Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
válasz AkosAkos #40797 üzenetére
Ha az átlagfelhasználó oldaláról közelítjük meg, szerintem az AMD processzorok ár/érték arányban jobbak.
Mint azt gondolom tudod, az Intelnél most a Core i széria hódít (szervereknél pedig a Xeon), azon belül is az i3, i5 és i7 családok vannak.Az i3-asok nagyjából a mostani erősebb Athlonok szintjét hozza, i5 talán a Phenomokét, az i7-ek pedig az Opteronokkal összehasonlíthatóak.
Nemrég raktam össze egy Athlon II X4 631-es gépet, és igencsak hozza a szintet, holott került egy vagyonba.
Konkrétan Intel típusokat ajánlani én nem tudok. Volt egy i7-2600-as gépem, az a processzor tényleg alkalmas komolyabb feladatokra, ha valaki húzni akarja, annak pedig ott van az i7-2600K.
Azóta már kijött egy újabb generáció. (Sandy Bridge => Ivy Bridge)Eléggé sarkosan írtam, majd valaki biztos kijavít, de ennél jobban szerintem nem lehet összehasonlítani az Intelt az AMD-vel. Sose lehetett igazán.
Igaz, hogy Nvidia VGA-m van, de nem vagyok egy nagy gamer, kis túlzással csak arra kell, hogy legyen kép, így azokról nem sokat tudok.
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
AkosAkos
aktív tag
Lehetne egy kérésem?
Az ATI videókártyákkal már elég jól tisztában vagyok és azért már az AMD procikat is eléggé ismerem....
De az Nvidia VGA-k,Intel CPU-kat nagyon nem vágom.
Valaki elmondaná röviden,hogy melyik széria erősebb,jellemzők,most aktuálisak,stb...
Előre is köszönöm!!![ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Hogy tudom megcsinálni,hogy a hozzászólás egyik része "off topic" legyen,de a többi ne?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
-
Hiperwolf
tag
válasz randras #40775 üzenetére
Én imádok analizálni, viszont a szuborbitális meteornál elakadtam...
Drága a bauxit és plutóniumot kell hozzákeverni..
Ha valaki tud jó lelőhelyet, vagy van nála eladó, írjon!"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
randras
veterán
Mi ez?
És miért nem analízist tanulok?
-
poffsoft
veterán
itt próbáltad már?
Amúgy milyen is az az oprendszer?
Ilyen meghajtó-betűjel kavarcok után én a teljes winyó repartició utáni reinstallban hiszek....Betűjele van a DVD-nek is? hibaként mit ír az eszközkezelőd? master/slave beállítások jól vannak belőve?
stb, stb, stb.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
Azóta megtaláltam a jeleket, nem ott a gond, a DVD meghajtónál ! jel van
próbáltam frissíteni azt írja naprakész a frissítése a gép még se látja a DVD írót pedig kiírja hogy van
ilyenkor mit tegyek ?Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
Segítsetek pls
Valamiért a Winchesterem nem akarja megtalálni se a DVD írót, se más meghajtót
Arra gyanakszom ki kéne osztani meghajtóknak jeleket
Mivel már az elején is kavar volt az OP rendszer D volt, C meg a 2. rész
Ezt sikerült anno felcserélni, tud valaki abban segíteni hol tudom átírni a meghajtók jeleit ?Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
-
zoltanz
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
Na holnap egyeiptomi nyaralás, minden fontos látnivalóval és hajóúttal együtt
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
poffsoft
veterán
válasz haromegesz14 #40762 üzenetére
A léggyel óvatosan!
Legtöbbször SZAGra megy - állítólag[ Szerkesztve ]
-
haromegesz14
aktív tag
válasz Hiperwolf #40761 üzenetére
Neem volt.
Múltkor ugye itt panaszkodtam a szúnyogokra, most egy léggyel nem bírok el! Ledőlök az ágyba, állandóan zaklat, mindig csak rám száll, idegesít Kimegyek a Morteinért, de mire vissza érek nem látom sehol, gondoltam cseles, megvárja míg vissza fekszem, így hát a "Rovarkövetős technológiával" megspékelt spray-el karöltve dőltem le, de csak nem jött elő! Mindjárt fújok vele egyet csak úgy, hátha a rovarkövető cucc aktivizálja magát
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Hiperwolf
tag
válasz haromegesz14 #40760 üzenetére
Erős Pista legalább volt a levesben?
Azért az almaevés közbeni tüsszentés se semmi.
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
haromegesz14
aktív tag
Ma ahogy ettem egy tányér finom húslevest, egy gyerekkori esemény ismételte meg önmagát. Miközben lapátoltam nagyban be a finomságot, hirtelen tüsszentenem kellet, pont akkor amikor a kanalat a számba vettem, így a leves egy része az orrüregembe költözött. Közben persze próbáltam menteni a menthetőt, tehát próbáltam nyelni is, így talán csak egy-két csepp lé vándorolt az orromba, azonnal kifújtam és találtam tésztát is!
Remélem minden kijött
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz Winner_hun #40755 üzenetére
Lehetetlen. Biztos nem ez volt az utolsó hsz-em.
Logouton van 2010és bejegyzésNémelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
plaschil
aktív tag
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
VoDaFoNe
aktív tag
Off 44 még él? Pedig kb 2 éve nem voltam fent. Kemény. @
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Hiperwolf
tag
válasz haromegesz14 #40748 üzenetére
Ez szokásos sajnos..
Tegnap én valami gigantikális pókféleséget találtam, illetve ő talált meg engem..
Ráfagyott a mosoly az arcomra, le se csaptam, mert ez nem szétnyomódott volna, hanem kidurran.
Két flakon Chemotox-szal mentem neki sztereóban, lesóztam, ki is fehéredett a sok anyagtól amit ráfújtam, oszt megdöglött.
Akkor lett volna nagyobb pánik, ha elszökött volna és nem találjuk meg.
De amekkora volt, és azt úgy megpillantani.. A sz@r is belémállt."Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
haromegesz14
aktív tag
Hogy minden szúnyog azonnal eltűnik, amikor kezembe veszem a Morteint, majd mikor vissza viszem a helyére, az összes előkerül, pár új haverjával együtt
-
Hiperwolf
tag
Valaki nem akar szponzorálni egy köteg pénzzel?
-
plaschil
aktív tag
Hjajj tegnap egyedülálló lettem.
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
-
Agostino
addikt
válasz poffsoft #40737 üzenetére
üdv
eltaláltam végül a megfelelő helyre, ahol kihozták, hogy térdkalács-törés. 2 mm-es elmozdulás, de szerencsére nem kell műteni. holnap leszívják, mert az egész meg van telve vérrel. aw yiss
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
janos666
nagyúr
válasz Hiperwolf #40738 üzenetére
Nejlon zacsikba töltöttem darált szivacsot és bő levegővel ragasztottam le a szájukat. Ilyenekkel pakolta körbe és raktam belőlük a szárnya alá is.
De így se merem futár kezébe adni.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Hiperwolf
tag
-
plaschil
aktív tag
válasz Agostino #40735 üzenetére
Kórház, ehhez nem kell beutaló.
Vagy sebészet vagy ha ott nem látnak el, akkor sürgősségi ambulancia. Nálunk pl. csak azokat látják el a sebészeten, ami nem aznapi vagy előző napi sérülés. Ha aznapi, vagy előző napi akkor ambulancia.Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
Agostino
addikt
ahoi
kellene egy kis gyógyászati segítség, már ami a bürokratikus részt illeti. hatalmasat estem egy jó órával ezelőtt, magam elő került a lábam, a térdem reccsent egy nagyot - már amennyire az ijedtségtől emlékszem - szóval mostanra cipóra dagadt és bár rá tudok állni meg mozogni vele, fáj. ilyenkor adminisztratív szempontból hova lehet menni? jó lenne a fölösleges köröket lefutni meg beutalót gyűjteni, háziorvos ilyesmi... hova kell mennem? : ((( hát hülye kérdés, de életemben nem jártam így
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Hiperwolf
tag
válasz haromegesz14 #40731 üzenetére
Valahol el kell kezdeni.
-
plaschil
aktív tag
válasz haromegesz14 #40726 üzenetére
Én kicsi koromban kóstoltam... mit kóstoltam, ettem Pedigree-t. Akkor jó volt.
-
Hiperwolf
tag
válasz haromegesz14 #40728 üzenetére
Abból küldhetsz nekem is.
De csak házipáleszos jöhet szóba!"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
Hiperwolf
tag
válasz haromegesz14 #40726 üzenetére
Bezony, egészséges, sok benne a vitamin és az ásványi anyag.
De csak a Whiskas finom, a többinek olyan íze van, mint egy 10 éves megfázott kakasnak, amit elütött egy autó, mert nagy volt a hajnali köd, de előtte rádudált, ettől a kakas összecsinálta magát, majd felkenődött az aszfaltra, de egy héttel később a szomszéd néni vésővel felkaparta és behajította a 2 utcával arréb levő árokba, amiből egy szippantós kocsi kicuppantotta, majd bedarálták és macskakaját készítettek belőle.
Ja, és csak az a jó, aminek legalább 1 éve lejárt a szavatossága.
Sok sikert és jó étvágyat!"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
haromegesz14
aktív tag
Mit gondoltok, ezek a konzerves húsos macska eledelek alkalmasak emberi fogyasztásra? Eljött pár haverom, mert állítólag ígértem nekik finom csilis babot, de a darált hús elfogyott ...
-
Hiperwolf
tag
válasz haromegesz14 #40724 üzenetére
Ez egy igen helyénvaló észrevétel.
-
Hiperwolf
tag
válasz haromegesz14 #40722 üzenetére
Ez a kérdés már bennem is megsenderlődött, de ha az OFF-topikba, ahol minden ON hozzászólásnak számít, egy OFF hozzászólást írsz, akkor ez értelemszerűen ON lenne, de mivel itt minden ON...
PARADOXON!!Kicsi nyuszi megy az erdőben és egyszer csak...
ZOMBITURMIX!![ Szerkesztve ]
-
haromegesz14
aktív tag
Egy ilyen OFF topikban mi számít OFF-nak?
-
Hiperwolf
tag
válasz plaschil #40714 üzenetére
5 perce éreztem, hogy el kéne menni a rötyire.
Diagnosztizáltam a helyzet súlyosságát, mérlegeltem, statisztikát számoltam, végül elhatároztam magam.
Elmentem.
Bódottág.@poffsoft: Májpedig a jépatojta egésszégesz ész attóly fogsz tudni fütyülynyi.
[ Szerkesztve ]
-
plaschil
aktív tag
Szerda óta fáj a hasam. Szombaton mondtam azt, hogy már függőleges helyzetben is tudok létezni... Ma már csak alig fájdogál. Bódottág.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest