Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #15854 üzenetére
Én az egész iparágat nem értem. Pár hónappal ezelőtt a Bungie (vagy a Sony) elküldött egy valag embert. Én ugye a szabadidőm nagyrészét a Destiny előtt ülve cseszem el, ezért a platformokon is javarészt azok vannak bekövetve. Amióta megvolt a Bungie layoff, azóta folyamatosan fossa magából az álláshirdetéseket a cég. Nem direktbe persze, hanem az ott maradt dolgozók osztják meg folyamatosan, hogy milyen pozícióba keresnek embert. Mi a pék tojásáért nem rakták be azokat ezekbe, akiket elküldtek? Nem tudták, hogy fog majd kelleni ember? És akkor mire volt a leépítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Automata kávégépek
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Miyoo Mini V4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest