Hirdetés
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz l.skywalker #18021 üzenetére
"Xbox konzol exkluzív játékkal" Nekem is van ilyen konzolom és szeretem is, de na.. Ez azért magas ló.. A Stalkeren kívül az itt említett játékok közül egyedül a Hi-fi Rush lett elismerve a gamer közösség által. Az összes többi cím erősen megosztó lett, amikből sose lett Cyberpunk féle eset csoda eset, hogy egy játszhatatlan szarból, valami egészen különlegest kupáltak ki. A Stalkerből még lehet ugyanez. A többi címre egész egyszerűen 10 év múlva már senki se fog emlékezni sajnos..
Pedig jó kis konzol, én szurkolok nekik. Mert ez a monopol helyzet borzalmas a Sony-ra nézve.. ezzel a piaci légkörrel egyedül a Nintendo tudna mit kezdeniI'll meet you again through the eyes of our son.
-
KKaresz45
senior tag
válasz l.skywalker #18018 üzenetére
Én most nem mondtam semmit a minőségről, ártatlan vagyok! Rókának válaszoltam mert visszakérdezett a Hi-Fi Rushról. Aztán meg Wesdernek.
-
_drk
addikt
válasz l.skywalker #18011 üzenetére
A Stalker nagyon kult játék. Elég itt benézni a topikba, meg vannak nagyobb modoknak is külön közöségekkel és még annak is van topikja itt.
Marketing is szépen volt vele mindig is. Egyik legjobban hype-olt Xbox cím 4 éve.
Most meg az hogy szarul fut, az lett volna meglepő ha jó lett volna egyből. -
KKaresz45
senior tag
válasz l.skywalker #18016 üzenetére
Gamepassom nincs, de amúgy Xboxom (Series X) van. A Forza Horizon 4-gyel szerettem autózni egy időben, illetve azt már írtam hogy a Vampire Survivorsra voltam rákattanva amikor megjelent. Akkor húztam be egy hónap GP-t amikor a Persona 3 DLC volt perk-ben, amiatt azóta is hálás vagyok Wesdernek hogy felhívta rá a figyelmemet, bár a játék még a backlogban van. Úgyhogy végülis én sem jártam rosszul velük. Legutóbb a Persona 5 Royalt játszottam végig Xboxon. A vanilla már lement PS-en, de a Royalt úgyis meg kellett venni újra, akkor már inkább ide húztam be.
De egyébként inkább a régebbi, már retró játékok miatt van értéke az Xboxnak számomra pl. Lost Odyssey csak ezen a platformon van.
-
opr
nagyúr
válasz l.skywalker #17962 üzenetére
"Én nagyon sok játékot pont azért vettem meg, mert benne volt a Game Pass-ban."
Ezt fejtsd ki legyszi, itt mi a logika?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #17925 üzenetére
Mint '95-ben az az ominózus 299.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
F-ECT$
titán
válasz l.skywalker #17925 üzenetére
Vannak piacok, ahová nehéz betörni, és meglátásom szerint a konzol piac ilyen. Ilyen Playdate szerű cuccok tudnak jönni, de AAA játékok futtattására képes konzolok nem fognak. Inkább az jellemző, hogy kiesnek a cégek a konzol piacról.
Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #17792 üzenetére
Aztán most gyorsan a szőnyeg alá söpörte.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #17788 üzenetére
nem úgy értettem,hogy a firewalk...hanem a sonytól, mondjuk jim ryan&co utolsó bónusza
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #17788 üzenetére
Az a Bungie-nál volt. A kocsik.
És nem csak pletyka. Bizonyítva van.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
opr
nagyúr
válasz l.skywalker #17733 üzenetére
Tokeletes reakcio.
Es sztem ezt a temat itt zarjuk is le, ebben minden benne volt.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz l.skywalker #17720 üzenetére
Gyors gugli után ráadásul azt az infót látom, hogy nemhogy jobban futnának a játékok (már amelyik elfut egyáltalán), hanem sokszor konkrétan rosszabbul, vagy jobb esetben ugyan úgy. Pár kivétel van, ahol a steamOS-en jobban megy egy játék, mint win-en, de ennyi.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz l.skywalker #17712 üzenetére
Forza Horizon 4et vagy 5öt a PS népnek.
-
Zó
aktív tag
válasz l.skywalker #17710 üzenetére
Így már értem, én sem rajongok az echte mobiljátékokért, bár szerintem a kér Skyforce elég jó, de pont nem mobilon, mert ott ki se fér a kijelzőre a pálya, és ott mikrotranzakciós, a nagygépes port meg nem. Igaz, az érződik, hogy időhúzós tud lenni a fejlesztgetés, amit mobilon pénzzel lehetett megsürgetni (annyira szó szerint, hogy egyébként számláló pörgött vissza, hogy fejleszthess).
Mindenesetre az eredeti mobiljátékos felvetés aligha a te definíciódról szólt, de nem is állítom, hogy nem ide való a diskurzus.
-
Zó
aktív tag
válasz l.skywalker #17703 üzenetére
A handheld nem egyenlő a mobilossal (ami itt inkább a telefonra vonatkozik, mint a játékhordozható voltára, ha van is összefüggés), hogy mi melyik platformon élvezhető, az egyébként is elég szubjektív tud lenni, ráadásul hagyományosan nagygépes műfajokra vagy régi klasszikusokra is ráhúzható. Eközben az eredendően mobilos játékokon ez sok esetben alapvetően érezhető mechanikailag vagy üzletmodellt tekintve is (melyek egymással kölcsönhatásban vannak).
Megjegyzem, a Hades meglepően játszható volt xClouddal tapizva telefonon (mást nem próbáltam, de bizonyára sok ilyen játék van), ezzel az erővel az is lehetett volna mobilos már az iOS-es megjelenés előtt (a VS sem volt elérhető azonnal mobilon, vagy egy darabig csak xClouddal). Azóta azonban az is megtörtént. Részemről mégsem minősíteném annak.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz l.skywalker #17707 üzenetére
PS5ön platináztam. Csomó dlc van mellé, tele trófeákkal. Az új dlct is megveszem hozzá.
-
F-ECT$
titán
válasz l.skywalker #17703 üzenetére
Mi abban a ráció, hogy megveszed még egy platformra?
Dive ever, work never.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #17579 üzenetére
...and also not just the technological differences, but the SSD, the Wi-Fi 7, and the new technologies...Well, with the PS5 Pro, we are offering all these new tech innovations
szóval a teknolodzsi miatt
Life, Uh, Finds A Way
-
F-ECT$
titán
válasz l.skywalker #17579 üzenetére
Bullshit marketing duma. Nem magyarázza a 2x-es árat (a sima digit géphez képest) semmi, csak az, hogy a vásárlók tehetősebb rétegét jobban le lehet húzni. Ezt csinálja persze minden cég, csak eddig erre a konzoloknál nem nagyon volt lehetőség. A mai piaci viszonyok között pedig már van.
Dive ever, work never.
-
gyimger
őstag
válasz l.skywalker #17563 üzenetére
Úgy nulláról olcsóbb lett volna az új játékosnak kihozni a remastert, ha jól számolok. Azt nem akarhatjuk.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
ldave
félisten
Ekkora egy retek cég nincs még a piacon.
A Slime draws near! Command?
-
zozika84
őstag
-
Bad Pritt
félisten
Yep. Magyar pénzben 7490-ről 14990-re ugrott.
-
pzstm
titán
az alapjáték árát megduplázták? LOL
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
NyMRooD
őstag
válasz l.skywalker #17538 üzenetére
Ha jól értem wjbhbdux azt mondja, hogy ha nem vették volna meg a gamerek ezeket a dolgokat akkor is lennének, zozika84 pedig azt, hogy azért vannak mert a gamerek megvették, tehát az ő hibájuk, hogy ilyeneket nyomnak le a torkunkon.
Szerintem zozika84 amiről wjbhbdux beszéltetek abban neked van igazad, az emberi hülyeség volt. A Sony viszont azért tehet meg bármit mert nem volt választási lehetőséged dlc, pályacsomag és előrendelés nélkül lehet játszani, viszont konzol nélkül nem (vagyis PC-n igen, de ugye az nem mindenkinek és nem mindig votl megoldás) és a Sony tette le az asztalra a legjobb dealt. A Nintendo-ra nem jöttek a "modern" játékok, Xbox meg elcseszerintette az előző gen elejét, aki AAA ex címet akart, vagy csak CoD-ozni, esetleg Fifázni az jobb híján PS-t vásárolt és ugyan ez volt 3-4 éve is, egyszerűen a PS5 is jobb dealnek nézett ki, hiába javított sokat az MS (+ugye aki PS4-en volt az hozhatta a könyvtárát is magával PS5-re). Az emberek ezen okok miatt vettek PS5-öt és tartják is meg őket, hiába bénázik a Sony 1-2 éve, legalább egy generációnyi bénázásra lenne szükség a részéről, hogy az MS javítani tudjon a következő gen-ben (van egy tippem, hogy ezért tervezi az MS már '26-ra a következő gen-t, megelőzve a Sony-t). Jól látszik, hogy a tömeg nem mindig hülye, a Concordot a kutya se vette meg, a Pro sem fog ezzel az árazással olyan jól fogyni (bár én attól nem tartok, hogy ha jól fogyna akkor a PS6 is annyiba kerülne, ez nem egy alap konzol) de nem fognak tömegek PS5-ről váltani, mert nincs annyival jobb deal ami miatt megérné (lehetne, de az MS vissza akarja kapni a befektetett pénzt és lassan kiad mindent is PS-re, ha nem tenné jövő év végére nagy szarban lenne a Sony a mostani tudásunk szerint).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #17538 üzenetére
En mar a 2. Gyerek furdetese utan semmivel sem
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #17536 üzenetére
Teeenyleg.... Az is hogy szarnyal annak ellenere, hogy nem vettek a vasarlok
-
_drk
addikt
válasz l.skywalker #17439 üzenetére
Mivan akkor ha ezek mesterségesen felpumpált összegek a management által?
5-8 évig van munkájuk, dagad a CV, közben felvesznek rengeteg pénzt. Majd a végén abszolút nem érdekli őket hogy sikerült, csak lelépnek és mennek tovább és úgy is felveszik őket máshová.
Mondjuk a Concord fejesek pont hogy előzőleg már buktak más projekteken.Ilyen sztori rengeteg van, ahol dolgoztam is ezt csinálta előző vezetőség anyacég kárára. Ez iparágtól független de biztos volt már sok sztori itt is.
-
opr
nagyúr
válasz l.skywalker #17448 üzenetére
Az is komoly vád, hogy az új ceo minden harmadik szerdán kecskét áldoz a holdon chtulu dicsőségére. Bennfentes infó, eskü.
Most akkor erre is reagáljanak?
-
opr
nagyúr
válasz l.skywalker #17446 üzenetére
Nem lehet mindig minden baromságra reagálni, különben kb egy teljes ágazatnak csak ez lenne a munkája.
-
opr
nagyúr
Nos, en ugyan szemelyesen nem, de a csapat es a department sok tagja bedolgozott a concord-ba is, es napi szintu "extensive" beszelgetesek utan, amibe direktor es a feletti szintu emberek is vannak, azt tudom mondani, hogy a concord igazabol... Fingom nincs, mennyibe kerult ceges szinten. Mert meg a direktorok meg producerek se tudjak. A finance reszlegen valami joskapista biztos tudja, de hogy a fejlesztoknek (illetve "someone who worked on concord") a leghalvanyabb fingja nem lesz, csak hasbol bemond valamit, az 100%.
Szoval ez egy akkora bullshit, hogy arra szo nincs.
A tobbire nem mondok semmit, mert: kizart dolog, mert nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Még csak szeptember 20 van... vagyis simán benne van, hogy pár hét múlva egy újabb insider leaker majd benyögi, hogy igazából 800 millióba kerület (ugye pár hete még 100-200 millió közé tették a fejlesztési költséget).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #17434 üzenetére
Nem a részvények végett - kb lepkefing méretű bukta - hanem mert a concorde sokkal nagyobbat és gyorsabban bukott.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #17431 üzenetére
En az utobbi kalvariajan jobban szorakoztam
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #17429 üzenetére
Szerintem a bleeding edge nem volt ekkora bukta, tekintve hogy kvázi garázsprojektnek indult a ninja theorynál, standard mobaként. Plusz ugye Xbox studios adta ki, ők meg köztudottan csak rossz játékokat adnak ki, szóval nem volt meglepetés
A concorde reputációban óriási blama a sony-nak. Szép lassan kiderül hogy csak single-player TPS-ekben jó, azok viszont túl drágák.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #17405 üzenetére
Igazából mivel lenne jobb egy BB remaster/remake? Jó a HZD-nél indokoltabb lenne. De megint az lenne, hogy hoz a Sony egy remaster/remake-et.
Hol vannak az új IP-k, vagy legalább a nagyobb IP-k folytatásai?
Remélem a Concord bukásából is azt szűrik le, hogy kockázatosak az új IP-k. Nem azt, hogy már elve rossz ötlet volt az egész koncepció...[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #17401 üzenetére
a metroid prime remastert ki ne hagyd. egyébként fps-t én sem játszok switchen, de inkább a framerate miatt.
Life, Uh, Finds A Way
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #17387 üzenetére
Tökmindegy milyen és mit tud. Ezen lesz új Mario, Zelda, stb, szóval meg lesz véve és kész.
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #17370 üzenetére
Concord 2 szagot érzek.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tarkov fizetos, Hunt Showdown is, ha azokhoz felér tartalmilag akkor jöhet.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Aztán csak nehogy ez legyen a vége: [link]
-
F-ECT$
titán
válasz l.skywalker #17222 üzenetére
A Sony elkezdte differenciálni a vásárlókat.
$350 a legolcsóbb refurbished digital gép a szegényebbeknek.
$500 a lemezes alap gép a "tömegeknek".
$700 a pro digital gép a gazdagabbaknak.
$800-$850 a pro lemezes gép álvánnyal a fanoknak. Mehet hozzá a $200 Edge kontroller. 2 db.Amíg 1 géped van, addig azt veszteséggel kell eladnod, hogy meglegyen az eladott darabszám. Most majd lesz haszon drágább a gépeken, viszont darabszám is megmarad, mert van olcsóbb gép is. Hogy ez mennyire jó a vásárlóknak? Az sosem prioritás egy tőzsdei cégnél.
Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
350$€-ért lehet vennék egy 3. PS5-öt. Ez azért már egy elég sexy ár, főleg a mai időkben.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
Ez vajon itthon is lesz?
-
balazs025
senior tag
válasz l.skywalker #17210 üzenetére
Igazából az új xbox is egy ,,pro" lesz. Csak nekik muszáj generációváltásként eladni, hogy a series s-t ki lehessen vezetni. Persze az a 2 év biztos meg fog látszódni a specifikációkban, de én nem számítok semmi áll-leejtőre. Mondjuk kérdés lesz számomra, hogy megpróbálják úgy árazni majd, hogy még reménykednek viszonylag értelmesebb eladott mennyiségben, vagy csak egyfajta kuriózum lesz a szolgáltatások mellett.
-
Moby
addikt
Ez jelenleg szemantikai kérdésnek tűnik. Meg kell várni az első elemzéseket, de ha nagyrészt RDNA4 alapok vannak tényleg a félgenben, akkor nagyon más hardver itt 2028-ig garantáltan nem lesz. Mindegy ki mennyit vár a váltással.
-
pzstm
titán
simán lehet hogy 700EUR lesz a 2026 végi, és mondjuk 400-500 között meg lehet a pletykált handheld...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #17195 üzenetére
Nem azt mondta hogy tegyék túl rajta magukat, meg menjenek Ubert vezetni?
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #17184 üzenetére
Én vagyok ennek a kijelentésnek az éllovasa. (Bár most már inkább csak a poén miatt)
De szerintetek nem lehet, hogy tényleg az van, hogy a játékosok beleuntak az Ubisoft (Ubisoft formulába)? Mert se az Outlaws, se az Avatar játék nem volt egy szemétre való f**. Mégsem lett anyagi siker. Ha egy egyedi, viszonylag SW játékot se tudsz sikeresen eladni. Akkor arra mi lehet a magyarázat?
Az a vicc, hogy a The Division első része óta ha végignézem az Ubisoft játékait. Akkor igazából az én figyelmemet pont egy Outlaws és egy AC:Shadows tudta felkelteni. Persze én se játszottam az Outlaws-szal még, de ennek teljesen más okai vannak, ami nem függ össze az Ubi haterkedésemmel. (kiegészítés: R6:Siege, The Crew 2. Ezekkel játszottam viszonylag sokat időközben)
Szóval két mostani cím ami érdekelne. Az Ubi meg pont most kezd kicsit összeesni. Bár szerintem a Shadows megjelenése után sehol sem lesz már ez a negatív tőzsdei szereplés.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #17178 üzenetére
"habár a CP-nek is kellett 1 év megjelenés után, hogy elérjen egy szintet "
Meg 3 hogy befejezzék.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #17149 üzenetére
Nem kötekedni akarok, mert tényleg érdekel hogy ez miért jó.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #17120 üzenetére
Ahogy nézem csak a Tango Gameworks nevét vették meg (meg HifFi Rush IP-t). Ezt abból gondolom, hogy "várnak vissza minden korábbi alkalmazottat" is írtak. Tehát aki a bezárás óta nem talált munkát (mert ha igen nem valószínű, hogy eljön az új helyéről) az talán visszamehet ha akar, de ha tényleg csak a nevét vették meg az akkor az egy új cég lesz majd, új alkalmazottakkal.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #17114 üzenetére
Nem lepne meg. Az a $4B már av bejelentéskor is eltúlzottnak tünt.
A Zenimaxért fizetett az MS 2x ennyit.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #16982 üzenetére
En a switch onlinet is lemondtam es az utobbi idoben azon is gondolkodom, hogy a ps plus mennyire kell nekem. Behuzgalom a havi jatekokat, meg kb havi 1-2 alkalommal jatszom online. Viszont a havi jatekok iden szerintem eleg szarok voltak (legalábbis nekem nem jött ki jol). Jovo tavaszig be van fizetve, valami 3 evet stackeltem egyszer jó aron, utana viszont kerdeses mi legyen.
TV-t is most mondom le, az se kell Spotify-t elozo honapban mondtam le, van YT premium, ahhoz van YT music, az elég. Úgyhogy tisztogatok.
-
arty
veterán
válasz l.skywalker #16701 üzenetére
ááááháháháhá
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
_drk
addikt
válasz l.skywalker #16727 üzenetére
Nem az elmúlt 2-3 év, hanem inkább 10 év.
Szokásos multiplayer próbálkozás de ebben sincs semmi extra. Ők is tudják és ezért nem egy gameplay elemet promóztak jobban ami miatt kitűnne. De Sony adott pénzt legalább trailerre..Amúgy milyen lehetett a többi multis project ha ez maradt meg?
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #16657 üzenetére
Én onnan tudom hogy merül, ha már nem rezeg. Ha Forzában jön elő gyors körön akkor dobhatom is el a kört. Abban nagyon sokat segít a rezgés. De egy verekedős játékban kikapcsolom.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #16638 üzenetére
A végén kiderül hogy ez nem egy kör, hanem egy spirál.
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #16638 üzenetére
Ip szinten bezárult. Pénz szinten tágranyílt
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #16636 üzenetére
Az nem is baj, de tényleg nem.
Hozzák csak a pénzt a Micronak, hogy fenntartható maradjon a GPPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
F-ECT$
titán
válasz l.skywalker #16474 üzenetére
Már nem feltétlenül azok játszanak, akik kezdéskor is, de azért még vannak új belépők, és mivel max 4 játékos kell egy partihoz, ezért társ is lesz még jó ideig.
Dive ever, work never.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #16293 üzenetére
Ezt a Stumble guys-t azok csinálják mint a Fall Guys-t? Képek alapján teljesen ugyan annak tűnik a kettő nekem. Van különbség? Nálunk ez sem megy, még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #16065 üzenetére
Az egy millió IQ lenne, de én nem nézem ki az MS-ből.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #16065 üzenetére
lehet azt jól is csinálni. ha fizetnek a kiadónak (és a stúdiónak van belōle haszna) akkor nekem megfelel,hogy nem egy kitalált üditō hanem a coca cola billboardja van a játékban
Life, Uh, Finds A Way
-
opr
nagyúr
válasz l.skywalker #16063 üzenetére
Uhhhh, na ez viszont annyira tipikus MS húzás lenne, hogy már szinte várom a bejelentést.
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #16045 üzenetére
Ez szerintem egy logikus dolog lenne, bár szerintem inkább az Acti-King páros volt a cél s a Blizzard a szükséges rossz.
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #16046 üzenetére
Én még most is De az csak szerintem volt tudott hogy az ABK deal egyik fő mozgatórugója a mobil piac volt?
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #16045 üzenetére
Hm, most látom, hogy fizetős a cikk, pedig reggel még el tudtam olvasni
Itt egy másik forrásból: [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
KKaresz45
senior tag
válasz l.skywalker #15999 üzenetére
Ez mind rendben van, én ezeket tudom. De ez nem micromanagement a MS részéről?
Mert felmerült az az álláspont, hogy a MS-nak a bezárásokhoz semmi köze nem volt mert "nem mikromenedzsel". Én arra reagáltam.
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #16001 üzenetére
Meg se próbálom
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #15998 üzenetére
Eleget Csak az elmúlt egy évben 40+%-ot hozott a papírjuk.
Tudom sokmindenben nem értünk egyet amúgy, de üdítő néha olyan kommentet olvasni amiben látszik hogy nem először látott a szerző nagyvállalati működést.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #15989 üzenetére
Amúgy ennyi a lényeg, most függetlenül attól kinek a kije ül hol. Nálam a Hi-Fi Rush év játéka volt tavaly, az Arkane pedig egy meghatározó játékfejlesztő már az Arx Fatalis óta, de ha megnézzük, mi hozza a pénzt a ZeniMax grouptól és ők mit csinálnak teljesen érthető mindkét döntés. Arkane Lyont is az menthette meg most, hogy egy gigafranchise közkedvelt karakterét adaptálják, attól nagy számokat várnak, de pl. a MachineGames fejlesztők sem lehetnek nyugodtak az Indy után szerintem.
Amin érdemes lehet elmélázni egy fél pillanat erejéig, hogy vajon ha multiplatformként jelenik meg a Hi-Fi Rush és a Starfield és mindenhol fizetni kellett volna érte akkor milyen cost cuttingra lett volna szükség.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #15989 üzenetére
Szerintem meg Satya ment el a Tangohoz egy kanna benzinnel.
-
Zó
aktív tag
válasz l.skywalker #15862 üzenetére
Nekem még szeptemberig van Game Passom, addig a Remnant 2 elpörög co-opra, meg egy-két játék, ami szembe jön, aztán felejtős. Egyszerűen most is túlnyomórészt backlog megy, vagy egy-egy frissebb, nem Game Passban nem elérhető darab (pl. a RoboCop bejött, és lehet, hogy nem AAA, de PC-n eddig az UE 5 miatt vert mindent látványban is, amit XSX-en játszottam, pedig kellett kompromisszumokat kötnöm).
Nyilvánvalóan nem én vagyok alapból sem a célközönsége az előfizetéses modellnek, de ha egyre drágábban megoldható, akkor engem elvesztenek. Tegnap eleve megszereztem a Hi-Fi Rusht és a Hadest Steamre (az utóbbi csak volt Game Passban, kiment, mielőtt a végére értem volna), azokkal is platformot váltottam így. A Gears Tacticsnál azért csábító a Play Anywhere és a mostani akció, mert szeptemberig co-op és futó végigjátszások mellett nem fér bele szerintem, és aligha 10 óra lesz nekem. Persze akár meg is várhatnám, amíg még olcsóbb lesz, annyi legalább olyan ígéretes játékom van műfajon belül is.
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #15867 üzenetére
Nekem az első két Fallout az igazi Fallout De én azokat akkor játszottam, mikor kijöttek
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #15866 üzenetére
Portal bundle nagyon jó switch port lett, játék is még mindig szuper. szerintem nemsokára akciós újra, ha hiányzik a kollekcióból
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
és akinek olyan backlogja van,mint a breath of the wild és tears of the kingdom annak egy évig nem kell új játék
Life, Uh, Finds A Way
-
consono
nagyúr
Jó neked, hogy vissza tudsz menni a backlogodhoz, nekem ez nem megy Csúnyák is meg egyszerűek is a régi játékok, legalább is a többsége. Vagy hiányoznak a QoL dolgok... Az indie az egy másik tészta, meg az AA játékok is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #15859 üzenetére
majd nem jönnek a játékok aztán kevesebb rossz lesz a sony idén nem is fejez be már játékot, az xbox egész generáció alatt összehozott 5-öt, a vásárolt kiadók nélkül.
engem már csak a steames indiek tartanak ittLife, Uh, Finds A Way
-
Zó
aktív tag
válasz l.skywalker #15859 üzenetére
Aztán meg lehet csodálkozni, hogy nem mennek el day tízmilliós példányszámban a 7 évig hegesztett csodák.
Az a baj, hogy a játékok minőségén, fejlődésén nem látszik a rájuk öntött csilliárd munkaóra, legfeljebb a grafikán, de annyira azon sem, hogy megérje. Aztán lehet keresni a legnagyobb közös nevezőt, hogy mindenkinek tetsszen a játék, de mivel mindenki erre megy rá, a végeredmény nem biztos, hogy izgalmas lesz. Külön képesség a népjátékká váláshoz szükséges kompeomisszumok megkötése is. Engem meg az AAA-ból szinte kiégettek, lassan már olyanok lesznek, mint 46. Marvel-filmet nézni egy minőségi kamaradráma helyett.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #15855 üzenetére
ez most sok helyen történik. a kezdōk és azok között,akik 5-10éve ott dolgoznak szabad szemmel jól látható $$$ különbség van
Life, Uh, Finds A Way
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #15855 üzenetére
Seniorok helyett felvesznek juniorokat fele, harmada annyi pénzért...
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #15812 üzenetére
Az a szomorú, hogy ki is nézem belőlük
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #15812 üzenetére
Hát, ennek sajnos látom a realitását...
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #15730 üzenetére
Gondolom ezt megint előveszi majd a Sony a PS5 Proval.
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #15715 üzenetére
Ó, ők csinálták a remek Gloomhaven PC változatot, ezek szerint annak is annyi, a lehetséges Frosthaven-t pedig el lehet felejteni
-
zozika84
őstag
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #15706 üzenetére
Ez megint arra lesz jó, hogy csináljon a "gamer" oldalaknak pár kattintást
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #15642 üzenetére
Mike átigazolt az MS-hez, mikor megvették az ABK-t, aztán a legutolsó leépítéskor lelépett/kirakták őt is.
-
Polllen
nagyúr
válasz l.skywalker #15467 üzenetére
Kivárták azt a pillanatot, amikor már majdnem mindegy, mert az EU-ban kötelezték őket az alternative store-k engedélyezésére.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #15445 üzenetére
Bratyóméknak valami 4000 órájuk van már benne, és azt mondják soha nem lesz meg az összes acsi (állítólag vannak olyanok, amiket már meg sem lehet szereni).
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #15445 üzenetére
"more than 250 trophies" - Platinafüggők nagyon kilesznek rajta
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #15425 üzenetére
€24.5 billion was spent on video games across various European markets last year...
42% of this revenue was generated by console games, up from 41% the year before, while a further 42% was provided by mobile, down 45% year-on-year. 13% of revenue came from PC, with the remaining 3% from streaming services and other online models. 2022Worldwide mobile game consumer spend of $107.31 billion last year came predominantly from China and the US, with the former contributing $37.63 billion and the latter $23.92 billion; between the two they accounted for over half of global mobile game revenues in 2023. [link]
szóval EU-US-Kína a mobil gaming ~75%-a
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
F-ECT$
titán
válasz l.skywalker #15422 üzenetére
Szerintem mindenhol nagyot megy. Hogy bevételben is-e azt nem tudom (de szerintem igen, csak nem kerestem hozzá adatot), de potenciális játékos számban mindenképp, mert mobilja mindenkinek van, míg konzolja, PC-je kevesebb embernek.
Dive ever, work never.
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #15422 üzenetére
Hát, nálunk a családban 4-ből 3 ember (rajtam kívül mindenki) fő "gamer" platformja a telefon...
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #15344 üzenetére
Bocsi, kicsit kiakadtam rá
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #15334 üzenetére
Azt hiszem ez lenne a lényeg, de ezt felejtik el a játékosok, meg a szoftvergyárak is egyre gyakrabban.
MEg hát lehet egészséges elvárás a hardverrel szemben, de akkor legalább a konzolok árát vegye figyelembe...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #15076 üzenetére
Amúgy ez tök érdekes, mert én ki tudok borulni az RDR2 7,5 pontos értékelésén. Azért mert mások talán nem kezdik el emiatt a játékot.
De én sose tesztek alapján kezdek el játékot. Gameplay trailer alapján válogatok. És manapság iszonyat minimális azon játékok száma, aminek egyáltalán nekiállok. Vagy felkelti az érdeklődésemet. Őszintén nem tudom megmondani, hogy az Alan Wake 2 előtt, mi lehetett ez a játék. A Hogwart's Legacy-val sokat játszottam, nem volt rossz. De végül nem fejeztem be. A Final Fantasy XVI meg sok aspektusban lenyűgözött. Mégsem éreztem egy komplex, egész játéknak, és volt vele sok bajom.
Én teszteket is legtöbbször akkor olvasok egy játékról, ha én már befejeztem. Érdekel, hogy mit írtak róla a "nagyokosok".[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz l.skywalker #15071 üzenetére
Szomszéd, de annyira nem vagyunk jo viszonyban, nem tudom. A felesegetol hallotta anyosom, reszleteket nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #15073 üzenetére
Ez is olyan, amivel én abszolút nem értek egyet. De tudom, hogy ezzel egyedül vagyok kábé. El is fogadom.
Én úgy gondolom, hogy egy pontszám az a játék élvezeti értékét is kellene, hogy tükrözze. Mert ha már egyetlen egy számba redukáljuk az értékelést. Márpedig mindenki ezt csinálja. Akkor az egy átfogó szám. És számomra végül azt jelenti, hogy mennyire élveztem a játékot, mennyire tartom jó játéknak. Ezért egy 8 pontos autós játék, tökéletesen megférhet egy 8 pontos FPS mellett.
imdb-n a filmeknél sincsenek alcsoportok. A metacritic szerű oldalon sincsenek. És ha az ember állít magának egy all time listát, akkor is vélhetően különböző stílusok fognak vegyülni.
Én ezt a kategorizálást mindig is mellébeszélésnek tartottam, meg védekezésnek.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Yettel topik
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest