Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Én nem értek azzal egyet, hogy a Game Pass-ban megjelenő játékok "rosszak", ahogy azzal sem, hogy a Sony játékai ugyanolyanok és egy kaptafára készülnek. Mindenkit arra tudok biztatni, hogy lehetőségeihez mérhetően próbáljon ki minél több játékot. Én rengeteg játékkal nem játszottam volna és nem fedeztem volna fel őket, ha nincs a Game Pass ill. ha a Sony nem nyit a PC felé. Ennek a hobbinak csak egy célja van, hogy jót szórakozzunk és, hogy ki tudjunk kapcsolódni, hogy a való világból ki tudjunk néha szakadni egy picit. Ahelyett, hogy az átélt élményekről mesélnénk egymásnak, megpróbáljuk meggyőzni egymást arról, hogy valójában miért volt a másiknak szar, hogy játszott egy játékkal, anélkül, hogy azzal játszottunk volna, és ami még rosszabb, hogy a véleményünket arra alapozzuk, amit másoktól hallunk az internet végtelen szartengerében. Játsszatok és meséljétek el! A közhelyek puffogtatására pedig tudom ajánlani ezen a fórumon az összes többi topikot. Azokban egész nap az megy. Legalább itt ne...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz Farkassacred #18022 üzenetére
Van olyan játék ami a konzolok közül csak Xboxon érthető el?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz KKaresz45 #18017 üzenetére
Ez egy kulturált topik, ezért most inkább úgy írom, hogy érdemes kipróbálni a Game Pass-ban elérhető konzol exkluzív játékokat és utána véleményt mondani a minőségről.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #18008 üzenetére
Nyilván itt nem hétköznapi dolgok játszanak közre abban, hogy miért támogatják sokan ezt a csapatot. Szerintem ez ebben a helyzetben érthető.
-
l.skywalker
félisten
A Game Pass ill. úgy általában az ilyen game library előfizetések egyszerűen túl sok játékot tartalmaznak ahhoz, hogy specifikusan használjam ki. Azon túl, hogy 1-2 day1 játéknál kihasználtam, hogy volt aktív előfizetésem, az esetek nagyobb százalékában én demózásra használtam. Vagy épp "kikerülés" miatt vagy témakör/világ miatt vagy csak úgy random elkezdtem játékokat és ha megtetszett akkor megvettem, volt olyan eset, amikor akkor is, ha végigjátszottam (és itt jön képbe a #17964 F-ECT$ által feltételezett dolog). De ez oda-vissza működik. Volt olyan játék, amit kipróbáltam a Game Pass-ban és tudtam, hogy nem fogom megvenni és nem kell rá költenem soha az életben.
-
l.skywalker
félisten
válasz KKaresz45 #17960 üzenetére
Én nagyon sok játékot pont azért vettem meg, mert benne volt a Game Pass-ban. Túlmisztifikáljátok szerintem ezeket a dolgokat. A Game Pass is jó, csak nem mindenkinek. Ismerek olyan PS tulajt, akinek a Sony exc. címei nem jönnek be és olyan Xbox tulajt, aki a Game Pass-tól megy falnak. Ez nem lehet fekete és fehér.
-
l.skywalker
félisten
Amúgy a handheld PC-k meglepő módon kezdenek sikeresek lenni, lásd Steam Deck, ROG Ally stb. Az is lehet, hogy a jövőre nézve a TV-re köthető konzolok átmennek a luxus kategóriába és az 500$ körüli árért egy ilyen Steam Deck szerű eszköz lesz majd "csak" kapható.
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Ha valóban ebbe az irányba fog elmenni a dolog, akkor fog majd jönni egy új pionír cég, aki ki fog adni egy olyan konzolt, ami feleannyiba kerül és mégis vonzó lesz. Minden piaci hatásnak van ellenhatása, csak türelmesnek kell lenni
-
l.skywalker
félisten
Számomra alapvetően egyébként vonzó, hogy egy erősebb gépet vegyek meg, mert mostanában sokat gondolkoztam, hogy a PS vonalból is kéne egy konzol, de nem érzem, hogy tudásban annyival lenne jobb a Pro mint amennyivel többe kerül egy slim-hez képest.
-
l.skywalker
félisten
Minden PS-en eladott COD generál egy 0,1MB RAM-ot a Game Pass szerverekbe épített konzolokban, így minél több játékot adnak el a PS-en annál jobban fognak futni xCloudban.
Pénzben, hogy máshogy?
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17790 üzenetére
Hermen Hulst hozta tető alá a Firewalk felvásárlást. Meg volt győződve róla - és erről meg tudta győzni Ryanéket is, hogy ez az egyik legjobb befektetése lesz a Sony-nak. Én nem tudom mire alapozta...
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17787 üzenetére
Volt erről valami pletyka a Twitteren, hogy a vezető miket vett és mennyit és mikre költöttek stb. - de nem adtam neki hitelt, mert nem szoktam randomtweetekre adni, de ezek szerint lehetett benne valami.
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Erősen pletyka kategória: [link]
Rumor: PS5/Pro Versions in Development for HALO, Fable, Gears: E-Day, Perfect Dark, Avowed & Blade
-
l.skywalker
félisten
Én a klasszik mobiljátékokat nem veszem a gaming alá. Nekem egy mobiljáték itt kezdődik, hogy jól fut kézi eszközökön, de megjelent akár több platformra is. Én elég sok játékkal játszottam csak mobilon mielőtt Switch lett itthon, főleg a régi játékokat amik még nem voltak nagy erőforrásigényűek. Heroes 3-at Androidon, majd a KOTOR 1-et Androidon, iOS-en és PadOS-en is. De mióta vannak játékok a Netflix előfizetésben ott is sokat veszek elő, habár a kényelem miatt Switch kontrollerrel játszom őket. De nekem ez a mobiljáték, nem azok a timeg gates "lépjbemindennap" játékok.
-
l.skywalker
félisten
Az a játék, ami handheld eszközön is jó, szerintem nem sértő ennek nevezni. Én PC-n kezdtem el Game Pass-ban, de volt, hogy xCloud-ban is elővettem tableten/mobilon és pont ugyanúgy ment ott is. Most Switch-re tervezem majd megvenni
-
l.skywalker
félisten
Összefoglalva tényleg jó, de azért ez nem mindenkinek volt ilyen lineáris. Én emlékszem mikor megjelent az első AC arra sem volt pénzem, hogy gyalog hazamenjek. Aztán mire lett pénzem, megszületett az első gyerekem és én - szégyen/nem szégyen - az első AC-val 2017-ben játszottam és nem is az első, hanem a sokak által lenézett harmadik résszel kezdtem. És nekem az annyira megtetszett, hogy a következő AC utána nekem már az Origins volt, majd az Odyssey és csak ezután játszottam Xbox360-on az első résszel majd folytattam a másodikkal és van még most is folytatásban. Szóval az Ubisoft kálváriája a cikkből jól átjön, de a játékosoknál leginkább azoknak fáj ez, akik az első AC megjelenése után végigkövethették testközelből az egész leépülését. Én ebből semmit sem vettem észre, számomra az Ubisoft játékok 2016 óta kivétel nélkül mind nagyon jó szórakozást nyújtottak.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17582 üzenetére
Én csak azt üzenném nekik, hogy ha már nekiálltak nagyüzemben égetni a pénzt, adhatnák nekünk is. Elegánsabb dolog úgy bukni többszáz milliót, hogy a játékosok kedvére tesznek közben, mint úgy, hogy ha ellene
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Most ez komoly?
Hunter 🎮 on Twitter:
"Horizon Zero Dawn PSN price secretly increased following the Remastered announcement The cost doubled from $19.99 to $39.99 on the PlayStation Store"Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz zozika84 #17535 üzenetére
Ugyanazért, amiért nincsenek azóta sem NFT-k a játékokban. Mert azokat már a tesztidőszakban megmondták a játékosok, hogy nem veszik meg
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Szerintem valahol a kettő között. Nyilván a játék sikeréhez képest sok pénz ment el rá, de az internet jó érzékkel akarja meglovagolni a bukást, ezért direkt eltúlozzák a költséget. Mindenki hibás, csak mi nem játékosok
-
l.skywalker
félisten
Na jól van, ennyibe tuti nem került a Bleeding Edge... ez durva
-
l.skywalker
félisten
válasz Döglött Róka #17435 üzenetére
Azért ne fesd az ördögöt a falra
-
l.skywalker
félisten
válasz Döglött Róka #17432 üzenetére
Nyilván, hisz az előbbit megérzi a részvénycsomagod. Más kárán mindig jobb szórakozni. Én mindkettőn megdöbbentem aka. hogy kinek jut eszébe a meglévő Hero Shooterek mellett ilyet fejleszteni...
-
l.skywalker
félisten
válasz Döglött Róka #17430 üzenetére
Ezt mondom én is, hogy csak az volt a különbség, hogy a Concorde-ot a Sony adta ki. Ugyanolyan szar volt mind a kettő. Persze üzletileg nem tudom melyik volt nagyobb bukta, de a jövőnek mindkettő ugyanannyi értéket teremtett nekem, mint játékosnak.
-
l.skywalker
félisten
válasz Döglött Róka #17415 üzenetére
Jó mondjuk a Concorde előtt ott volt a Bleeding Edge, ami pont ugyanez volt, stílusában, érdekeltségében és bukásában, csak azzal nem foglalkozott senki, mert nem a Sony csinálta
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17406 üzenetére
Igen az whislisten van! Nekem nem is a framerate a gond, hanem valahogy nem esik kézre az egész, de tény, hogy még olyan sokat nem játszottam rajta, biztos hozz á lehet szokni.
-
l.skywalker
félisten
Amúgy meg ennyi
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17398 üzenetére
mondjuk ezzel lehet, hogy egyedül vagyok de én handheldben csak bizonyos típusú játékokat szeretek játszani. Platformer, puzzle esetleg izometrikus dolgokat. FPS és TPS akció játékok valahogy nehezemre esnek. Biztos öregszem
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17376 üzenetére
A Joycon csatlakozás elsőre nem tetszik. Én szeretem a sínes megoldást
-
l.skywalker
félisten
Sources: Bungie’s Marathon Appears To Be Targeting $40 Launch Price
kérdés, hogy milyen tartalom lesz benne ennyiértNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Hello there!
Shop PlayStation Search Results | PlayStation®Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Nyilván nem technológiailag, hanem marketing alapon értettem. Szóval nem egy Xbox 720 lesz vagy egy Xbox Two vagy egy Xbox Series XXX, hanem Xbox NotSoExpensive
-
l.skywalker
félisten
Ex-Sony President Says Those Affected by Layoffs Should "Go to The Beach for a Year" [link]
-
l.skywalker
félisten
Nekem a "csaj" a Cyberpunk trailerből volt hasonló [link]
Habár az legalább megjelent 7 évvel később, az Elder Scrolls VI nem hiszem.
ps.: habár a CP-nek is kellett 1 év megjelenés után, hogy elérjen egy szintet
-
l.skywalker
félisten
Megmenekült a Tango Gameworks(Hi-Fi Rush), a Krafton (PUBG) felvásároja őket:
Hi-Fi Rush IP and Tango Gameworks Acquired by Krafton From Xbox, Will No Longer Be Shut Down (ign.com)[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Ti mind hülyék vagytok, de szeretlek titeket, jól elszórakoztattok
Kevesebbet kell a piacot analizálni és többet kell játszani
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz tboy93 #16981 üzenetére
Nekem májusban járt le és nem hosszabbítottam meg pedig a Game Pass bevezetése óta folyamatosan előfizető vagyok és a 4 gyermekem is előszeretettel játszott GP játékokkal. Azóta sokat megy itthon a konzol és még eddig nem hiányzott nekik, de már az eddigi drágulás fényében sem éreztem úgy, hogy ki tudnánk használni. Egy újabb drágulás abszolút eltávolít attól, hogy újra hosszú távú előfizető legyek.
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Nagy blama ez és pont a Sony oldaláról
Sony Just Leaked Destiny 2’s ‘The Final Shape’ Expansion Early (forbes.com)Jövő hét kedd helyett ma hajnalban frissül pár játékosnak az új DLC-vel a kliens PS5-ön
Minden csupa leak...[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Abszolút helytelenül látod a dolgot vagy csak simán rossz helyen jársz. Ez a "Konzolokról KULTURÁLT módon" topik, itt nincsenek oldalak, se "fanok". Itt felnőtt emberek beszélgetnek egymással kulturáltan az ilyen konzolháborús hülyeségek nélkül
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz markknight #16652 üzenetére
Én is instant kikapcsolok minden rezgést minden játékban, engem speciel zavar, de tény, hogy az újabb PS kontrollert még nem volt alkalmam használni.
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Én ezt úgy csinálom, hogy mindig azzal játszom amivel kedvem van. És van amikor simán vissza térek egy multis játékba és van amikor offline játszok. Én nem szabok meg magamnak semmit
-
l.skywalker
félisten
Ez kicsit már tyúk vs. tojás esete. És alapvetően mindkettőtöknek igaza van, valahogy így nézhetett ki az első meeting az Epicnél, mikor feldobta azt az ötletet valaki, hogy legyen a Fortnite egy multi only ráadásul Battle Royal. És akkor a többi munkatárs elkezdte azt amit ti itt a mai napon...
De összességében igen, a dolgok ennyire vágtak egybe. A technológia létrejöttével az emberek elkezdtek egymás ellen szívesen játszani (vagy egymással), amire azonnal rápörgött az ipar és rájötte, hogy ha jól csinálják, nagyobb pénz van az IAP-ben mint az alapjátékban, ezért az alap már ingyenes is lett. És aki nem is költ in-game, az is csak elég ha hardvert vesz, mert az internet a legtöbb háztartásban már rendelkezésre áll és akkor lehet Fortnite-ozni Android telefonon valami Aliról rendelt BT kontrollerrel. Best Buy.
Bezzeg régen mindenkit át kellett hívni egy szaros Heroes 3 Hot Seat-hez
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Volt Roblox időszak is, a Minecraft legalább vissza-visszatérő. De most a Stardew Valley jött elő, hátha ez már lecseréli a sok ingyenes vackot.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #16281 üzenetére
A Destiny 1-et
-
l.skywalker
félisten
Culture Crave 🍿 on X:
"EA CEO says they're looking at putting ads in their video games 🎮"
Régen vertem már az EA csalánnal a saját f... t
Vagy megvette őket titokban az MS, hogy magukra tereljék a figyelmetNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #16045 üzenetére
Hm, most látom, hogy fizetős a cikk, pedig reggel még el tudtam olvasni
Itt egy másik forrásból: [link]
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
És az is lehet, hogy az egész felvásárlás célja a King megszerzése volt és a többi mind le van kakilva [link]
Candy Crush-t mindenkinek
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz NyMRooD #16028 üzenetére
Kérdés: pl. a Tango mivel kerülhette volna el a bezárást? Vagy a Sony London? Vagy a számtalan stúdió ami az elmúlt 2 évben bezárt világszerte?
Nyilván nem szerencsés, hogy a tavalyi év egyik legjobb játékának a fejlesztőcége ment a levesbe, de úgy néz ki, hogy nem csak aktuális számokat nem tudtak jó színben felmutatni de ezek szerint megfelelő, jövőre mutató stratégiát sem. És ezáltal nem illeszkedtek abba a portfólióba, amit az MS megvett az ABK felvásárlással.
Az MS semmi esetben sem menthető, de ez mindig így lesz, amíg profitorientált gigacégek fogják a gaminget a tökénél szorongatni. Vannak a kis indie stúdiók és az egyéni fejlesztők, akik a szőrszálakba próbálnak kapaszkodni ennek az említett testrésznek és amelyikük életben tud maradni, annak a termékét kell előnyben részesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Döglött Róka #16000 üzenetére
Fizetett MS bérenc vagy, le se moshatod
-
l.skywalker
félisten
válasz KKaresz45 #15991 üzenetére
Ez mindenhol így van, mert olyan embereket kell az akvizíció után a megvásárolt cégek elejére rakni, akik... "értik az anyacég stratégiáját és törekvéseit". Persze ez corporate bullshit, de a lényeg, hogy nem hagyhatod ott azt a vezetőt, aki egy sokkal kisebb szervezetben vezette a céget, mert teljesen más elvárásokkal fog szembesülni, amikhez alkalmazkodnia több időbe kerülne mint amennyi idő alatt bezárják... oh wait. Feltehetően mikor hivatalosan is átkerült a teljes ABK az MS-hez, akkor elkezdődtek azok a folyamatok, amik elvezettek ide. Ehhez pedig saját emberek kellettek, hogy részletekben fel tudják mérni, hogy melyik részleg milyen értéket képvisel. És van amelyiknek az értéke csak cost cuttingban volt mérhető.
Ez befelé egy teljesen normális üzleti folyamat, számomra az ami abnormális, hogy kifelé miket kommunikálnak évek óta már és közben hót' ellentétes folyamatokat visznek végig. Mintha azt hinnék, hogy a 21. században nem látják ezeket a "játékosok"
-
l.skywalker
félisten
válasz Wesder #15997 üzenetére
Szerintem őket nem érdekli a fanbase, a részvényeseknek szól minden azok közül a nagyrészvényesek meg nem nagyon játszanak, csak az osztalékkal
Róka mennyit kaphat?Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Szerintem egy ilyen cégnél ez nincs így részletezve. Meg van adva fentről lefelé, hogy mennyit kell megtakarítani idén és a ZeniMax pedig úgy oldja meg ahogy legjobbnak látja.
-
l.skywalker
félisten
Illetve játékos oldalról értelem szerűen mi várunk valamit, nem azt, hogy az ő oldalukon a döntések a profitábilitást támogassák, hanem, hogy olyan tartalmat állítsanak elő, amitől befelé nő a hajunk. De alapvetően látszik, hogy a játékipar is ki lett szoltáltatva a nagyvállalait manőverezéseknek és egy évben több céget vásárolnak fel ill. szántanak be, mint amennyi értékelhető játék kerül ki a piacra. Ellenben legalább azoknak az ára is már 80€
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #15869 üzenetére
már szépen fel van töltve a Deku Deals-es whistlistem. Még egy ráfér
-
l.skywalker
félisten
válasz consono #15863 üzenetére
Én amúgy is "makettnáci" vagyok... ha egy játékkal játszani szeretnék, de van korábbról megjelent része, akkor mindig a régiekkel kezdem. Így már játszottam a Far Cry Classiccal és a Fallout első részével
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #15864 üzenetére
Most vettem 2 hónapja Switch-et és ezentúl az indie játékokat oda fogom venni, pont kitart addig amíg megjelenik a Switch 2 OLED... és igen a Zeldák még előttem vannak.
-
l.skywalker
félisten
Hasonlóképpen. Szerintem a CP2077 volt az utolsó amit day1 megvettem (meg azóta minden Destiny 2 DLC-t, de ez már legyen az én bajom) és jóval több időt fordítottam az utóbbi időben a backlogomra. A mai nap amúgy is sorsfordító szükre kis gamer életemben, mert ma lejár a Game Pass Ultimate-m, aminek előfizetője vagyok szinte a Game Pass megjelenése óta (persze tizedáron meg promóciós kódokkal telenyomva) és nem tervezem, hogy újra előfizessek, de még csak a Game Pass Core-ra sem, habár a gyerekek már elkezdtek nyavajogni, ha valamire fog kelleni az online, akkor ez utóbbit lehet, hogy megveszem nekik. De üldöztem eddig, hogy legyen időm a Game Pass megjelenésekre, de szeirntem az utolsó ami igazán tetszett, az a Kingdom Come Deliverance volt onnan, így végképp nem bánom, ha előfizetések és vásárlások helyett a backlogomat simogatva nézem végig, ahogy káoszba fordul a játékfejlesztés/kiadás. Pár év a purgatóriumban nem ártana minden iparági szereplőnek.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #15858 üzenetére
eddig is egekben volt az új játékok minősége (sarcasm!), eltekintve egy két kivételtől, de akkor ezek után nem tudom mit várjunk.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #15854 üzenetére
Én az egész iparágat nem értem. Pár hónappal ezelőtt a Bungie (vagy a Sony) elküldött egy valag embert. Én ugye a szabadidőm nagyrészét a Destiny előtt ülve cseszem el, ezért a platformokon is javarészt azok vannak bekövetve. Amióta megvolt a Bungie layoff, azóta folyamatosan fossa magából az álláshirdetéseket a cég. Nem direktbe persze, hanem az ott maradt dolgozók osztják meg folyamatosan, hogy milyen pozícióba keresnek embert. Mi a pék tojásáért nem rakták be azokat ezekbe, akiket elküldtek? Nem tudták, hogy fog majd kelleni ember? És akkor mire volt a leépítés?
-
l.skywalker
félisten
Most majd megpróbálják a nyalókát a másik irányból a szájukba adni:
Jön majd a PSN fiók összekötésért járó ingyen in-game cucc, ami abszolút meta lesz
-
l.skywalker
félisten
Andy Robinson on X: Flaming Fowl, the studio formed by ex-Lionhead devs, says it’s been forced to announce and postpone its game on the same day, and lay off more than half of its staff, due to the sharp downturn in investment in the games industry.
Érdemes a Tweet alatti thread-et is végigolvasni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest