Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz brownus #38294 üzenetére
jaja, abban tényleg dúúúúva dolgok voltak, soxor kételkedtem benne, emberi fogyasztásra alkalmas (marhasze, agyvelő, ilyesmiket lehettett megnyerni, összeturmixolva, időre meginni. A pizzán meg jóféle svábbogarak vagy mik voltak , persze sütés után felrakva
[ Szerkesztve ]
-
-
poffsoft
veterán
válasz brownus #27096 üzenetére
1000% az From Dusk Till Dawn c. opusban a kikiáltó szövege, mikor george cloony megérkezik a tejszínre.
mekkora film volt az, lesszna...[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz brownus #27096 üzenetére
From dusk till dawn - Alkonyattol pirkadatig.
van még kérdés?
Vártam, h hívjanak a cégtől, h sikerült az interjuh - fél 12kor csörög a telefon, vodás szám, amennyire magamhoz trtem kezdtem örülni.
Feleslegesen.
Ez a másik meló volt...lkassan visszacsúszok aluszni..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Thrawn
félisten
válasz brownus #10781 üzenetére
Nagyritkán ha az Árkádban jártam és éhes voltam mindig a főzelékesnél kajáltam.
Nyamm!Lortech: Grat! Most ha jól sejtem italozni fogsz
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
válasz brownus #3951 üzenetére
Köszi, Druszám
neduddki: Csak nem a tegnapi mészárlás áldozatait akartad felfüstölni?
Verus #3924: Aki csak egy szép nézés, egy alkat, egy pofi miatt van valakivel, az nem volt még igazán szerelmes - az igazi szépség belülről ( is ) jön No de befejezem, mert tényleg átzavarnak másik topikba
Francba, lagol a billentyűzetem Vagy logopédus kéne az ujjaimnak.
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz brownus #3945 üzenetére
Eh - csak a munkát csinálod itt nekem ezzel a szerkesztgetéssel
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest