öregem... Én egyáltalán nem beszélek veled így és egy normális embertől elvárom hogy ő sem (és én feltételezem rólad hogy az vagy nem úgy mint te másokról )Amiket írsz egyáltalán nem igazak (konkrét példákat pm-ben)... ellenben ha még ezt az értelmetlen álázást akarod folytatni akkor csak priviben és ne offold össze az OFF topicot
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Lortech
addikt
válasz (Kolombusz) #39046 üzenetére
Hogy van ez mostanság. Te hozhatsz döntést, hogy ahova felvettek, azon belül hova mész, a sorrend és a ponthatár nem jelöli ki implicit módon azt, hogy hova "kell" menned? Vagy hamarabb kell döntened a sorrendről, mint hogy kiderül a ponthatár?
Thank you to god for making me an atheist
-
(Kolombusz)
veterán
válasz DelArco #39033 üzenetére
Az orvosit, de ezen még lehet módosítani, csak véglegesen júl. 10-ig kell döntést hoznom.
Legalábbis 1 évig biztosan végleges.Olcsi: nem veszed észre, hogy még gerjeszted a vitát? Mi már egész normálisan elbeszélgettünk itt, kinéztük, akit kinéztünk, erre jött néhány hittérítő és kezdődik az egész elölről. Aki chat.hu szinvonalon csetelni akar, az go to on topic, aki szintén lazán, de értelmesen szeretne beszélgetni, az maradjon itt. Vagy járjon mindkettőbe, csak ne keverje a hardcore csetelést ide. Mert amiatt vált ketté az OFF.
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Dr. Romano #39035 üzenetére
meselj kerlek, miert marhasag azt feltetelezni rolad, hogy csak trollkodsz, a szakmai hozzaertesed meg a beka segge alatt van?
hisz akarhany ms-tal kapcsolatos topic-ba betevedek, mindben ott vagy, s gyalazod a ms-ot, a windoze-t, vagy eppen moonman-t, persze minden esetben ervek nelkul
kerdem en, ezek alapjan minek nezzelek? -
tbs
addikt
válasz philoxenia #39008 üzenetére
"...Miért kellett nekem pont a rockszakmát választanom? Igaz, valamire érdemes szakosodni. Pedig lehettem volna akármi, lehettem volna halász. Igaz, a halászok kora hajnalban kelnek... halásznak... eladják a halat... halszagúak..."
-
bandus
veterán
-
Lortech
addikt
Nem tartottam túl szép dolognak, ahogy leugattak délután, de mostmár nem kéne inkább valahol valami más műsort közvetítened, ahol vevők is erre?
(Kolombusz): Az előbb én is csak alkalmazkodtam, meg most is. Egész nap azt látom a PH!-n, hogy egymás szapulása megy, anyázás, köcsögölés. Szakmai topikokban és fáradt gőzben egyaránt, és tele a hőcipőm ezzel. De igyekszem belejönni.
-
Olcsi
senior tag
válasz VladimirR #39029 üzenetére
Jézusom...nem bírom ki... Mi történik itt? Ismeretlen embereket lealázunk, ahogyan csak bírunk. Csak remélni tudom, hogy a ph! elit többsége nem így gondolkozik. Bár jobban belegondolva...miket gondolhatnak a legtöbb felhasználóról? 0 IQ-s kis senkiházi, aki nem bír visszaolvasni, ráadásul mindig belepofázik mindenbe...
Nem volt itt ez dívat...Ladybug: addig eljutottam, de hogy hogyan lehet szállásokra szűkíteni? pfff..Meg ez azért sem jó, mert nem találok árakat...mindegy max holnap felíhvogatom őket, azért köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Hááá na az az a fekete sáv amit fél óra keresés után se jutottam el oda, h egyáltalán ráessen a tekintetem... azért köszönöm, majd szólok Rudinak, h esetleg változtassák át hupililára, h észrevegyék a hülyék is mint én...
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
-
senior tag
válasz (Kolombusz) #39011 üzenetére
a telekommunikációs szakirányt nem ismerem nem tudok róla nyilatkozni de igy llátatlanba is inkább az ha az orvosi nme érdekel annyira.
egyszer ültem bennt egy orvosi biokémia előadáson. hát nekem ugyanolyan unalmasnak tüntek az aminósavak vagy mik mint középsuliban anno. csak itt jóval többet beszéltek róluk.
sajnos igy hogy nem ismerem tökéletesen egyiket sem nem tudok annyira biztos tanácsot adni de amennyit tudok róluk annak ismeretében inkább a mérnökinfó.melyiket jelölted meg elsőnek?
Youth hides the key to salvation
-
VladimirR
nagyúr
válasz Dr. Romano #39024 üzenetére
nem, nem ismerlek 100%-ig, csak annyit tudok rolad, amit itt mutatsz magadbol
az meg nem tobb, mint egy 3-as iq-val rendelkezo hulyegyerek, aki megszallott modon utalja a majkroszoftott, holott tobb, mint valoszinu hulye barmi mast is hasznalnianyadek biztos buszkek lennenek rad...
-
-
Bandit21
addikt
Üdv.
Lett új konfigom, szeretném beleírni az "avataromba" a cuccaim közé. De nem találom a jóégre se, h hol lehetne. A "beállításaim (teljes)"-ben is csak forumos beállítások vannak... komolyan valaki mondja már meg 1x beírtam, de az még a régi forum motor volt, azóta meg nem nagyon nyúltam hozzá.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Olcsi
senior tag
válasz Dr. Romano #39024 üzenetére
Szerintem sosem volt még ekkora kihasználtsága a privinek itt.
-
Olcsi
senior tag
Már megint témánál vagyunk! Csak figyelemelterelésképpen: nem tud valaki valami olcsó és jó szállást a velencei-tó környékén? Nem árt, ha elfogadnak üdi csekket. (de akkor ez most off? eh...)
#39022: pfff...hihetetlen...itt ufók jártak, vagy mi??[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Dr. Romano #39013 üzenetére
azt aruld meg el, hogy olyan hulye hogy lehet valaki, mint pl te is
mutass kerlek egy olyan post-ot toled, amiben nem lehuzol, valamit, vagy belekotsz valakibe
csak egyet, egy oilayn igazi szakmaitutana esetleg - mondom esetleg - leszolhatod moonman-t (akinek erzeem szerint a kisujjaban tobb tudas van, mint benned osszesen, ha a microsoft szoftverei kore terelodik a szo, de lehet egyebkent is)
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #39015 üzenetére
Annyival jobb, hogyha elkezdtem valakivel egy beszélgetést, akkor azt át is látom, nem kell átrágni magam az ötvenhatodik huszározáson.
Ezt a helyzetet nem tudom, hogyan lehetett volna még kezelni. Mert az semmiképp nem volt jó, ahogy eddig volt. Legalábbis néhány embernek. Szó sincs itt kettészakadásról, továbbra is azzal beszélgetek, akivel akarok. A most folyó társalgásba például valószinűleg ugyanúgy nem szálltak volna be a chatelők, mint ahogy most sem teszik. Viszont széjjelszmájlizták volna az egészet, én meg kereshetném a válaszokat.
Úgyhogy így most jó.
Lortech: igen, volt köszöngetés. Az ember próbál alkalmazkodni, de elegem lett ebből a semmit kibeszéljük jó hosszan témából.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
Jól látod, mondjuk elég bunkóság így leugatni itt mindenkit, meg ahogy előadja magát néhány ember, mintha minimum ő szarta volna az OFF TOPIKOT. Ha jól emlékszem neked sem volt különösen ellenedre még egy ideje a köszöngetés, mert jópár alkalommal láttam tőled. Szóval talán vissza lehetne venni az arcból, nem hiszem hogy nem lehetne normálisan viszonyulni a másikhoz, és normálisan reagálni, nem ölt embert. És én is meg akartam neki magyarázni, hogy nem kéne, csak nem így. De megelőztetek.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Dr. Romano #39013 üzenetére
Ennél messzebb nem is lehetsz a valóságtól...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
norbiphu
őstag
válasz venember83 #39015 üzenetére
És az, hogy két topikban kell beszélgetni? Én Gambit véleményével értek egyet, amit vagy itt írt feljebb, vagy a másik topikban, pontosan sajnos nem emlékszem.
-
bandus
veterán
válasz kicsitomi88 #39012 üzenetére
"Mostanában jöttem rá, hogy sokkal nyugodtabb az életem, ha a kötözködős, minden hülyeségre adott kioktató válaszok adását mellőzvén teszek mindent."
de úgylátszik még nem tudod 100%-ig a gyakorlatba ültetni az új filozófiád.
Vénember: nem mi nyitottunk magunknak másik topikot... a kettőt pedig nemhinném, hogy össze lehet hasonlítani.
de nemkell a flame, akinek nem tetszik, ne olvassa. énsem nézem mi folyik a sziahánypohárvizetittálmárma topikban.[ Szerkesztve ]
-
kicsitomi88
őstag
Neked mekkora probléma az életedben ez? Mennyire releváns dolog az a mindennapjaidban, hogy egy kissrácot lecsesszetek ezért(tudom nem te voltál)? Fontos dolog ez?
90 87.5 87.8 87.5
-
venember83
nagyúr
Khm, de attól még egy kölyök. S megjegyzem ugyanaz a chat folyik itt is, mint eddig, csak a hsz-ek hosszabbak s mások beszélgetnek. Valódi változás ez szerinted?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz kicsitomi88 #39012 üzenetére
Egy olyan gyerek, aki mellesleg sokat jár ide és pontosan tudja, hogy nem véletlenül nyílt az a másik, ON TOPIC nevű hely, ahová köszöngethet. Itt maradnak a begyepesedett, bunkó parasztok, akik kinéznek mindenkit, elrontói minden jónak (chatnek), viszont cserébe jól elbeszélgetnek. És nem járunk át a másikba téríteni.
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Rájöttem a titokra hogy lehet valakiből PH! félisten:
[link][ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
kicsitomi88
őstag
válasz bandus #38994 üzenetére
Néha elszoktam gondolkodni azon, hogy min is húzzam fel magam. Mostanában jöttem rá, hogy sokkal nyugodtabb az életem, ha a kötözködős, minden hülyeségre adott kioktató válaszok adását mellőzvén teszek mindent.
Beköszönt ide valaki, egy topikba, egy nyilvános fórumon, egy gyerek. Benned mi játszódik le ilyenkor? Jobban érzed magad? Ugye nem?
90 87.5 87.8 87.5
-
(Kolombusz)
veterán
válasz DelArco #39010 üzenetére
Hát, a biosz az megy, meg az még valamennyire érdekel is.
Éppen a kémia sem rossz (az elmúlt 2 hónapban ki sem nyitottam a kémia könyvem és ötösre irtam az érettségit), csak azt nagyon utálom. Illetve inkább fogalmaznék, hogy egyáltalán nem érdekel.Az egyetem valószinűleg azért érdekesebb, mert legalább nem a növényi szaporodást, meg a tömény/hig savak és különböző fémek reakciót, valamint hasonlókat oktatnak, hanem olyasmit, aminek esetleg köze is van a szakmához.
Mérnök infóból csak a telekommunikációs irány érdekelne.
-
senior tag
válasz (Kolombusz) #38964 üzenetére
én azt tanácsolnám hogy orvosnak semmiképp ne menj ha nem érdekel.
szerintem az annál nagyságrendekkel nehezebb egyetem hogy csak úgy elvégezd.
rengeteget kell vele szenvedni és ha nincs meg hozzá valami plussz pl. az hogy szeretnél orvos lenni hogy nagyon érdekel a téma akkor rettentően nehéz lesz.
plussz ha inkább az informatika érdekel (a mérnök infóból gondolom) akkor nem tudom mennyire megy a kémia és a biológia. mert azokat ott elég keményen kell nyomni.a mérnök informatika viszont egy egészen jó szak énis ilyet tanulok.
szerintem ha elkezded utánna még ráérsz eldönteni pontosan ezenbelül hol akarsz elhelyezkedni. ebben a körben elég sok lehetőség van.
nem mondom hogy ez könnyű de ha ez érdekel akkor szerintem ezt válaszd.persze csak szvsz az egész
Youth hides the key to salvation
-
adalbert1
veterán
válasz philoxenia #39008 üzenetére
Azért a Stevék esetéhez hozzátenném azt is, hogy ők tipikus példái a tbs által is említett vezetői pozíciónak, nem hinném hogy hardware-software fronton aktívan részt vennének már bárminek a fejlesztésében is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mert akkor /20-25éve/ még nem igazán volt IT, vagy teljesen más volt . Persze a hardver is feszt változik, de például a Stevék /Ballmer és a Jobs/ hány évesek lehetnek?
Sok szakmára igaz ez, ahol a fejlődés olyan gyors, hogy a régi technológiát elsöpri.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
nike_
addikt
válasz venember83 #39005 üzenetére
Visszaolvastál?
-
bandus
veterán
válasz venember83 #39005 üzenetére
kémkedünk, kémkedünk..?
-
venember83
nagyúr
Látom a megy a beszólás, tolerancia nulla. No nem baj...
-
norbiphu
őstag
válasz bbazsy #39003 üzenetére
hát nálunk a 4 félévem alatt mikmakból járt megajánlott jegy, akinek a zh átlaga 4 v 5 volt. meg volt prog2-őn, és kódtechen de ott csak azok akik nagyon aktívak voltak az órán, meg pluszfeladatokat csináltak (pár ember).
-
bbazsy
őstag
válasz bandus #39002 üzenetére
nálunk az eddigi 4 félévem alatt most volt először vizsgazh, eddig nem találkoztunk vele. szal akármilyen 'nagy' is a szint hozzá, de ha van lehetőség, az egyértelműen jó.
ezt a félévet is úgy húzom talán ki, h minden ilyet megcsináltam + leghúzósabb tárgyból én mentem oda, h na mégis had jöjjek 2 héttel vizsgaidőszak előtt, mert különben valszeg megőrülök nyárra...3 BMEs(s?)el lakok együtt, tudom mikor végeznek.. kedves volt most is, egyik jan10. -én pakolt haza, én még jan 31 délután is vizsgáztam...
[ Szerkesztve ]
..
-
bandus
veterán
válasz bbazsy #38999 üzenetére
azért nem minden esetben van így. legtöbb helyen minimum 3-as a megajánlott jegy.
egyéb kedvezmények pl az elővizsga, vagy az írásbeli vizsga alóli mentesség, de ezekért összességében 90% felett kell teljesíteni a zh-kon. fontos tárgyakból meg úgysincs megajánlott jegy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest