Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
...mert a másnaposságtól másképp látok és most másképp járok el ha kell...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
VladimirR
nagyúr
miert teszi tonkre egy drogos poen (nem a drog, egy nyavajas sitcom-rol van szo), egy drogos sitcom az embereket es eleteket?
bolondember: igen, hbo ezzel a cimmel adta, de tavaly elkezdtek adni mas csatornan is (nem tudom hirtelen, hogy hol), ott spangli cimmel megy
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek... Végre vége a hétnek... Mindjuk ezen a héten sem váltottam meg a világot...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
addikt
No, Jó reggel(i)t Huszárok!!!
Péntek van végre, ez érezhető volt a nehézkes ébredésemben, sőt ma a macskám se nagyon bírt már nagyon magasra mászni a fára, abből következik, hogy ma kötelező jókedv nap van, tessék mosolyogni, ahogy valami nagyon okos mondta, a világ is visszamosolyog rád -
Bash
addikt
válasz bolondember #37490 üzenetére
Nem értem, hogy miért baj ez. Szerencsére ezen kívül még millió egyéb dolog van a világon, ami úgy humoros, hogy közben nem teszi tönkre az embereket és életeket. Sőt, ha jól látom kettőnk közül neked feketébb és fehérebb az ábrázatod.
Egyébként egy fél órája láttam a So You Think You Can Dance 4. szezonjának ma este bemutatott első válogató összeállításában egy "táncost", és még mindig el vagyok ámulva tőle, egyszerűen hihetetlen ahogy mozog. DVR-on megvan, de kicsit körülményes gépre átvenni, remélem holnapra valaki feltölti YouTube-ra.
MOD: már fenn is van, de csak egy gyenge kamerás felvétel, nem akarom elrontani vele az élményt.[ Szerkesztve ]
http://bashtravel.com/
-
bolondember
MODERÁTOR
nem. nem ezt mondtam.
Hanem olyan szinten elzárkózol még az ilyennel kapcsolatos viccektől, h csak na - ezt (is?) csak feketén-fehéren látod...
Sajnos eddig nem volt szerencsém az említett sorozathoz (legjobb tudomásom szerint Nancy ül a fűben címen fut itthon), de igencsak pozitívak a kritikák, visszajelzések, ha lesz időm lecsekkolom.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bash
addikt
válasz bolondember #37488 üzenetére
Drogok meg alkohol nélkül csak fekete-fehér lehet az élet?
-
VladimirR
nagyúr
ennyire azert ne iteld el, art az olvasasi keszsegednek
mint irtam, a drogok rossz hatasairol tart eloadast (maskent nehezen lenne tarsadalomkritikakent emlegetni, mint ahogyan tettem azt)
mellesleg, mint bolondember is irta, itt egy sitcom-rol van szo, amit raadasul nem is nezel, tolem hallottal rola eloszor, talan egy hangyanyit tulzo a hozzaallasod -
Bash
addikt
válasz bolondember #37484 üzenetére
Szerintem ez nem feltétlen humorérzék kérdése. Aki ennyire elítéli a drogokat, mint én, az nem fog humorosnak találni egy atomrészeg nőt gyerekek előtt a drogok jó hatásairól beszélni. Just my two cents.
-
bolondember
MODERÁTOR
szerintem a humor nem a társadalmi normától függ - ahhoz nem kell a humorérzéken kívül túl sok dolog.
Ugyanúgy lehet nevetni Charlie Chaplin botladozásán, mint Leslie Nielsen cselekményein, vagy akár egy jó humorista viccein - jelen esetben egy szituációs komédián.
de persze ez az én véleményem.
-
Bash
addikt
válasz bolondember #37476 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem azonos társadalmi normák szerint élünk.
-
bbazsy
őstag
válasz bolondember #37480 üzenetére
sap logon nem sokaknak helyen terem otthon..van új showder klub jútyúbon, megnézem, és alszok..
ez a zh, beadando, idiotak msnen mára sok volt.jo8 mindenkinek
..
-
bbazsy
őstag
válasz bolondember #37478 üzenetére
könnyebb pályát nem találtál ?
mod: munkahelyi screenshot ? mifélét dolgozol ha szabad tudni ?mekkora nagyot röhögtem most ezen
[ Szerkesztve ]
..
-
bbazsy
őstag
-
7
addikt
Sziasztok, szép álmokat, mentem aludni.
-
Bash
addikt
válasz VladimirR #37471 üzenetére
Anyák napja május második vasárnapján volt. Felirattal meg ne nézz semmit, mert eltakarja a képet.
És szerintem nem értettem félre a Weeds-et, atomrészeg nőkre sem vagyok kíváncsi, főleg gyermekek közt nem. Örülök annak, hogy a tavalyi évben összesen háromszor láttam részeg embert, nem hiányzik a látvány.http://bashtravel.com/
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
erre meg el is felejtettem valaszolni, szoval kosz az infot, de nem igazan tudom, ez lehet-e az oka
a masik, ami eszembe jutott szinten sorozatokkal kapcsolatban: par hete a dhw-ban volt rola szo, akartam is kerdezni, nalatok mikor van anyak napja? valahogy ugy tunt, hogy ott majus masodik vasarnapja - jol ertettem, vagy hulyeseget beszeltek / nem kellene felirat nelkul sorozatot neznem? -
-
VladimirR
nagyúr
válasz neduddki #37463 üzenetére
ugy meg 3, hogy eddig 7 resz ment le a 4. evadbol
most hirtelen nem tudom, hogy a maradek 10 mikor fog lemenni (mert 20 reszes a 4. evad, csak a sztrajk miatt ez is csuszott, vagy mi), de ha tippelnem kellene, akkor jovo tavasszalBash: (meg akiket erdekel)
bsg: mint mar reszben irtak, battlestar galactica, egy 1978-as, egy evadot megelt sorozat remake-je, ahol az emberiseget (nem a mienket), amely 12 bolygon el, megtamadja egy 40 evvel elottuk kifejlesztett gepi faj (melyek egy resze, pontosan 12 darab emberi kulsovel rendelkezik, s melyek kozul mindenki kedvence a 6-os, six fedonevu modell), aztan jol lenyomnak mindenkit, marad vagy 40k tulelo, akik elindulnak megkeresni a legendakbol ismert fold nevu bolygot
szoval jofajta sci-fi a scifi-n pentek estenkent tizkorweeds: kertvarosi anyuka, ket gyerekkel marad ferje halala utan, s eletszinvonaluk fenntartasa vegett mihez is kezdhetne, elkezd fuvet arusitani
hulyeseg minden szinten, juni 17-en indul a 4. evad a showtime-on (hetfo estenkent tizkor)eureka: kozepes scifi, egy marshall szokeveny szallitasa kozben (aki mellesleg a 15 eves lanya) megakad egy kisvarosban, amirol kiderul, hogy a lakoinak tobbsege mellett einstein elbujhatna (juni 29-tol a scifi-n kedd estenkent 9-tol)
4400: szinten sci fi, 4400 ember tunt el az evtizedek soran szazadunk elejetol kezdve, majd egy nap egy nagy fenygombben visszaternek mind egyszerre, senki nem emlekszik semmire, nem oregedtek, viszont idovel kiderul, a legvaltozatosabb kepessegeik vannak, a telekinezistol kezdve a gondolatolvasason es a gyogyitason at verzeses lazzal valo fertozesig
ezt sajnos lelottek a 4 evad utande a valaha volt legjobb sci fi sorozat akkor is a firefly (megintcsak, rohaggyon meg a fox), azt eddig semmi nem tudta uberelni
most viszont bajban leszek, mert valoban jon a nyari szunet, dhw, reaper, moonlight (a cbs is rohaggyon meg), how i met your mother, my name is earl finalek a heten/mult heten mentek le, 30 rock picit korabban, par meg korabban, megint par meg a sztrajk elott/alatt leallt, szeptemberig bojt lesz
viszont most jut eszembe, lesz a nyarra meg egy, ami tavaly nagyon bejott, lesz californication masodik evad is
[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
válasz bolondember #37466 üzenetére
Így a neve ismerős, de sem egy képet, sem egy személyt nem tudok magam elé képzelni belőle. Meglátszik, hogy nem TV-zek gyakran, akkor is inkább Discovery HD-t vagy NatGeo HD-t nézek legtöbbször.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz VladimirR #37462 üzenetére
HI!
bsg meg 3 akkor lassan elkezdhetem:- )))
koszi a hioert!udv
neduddki
mod: kriminalt varom mar hogy kifusson es elkezdhessem:- ))) /s3/
jo ez a 1M-es net 560kB-val gyun az aldas:- ))) hejejsbites 820kB-val:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
VladimirR
nagyúr
meg nem, lost finale jovoheten lesz, bsg-bol meg van 3 resz, azok jovohettol zsinorban mennek
a nyari szunet meg monnyon le, nem lesz csak weeds, meg eureka, a 4400-at is lelottek, pedig nagyon kivancsi lettem volna, milyen iranyba tudtak volna folytatni, s hogy sul el
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #37456 üzenetére
HI!
a Telanyio most ort provatoto hogy 2 ft en mdobaltunk a mertoba csak 1ft-t, na gyorsan meg is kerdesztem hogy akkor valtaskor dragult a jegy 2ft-re???:- )))
udv
neduddki
p.s. atya eg allig volt vagy 25-30 eve oszt nem emlexem:- (((
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
VladimirR
nagyúr
usa-bol forumozoktol kerdeznem, lesz most naluk valami a hetvegen? penteki-szombati sorozataim nem lesznek a heten leadva
-
neduddki
nagyúr
válasz fokukac #37455 üzenetére
HI!
amikor 2ft dobalt az ember a metroba:- )))
meg amikor kulon volt a kotott pajjas es buszberlet /az mar egeytem alatt volt mod: hejejsbitve: meg az egyetem alalt is volt ijjen a kezdetekkro:- ) en soha nemvettem szoval eszre se vettem mikro megszunt:- )/udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
Talaltam egy rekas regi berletet:- ))) 1999.04-2001.02
indult 1100ft majd 2000jan 1165ft majd 2001jan 1240ft
de egyszerun bel se gondolok hogy mennyi volt az indulo mikor naffalauba kerultem, az bisztos hogy 180ft0re emlexem ami kesibb 210ft lett, de szeritnme nem a 180 volt az indulo, amugy meg 540ft-re is remlik:- )))udv
neduddki
-
VoDaFoNe
aktív tag
hűű már ennyi az idő?
vodi megy aludni és további kellemes éjszakát mindenkinek!Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Verus
senior tag
válasz BlacKSouL #37443 üzenetére
Ahogy már említették is, hogy szülés utáni korrekció az rendben van, szerintem is így van. Meg ha annyira nincs megelégedve magával a hölgy akkor egy minimális nagyobbítás is belefér. Én azt nem találom szépnek, ha két nagy gömböt látok szembe jönni az utcán vagy bárhol. Természetesség mindenekelőtt, én ezt vallom a korrekciós műtétekkel kapcsolatba. Én mindkét oldalt ismerem, azt is aki híve ezeknek a műtéteknek, azt is aki pedig nem. Végülis megértem mind a két oldalt, ha neki a mű kell akkor az, kinek a pap kinek a papné.
Tim: Nekötekegyé
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
NoLF
veterán
hmm azért vannak vállalható ribik a tvben...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #37435 üzenetére
Megnéztem egy pár Google-találatot, szerintem te szállítottad a helyes infót.
Mégegyszer kösz!
Xiaomi 13T
-
BlacKSouL
addikt
Szerencsére én nem tartozom olyan társaságba, ahol bármelyik férfiismerősöm is azt szeretné, ha tenénpittye van egy csajnak, vagy mindenhonnan vsszapattanó szilikonlabdái, meg effélék. Ezért nem reprezentatív a mintám, de eddig minden ismerősöm ellenezte a látványosan randa és túlméretezett korrekciókat(?) A legtöbb amit elfogadtak, hogy a valóban csak a kis mell hátrány miatt esetleg azon egy minimális igazítást végezzenek, én mondjuk azt is elleneztem, de már kicsit engedékenyebb vagyok, bár csak annit vagyok hajlandó elviselni, ha nem látványos a dolog, és nem látni a szélén a műanyag zacskónak a gyűrődéseit mikor hanyattfekszik a csaj.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Verus
senior tag
válasz ladybug #37441 üzenetére
Na de Belőled sem lesz soha trendi csaj. Egyszerűen ilyen megnyilvánulásokkal amik Neked vannak, ez a lehetetlentől is lehetetlenebb.
Viszont ha összefogunk akkor megrajzolhatjuk egymás új szájatAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
válasz ladybug #37431 üzenetére
De miért nem jó a természetesség? Jó tudom, nem "trendi", mert manapság már ez a módi hogy átszabatjuk magunkat. Érdekes nagyiék korában mindenki szép volt és jó volt ahogy megteremtette a jóisten. Most meg a nők legalább fele azért szabatja át magát hogy másoknak tetszen és ez a nem mindegy, mert nem magának inkább másoknak. Milyen az utcán szaladgáló "mai trendi nő"? Tökéletes alak, tőkéletes arcvonások (segítséggel persze), tökéletes barna bőr, tökéletesen álló haj.....Tökéletes minden, legalábbis azt hiszik. A túl "megrajzoltság".
Black: Pont ezt mondom, nem magának akar ezzel tetszeni hanem meg akar felelni a trendi hullámnak és másoknak. Sok olyan férfi van aki igenis megmondja a nőnek hogy csináltasson nagyobb melleket vagy akármi is legyen az.
Szerintem fontos a természetesség és mindenki úgy szép ahogyan megteremtették. Valakinek biztosan Ő is egy csoda. Csak meg kell találni a párját. Nem egyszerű történet, de működik. És egyébként sem a külső alapján kell megítélni valakit, de sajnos ez mindig is így ment és így fog menni.Áááá, ma bajom van a világgal úgy érzem...
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Retro11
senior tag
válasz BlacKSouL #37437 üzenetére
Az utolsó mondatod az 1.
2. Mert trendi, menő, megy a stílusodhoz, ezt csinálják a "jó" csajok, Just Do it.3. Meg amúgy is? Nehogymánemáá
Szánalom. Mármint az a plázacica kategória. Meg az a Fekete hajú köcsög, aki a retekklubbon a fókuszba volt. Pfffhuj.
Persze nem tartozik ide, a kis cici igazítás az más. (Szülés után)
fokukac: Hogy mennyire igazad van. De komolyan. Komolyaaan!
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
És vannak olyan elcseszettül megcsinált verziók is... hogy az egyeseknek miért tetszik? Tényleg, nekem egy vízszintesre forgatott tehénsegg jut eszembe. de komolyan, vannak szinte tökéletes ajkak, vannak vékony, meg vastag ajkak. De mindegyik természetes, és most pl megcsókolni egy bármilyen természetest, az jó. Viszont egy ilyen szilikon izét, az már tiszta mintha guminő száját nyalogatnám, kb annyi érzőideg is lehet benne. És sajna a legtöbb esetben ezek látszanak, és felismerhetők. de hogy az ilyen nők faszijainak tényleg ez lenne az igénye? Csinálj tehénsegg-pittyet, mer különben nem rakhatod a szilikonos segged a béjemvémbe(mercimbe, ajudimba, satöbbi autómárkájú autómba)?
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
A levendula nem ilyen. A virágzata kicsit hasonlít, de a szára és levele egyátalán nem ilyen.
Viszont szép virág, de nem tudom, mi ez. Közben szerkesztettél.[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Retro11
senior tag
válasz Winner_hun #37432 üzenetére
Csak nem a keményfedeles könyből?
Bodri Krisztina pedig nem is olyan szép Kondor Sári viszont engem nagyon nagyon nagyon üt.[link]
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
válasz Viktor0610 #37403 üzenetére
Ugy nez ki mint a levendula.
Vagy legalabbis olyasmimod: megneztem kozelebbrol, igy mar annyira nem
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
ladybug
őstag
Azért nem véletlen hogy akkora az a száj amekkora, a természet azért elég arányosan dolgozik. Ezt minden testrészünkre elmondhatnánk. Mégis sok dolog van, ami egyáltalán nem olyan arányban van rajtunk, ahogy azt szeretnénk. Valaki a mellével van így, valaki a szájával, és van olyan is, aki az orrával.
Mióta a plasztikai sebészet olyan, mintha fodrászhoz mennél, azóta egyre többször fordulnak az emberek orvoskhoz, hogy széppé tegyék őket. Pedig ez aztán nagyon relatív, mert lehet hogy pl a felduzasztott szája már korántsem olyan szép, mint az eredeti volt.
fokukac: Mindenki szopós szájú Angelina akar lenni.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
nagyúr
válasz bolondember #37426 üzenetére
nem tudod? debunkóvagy...!
valami picsa, aki elszopósította a száját. :-)))
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
1010
őstag
zummm zummm
-
MODERÁTOR
Nem baj, anci elfogadta... Én meg pláne!!!
Xiaomi 13T
-
ngabor2
nagyúr
válasz Viktor0610 #37422 üzenetére
az előző kép alapján én nem vagyok benne teljesen biztos, inkább ebnyelvűfűre tippelnék, annak is van ilyen változata.
bár ennyi erővel akár Anchusa azurea is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #37417 üzenetére
Szemléletes Vagy
De tényleg - lehet, hogy sokak szerint szép a felfújt száj, de szerintem akkor is a természetes az igazán szép...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
MODERÁTOR
-
Verus
senior tag
válasz BlacKSouL #37417 üzenetére
Soha nem értettem a szájfeltöltéseket....A legtermészetellenesebb dolog. Mert oké, csináltassa meg a melleit a nő aki nincs vele megelégedve, azokat azért már eltalálják, persze ésszerű határokon belül...Azért nem véletlen hogy akkora az a száj amekkora, a természet azért elég arányosan dolgozik.
-
Winner_hun
titán
-
MODERÁTOR
-
ngabor2
nagyúr
válasz Viktor0610 #37416 üzenetére
de úgy látom, ennyire ne szőrös a levele.
holnapra hátha beugrik valami.
-
BlacKSouL
addikt
Bodri Kriszta feltölttette a pittyét az urával? Most már az eddig szép arc közepén neki is egy tehénsegg lett a szép szája helyén?
Vagy csak torzít a monitorom?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Retro11
senior tag
válasz Viktor0610 #37413 üzenetére
Nem lehetséges, hogy a Búzavirág bármilyen rokona lenne?
Áá nem. Akkor nem tudom. Na majd holnap.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz Viktor0610 #37413 üzenetére
akkor esetleg a többi részét is lefotózhatnád (tőlevélrózsa, ha van, illetve a nagyobb levelek. a gyökerét nem mondom, az már tényleg durva lenne de a legszebb, hogy egy időben tele volt vele a kert, alig bírtuk kiírtani. a nevét is tudtam, csak azóta elfelejtettem.)
-
MODERÁTOR
-
Retro11
senior tag
válasz Viktor0610 #37409 üzenetére
Felállítva csinálnál egy képet? Lehet segítene!
Na most ne jöjjön ide Jánoska
Akkor szerintem, majd dobj fel egy olyan képet is. Vagy olyat, ahol még barátai társaságában hajlong
P.S: Komoly erőkkel kutatok a növény után, de még csak hasonlót se látok.
P.S: Persze Anci, én meg egyedül itthon
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
én ibolyát mondanék, de nem értek hozzá...
-
MODERÁTOR
-
Retro11
senior tag
Fúú nem gyenge kérdés. Hát nem kígyószisz. Köze sincs a zsályákhoz. Mezei virág vagyol e?
De akkor nem is gyomnövény. Vagy mégis?
[ Szerkesztve ]
-
Lord Zero
addikt
akkor mondd neki, h psyllobora vigintiduopunctata
ez ugyan huszonkétpettyes katicabogarat jelent, viszont nagyon szépen zengő neve van (akár virág is lehetne, nemtepár), imigyen esedékes idegbetegségedre tökéletes megoldás, hm? ;)
[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
ngabor2
nagyúr
válasz Retro11 #37402 üzenetére
hááát, az enyhe túlzás, hogy default place... de nyékre nem akarunk megint menni. vadna nem volt rossz, de a dunántúl azért sírt tavaly is, hogy mééért mindig a tiszántúlon van. úgyhogy Samy paszabról próbál egy balatoni helyet lerendezni, én meg debrecenből egy dny-dunántúlit, mert így logikus. oké, pár é-dunántúli, vagy közelebbi illetékességű ember is beleugrott a dologba, ami igen dícséretes és követendő. sok jó helyszínből könnyebb választani, mint egyből se.
Viktor: 1 hülye kérdés: érdes/szőrös a levele? a neve nem ugrik be (nem a kígyószisz, de egy család), de mifelénk is közönséges, még keresem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ngabor2
nagyúr
ejnye no, itt viccelődtök, ahelyett, hogy tábornak alkalmas helyet ajánlanátok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest