Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz (Kolombusz) #38298 üzenetére
Nekem meg az epres túrótorta. Nyám. Ma is jólesik, meg tegnap is nagy étvággyal fogyasztottam.
Csak, hogy valami finomság is megjelenjen, ne csak a nyers hús.
-
brownus
veterán
az más, azt szeretem. ha jól van fűszerezve. de az ilyen nyálkás tengeri herkenytüket nem. egyszer jártam úgy, hogy rendeltünk pizzát, és mikor már túl voltam pár szeleten akkor nézem, hogy mik ezek a kis biszbazok itt, pici polipok voltak. végem volt...:d
megvagyok én ezek nélkül;) a halat sütve, főzve szeretem egyébként. meg a füstölt pisztrángot, az finom nagyon.
-
nike_
addikt
Sziasztok. Pfú de fárasztó napom volt ma. 14:30-ig próbáltam a suliban, 6 órám volt, egy szép honismeret dogával megfűszerezve, és lent voltam most, dög meleg van.
-
poffsoft
veterán
miazmiaz? nehez volt?
szusizzál. Mondjuk kicsit szkeptikus voltam a görög csemegével (ahol a snecik egy az egyben vannak kisütve), de végülis ehetőbrownus: mostmár biztos meglesz! Emléxel a rettegés fokára??? Extra pizza...
Fejlesszétek az iparomat, kérlek! (csak egy klikk a linken)
http://gandlandria.myminicity.com/ind[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Winner_hun #38287 üzenetére
a halasnál majdnem elhánytam magam:d
a cukor tuti kamu, impászibl. de jól néz ki;)
bár nem rosszabb mikor keleten élő kis polipokat csavarnak fel a pálcika végére és úgy eszik meg... uhhh
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Megjött a gépem
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #38283 üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #38283 üzenetére
Szerencse, hogy linkelted - nem kell hogy megvádoljalak plagizálással
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
venember83
nagyúr
válasz (Kolombusz) #38278 üzenetére
-
1010
őstag
szép napot
látom itt méreget az ipsosezt, hogy gondoltátok?
-
Bubu79
addikt
válasz (Kolombusz) #38278 üzenetére
Öööö - akkor nem ez volt az, amit csináltattál... Összekevertem...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz (Kolombusz) #38275 üzenetére
Hamar meguntad
-
(Kolombusz)
veterán
Van egy eladó Nokia N80 (Kolombusz) Navi Edition eladó, ha valakit érdekel esetleg.
-
AMD Power
titán
Hoppá...! félisten lettem.
-
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #38262 üzenetére
nájsz. fog nélkül sokmindent meg lehet tenni
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
VoDaFoNe
aktív tag
na lassan medek. páááás
[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Neró
őstag
-
VoDaFoNe
aktív tag
hali innen suliból.
móóóókusom
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
válasz Winner_hun #38262 üzenetére
Nem gyenge... Ilyen nyelvtechnikával biztosan népszerű volt az öreg suttyó korában
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bubu79
addikt
válasz tiv83us #38257 üzenetére
Ez akkor ha minden igaz a Run to the Hills címezetű szám lett volna?
NoLF: És mi lett a tojásos nokkedlivel
#38261: No - mégsem hiába hallgattam rongyosra jópár albumukat
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
na megyek és átváltozok currys csirkévé, rizzsel.
(az vagy, amit megeszel)
-
Drizzt
nagyúr
Épp egy éve tört el a lábam. De már fasza, csak megemlékeztem róla. Mondjuk még a fémek kivétele odébb van.
Illetve törte el egy "ügyes" hátvéd.[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
tiv83us
veterán
Raaaaaan tuuuuuuuuuu daaaa hiiiiiiiiiiiiiiilsz (tamtadam-tamtadam) raaaaaaaaaaaan fooooooooooor jjoooooooooooooor laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajf (tam-tam-tam-tam-tamtadam).
Mentem dogozni ma megin es ma megin meg mindig sotet van. /Ajron Mejdenre keltem /Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Bubu79
addikt
Bocsi - de Néró volt a Ráró kispejlova, szóval egyedül Neked van helyed az istállóban
( Keress rá jútúbon a Markos-Nádas duó Katonadolog címezetű szösszenetére )"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
válasz RoyalFlush #38253 üzenetére
hiába no, a népszerűség ilyen
-
RoyalFlush
őstag
Ehh .. Most látom mailt is kaptam a Gyüjtsük a kupakot Major Zolika meggyógyulásáért topic bezáratása kapcsán, Tisztelt Moderátor Csapata! megszólítással
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
NoLF
veterán
ha már asszociálsz, akkor miért rajzfilmre?
Francia zöldséges lecsó (Ratatouille) recept
Hozzávalók:
40 dkg padlizsán
25 dkg paradicsom
1-1 piros és sárga paprika
20 dkg cukkini
1 fej vöröshagyma
2 evőkanál olívaolaj
8-10 bazsalikomlevél
fél-fél mokkáskanál majoránna és kakukkfű
sóElkészítés:
A padlizsánt hámozatlanul nagyobb kockákra vágjuk, erősen besózzuk, majd 15 perc múlva leöblítjük, és kinyomkodjuk belőle a vizet. Egy serpenyőben, az olajban rózsaszínűre pirítjuk a karikára vágott hagymát. Beletesszük a padlizsánt, rövid ideig pirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paprikát, és a hámozatlanul felkarikázott cukkinit. 3 perc múlva a felaprított paradicsosmot is beletesszük, majd a zöldfűszerekkel, borssal ízesítjük, és fedő alatt 10 percig pároljuk. Csak a végén sózzuk meg, és a kész ételhez adjuk az apróra vágott bazsalikomot. Melegen vagy hidegen, párolt vagy roston sült húsok mellé kínálhatjuk.Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 143 kcaljelszó: "az vagy, amit megeszel"
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz Bubu79 #38247 üzenetére
Ejnye, Bububaba bá... Vénkorodra már a memóriád is romlik? A Ratatouille!
[ Szerkesztve ]
-
-
Neró
őstag
Szép jó reggelt.
Szia Bubu tata...| www.diablohungary.hu
-
Bubu79
addikt
válasz ZakRob #38241 üzenetére
Ugyan dehogy nem - egy bájos pillantás, egy kedves mosoly és már csak azt veszed észre, hogy fáj az arcod, miközben a hátaddal a flasztert támasztod
Papó? Hát ezt érdemlem én? Az egyik tatázik időnként, a másik papózik én meg kezdem elhinni, hogy alig fél lábbal a sírban, 90 évesen tényleg öreg vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Hűha - ha egy kis mázolás ilyen energiákat szabadít fel Benned, bele sem merek gondolni vajon más mivel járhat
Pálinkás jóreggeltet Mindenkinek
ZakRob: Neki nem is kell feltétlenül nagyot adnia - elég ha a fal adja a másikat
NoLF: Hamarosan megkapod, hogy dehát annak nincs is íze, meg hogy hamar megéhezik az ember utána, de én egyet értek, az biza nem rossz kaja
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
"az vagy amit megeszel"
akkor én ma tojásos nokedli vagyok.
-
Tim82
félisten
-
Sipi16
őstag
Nem. Miért lett volna valami konfliktus közöttünk amiért ilyet kéne tennem? Szerintem nem. Csak mókás, hogy az Off zuglóorientált.
A kis telhetetlen...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Tim82
félisten
-
poffsoft
veterán
-
Sipi16
őstag
válasz ZakRob #38218 üzenetére
A lakást vagy a hálót?
tbs: Nem láttam egy Jazz-t sem Lehet, hogy rossz helyen keresem...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sátán44
addikt
Jó reggelt!Ma hozzák az új gépem második felét
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
7
addikt
De küldök, csak nem önmagamról... megtaláltam egy marha régi desktopom képét
Haj-haj, bizony, akkor még a képfeltöltésre raktam a képeket...
-
poffsoft
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
-
Sipi16
őstag
Ok. Most én is itt vagyok zuglóba... Sose látom a kis Jazz-t. Gyalog jársz?
Nah meg is jött a csomagom amiért jöttem. Mehetek is haza.
Majd most hazafele lassan megyek és nézelődök.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Nincs olyan részem ami ne fájna. Jó hétvége voltCsapos: Neeeem, a lakásfelújítás volt a ludas.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
tbs: Zuglóba vagy?
-
tbs
addikt
Mindenesetre a Főnix leszállt... Kíváncsi vagyok a CO2 hóra, remélem bírni fogja addig...
-
7
addikt
válasz ngabor2 #38195 üzenetére
Nofene, mégis lesz? Pedig úgy hallottam, megegyeznek. Mókás volt egyébként múltkor látni a buszok ablakára kiragasztva a papírt, hogy miért is sztrájkolnak, a végén nagyjából ezzel a felszólítással:
Támogassanak minket önök is, hogy ezmegez kifizesse nekünk a pénzünket!
A papír tartalmával kapcsolatban volt pár totálisan egyszerű kifogásom, melyek közül az elsőt fel is tüntettem a lap alján:
- Hogyan?
- Biztosan azokat az embereket akarják a maguk oldalára állítani, akiket a papíron is meglobogtatott sztrájkkal szivatnak össze meg vissza?
- 4 helyesírási hiba a lapon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDMI topic
- Magisk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest