Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Nem mindre, de könnyű hozzászokni a jóhoz. Márpedig egy ilyen oprendszeres telefon, ekkora tudással nagyon jó.
Véres költő: lilában veszélyes? Mire is gondolsz? Mint mondtam, én úgy vagyok vele, hogy nem tetszik a fekete N95. Lila, vagy homok. Nem izgat, hogy kinek hogy tetszik, én nekem kell tetsszen.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz ZakRob #38496 üzenetére
Öööö - miért érdekel ez Téged?
Leginkább álmosan - de majd elmúlik - asszem
Verus: Szia Igazat beszélsz - be is kötök egyet vénásan gyorsan
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Neró
őstag
válasz (Kolombusz) #38492 üzenetére
Nem tudom, hogy vagy ezzel de a N95-8Gb sokkal szebb mint a sima.
A sima Lilában szerintem gusztustalan a 8GB meg feketében szép.Szevasz tata.Látom mozgalmas napod volt.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
NoLF
veterán
válasz (Kolombusz) #38492 üzenetére
miért, amúgy van szükség az n95 összes tudására?
én személyszerint a telefont telefonálásra használom, mást ne tudjon, ha elvesztem/ellopják ne fájjon a szívem érte hogy sokezer tűnt el stbstb
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
Üdvözlet a Föld nevű bolygón
Hogy mi mindenre képes egy hibás megszakító... Tegnap leoltoták a villanyt a fél vasgyárban holmi mellékapkodás miatt az illetékesek - emiatt akadt kis dolgunk nekünk is - bár felénk egészen lightos volt az üzemzavar...
Az egyik külsős telepünk felé hajtván az autóval rámtört a felismerés, hogy egészen hangulatos horrorfilmeknek adhatna otthont a vasgyár - a díszlett adott, egészen Doom-os feelingje volt az éjszakának
Itt-ott vidám lángocskák ( cirka négy méter környékiek ) szöktek az ég felé ( kokszoló mű ), máshol a kürtőkből kiáramló gőz festette horrorisztikussá az éjszakai eget - volt egy hangulata a dolognakEh - üdv Kiscsikó - ez persze nem válasz akart lenni, hanem új hsz
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
(Kolombusz)
veterán
Nekem nem kell a 8gb tárhely.
Elég a 2.6-os kijelző.
És a legújabb szoftverekkel ha jól tudom, már egész korrekt a sima n95 szabad ram mennyisége is.Nem fogok plusz 30 ezer forintot kiadni olyan dologért, amire nincs szükségem.
Nekem a homok, meg a lila tetszik. De inkább a homok.
-
Neró
őstag
-
CsámpásRozi
csendes tag
válasz venember83 #38487 üzenetére
Mi történik, ha elered?
Dobjátok a padlóla, le! De nagyon dulván!
-
Neró
őstag
válasz (Kolombusz) #38488 üzenetére
Jó választás.Én 8Gb-ot venném feketében.De ha nem is 8Gb-ot hanem a simát
akkor is fekete.Szerintem az N95-nek a fekete áll jól.| www.diablohungary.hu
-
(Kolombusz)
veterán
Nagy valószínűség szerint N95 lesz.
Sima, nem 8gb, Nokia garral. Homok színben.
Nem az én kezemnek való az N82, ráadásul most valami nem ujjlenyomatgyűjtőset szeretnék.Ma megyek webkamot venni, akkor beugrok néhány mobilos üzletbe és megkérdem, hogy mennyiért számolnák be az N80-ast GPS-el együtt.
-
venember83
nagyúr
válasz CsámpásRozi #38485 üzenetére
A problémát nem te okoztad, régóta lóg az eső lába.
-
Neró
őstag
Öreg hajósbácsi - sikerült már telefon választani?
(Kolombusz)[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
CsámpásRozi
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Elnézést, ha problémát okoztam a kérdésemmel.
Dobjátok a padlóla, le! De nagyon dulván!
-
7
addikt
válasz (Kolombusz) #38480 üzenetére
Ez esetben tényleg félreértettelek.
De így sem értek veled egyet, az értelmetlen, chat-jellegű hozzászólások egy jelentős része hordoz magában némi kifinomult humort, ami miatt igenis jó, hogy vannak. Az, hogy járulékosan még az is előfordul, hogy valaki netán csak beköszön/elköszön, de semmi más, szerintem belefér.
-
NoLF
veterán
a rántotta jó, de én csak akkot szeretem igazán ha jól tele van pakolva mindennel, a rántotta sokoldalúságának csak a fantázia szab határt. mikor angliában voltam és mindenen spóroltam, beletoltam mindent amit otthon találtam, érdekes kombinációk jöttek ki de mindig megettem és mivel még itt vagyok, ezért egyik sem volt halálos
-
(Kolombusz)
veterán
válasz CsámpásRozi #38478 üzenetére
Ez a topik régen egy értelmes hely volt, ahol sokmindent megtudhattál a másikról.
Mostanra átvedlett egyszerű chatté.Lényegében bárki írhat bármit, az alapelvek durva megszegését azonban itt sem nézik el. Az értelmetlen csetelést viszont igen. Sajnos.
yettenet: félreértelmezed, nem az egészet tartom értelmetlennek, csak azt írom, hogy itt még az értelmetlen, chat-jellegű hozzászólásokat is elnézik.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz CsámpásRozi #38478 üzenetére
Állandó téma nincs. Fogd fel úgy, mint egy szabad folyású beszélgetést, amibe mindenki bekapcsolódhat (aki nem kell, azt meg úgyis kinézi magából az idejárók közössége)
@NoLF: Én pizza voltam tegnap és ma reggel, de nem tudom, legyek-e rántotta is. Mindenesetre pakolok, viszem haza a fele cuccom a kollégiumból
@BB bácsi: Értelmetlennek nem mondanám. Tény, hogy nem olyan funkciókat lát el az OT, mint korábban, de haszna igenis van; kicsit teljesebb képet kaphatunk azokról, akik ideírnak.
[ Szerkesztve ]
-
CsámpásRozi
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom egy ideje a topic-ot. Miről szól?
Azt is látom, hogy a legtöbb ide író emberkének magas a rangja. Lehet ide, újoncként is írni?Dobjátok a padlóla, le! De nagyon dulván!
-
NoLF
veterán
az vagy amit megeszel 2.1
átváltozok sonkás bagetté, sajtszeletekkel.
-
Neró
őstag
| www.diablohungary.hu
-
venember83
nagyúr
Utasítás hajszárítóhoz: Alvás közben ne használja! (Feltéve, ha nem holdkóros az illető.)
Chipses zacskón: Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban! (Nyerési lehetőség tolvajok részére.)
Mirelit árun: Felhasználási javaslat: Kiolvasztani. (Persze, ez csak javaslat. Fogyasztható jégbe fagyva is!)
Tiramisudoboz alján olvasható: Ne fordítsa fel! (Most már késő!)
Pudingosdobozon: A termék melegítés után forró lesz! (Tényleg csak a gyengébbek kedvéért.)
Altatótabletta dobozán: Álmosságot okozhat. (Ezt hívják üzemi balesetnek.)
Köhögés elleni gyermekgyógyszeren: A gyógyszer hatása alatt autót vezetni, magas helyen dolgozni vagy munkagépeket kezelni tilos! (Alighanem ugrásszerűen csökkenne a közlekedési és a munkahelyi balesetek száma, ha az ötéves, náthás és köhögő kölykök nem virgonckodnának.)
Vasaló dobozán: Ne vasalja a ruhát saját testen! (Pedig mennyi időt megspórolhatna az ember!)
Karácsonyfaizzó dobozán: Csak kültéri, illetve beltéri használatra! (Netán föld alatt is használható?)
Japán konyhagépen: A másik célra ne használja! (Kinek-kinek a fantáziájára van bízva, hogy mi lehet az a másik cél. Vigyázat! Fájdalmat okozhat!)
Mogyorószacskón: Vigyázat! Mogyorót tartalmaz! (Lehet, hogy harap is?)
Superman-jelmez dobozán: Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja! (Mennyivel egyszerűbb lenne a csemete - és a szülő - élete, ha az ember alapvetően tudna repülni!)
Svéd láncfűrészen: Ne próbálja kézzel vagy külső nemi szerveivel megállítani a fűrészt! (Lehetőleg a belsőkkel se próbálkozzon!)
HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK
(valódi használati utasításokból ollózva)Hatalmas matrica, fűnyírón: "Vigyázat, ha a motor megy, a karok forognak"
Figyelmeztetés hajsütővason: "Ne dugja semmilyen testnyílásba"
A Coca Cola üveg alján: "Itt nem nyitható"
Egy cseh cumisüvegen: "Ha a gyerek befejezte a szopást, töltse tele forró vízzel és sikálja ki egy kefével"
Egy festékpermetező flakonon: "Ne permetezze az arcára"
Fürdőkád tisztítószeren: "A legjobb eredményért kezdje tiszta fürdőkáddal."
Öngyújtón: "Vigyázat! Tartalma gyúlékony!"
Egy doboz szögön: "Vigyázat! Ne nyelje le a szögeket. Irritálhatják a szervezetet."
Cimke a hajszárítón: "Ne szárítsa a hajat álmában."
Egy narancslés üveg matricájának hátán: "Ne vegye le a matricát."
Szőnyegtisztítón: "Biztonságos szőnyegre is"
Fogamzásgátló tabletta dobozán: Vedd a kezedbe egyik dobozt. Észreveszed, hogy két különböző oldala van. A pirulák az átlátszó műanyag oldalon vannak.
Egy üvegdíszeket tartalmazó doboz alján: "Ne fordítsa meg a dobozt"
Narancslén: "100% tiszta természetes narancsból nyomott lé, koncentrátumból"
Szerencsejáték szabályok egy cukorkán: "Vásárlás nem szükséges. Részletek a csomagolópapír belsején."
Vegyi tisztítószeren: "Használható háziállatok körül. NE permetezze egyenesen a háziállatokra."
Az AWACS E-3A NATO felderítő repülő pilótaszékén: "A szék előre állítandó fel-, és leszálláshoz."
Köhögés elleni csecsemőgyógyszeren: "Vigyázat, álmosságot okozhat. Használat után ne irányítson gépjárművet vagy nehéz gépeket."
Sószórón: "Vigyázat, magas nátriumtartalom."
Számítógép dobozon: "Probléma eseten látogassa meg a http://www.pc.com/pc/instructions.htm-ot."
Gyerekkocsin: "Vegye ki a gyereket mielőtt öszehajtaná"
-
VladimirR
nagyúr
válasz RexpecT #38464 üzenetére
alga2 vizsgam volt
majd lesz jovoheten is (ha lesz hely, mert jelenleg nincs, csak 17-ere)decrypt: fak, keresofak, esetemben kiegyensulyozott keresofak (avl fa, piros-fekete fa, b-fa)
dafos: cellux milyen nyomot hagy maga utan? legfeljebb a ragasztobol marad ott keveske, de azt langyos (esetleg szappanos) vizzel le lehet mosni
egyebkent papir-iroszer boltban lehet kapni a4-es atlatszo ontapados foliat, esetleg azzal probalkozz[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
az vagy amit megeszel 2.0:
sajtos stangli vagyok kakaós tejjel.
-
Dafos
csendes tag
válasz FehérHolló #38469 üzenetére
kösz
-
FehérHolló
veterán
Skynet is real. It's called Google.
-
Dafos
csendes tag
Jo reggelt!
Tud valaki tippet adni hogyan lehet a mobiltelefon kijelzöjére védö foliát tenni(hogy ne karcolodjon), ha már az eredeti lejött.
Celux-os megoldás nem az igazi,mert annak ott marad a nyoma ha esetleg le akarnám szedni.
köszi -
VladimirR
nagyúr
szurkoljatok nekem, hogy kapjak fakat
-
PazsitZ
addikt
Thrawn már linkelésben is lenyom. Csak nem hiába lett nagybetűs
- http://pazsitz.hu -
-
Makaveli
senior tag
Bazzeg, olyan rohadt beteg vagyok, elment a hangom, nagyon szar.... Remélem meggyógyulok ballagásra... Nem is baj, kihagyom ezt a két napot. Kedd-Szerda.
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Olyan fitt vagyok hogy az nem is igazAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Tim82
félisten
Jelszavasat?
Jó reggelt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tbs
addikt
válasz bolondember #38452 üzenetére
Thx.
-
ngabor2
nagyúr
felkelni, munkára! mert a munka nemesít...
asszem én is indulok, hogy jó legyen.
-
RexpecT
addikt
Jóccakát!
-
Sátán44
addikt
válasz FehérHolló #38401 üzenetére
Uri Geller már azt is megbolondította
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Tim82
félisten
Jó éjt mindenkinek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Pacák
senior tag
Miért fékezel? Ugye tudod azt, hogy közeledik kétezer!
2000Nuclear launch detected
-
Retro11
senior tag
Na jó éjt Mindenkinek.
Mod: Nem alszok még, csak elő készülök[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #38436 üzenetére
Jaj, nagyon régi poén egy azóta megszűnt szerepjáték-magazinból (a poén tárgya a levrov szerkesztője volt):
"Maci leszokott a sörivásról. Áttért az infúzióra."
-
7
addikt
válasz bolondember #38434 üzenetére
Bubu: "Hogy mi nem ihat? Ja, hogy Medve! Bocs..."
-
Retro11
senior tag
válasz Bubu79 #38436 üzenetére
Ezt viszont (teljes komolysággal) nagyon szomorúan hallom. A jeges medvék is elég nehéz körülmények közé kerűltek. Ők még csak szocpolitikát se igényelhetnek.
No de az ilyen szőrös és Bubu nevezetű medvék még csak, csak elfogyaszthatók egy szertartás keretei közt
yetike: Muhaha...[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Nem ihatnak - ezért szokták vénásan bekötni
Tim82: Így-így - veszett egy világ ez a medvebocsok számára
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
kell nekik a folyékony bátorság, amikor sárkányok, szőröstalpúak és egyéb borzadályok ellen szállnak harcba.
-
Bubu79
addikt
válasz Retro11 #38432 üzenetére
Kérd ki nekem is, de csak ha jóféle sörről van szó
Egyfolytában dolgozom - mindjárt elkészül egy jó adag orvosi oxigén
Yettenet: Francba, megint lebuktam...
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
ha. kész na medek aludni.. pápáá
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
válasz Janoska26 #38426 üzenetére
Szörnyűek vagytok - el is vonulok egy sarokba zokogni
Dilettáns társaság - hát nem tudjátok, hogy a medve nem játék?
Szőri: A helyedben megnézném, hogy mennyibe kerül a csokis gatyád - húzd le egy vonalkód olvasón
[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
válasz Bubu79 #38423 üzenetére
Hát a vérmes madkó már megint itt van?
Dóóóógooozzááááá
Mod: Sírok. Olyan fim megy a film pluszon, hogy azon csak sírni lehet. Annyit kaptam el, hogy a csaj egy próba babának a kezével veri agyon a másik csajt. LOL?
Janoska26: Szerintem a kedves medvénk nemzőszerkezete, jelét adta, hogy még működik.---> Ennek örűl.De ő még nem tudja, hogy ezzel végleg impotenssé vált
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Akkor fogsz majd csak igazán reménykedni, amikor a remegő kezem a borotvakéssel a torkod felé közelít - méghogy öreg...
Retro11: Majd arra is sort kerítünk, csak még előbb megnyugtatom Szőrit, hogy nincs elfelejtve...
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz VladimirR #38421 üzenetére
Hűűűű hallod tudom. És én a Szirma alatt Szirmabesenyőre gondoltam. Igazad van, félreérthető. De nem tudtam hogy ilyen közel van.
Igen a Castrolnál jobbra, tudom én, sokat járok én arrafelé. Osztálytársam is lakott ott. Csak érdekes volt, hogy ilyen közel van, nem gondoltam hogy csak 2 km kb.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
izgi a fizika gyűjtőmunka.. -.-''
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
sekli
addikt
hehe, mit talaltam....
-
Retro11
senior tag
válasz philoxenia #38410 üzenetére
Folyik a könnyem a röhögéstől. Jóóvannnaatudomhogyezígymáánszar
De így már értem. Jééé .
Janoska26: Na inkább nem mondok semmit
philoxenia: Ha genetikailag nem is, de IQ szint az azonos[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Ő már csak ilyen. Kis gec... akarom mondani, gonosz. (Épp dicsérlek, Szőröstalpú. )
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Retro11
senior tag
-
Verus
senior tag
Ígérem nem teszem, nem írok oda. Báááár.....majdmeghalok hogy oda írja de nem...
Csoki megvolt, de így a tábláva bemegy. És én soha nem fogyókúrázokTim:Ugye?
Bátyus: De szép, okos, kedves és jóravaló teremtés csak én. Ez van
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Tim82
félisten
válasz VladimirR #38397 üzenetére
Gondolom, valamelyik laptopjáról betört a rendőrség adatbázisába.
Yetike: degonooooosz[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Teljesen megbolondult a mikrohullámú sütőm. Olyan 2-3 percenként elkezd csipogni elég hosszan.
Egész jó ritmusokat játszik. Lehet, hogy felveszem a következő előadását valami hanghordozóra.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Bestbuy játékok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest