Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz hombre[EU] #18165 üzenetére
A Nintendo is tök jó abban, hogy a régi játékokat eladja újból az új gépre. Szóval Nintendo valószínűleg lesz sokáig, de arra nem biztos hogy jó építeni, hogy a megvett digitális játékok 10-20 év múlva is játszhatóak lesznek.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz hombre[EU] #18161 üzenetére
A Wii U és a 3DS boltot kb 1 éve zárták be. Szóval tényleg tök megbízható a Nintendo
Dive ever, work never.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #18159 üzenetére
>de a steam és a nintendoban jobban megbízok
Igen, a nintendo az pont olyan. TOTTÁLISAN megbízható
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #18099 üzenetére
Alábecsülöd az iskolai közösség erejét.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #18073 üzenetére
Az a Wii U ekkora bukta volt?!
Az a konzol teljesen kimaradt nekem. Szerintem még csak nem is láttam egyet sem élőben sem. Azt hallottam, hogy nem jött be nekik. De így számokkal alátámasztva elég kitűnő.
A Switch meg elképesztő. 7 éve tarol egy Nokia 3310-es hw-vel.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #18062 üzenetére
A gears meg a yakuza kilog a sorbol. A tobbivel egyet ertek.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Farkassacred
őstag
válasz hombre[EU] #18047 üzenetére
Ha idei évet nézzük akkor az összes konzol eláshajta magát szégyenében.. de ez látszik is a Goty jelölteken is..
Kék és zöld vonalon is csak egyetlen új játék, a többi remake vagy remaster..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #18042 üzenetére
Nahmost a portal emlekeim szerint nativban semmit nem futtat jelenleg
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
raveinT
tag
válasz hombre[EU] #18034 üzenetére
Ha tetszik, az 1. részt is érdemes végigvinni. Gameplaybe hozott sok újítást a 2, de helyszinekben, karakterekben és történetben az 1 az etalon. Viszont úgy rémlik valamivel nehezebb is volt, a 2. Részben egyedül az utolsó két boss, ami megizzasztott (igaz, az utolso előtti az nagyon), míg az első rész konzisztensen hozott nehéz boss fightokat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #18034 üzenetére
Az olyan amilyen egy rendkívül pontos leírása a Blasphemousnak. Nézz majd rá esetleg a The Last Faith c. metroidvaniára utána, nem 100%, hogy tetszeni fog, ha ez tetszett, de nagy esély van rá.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #18008 üzenetére
Nyilván itt nem hétköznapi dolgok játszanak közre abban, hogy miért támogatják sokan ezt a csapatot. Szerintem ez ebben a helyzetben érthető.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zó
aktív tag
Nem csak az indie-k szenvednek (és közülük sem mindenki), a Ubi részvényei sem festenek jól, és az EA-n belül a BioWare is régen produkált diadalmenetet, az MS-t is éppen a bukások miatt ekézik, de még a Sony platformerei sem éppen blockbustetek.
Amennyi játék mennyiségileg megjelenik, nyilván nehéz rácuppani n+1000. indie-kre, ha nem a tematikus oldalak túrása a hobbid.
Személy szerint évek óta nem vettem AAA játékot frissen, legfeljebb portot.
-
Wesder
félisten
Nem hiszem a usert kellene hibáztatni kialakult helyzetért.
Mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #17987 üzenetére
mármint? (nálam 2 böngészőben is ok. nálad szétesik vagy mire gondolsz? )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #17980 üzenetére
Oh igen, naluk ez igy mukodik.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #17910 üzenetére
És cseppnyi kétségünk se legyen, hogy ha a Sony 1000€-t fog kérni egy konzolért. Akkor a Microsoft is (de minimum 950€-et).
Nekem afelöl sincs kétségem, hogy a PS5 Pro sikeres. Már most is. Mert egyre inkább azt veszem észre, hogy amit én normálisnak vélnék a világban, mindig az ellenkezője történik.De a legrosszabb az egészben, hogy ez a gaming ipar is egyre csak rosszabb lesz. Semmi fény nincs ebben az éjszakában. El lehet felejteni a szép időket.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KKaresz45
senior tag
válasz hombre[EU] #17910 üzenetére
Nekem a Microsoft jövőképe ennél sokkal ijesztőbb. Nem kell konzol, nem kellenek exkluzívak, nincs semmi minőségi elvárás, csak az, hogy olcsó legyen.
Ilyen körülmények között nem készülhetett volna el a Last of Us, God of War, Death Stranding vagy Stellar Blade (csak hogy ne a FFVII Remake-kel jöjjek mindig. De az sem egyébként ) .
Ha a MS stratégiája lesz a nyerő, akkor majd cloudban játszhatunk a mobilunkon a Game Pass khmmm... játékokkal (tudom, nem szabad gúnyolódni rajtuk). De örülünk majd, mert olcsó lesz.
Ha ebből a két jövöképből lehet választani, akkor én inkább fizetek többet minőségi játékokért minőségi prezentációban, mert ilyenekkel akarom majd tölteni az időmet. Ezt akarom támogatni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #17881 üzenetére
Úgy kell nekik....
No politika, de azért az a hír is beszédes, hogy sok amcsi állampolgár Kanadába akar "menekülni" a Trump kormány elől. Közben a kanadai határokat megerősítették. -
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #17802 üzenetére
Lehet PS5-ön többet keres az MS a CoD-dal, mint a saját platformján
A Slime draws near! Command?
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #17801 üzenetére
Nekem ezekből az igazán érdekes nem a codos bohóckodás, hanem:
- R6 Siege úgy fest stabilan ott van a top 15-ben mindkét konzolon, pedig egyáltalán nem egy könnyű játék kontrollerrel.- Érdekes látni, hogy a Satisfactory megjelenésének hatására az emberek felfedezték a Factoriót és többen játszanak vele, mint az előbbivel.
- Forza Horizon 5 ott a listán, Motorsport sehol.
- South Parknak baromi jót tett a GP-be kerülés.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17790 üzenetére
Hermen Hulst hozta tető alá a Firewalk felvásárlást. Meg volt győződve róla - és erről meg tudta győzni Ryanéket is, hogy ez az egyik legjobb befektetése lesz a Sony-nak. Én nem tudom mire alapozta...
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17787 üzenetére
Volt erről valami pletyka a Twitteren, hogy a vezető miket vett és mennyit és mikre költöttek stb. - de nem adtam neki hitelt, mert nem szoktam randomtweetekre adni, de ezek szerint lehetett benne valami.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #17725 üzenetére
Mondtam, hogy ez egy "jó" generacio lesz, finomabbnal finomabb first party cimekkel
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #17682 üzenetére
De nem is jelenik meg már idén first party játék? A Stalker nem jön még például?
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #17684 üzenetére
Rendszerszoftver fejlesztesek, felhasznaloi elmeny javitasas.... Ja.... Nem
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #17682 üzenetére
Na igen. Igazi aranykor....
-
_drk
addikt
válasz hombre[EU] #17635 üzenetére
Nem is a szalagmeló a lényeg, hanem az alsó rétegek már nem profitálnak annyit.
Azért nem mindegy, hogy 50 fő részesül a sikerből vagy több 100 és a Kotick félék elviszik a bónusz nagy részét.Nekem csak az a furcsa, hogy a nagy szerelem projektekkel hol van a dicsekvés? "Szét dolgoztam a belem, de tessék milyen fasza játékot csináltam!"
Mindig ugyan azok a nevekről van szó, nem hogy az átlag dev, de még a nagyobbak is teljesen láthatatlanok.
Nagyon kevés Phelan féle fejlesztő van aki megnyilvánul egyáltalán a neten.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Ahhoz, hogy "élvezzem a melót", szerintem szükséges egy olyan anyagi és egzisztenciális biztonság és jó háttér/ család/asszony, hogy ne a fizetésen kelljen gondolkozni és a havi törlesztőkön vagy a számlákon aggódni. Teljesen más ha már úgymond semmi ilyen gondja nincs az embernek.
Persze van a másik véglet, aki pl albérletben él máról holnapra és tojik a világra és amolyan melóshippiként a munkába temetkezik és enyhén ápolatlanul, erős borostával/testszaggal és koszos pulcsiban túlzásba viszi és esetleg még rendszeresen iszik/dohányzik/stb a meló mellett.....de amúgy meg "nagyon jó" (kihasználható) szakember.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
.LnB
titán
Szerencsére én nem panaszkodom, nem úgy jövök be reggel, hogy rosszul vagyok a munkahelyemtől. De én nagyon élesen elválasztom a munkát, a magánélettől. És szerencsére ezt nem kell erőltetnem, ez jön magától nekem. Én nem vagyok az aki otthon meséli, hogy mi volt melóba. Cserében viszont otthon eszembe sem jut a munkán gondolkodni. Ez szerintem áldás, hogy ezt megtehetem. És ebből az éles elkülönülésből jön az is, hogy a túlóra már átlépi ezt a határt.
Basszus, most esik le, hogy én kvázi lehetnék egy Severance szereplő is!
Az persze teljesen más lenne ha a saját vállalkozásomat csinálnám szívből. Bár azért látom, hogy az se mindenkinél, mindig szívből történik.
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
válasz hombre[EU] #17622 üzenetére
Tehát nem lenne változás. Csöbörboől vödörbe.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Polllen
nagyúr
válasz hombre[EU] #17609 üzenetére
+1
Én anno a Halo és Gears of Wars szériákban tanultam meg kontrollerrel rendesen célozni, az itt nincs uh marad a Doom."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #17609 üzenetére
Nekem PS3-on a Portal 2 volt, amivel megtanultam a kontrolleres célzás alapjait. Most sem vagyok profi benne, pvp játékban azért erősen elvérzem
-
ThodEE
őstag
válasz hombre[EU] #17595 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek
Megtárgyalom a program szervezőmmel
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #17585 üzenetére
Az F1 az egyetlen, ahol komoly különbség van, ami dicséretes, de a tobbi cím nem indokolja a dupla árat, ahogy irtad is.
Majd a vasarlok megint szavaznak a penztarcajukkal, aztan ha még szarabb lesz minden, akkor megint mutogatnak mindenki masra, csak magukra nem...[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17582 üzenetére
Én csak azt üzenném nekik, hogy ha már nekiálltak nagyüzemben égetni a pénzt, adhatnák nekünk is. Elegánsabb dolog úgy bukni többszáz milliót, hogy a játékosok kedvére tesznek közben, mint úgy, hogy ha ellene
-
gyimger
őstag
válasz hombre[EU] #17582 üzenetére
És van, aki mintha látott volna diffit a zoomolt TLOU és Spiderman fáinak levelein!
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17406 üzenetére
Igen az whislisten van! Nekem nem is a framerate a gond, hanem valahogy nem esik kézre az egész, de tény, hogy még olyan sokat nem játszottam rajta, biztos hozz á lehet szokni.
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #17398 üzenetére
Na erre várok én
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17398 üzenetére
mondjuk ezzel lehet, hogy egyedül vagyok de én handheldben csak bizonyos típusú játékokat szeretek játszani. Platformer, puzzle esetleg izometrikus dolgokat. FPS és TPS akció játékok valahogy nehezemre esnek. Biztos öregszem
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #17384 üzenetére
Na ez fog fajni nekem is. Szerintem a sony hozzaallasat is vissza fogjuk sirni
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17376 üzenetére
A Joycon csatlakozás elsőre nem tetszik. Én szeretem a sínes megoldást
-
alratar
addikt
válasz hombre[EU] #17379 üzenetére
Ez igaz. De szerintem a tegra + cortex azért sejtet ezt-azt.
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #17382 üzenetére
Azt ertem, de a nintendorol beszelunk.:D Kepesek n64 remastereket kiadni 60 eurorert.
-
Döglött Róka
veterán
Ha ez igaz, akkor van esely a backward compatibilityre es talan, talan a nintendo megerkezik a 2020as evekbe.
-
alratar
addikt
Nem vagyok nagy tech zseni, de ez szerintem nem éri el a ps4 erejét, ahogy prognosztizálták.
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz hombre[EU] #17356 üzenetére
Szerintem azt írja, hogy a várt 10-15% helyett nagyjából 20%- a 117millának lett PRO..cirka 23,5 milla..10 PS-ből 2 volt PRO kb.
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #17315 üzenetére
A szarkazmus csak addig működik amíg van értelme.
-
Zó
aktív tag
válasz hombre[EU] #17312 üzenetére
Miért kellene mindenkit megtartani a gigacégeknek, amikor részben a bértömeg miatt már lassan tízmilliókat eladni az AAA játékokból, hogy ne bukásként emlegessék őket?
A jelenlegi modell fenntarthatatlan. Tehetséges, kreatív emberekért kár, de látatlanban bevédeni mindenkit fölösleges. Nem hiszek abban, hogy a játékiparnak az a lényege, hogy munkát biztosítson egymilliárd producernek, marketingesnek, diverzitásszakértőnek stb. Akkor sem ha egy részükre szükség lehet.
Aki már dolgozott állami bürokráciában vagy nagy cégnél, az tudja, hogy mindig vannak potyautasok, akkor a szó szerint asztalon alvó fajtából, akár csak az egyszerűen nélkülözhető, hatékonytalanból. Mindenkit meg kell becsülni (az érdemeitől nem függetlenül), de embertelen méretű vízfejjé növekedni nem lehet cél.
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #17312 üzenetére
Ha nem így tennének, nem tudnának Activisionöket vásárolgatni.
De jogos, legyen 4 könyvelő meg 6 manager ugyanarra a feladatra.
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #17310 üzenetére
Ha még csak ezek lennének:
Microsoft DEI Lead Blasts Company in Internal Email After Team Is Reportedly Laid Off - IGN
Covid alatt az MS nagyon sok (100k+) embert felvett, természetes hogy tisztogat.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #17258 üzenetére
Nem erre gondolta, hanem arra, hogy ha a nagy átlag user elindít egy játékot, akkor ő általában úgy hagyja ezeket a beállításokat ahogy az első undertaker van és nem állítja át soha. Vagyis ha ez a performance mod az marad neki mindig, és a kifelé ez úgy mutatkozik meg, hogy ő ezt használja. De közben csak azért használja mert nem állítja át soha. Vagyis ha pl. a fidelity lenne az alapértelmezett, akkor azt használná, mert lehet azt se tudja, hogy van performance mod.
Ezért kérdeztem, hogy általában mi az alapértelmezett grafikai mod amivel egy játék PS5/X|S-en. Mert akár is lehet, hogy úgy jött ki ez a 80%, hogy ennek a 80%-nak a 80-90%-as azt se tudja, hogy van másik mod. Tehát tényleg annyi a kérdés, hogy melyik mod az alapértelmezett a beállításokban.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
T.Peter
őstag
válasz hombre[EU] #17216 üzenetére
Ezt majd mindegyik studio kimeri maganak. Ceges projektben ue5 alatt, csak game thread-et nezve a 3950 vs 7950 12ms vs 6ms lett. 3d-s modellel megdurvabb lett volna. A kovetkezo genben mindenkeppen kene 16 mag es a 3d-s verzio, hogy massziv ugras legyen pl fizikaban.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #17221 üzenetére
Csak az a bibi hogy az okos ember tobbe kerul
-
_drk
addikt
válasz hombre[EU] #17216 üzenetére
Csak a konzolokkal nem PC irányba kellene gondolkozni ilyen hülye százalékokkal.
2 vas(PS,Xbox) és arra tanuljon meg mindenki optimalizálni. -
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #17181 üzenetére
Miből gondolod, hogy Ubi+ miatt nem fogyott az Outlaws?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_drk
addikt
válasz hombre[EU] #17181 üzenetére
Nem tudom milyen f2p gaas játéka volt most az ubinak.
Előfizetéses dolgát se ismerem, itt Wesder írja, hogy jó de csak időlimettel van meg a nagyobb játék annyit tudok róla.Viszont, hogy megint nem teljesít annyira jól egy Ubisoftos játék már nem csodálom. Alapból megcsömörlödtek már az emberek a generic OW játékoktól, ami Ubi szinten a mintapéldája ezeknek.
De szerintem most értünk el oda, amikor vissza ütött a Far Cry 6 és sok más játékuk. Van az a pont sok esetben, hogy az aktuális még nagyon megy de a következő már "senkit" nem fog érdekelni. Szerintem ezt láthattuk az Avatarnál nagyon, most SW-nél azért nyomták a marketinget tehát nem bukta a játék valószínű.
Csak hát ezeknek a játékoknak kéne húzni az egész céget.
Kíváncsi leszek AC eladásokra is, csak hát a 10 milliós eladás ami elvileg siker lenne, lehet kevés lesz az egész Ubisoftnak.
Elvileg ugye eddig is szarban voltak és e 2 játéktól várták a csodát.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #17161 üzenetére
En sokkal inkabb gondolom, hogy megjeenik gamepassba es ps-re. Te meg eldontod, hogy egy evben par jatek arat fizeted es mindennel is jatszhatsz vagy 2 jatek kell evente es tejelsz erte teljesaron akarmelyik is a platformod
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #17030 üzenetére
Gondolom ettől most jobban alszol.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #17001 üzenetére
Tehát 1100p-ről 4K-ra felskálázva majd meglesz akár a 30fps is?
A földbetiprás meglesz, de szerintem a végeredményt majd kevesen kívánják így is[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #16999 üzenetére
AMD (felesleges) csodavárás level végtelen+végtelen. Ne vegyétek el Abu85 kenyerét!
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #16996 üzenetére
Oh tenyleg, hisz csak egy cost centert vettek. Nem general semmilyen profitot.
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #16990 üzenetére
Miért kellene finanszírozni? Valamiről lemaradtam és nem fogynak jól a játékaik?
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #16990 üzenetére
Az ACTVI nyereséges és meg tudott állni a saját lábán.
-
_drk
addikt
válasz hombre[EU] #16743 üzenetére
Amúgy nekem is volt eszembe PS5 pro, de ahhoz showcase kellett volna. Viszont így hogy több játék bejelentés is volt szerintem az már nem is lesz egy ideig.
Úgy hogy más valami nagy eseményen lesz maximum ha egyáltalán lesz.
Egyáltalán milyen Gaming rendezvények lesznek? E3 óta olyan kusza az egész. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #16744 üzenetére
Ok ezt most csak én nem értem? Hogy jön ide MOBA?
Live-Die-Respawn
-
balazs025
senior tag
válasz hombre[EU] #16378 üzenetére
,,amíg az egész xbox részleg nincs mínuszban addig nem fognak különösebben hozzányúlni"
Ez már szerintem nem feltétlenül van így. A bethesda és az activision felvásárlással már nem az a szint, hogy a kutya se néz rá a részlegre. A cod hatása valószínűleg sokat fog számítani a game pass jövőjével kapcsolatban. -
pruzsi
őstag
válasz hombre[EU] #16374 üzenetére
Igen, csak drága egy kis contrázásért
-
pruzsi
őstag
válasz hombre[EU] #16368 üzenetére
Valami kézzel foghatóra gondoltam amit a tv-re lehet kötni pl datafrog vagy ilyesmi.
[link] ez mondjuk tetsztik de csak a 10 ét adnám érte
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #16345 üzenetére
Én megfordítanám: menjen a többi szabira addig
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #16345 üzenetére
Dettó
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #16281 üzenetére
A Destiny 1-et
-
Polllen
nagyúr
Ott a game stream, ha nagyon akarnák, akkor elérhetővé tehenték a cloud gaminget.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
hombre[EU]
veterán
válasz hombre[EU] #16283 üzenetére
másik dolog, jelenleg a playstation a saját közönségét sem tudja kielégíteni és ha ez nem változik akkor kisebb gondjuk is nagyobb lesz annál,hogy ide-oda portolgassanak. lassan a remasterek is elfogynak, üres a lineup, árat már nem tudnak csökkenteni és ez a gép eladásokat a földbe is állíthatja a következō 2-3 évben
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
Rajtad kívül szerintem mindenki megértette hogy amire kiváncsi vagyok az leghamarabb következő generáció, akkor meg már rég Switch 2 lesz, azon meg elmegy minden is, ami PS4Pro-n elfutott.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #16275 üzenetére
Értelmes embernek tartalak, de mindig sikerül elbizonytalanítanod hogy jól gondolom-e.
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #16228 üzenetére
a vége az már inkább conspiracy
Hát igen... de vannak rá elemzések, hogy azért hattással van és volt az egész Xbox-ra ez az ügy. Még ha nem ennyire komolyan is.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #16217 üzenetére
de eddig sem lehetett több évi 8M-nál
Kb. tényleg ennyi ment eddig évente.
Viszont a "gap" azért is növekszik, mert nemcsak abból áll az egész, hogy Xbox hardver iránti kereslet csökkent, hanem az is, hogy a PS5 iránt meg nőt. Pluszban ott van az is, hogy ez az elmúlt negyedévben (jan. 1-márc. 31.) lett ekkora a különbség... és mi volt ebben az időben az egyik leghangosabb téma gaming szempontból? Tán nem csak az, hogy akkor az Xbox-nak vége, mert az ex. címeik jönnek más konzolokra is, és emiatt valószínűleg vége az Xbox hardver-nek?“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #16219 üzenetére
Igaz, tavalyról a a Zelda Tears of Kingdom és a Pikmin 4 is elképesztő mennyiségű tartalommal rendelkezik.
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #16167 üzenetére
1.5?
-
gyimger
őstag
válasz hombre[EU] #16068 üzenetére
Amíg ilyen megoldásról beszélünk és nem "nézd meg ezt a 20 másodperces reklámot a következő kör előtt", addig nagy szarviharra nem kell számítani.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #16061 üzenetére
Ha emiatt további 20 millió ember előfizet gpu-ra, akkor az hosszútávon nem rossz pénz. Plusz PSre továbbra is rommá aláz majd eladásban minden mást.
-
opr
nagyúr
válasz hombre[EU] #16061 üzenetére
Meglatjuk. Kiprobaljak, aztan ha bejon, jo, ha nem, nem. Szerintem nekik ez mar akkor is megeri, ha szereznek vele egy raklap GP elofizetot, meg akkor is, ha esetleg a vegen osszesen kevesebbet hoz a dolog. Hosszabb tavon megerheti jobban siman.
De persze lehet eleve ertelmetlen a tema, mert nem lesz GP-ben a CoD, vagy lehet de, de nem jon be, jovore kiveszik, kesz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz hombre[EU] #16057 üzenetére
Meglepne. CoD mára a mikrotranzakciókból termeli a nagy lét amennyire tudom, szóval engem rendesen meg is lepett, hogy nem lett már rég ingyenes az egész. GP-be bekerüléssel nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy sokkal de sokkal több pénzt fog hozni, mint amit az eladásokból hozna.
Plusz egy CoD esetén a GP-nek tényleg csak előnye van kb. Mert a CoD az CoD, bármilyen library-be van rakva, nem tűnik el. Erre a legjobb példa, hogy PC-n is mennyire megy, pedig mindent elkövetnek, hogy se megtalálni, se letölteni, se elindítani ne legyen könnyű azt a fost."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #15987 üzenetére
Szamit? En annyit mondtam hogy aki ilyen szintu micromanagamentrol kepzeleg, az nagyon tevuton jar.
[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #15943 üzenetére
Ezt tervezem a következő generációban: Ps 6 kihagy; generáció felénél Ps6 Pró megvesz; bodottá. Addig úgyis csak a crossgen és a PS4PS játékok remastered/Remake verziók jönnek majd oda is, hiszen ezt is megveszik a népek...
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #15880 üzenetére
Az európai (bár igazából úgy teljes egészében az USA-n kívüli) jelenlétüket hiányát teljes mértékben adom. Ez amióta Xbox az Xbox, komoly gond. Jó, Európa nyugati részén jobb a helyeztt, de alapvetően az MS-nek mindig is ez volt a legnagyobb hiánya, hogy nagyon USA centrikus volt.
De sajnos azt is látni kell, hogy Európa igazából mindig is PC és PS párti volt. Itt igazából sosem volt nagy esélye az Xbox-nak. Sőt! Vannak olyan helyek Europában, ahol igazából a Sony-nak sincs esélye, mert ott a Nintendo volt mindig is a konzol (Franciaország és Spanyolország).
Sajnos úgy látom, hogy talán te is beleestél abba a hiába, hogy még mindig úgy képzeled el a konzolpiacot, mint ahogy talán legutoljára az X360/PS3 korszak derekán volt utoljára. Nem csak manapság, de szerintem már 10 éve se működött az elv, ami még a klasszikusnak gondolt konzolgenerációkban (vagyis kizárólag az ex. címek számítanak). Ma inkább az számít inkább egy új konzol vásárlásánál, hogy: milyen konzolom volt az előző generációba, min játszanak a barátaim és harmadrészt milyen ex címet is tudok rajta játszani majd, a mindenre is megjelenő multiplatform címek mellett.
Mivel Európában már a PS3, míg a világ többi részén a PS4 korszak óta a Sony a vezető konzol, így értelemszerűen, ha az előző generációban PS-em volt, akkor most is az lesz és valószínűleg a következőben is az lesz. Igen számít az ex. cím még mindig, de manapság már az inkább csak harmadlagos tényező lett. És nem, nem szeretném idehozni a Nintendo-t, mert ők más piacon (a konkurencia nélküli sajátjukon) vannak.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #15879 üzenetére
De ha ezt ennyire egyszerűen akarjuk leírni, akkor ebben az esetben is nem az elmúlt 8-10 évet kell nézni, hanem a lényegében az Xbox brand létezésétől számolt időt. Vagyis a Microsoft pénze nélkül, már nagyon-nagyon régen nem lenne Xbox. Itt tényleg az a gond, hogy nagyon sokakan túlidealizáljak a 360-as korszakukat. Pedig ott az RROD nélkül is pl. a konzol hardver részlegük veszettséges lett volna. De szoftver szinten is (az elején főleg arányaiban, utána már ténylegesen is), a PS3 többet hozott, nagyobb volt ott az egy konzolra jutó szoftveres nyereség.
De ezt a problémát mindenki látja, még az MS vezetése is. Mégis ott van az a dolog, hogy ezek ellenére mégis közel 100 milliárdot toltak bele az egészbe az elmúlt 4 évben. És ez is egy olyan dolog, ami felületesen nézve pont annyira értelmetlen húzásnak tűnik, mint a Tango bezárása.
Amúgy én kicsit úgy látom, hogy ez a "nincs életképes vízió az Xbox-nál" dolgot inkább úgy látom, hogy: de van, több is, és amíg az MS megengedi addig kísérletezgetünk amíg valamelyik be nem jön. Csak sajnos azt látni (szintén ha csak felületesen nézzük) a piaci helyzeteket az elmúlt 10 évben, hogy igazából nincs szükség az Xbox-ra már (legalábbis konzol szinten). Letehetik a legjobb hardvert (képletesen értve), és letehetnek Sony ex. verő címeket is, attól az emberek nem fognak rohanni Xbox-t venni. Persze tudom, maradtak volna a konzol exkluzivitásnál, de onnan meg pont azért mentek el, mert nem érte meg nekik.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hombre[EU]
veterán
válasz hombre[EU] #15879 üzenetére
mondok neked egy nagyon jó példát: ahelyett,hogy 100milliárdért cégeket vásárolgattak,amiket szépen lassan majd leépítenek,tönkretesznek...pl. az elmúlt évtizedben kiépíthettek volna Európában egy normális képviseletet és akkor nem a kockára bízzák a piaci részesedésüket. csak ehhez gondolkodni kell, energia,munka...ezek meg azt nem szeretik
Life, Uh, Finds A Way
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #15853 üzenetére
aha... szinte egész biztosan ez történt a "színfalak" mögött...
Amúgy már írtam, ha csak ennyi lenne történet (balf*szok ülnek fent, akik balf*sz döntéseket hoznak kizárólag azért, hogy nyereségesek legyenek), akkor igazából minden MS-nél lévő stúdiót be lehet majd zárni ami nem CoD-t, Candy Crush-t, meg talán a Forza Horizon-t készít. Mert hogy a most fejlesztés alatt álló játékok egyike se fog nyereséget termelni az is biztos. Legyenek majd bármenyire is jók. Szerintem még az Indiana Jones se.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #15869 üzenetére
már szépen fel van töltve a Deku Deals-es whistlistem. Még egy ráfér
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #15864 üzenetére
Most vettem 2 hónapja Switch-et és ezentúl az indie játékokat oda fogom venni, pont kitart addig amíg megjelenik a Switch 2 OLED... és igen a Zeldák még előttem vannak.
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #15864 üzenetére
Mondjuk ez is igaz Lassan lehet én is behúzom ezt a kettőt
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #15858 üzenetére
eddig is egekben volt az új játékok minősége (sarcasm!), eltekintve egy két kivételtől, de akkor ezek után nem tudom mit várjunk.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #15854 üzenetére
Én az egész iparágat nem értem. Pár hónappal ezelőtt a Bungie (vagy a Sony) elküldött egy valag embert. Én ugye a szabadidőm nagyrészét a Destiny előtt ülve cseszem el, ezért a platformokon is javarészt azok vannak bekövetve. Amióta megvolt a Bungie layoff, azóta folyamatosan fossa magából az álláshirdetéseket a cég. Nem direktbe persze, hanem az ott maradt dolgozók osztják meg folyamatosan, hogy milyen pozícióba keresnek embert. Mi a pék tojásáért nem rakták be azokat ezekbe, akiket elküldtek? Nem tudták, hogy fog majd kelleni ember? És akkor mire volt a leépítés?
-
addikt
válasz hombre[EU] #15685 üzenetére
Én a játékot nem ismerem...illetve egyszer próbálkoztam vele, de nem tetszett. Később kiderült, hogy állítólag a legszarabb részhez volt szerencsém...
Viszont a sorozat k*va jó, bár elég nehezen tudok vele haladni, mert gyerek mellett nem lehet nézni, páromnak meg sok.
Én azokat az ordas f*aszságokat látom benne, ami anno amerikában nagyon terjedt az atomháború veszélyének idején. Full fantázia, sokszor elmebeteg dolgok a sugárzás hatásaival, jövővel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #15685 üzenetére
Ebbe nem belepörgetni, hanem leadrálni érdemes, mert zseni az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #15682 üzenetére
Okkal, ha megnézed majd érted
Egyébként igazi mémgyár az egész sori.
[link] -
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #15635 üzenetére
Monitor távolságból nézek 43-ast.
Sokat segít ha az ember fèlvak.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #15633 üzenetére
"a több tucat új játék,ami csak fullhdben megy "
Nincs ezzel semmi baj.
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #15435 üzenetére
Nalama ugyanez csak q3 es andy-c mixek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal
- XBOX Series X - 1 kontroller - nem sokat volt használva - 2,5 éves
- Spirit of Gamer CROSSGAME 2 egér + billentyűzet adapter konzolhoz
- Eladó Xbox Series X + Turtlebeach Stealth Gen 2
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest